torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
<#nyes>
bigapó
azt hittem átjön az irónia és a humor 😊

sajnálom, ha ez nem volt egyértelmû a gumikacsából 😄 elnézést kérek Tõled és a BARÁTNÕDTÕL is 😄DD
annyira jó, hogy lehet húzni másokat ilyen faszságokal...pffff
tényleg érdekes, hogy emberek min pöccennek be...milyen haszontalan dolgokon..nem te mielõtt félreérted 😊

The Matrix has you...

davidka003
lol már. ki kezdte a hülyeséget? Nem én.
Ez már csak egymás csesztetése volt, nem kell komolyan venni. Tommy írt délután, ráhagytam a dolgot, mert felesleges itt offolgatni.
Met is mondta, hogy fejezzük be de te megint felhoztad a témát.
Szerinted én vagyok a hibás, nem az aki ok nélkül belém köt. Látom te is aztán képben vagy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bigapó
most már aztán jobb lenne, ha kimennél a BARÁTNÕDDEL az erdõbe és kollektive öngyilkosságot követnétek el, mert nekem most nincsen és rohadtul zavarsz...
és irigy is vagyok, mert biztos jobb a sunája, mint a gumikacsámnak...

The Matrix has you...

Adi
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, h én most külföldön tartózkodom. Szeretnék letölteni, de iszonyat lassan jönnek a cuccok. Magyar torrent oldalról szednéd. Egyik legnagyobb és legjobbtól😊.

3 van letöltés alatt abból most megy egy átlag 22kb/s és új torrentet szedek, tehát megosztó is van bõven. Szabad slotok van elég. Még 97.

Port megvan nyitva.

Ellenõriztem PFPortchekerrel. Utorrent 2.0.3-mas verziót használok. Viszont a trackerek fülnél DHT, Helyi peer felderítés, peerkicserélés Nem engedélyezett. :-/
Esetleg vmi segítség. Az lenne a gond, h külföldön vagyok? Vmit másképpen kéne beállítanom?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MR ME
úgytûnik 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Flamer
majmon nyaral a staff?:o

http://loal.atw.hu

Bruk
Nem tudják mi kell nekik.. ezért. 😄

Marci0115
olyan sok a hülye ember,elképesztõ 😞

bakkerman
olyan szar dolgokon tudnak fennakadni az emberek,elképesztõ

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tommygear
jólvan haggyuk már ezt a hülyeséget itt, mennyél animét nézni
Marci0115
köszi most nézem hogy a probléma megoldodott magátol

állíts másik portot, valószínûleg a mostanit használja egy másik program
ne felejtsd el kiengedni routeren (és tûzfalon,ha van)

egyébként,ha rákattintasz a piros felkiáltójelre mit nyit meg?

How much can you take,before you snap?

Marci0115
Valaki tudna nekem segíteni?

Met
Én arra teszem fel a kezem, hogy OFF vége<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

davidka003
De hülyeség amit állítasz. Ha tényleg így lenne akkor idegesítõ volna de faszság amit mondasz. Csak te voltál olyan hülye, hogy fennakadsz ilyen apróságon. Marha nagy tragédia, hogy leírtam, hogy tetszett neki a film. Ezen kívül nem írtam mostanában semmit vele kapcsolatban. Vagy meleg vagy, vagy irigy. Nem menõzök, hogy hú van barátnõm, akkor nem értem a problémád, komolyan mint egy óvodás.
De ha minden 2. hsz-em arról szól akkor linkeld már be õket. Úgy sem tudod. A filmes topicban is mellettem voltak a többiek, úgyhogy leállhatsz a hülyeséggel.
Tegye fel a kezét az akit zavar ez a hsz:
link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommygear
minden második hsz-edben megosztod ezt az idegesítõ, pedig kb senkit sem érdekel
Met
Nem kell fileok között keresgélni, jobb klikk a KM Player ablakában, megnyitás, DVD megnyitása vagy Ctrl+D.

De nekem mindegy ki mit szokott meg😊

Az elõzõ hszem 2. része továbbra is érvényes. Sokkal egyszerûbb azzal DVD-t nézni mint más programmal keresgélni a fileok között. Mondom ezt úgy hogy félévente nézek DVD filmet...

Met
Minek kodek ha ott a KM Player?

Ennyi erõvel leszedhetted volna a kodeket is 😊 Amúgy Power DVD nincs fent?

Barnabyka
ááá remek..köszi szépen a gyors választ.<#worship>

Met
KM Playeren jobb klikk, dvd megnyitása

KMPlayer is lejátssza. TC-ben átmész arra a meghajtóra,ahova mountoltad a filmet és megnyitsz pl. egy ilyet: VTS_01_0.BUP Társítod KMPlayerhez és viszi mint a vaj. Legalábbis nálam...Winfos7 alatt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Barnabyka
úú srácok kéne nekem egy kis segítség..szóval arról lenne szó, hogy letöltöttem egy dvd formátumú filmet amit ugyebár be kell raknom daemon tools-ba hogy eltudjam indítani. Na ugyebár betettem és így csak windows media player-el engedi lejátszani de ahhoz meg codec kéne amit nincs kedvem állítgatni/töltögetni. Nincs rá valamilyen megoldás, hogy letudjam játszani km player-el a filmet??? O.o

Barnabyka
óó szegény mi lesz vele..neki is be kéne újítani egyet nem csak a virtuális formából és akkor no para ismét csak 😛 😄D * csak viccel és nem akar balhét belõle 😄 *

davidka003
-Ne rontsd tovább a helyzeted! Már megint kimondtad!
-Hát lehet ennél is rosszabb? Jehova, Jehova, Jehova!

davidka003
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
barátnõ
szóra gondolok. Szerinte egy informatikai fórumra nem valók a barátnõvel kapcsolatos dolgok. Én hétfõn leírtam, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
barátnõmnek
tetszett a Varázslótanonc film és lecseszett, hogy leírtam. 😊

MR ME
a barátnõ 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Barnabyka
ohh jeah..és mi is az a bizonyos tiltott szó? <#idiota>
ha félsz leírni jöhet priviben is 😄

davidka003
Ha tommygear meglátja, hogy leírtad a tiltott szót kitör a botrány. 😄

Akkor zsír,köszi srácok!

MR ME
nem fognak kivágni valszeg és nem lesz gond, de elvileg a szabályzat tiltja...persze ezt simán kimagyarázod h 2 gép, bátyád töltötte ilyesmi, de nem lesz gond, sok accot többen is használnak és nem volt belõle gondjuk még

Barnabyka
100% hogy nem.. én barátnõmnek szoktam küldeni folyamatosan, már régóta és egyszer sem volt belõle problémám szóval szerintem no para 😉

Az meg pláne nem érdekel 😊

Az nem gond. Köszi!

precision
azt nemtom, hogy kivágnak e (olvass faq -ot, szabályzatot..stb.), de azt tudom, hogy a te arányodra lesz hatással a haverod letöltése (ill. feltöltése) is

Bazinga!

Marci0115
ha ö lelép seed elöl akkor büntike lesz

Srácok!

Ha én letöltök egy torrentet mondjuk magról és én azt átküldöm egy barátomnak,mert kell neki az a cucc,akkor azért engem kivághatnak az oldalról? vagyis hogy ezt õk kitudják nyomozni?

tommygear
mind2 jó
Sickness
be vagy ru gva?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jhetedikj
Köszi. Igen így jó lesz, már elkezdte ellenõrizni õket.😊

anno 1987

Metwork
Szépen betöltöd a torrentfileokat és a letöltési helynek azt a könyvtárat adod meg ahova már töltötte le. Ha jól csinálod akkor elkezdi újraellenõrizni és ha végzett vele, akkor onnan folytatja ahol abbahagyta.

I will use google before asking stupid questions.

XenHai
Ingyen reg jobb lett volna !
jhetedikj
Eltünt az összes torrentem a Bitorrentbõl mi lehet a baja? és hogyan rakjam vissza õket most?

anno 1987

FZoleee
nem értem a kérdést 😄
shaba23
be vagy ru?
FZoleee
aszfalt: 2010-08-11 - Az elmaradt születésnap alkalmából az oldalon FREE LEECH van szerda (2010.08.18.) éjfélig, ezalatt a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!
A leírás gondolom.

Marci0115
hát hogy ki ne hagyj egy ilyet 😄