torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
csak nállam nem megy egyik se?
elsö
load
majom
torians?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Igen igazad van, ezt félre értelmeztem.
"Mi vagy te, buta tini? Azoknál menõ a sok kérdõjel. Ha egyet írsz akkor is értem a kérdést."
Már ne haragudj, de engedd már meg, hogy annyi ? tegyek egy mondat végére amennyit akarok!
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The Matrix has you...
Szövegértelmezés nehéz. Azt írtam, hogy küldhet. Nem biztos, hogy neked pont hibás adatokat küld majd de benne van a pakliban. 1-2 éve volt pár felhasználó akit ez miatt vágtak ki, mert azt hitték, hogy csaló.
"Nem gondolod???"
Mi vagy te, buta tini? Azoknál menõ a sok kérdõjel. Ha egyet írsz akkor is értem a kérdést.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Thx!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
itt egy kép hogy mirõl beszélek: http://kepkezelo.com/images/lc4i7prx883yn535fjb0.jpg
köszi a választ
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
2 hét az oldalon használt alap idõegység.
Ha valamit változtatunk... az 2 héten belül elkészül. Ha megígérünk valamit, 2 hét és kész is lesz.
A 2 hét alapesetben legalább 1 hónapot jelent... de van olyan dolog, melyre 2 hetet mondtunk 1,5 éve...
Ha egy staff tagtól azt a választ kapod valamire, hogy 2 hét múlva... akkor nyugodtan menj el egy Föld körüli túrára (gyalog), mire visszaérsz, talán megoldódik, amirõl beszéltetek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lehetne ennek vagy a simplenek a mintájára egy szürke 😊
Hol megy, hol nem egyébként, szerintem még mindig csinálják.
http://goo.gl/gd6Zi5
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep