torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom, ha ez nem volt egyértelmû a gumikacsából 😄 elnézést kérek Tõled és a BARÁTNÕDTÕL is 😄DD
annyira jó, hogy lehet húzni másokat ilyen faszságokal...pffff
tényleg érdekes, hogy emberek min pöccennek be...milyen haszontalan dolgokon..nem te mielõtt félreérted 😊
The Matrix has you...
Ez már csak egymás csesztetése volt, nem kell komolyan venni. Tommy írt délután, ráhagytam a dolgot, mert felesleges itt offolgatni.
Met is mondta, hogy fejezzük be de te megint felhoztad a témát.
Szerinted én vagyok a hibás, nem az aki ok nélkül belém köt. Látom te is aztán képben vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
és irigy is vagyok, mert biztos jobb a sunája, mint a gumikacsámnak...
The Matrix has you...
Lenne egy olyan problémám, h én most külföldön tartózkodom. Szeretnék letölteni, de iszonyat lassan jönnek a cuccok. Magyar torrent oldalról szednéd. Egyik legnagyobb és legjobbtól😊.
3 van letöltés alatt abból most megy egy átlag 22kb/s és új torrentet szedek, tehát megosztó is van bõven. Szabad slotok van elég. Még 97.
Port megvan nyitva.
Ellenõriztem PFPortchekerrel. Utorrent 2.0.3-mas verziót használok. Viszont a trackerek fülnél DHT, Helyi peer felderítés, peerkicserélés Nem engedélyezett. :-/
Esetleg vmi segítség. Az lenne a gond, h külföldön vagyok? Vmit másképpen kéne beállítanom?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ne felejtsd el kiengedni routeren (és tûzfalon,ha van)
egyébként,ha rákattintasz a piros felkiáltójelre mit nyit meg?
How much can you take,before you snap?
De ha minden 2. hsz-em arról szól akkor linkeld már be õket. Úgy sem tudod. A filmes topicban is mellettem voltak a többiek, úgyhogy leállhatsz a hülyeséggel.
Tegye fel a kezét az akit zavar ez a hsz:
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De nekem mindegy ki mit szokott meg😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
-Hát lehet ennél is rosszabb? Jehova, Jehova, Jehova!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha félsz leírni jöhet priviben is 😄
Bazinga!
Ha én letöltök egy torrentet mondjuk magról és én azt átküldöm egy barátomnak,mert kell neki az a cucc,akkor azért engem kivághatnak az oldalról? vagyis hogy ezt õk kitudják nyomozni?
I will use google before asking stupid questions.
anno 1987