torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ezzel mi a gond?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Marci0115

Narxis
Irigyek vagyunk. Gyarló emberek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
na ez egy kurva jó kérdés <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigapó
nem mindegy nektek ki mire szarja el a megkeresett vagy apucitól kapott pénzét?

The Matrix has you...

Igen, mert te biztosan tudod miért vettem ilyen gépet. Tudod én nem csak letöltök 2 filmet / nap meg megnyitom a paint et meg msn-t ha kell valami. Mellesleg lassan ez a gép ami most van is kevés mert HD-s videó konvertálásnál nincs idõm ennyit várni.

Gigabyte GA-MA790x-DS4, Gigabyte Ati Radeon Hd 4850 (+12%), 2 x 2048 mb 1066 mhz Kingmax ram, Amd Phenom 9850 x4 (2,4Ghz) (innen ami maradhat késõbbre az a vga meg nagyon jó esetben a ram)

Narxis
Elõre gondolkodott.

davidka003
Azt hittem egyértelmû, hogy nem neked írtam.
Rotyoka-nak ment, folyamatosan követem az eseményeket a topicban. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mert az olyan rusnya? Én mindent 1280-ban játszok független attól, hogy a gépem bírna többet is. Megjegyzem 19"-os monitorom van, nekem bõven elég.

precision
1440x900 -at nyomom az asztali gépen, néha játszom is cs source -ot vagy gta -t
1 éve nem költöttem gépre, akkor is egy hd4670 -et vettem, 2 giga ram van a gépemben meg egy régi 3800+ x2 -es amd
az egész nem ér 100ezret sem 😊, amikor vettem akkor sem volt több, pláne hogy nem egyben hanem fokozatosan alkatrészenként szereztem be, folyamatosan újítva a régi konfigot

Bazinga!

precision
és ezt miért nekem írod? 😊
úgy bírom amikor úgy szólnak be emberek, hogy még az elõzményeket sem olvassák el 😊

én ugyan nem vettem drága gépet, pláne nem egy képszerkesztõ program miatt 😊 összekeversz valakivel...

Bazinga!

LoDMaSt
Hát nemtom, én videoszerkesztés miatt vettem olyan gépet, mert van amikor nem mindegy, hogy 2 óra, vagy negyed alatt rendereli le. Fõleg ha több száz van még. Persze lehet, hogy kivétel vagyok.

@ Hellomarci

tommygear
anime nézéshez jó nekik
MR ME
ti meg nem szoktatok játszani ezek szerint, vagy toljátok az 1280x1024-et...

davidka003
Úgy bírom mikor valaki azzal akarja megmagyarázni, hogy láma volt és drága gépet vett a semmiért, hogy photoshop-ra meg videoszerkesztésre használja a gépet. Nem kell kifogást keresni. Hülye voltál, ennyi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Eltekintve néhány elbaszott(optimalizálatlan) címtõl egyiknek se kell ekkora erõmû.

precision
az átlag user nem akar photoshopolni meg videot szerkeszteni vagy 3D renderelni 😊
az átlag user internetezik, letöltöget, filmet néz, irodai szoftvereket használ...stb.

ezekhez a te konfigod felére sincsen szükség 😊

Bazinga!

Narxis
játékhoz

tommygear
N o N a m e
Ha valaki tudja a Bitgate official spinoff oldalának címét, legyenszíves egy pm-ben ossza meg velem! 😊
MR ME
nekem semmi ilyen problémám nincs...

MR ME
<#eljen>

tommygear
hát úgy értettem 😊
Ezen lehetne vitatkozni, hogy mi számít alapnak de ha valakinek szükséges a munkájához vagy akármijéhez akkor oké.

tommygear
<#eljen><#wilting>
precision
a direkt szarul optimalizált csudijó pc játékokhoz, hogy fél évenként lehessen "új" hardvereket venni, mert a 300ezres konfigon beszaggat a supermario féle játék is ha nincs optimalizálva 😊

Bazinga!

tommygear
egy átlag gépbe sztem alap már 4 giga ram + egy 512es videómemória
ehhez már kell a 64 bit
Egy átlag normális géphez, amivel lehet rendesen Photoshoppolni és videót szerkeszteni

Már úgy értem, kihasználod?

Ok, és ennyi hardver mihez kell? 😊

4 giga ramhoz + 1 giga vga hoz + a virtuális memóriához. Mindössze ennyihez 😄

precision
(off.: desktopra nemtom miért kell 64bites oprendszert rakni... több a gond vele mint a haszon... ismétlem, átlag desktop felhasználás esetén 😊 no mind1 😊)

próbálj akkor deluge -t vagy vuze -t

Bazinga!

Amúgy a 64bit mihez kell?

Nem jobb, mivel lasabban csatlakozik a trackerhez, illetve hajlamos elveszteni 64 bit alatt a seedereket

precision
nem látod a #30282 -õt? megint a meghívó cserélõs reklám spam 😊

#30284:

használj uTorrent -et, minden szempontból jobb mint a bitcomet

Bazinga!

Narxis
<#ejnye1>

Windows 7 64 bit alatt a Bitcomet 1.20 miért "laggol" (ezt jól megmondtam).
Lényeg az hogy iszonyat lassan lép ki (3-4-5mp), lassan kezdi el újra a folyamatokat (közbe be is fagy), és lassan lehet leállítani a folyamatokat.

lassan több a cserélgetõs oldal,mint a tracker...

How much can you take,before you snap?

Narxis
"1. nem állunk testvéri kapcsolatban"

😄DD

jAsOn VoOrHeEs
1. nem állunk testvéri kapcsolatban
2. nyitáskor megtudod. de gondolom a felhasználói adatbázis megvan nekik, mivel úgy volt, hogy aki szeretné, annak átmentik majd az adatait.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
régi bitkapus accommal be tok majd lépni nem,öcsi?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
<#eljen>

már bent is van a könyvjelzõkben

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Megoldódott! :-)

A host file edit bejött.

Mi van megint a cseresznyebelsõvel?
Tudtok valami eseményrõl? Nincs tracker, nincsenek peerek. ? :-(

bakkerman
jaja,hamarabb lesz csonthéjason free reg,mint az autópálya összetevõn

nem hiszem,hogy lesz ilyen akármikor is

bakkerman
ez nagyon tetszett,ez kurva jó volt!! <#nevetes1><#nevetes2>

ha nyíltan betonoznának

fasza, délután óta nem voltam és megy az aszfalt
kell ennél több? 😄