36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Solt #36093 Üdv Urak!
Kb 2 hete elszállt az alaplapom, ezért nem tudtam befejezni vagy 8 torrent ( 5 volt engedélyezve ) visszatöltését magon, létezik, hogy ezért kivágtak? Nem tudok belépni, pedig a név és a jelszó is stimmel...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.29. 16:27:53 -
HDPhoenix-ről lehet tudni valamit? -
kjhun #36091 Szombattól szabad regisztráció, a NewInsane oldalon. -
Köszi szépen!
Kitöltöttem,aztán majd meglátjuk.
-
Segítség magosoknak:
Ha a lenti linken belépsz, adnak egy űrlapot, amit ha kitöltesz és megadsz egy gmail-es fiókot, oda küldik a jelszócserés cuccot.
https://chat.ircline.org/#nCore-help -
Nálam (is) ugyan ez. :S -
Az élő emailre 2 napja nem jön a lecserélt jelszó, ez úgy szar ahogy van. Mindent kipróbáltam úgy ahogyan az FB-n is írták,de semmi. Ezt elqrtak de nagyon,nincs ezen mit szépíteni,a staff nem gondolt bele,mekkora ökörséget csinálnak. Engem nem térítettek át semmilyen oldalra az összes fül folyamatosan él mikor bezárom és megnyitom a böngészőt,a jelszó meg el volt mentve és a böngésző megnyitásakor az összes előző oldal szépen betöltődött. Most meg se új jelszó ,se belépés gratulálok nekik. -
kjhun #36086 Az nCore-os jelszócserék oka.
Kicsit bővebben, az idézett oldalról itt. -
bolic80system #36085 Nekem nagy nehezen tudtam megkapni az e-mailt... 
Végül sikerült új jelszót módosítani és be tudtam lépni.
Utoljára szerkesztette: bolic80system, 2015.08.26. 08:29:08 -
Még a jelszó emlékeztető sem működik,teszteltem több böngészővel is,nem értem miért kellett ezt így bevezetni.
-
fészbukk -
és valoban... ezt hol kellett volna látni amugy? :) thx -
Kedves Felhasználóink!
A mai nap folyamán biztonsági okokból többeteknél is jelszót cseréltünk. Aki nem tud bejelentkezni, az kérjen jelszó-emlékeztetőt a regisztrált e-mail címére!
A belépés oldalon, a jelszó-emlékeztető lenyitása után fontos, hogy megjelenjen a 'Nem vagyok robot' jelölőnégyzet is, hiszen csak így lesz sikeres az új jelszó kérése (ezt esetleg az AdBlock tilthatja, így aki ilyesmit használ, az kapcsolja ki a reklám blokkolót erre az időre).
A rendszerre jelenleg a szokásosnál nagyobb terhelés nehezedik, így elképzelhető, hogy az e-mail kis késéssel fog megérkezni. Aggodalomra semmi ok.
Szeretnénk megkérni minden érintettet, hogy a régi jelszavát ne használja többé!
- a Staff -
Simán megy. -
srácok, a magon ti sem tudtok belépni? rossz jelszot ir folyamatosan de nem létezik... -
nekemis ez vált be a legújabb utorrent kliensek pocsékszarok. -
Köszi kipróbálom ezeket! -
Blum #36076 Windows: tixati, deluge, utorrent 2.2.1
Linux: transmission(GTK), qbittorrent(Qt) -
Szevasztok! Melyik klienst ajánljátok most leginkább? -
zsír köszi az infót, megcsináltam amit írtak és azóta perfect
-
Az e-book-os oldalon szokott lenni free reg? -
kjhun #36072 Ctrl+F5
Amúgy, az ottani fórumokban leírják mi a megoldás. Ha, jól sejtem Avastod van. Nálam is az van, de ilyen problémám sose volt. -
Sokkal inkább széthullott cache/CSS és félig töltött be az oldal. -
higyne...sőtt volt már melohelyen ami az ikonoknak tüntette el, ezek csak képek....virus okozhat bőven ilyet. -
legit :D
máshol nincs semmi probléma
tuti nem, vagy nem is tudtam hogy direkt enkór kép eltüntetű vírus :O

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.08.10. 20:57:31 -
vírus? :D -
erre valami fix? pár napja ilyen szar. -
Ja :) -
igyjártál.com :D -
Ez meg mi? :) -
És azt mondták ij.com? -
Ja vannak túlkapások. Nincs baj ha tudom hogy hibázok. De családon bellül ne lehessen másik profil. Még életemben nem hallottam. -
Blum #36061 Engem a magtól kap el a mai napig a hányinger, ha arra gondolok, hogy majdnem 100TB feltöltéssel banoltak, mondván, hogy én meghívókat árulok. Ami természetesen nem igaz, IRC-en se tudtak mit mondani azon kívül, hogy "bocs, ez van". -
Irtam neki.
Nem trükköztünk semmit, sőtt én alig léptem be. Anyám élettársa meg zenéket tölt néha. Neki fontos lett volna, ha mást nem elfogadom de legalább az övét engedjék. -
Beszélj a staff-al -
Faszomat mekkora egy tróger oldal ez az Insane.
Egy családban használtunk 2 profilt, én és anyám élettársának csináltam 1-et, erre most néztem hogy dupla regidsztráció miatt tiltás.
Istenem, eddig számtalan torrent oldalon lehetett külön profil ha rendben tartottuk.
Istenem ekkora egy balfaszokat. -
kjhun #36057 Úgy, néz ki, a mag kicsit megkergült. :D
Mindenkinek a torrent hsz-eknél, még a sajátoknál is (amit te írtál, azoknál is), egy egyen szöveg olvasható. Még a legrégebbi toriknál is. Szerencsére, a fórumot nem érinti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egítség nem értem mi lehet a gond: (please insert the language cd...)
00. tüzfal kikapcsolva
01. programot feltelepítettem a leírtak szerint
02. crekeltem, felülírás megtörtént Crogram Files (x86)Rosetta StoneRosetta Stone Language Training és ami a crack mappába volt azt egy az egyben behúztam a kívánt helyre.
03. host fájl átírása megtörtént:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a
-
Bitsoupról tud valaki valamit?
Sokáig nem töltöttem semmit onnan ma néztem már nem is engedik. "Parkolópályára" tették az accountomat. Írták feloldják csak fizessek .
Magyarán fizetős lett az oldal? -
Sziasztok! Tudtok-e segíteni qBittorent-ben? Mikor elindítom, az egyik torrent mindig 0%-on van. Rendben ellenőrzi, és utána seed-eli.
Miközben kapásból seed-elnie kellene 100%-ról. -
Borg #36054 Tixati jó. Nem tökéletes, de jobb mint az utorrent.