torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The Matrix has you...
Gigabyte GA-MA790x-DS4, Gigabyte Ati Radeon Hd 4850 (+12%), 2 x 2048 mb 1066 mhz Kingmax ram, Amd Phenom 9850 x4 (2,4Ghz) (innen ami maradhat késõbbre az a vga meg nagyon jó esetben a ram)
Rotyoka-nak ment, folyamatosan követem az eseményeket a topicban. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1 éve nem költöttem gépre, akkor is egy hd4670 -et vettem, 2 giga ram van a gépemben meg egy régi 3800+ x2 -es amd
az egész nem ér 100ezret sem 😊, amikor vettem akkor sem volt több, pláne hogy nem egyben hanem fokozatosan alkatrészenként szereztem be, folyamatosan újítva a régi konfigot
Bazinga!
úgy bírom amikor úgy szólnak be emberek, hogy még az elõzményeket sem olvassák el 😊
én ugyan nem vettem drága gépet, pláne nem egy képszerkesztõ program miatt 😊 összekeversz valakivel...
Bazinga!
@ Hellomarci
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az átlag user internetezik, letöltöget, filmet néz, irodai szoftvereket használ...stb.
ezekhez a te konfigod felére sincsen szükség 😊
Bazinga!
Bazinga!
próbálj akkor deluge -t vagy vuze -t
Bazinga!
#30284:
használj uTorrent -et, minden szempontból jobb mint a bitcomet
Bazinga!
Lényeg az hogy iszonyat lassan lép ki (3-4-5mp), lassan kezdi el újra a folyamatokat (közbe be is fagy), és lassan lehet leállítani a folyamatokat.
How much can you take,before you snap?
😄DD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. nyitáskor megtudod. de gondolom a felhasználói adatbázis megvan nekik, mivel úgy volt, hogy aki szeretné, annak átmentik majd az adatait.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A host file edit bejött.
Tudtok valami eseményrõl? Nincs tracker, nincsenek peerek. ? :-(
kell ennél több? 😄