torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
BH 80%!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Köszönöm! -.-

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kontrakcio
pm -.-

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Majom csak nálam utasította vissza a kapcsolatot?

Hát akkor nálad valami gebasz van, vagy valami nagyon lassú DSL-el szívsz.

tommygear
ez max egy 128k/64k-es internetnél van így, de sztem ott se
Hát próbáld ki h a routerben beállítod h az ACK csomagok minimum prioritást kapjanak, kezdj el feltölteni valamit FTP-re és próbálj meg megnyitni egy odlalt... nem fog bejönni semmi, még msn-rõl is ledob.
Nem tudom,hogy szabad-e vagy szokás-e itt ilyen kérni,de ha nem,akkor majd úgyis szóltok.
Szóval Armin Van Buuren a State of Trance Ep. 384-422 közötti cuccokat keresek.
Google-ban nincs meg az összes,ami megvan,az is silány minõségben.
Ha valaki tud valamit róluk,hogy hol lehetne õket leszedi,az dobjon már nekem egy P.Ü-t...köszipuszi <#worship>

jAsOn VoOrHeEs
75%

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
70%

ricska
Lehetséges, erre még nem is gondoltam. A Kaspernak nem elég úgytûnik egyszer átvizsgálni egy fájlt, félóránként újranézegeti 😄
Köszi a tippet, kipróbálom!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

MR ME
nem lehet h a vírusírtó kezdi el nézegetni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ricska
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy az uTorrent miért írja ki állandóan ezt a hibaüzenetet? A fájlt nem nyitom meg, nem tudom miért írja ki, egy csomó verzióval próbálkoztam már, de mindegyikkel ez a helyzet. Elég kellemetlen, hogy nem hagyhatom ott a gépet letölteni, mindig figyelni kell hogy mikor írja ki. A letöltés persze folytatódik ha elindítom.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

MR ME
nemtudom mit nem lehet ezen érteni, ha õ feltölt akkor nem tud letölteni, tök logikus, ilyen az internet <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"korlátozni kell a feltöltést amúgy minden esetben, mert ha feltöltesz akkor közben nem tudsz letölteni, ilyen az internet."

Hogy mit csinálsz? :-DDD

a 2007-es razzia óta bizonyos idõközönként van mentés

How much can you take,before you snap?

Yossarian
mondjuk mert nincs mentés?

Nieleen

Tyler1
lekell állítanom. utorrent 1.8.5
van köze ennek a trackerhez vagy a kliens beállításokhoz?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mi az h le kell nyomnod?
milyen klienst használsz?

korlátozni kell a feltöltést amúgy minden esetben, mert ha feltöltesz akkor közben nem tudsz letölteni, ilyen az internet.
Tyler1
az mitõl van, h lekell nyomnom a feltöltést, h a letöltés elinduljon? azt nem figyeltem, h más trackereknél is csinálja-e, de egynél biztosan(ahonnan a legtöbbet töltök).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Viccnek is rossz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

miért vesznének el?

How much can you take,before you snap?

Yossarian
jujj, de ne örülnék, ha elvesznének az accountok. Nekem még a szabadreges idõkbõl volt accountom a BH-n. :S

Nieleen

Met
a nagytorrenten elég szánalmas az a pontparkos regelés 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bigapó
sávszél növelés volt DIGI-nél és nekik nem jól mér tényleg a speedtest, valamilyen saját mérõoldaluk vagy milyük van, de nem tudom mennyire hiteles. igazából tényleg a torrent fogja megmutatni, hogy most mennyi az annyi 😊
azt tudom, hogy 3 Mbit-el is simán tartom a normál feltöltést, most 6,5 körül vagyok, ez nekem bõven elég.

The Matrix has you...

Én hétfõre tippelnék.
zaki
hétvégére frankón el fog indulni ha így halad

65%

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

öregharcsa
kösz az infot...

http://pspfilez.extra.hu/

jAsOn VoOrHeEs
Persze csak ahhoz szükséges, nem magára az oldalra kell majd megint bejutni ezzel a meghívóval. 😊

öregharcsa
kösz..

de akkor az csak az IRC-hez kell nem?
a büdös életben nem használtam illyet....

jAsOn VoOrHeEs
Ha korábban sem használtad, akkor most már nem tudod elõbányászni, mert ez ott volt megtalálható a bh oldalán az egyik menüpontban. Mindenkihez tartozott egy meghívó kód, ami alapján a bot behívta az irc csatornára.

Jaja,és rengeteg a letöltõ is.
2 nap alatt felnyomtam csak seedelésbõl 310gigát úgy,hogy éjjel nem ment a gép. 😊

Fabio Capello
most léptek át felhasználó rangra azok, akik a meghívás újraindításával kerültek be, töltik fel ezerrel a torrenteket...

jAsOn VoOrHeEs
A mag bakker nagyon pörög a ~125 ezres felhasználótáborral. 1-2 óra elteltével már lapozni kell vissza az új torrentekért. 😄 (50 torrent oldalanként beállítva)

öregharcsa
valaki homályosítson már fel pontosan ezt mi a akar lenni...elõ kell szedni valahonnan az évek távlatából a tökömsetudja mikor küldött meghívót??

precision
az ircnetre kell felmenni, ez egy publikus "chat hálózat"
google -zzétek ki, a rá csatlakozó akármelyik irc szerver címével fel lehet rá lépni

Bazinga!

Bocsi a hülye kérdésért,de akkor az aszfalton ismét törlõdtek az accok?Ez csak azért érdekelne,mert a múltkori akciónál nekem elveszett az accom,a havernak megmaradt.nagyon nem örülnék,ha ismét törlõdött volna,fõleg,hogy a címem,amire kaptam a meghívót,1 év inaktivitás után kitörölt minden levelet.Mindenesetre ha nem tudjátok,akkor légyszives küldjétek el nekem is az irc címet privátban.Köszi
Oh,FAIL 😄

Kössz.

tommygear
ingyenes program
ubuntu.hu
Srácok,valamelyik oldalon van fent Ubuntu Linux?
Mert én nem találok se magon,se försztön.

Fabio Capello
nekem is jöhetne az irc, htx

ToCsEk
bílód

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

😄DDDD

Btw,melyik elba**ott oldal ez? 😄

bertino
😄DDDDDDDDDDDddddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Marci0115
omg

Desiderata
van itt valaki aszfalt feltöltési joggal? tudom most nem megy az oldal, de pls keressen meg
a csatin várnak titeket szeretettel az ORFK nyomozói 😄
Narxis
nekem is

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tommygear
akkor nekem is