torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Tehát bemásolom ahova akarom,letöltöm a torrentet elinditom,letöltés helyének beállitom ahova másoltam és kész?Biztos h nem fogja felülirni?😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ezért használok hordozható vinyót. Egyébként bemásolod az otthoni géped letöltéses mappájába, letöltöd a torrentet megint, ellenõrzi és ennyi.

berlinboy6329
Lehet olyat csinálni vhogy,h én letöltök vmit és seedelni akarom,de mondjuk megváltozott a fájl helye és a kliens igy már azt irja ki,h nem találja..Az lenne h laptopra szednék le vmit és otthon átmásolni a gépre és seedelni vissza csak nem tom h kell beállitani h a kliens seedelje vissza a fájlt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

[HUN]FaTaL
majom working here, load is ha be-vel kezdõdik

http://goo.gl/gd6Zi5

LoDMaSt
pre itt sem, load-ot nem tudom.

@ Hellomarci

Attelee
sziasztok!
csak nállam nem megy egyik se?
elsö
load
majom
torians?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

"Szövegértelmezés nehéz. Azt írtam, hogy küldhet. Nem biztos, hogy neked pont hibás adatokat küld majd de benne van a pakliban. 1-2 éve volt pár felhasználó akit ez miatt vágtak ki, mert azt hitték, hogy csaló."

Igen igazad van, ezt félre értelmeztem.

"Mi vagy te, buta tini? Azoknál menõ a sok kérdõjel. Ha egyet írsz akkor is értem a kérdést."

Már ne haragudj, de engedd már meg, hogy annyi ? tegyek egy mondat végére amennyit akarok!

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Szerintem nem viccbõl használják (velem egyetemben)sokan ezt a beta verziót. De ha meg kell válnunk emiatt "egymástól" akkor ám legyen.

tommygear
Torrent törölve: asdasdasdasd - Ok: egyéb (asdasd)

😄D
A topik fejléce továbbra sem dísznek van...

bigapó
karbantatás volt még tegnap valamikor, nyomj egy ctrl+f5-öt, hogy friss adatokat kapj a szerverrõl és ne a cache-bõl töltse be a szutykot.

The Matrix has you...

jhetedikj
nálam jó

anno 1987

shevy
be

berlinboy6329
Mag másnál is fos?Bejelentkezek de csak falfehér felület fogad. 😛

bigapó
Én mondtam olyat, hogy ne tedd?

The Matrix has you...

MR ME
énis béta utorrentet használok, meg peer listából nézve igen sokan mások is...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigapó
használd nyugodtan, ha eddig ez produkálja a legtöbb adatot a statisztikádban..legfeljebb elbúcsúzunk tõled...

The Matrix has you...

davidka003
"Amúgy már vagy 1 éve használom, és eddig egyszer sem érte szó a ház elejét emiatt!"

Szövegértelmezés nehéz. Azt írtam, hogy küldhet. Nem biztos, hogy neked pont hibás adatokat küld majd de benne van a pakliban. 1-2 éve volt pár felhasználó akit ez miatt vágtak ki, mert azt hitték, hogy csaló.

"Nem gondolod???"

Mi vagy te, buta tini? Azoknál menõ a sok kérdõjel. Ha egyet írsz akkor is értem a kérdést.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csak azért, mert ez mûködik rendesen, és ez produkálja a legjobb letöltést. Amúgy már vagy 1 éve használom, és eddig egyszer sem érte szó a ház elejét emiatt! Szal ha eddig gondja lett volna a tracker-nek akkor gondolom csak szóltak volna. Nem gondolod???

davidka003
Minek akarsz bétát használni? Magon is már százszor le volt írva, hogy senki ne használjon bétát, mert hamis adatokat küldhet a trackernek és a végén ki leszel tiltva az oldalról.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Srácok csak egy kérdés azokhoz, akik win7 alatt használják qTorrent 2.0 Beta (16850) verzióját. Mûködik rendesen???

Thx!

tommygear
beállításoknál valamelyik fülnél
Soldiers
azt hol találom pontosan??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

tommygear
kapcsolatok számát nyomd fel vagy 2000re utorrentbe
Soldiers
srácok valaki aki ért hozzá magyarázza már el hogy pl leszedtem egy filmet és seedelem vissza és szedik pl 150-en akkor mért csak 15-20 embertõl seedelek?? (nem használja ki a teljes sávszélességet)
itt egy kép hogy mirõl beszélek: http://kepkezelo.com/images/lc4i7prx883yn535fjb0.jpg
köszi a választ

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Bruk
Szép, egyszerû és semmi csicsa. Nekem való.

davidka003
Nekem a retro skin tetszik csak kiégeti a szemem, olyan világos, még szoknom kell de az újak közül az a legjobb.

Ehh, nem mondták hogy a v3-ig van 2 hét, csak én találgattam.

N o N a m e
a dark skin nagyon jó, csak sötét 😞 szürkébe én is használnám 😊 Most a retro van betéve 😊 nem tudok dönteni melyiket hagyjam 😛
tommygear
ez a dark skin adja <#eljen>
N o N a m e
mag wiki:

2 hét az oldalon használt alap idõegység.

Ha valamit változtatunk... az 2 héten belül elkészül. Ha megígérünk valamit, 2 hét és kész is lesz.

A 2 hét alapesetben legalább 1 hónapot jelent... de van olyan dolog, melyre 2 hetet mondtunk 1,5 éve...

Ha egy staff tagtól azt a választ kapod valamire, hogy 2 hét múlva... akkor nyugodtan menj el egy Föld körüli túrára (gyalog), mire visszaérsz, talán megoldódik, amirõl beszéltetek.

Marci0115
arra hogy 2 hét múlva ki fognak baxni

tommygear
istenem <#wow3>
Ki tudja mire érti a 2 hetet? 😉

tommygear
ennyire fedi látod 😉
Nálam is a Dark a bejövõs 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Dark rulz 😊
Lehetne ennek vagy a simplenek a mintájára egy szürke 😊

Hol megy, hol nem egyébként, szerintem még mindig csinálják.

tommygear
v3 jeeeeeeeeeeeeee
N o N a m e
Megy a mag, csak nagyon lassú 😊) A Simple skin pedig nálam a fav 😊
[HUN]FaTaL
Újra karbantartás jóvan 😄

[HUN]FaTaL
Elindult, v3 😊

lolSL
lefoklalták ankort 😞

Amíg a twittek fedik a valóságot felõlem a szomszéd néni írhatja.

tommygear
jah 😄
N o N a m e
a 2 hét a magon az alap idõegység 😊 Olvassátok majd el a wikiben. Ha bármit kértek a stafftól, az 2 hét múlva lesz meg, stb stb 😊
tommygear
majd ha visszajön az oldal elolvasod akkor
a twittert egy stafftól különálló ember csinálta
Eddig hiteles volt a twitterük, ha meg az blogon is ki van téve akkor miért ne adjak neki hitelt? Majd ha baromságot raknak ki onnantól lesznek fenntartásaim de addig...

Igen. Ez szerintem annyi jelent, hogy akkor lesz v3. A v3-as karbantartásos design volt a múltkor is, tehát ezért is gondolom így.

Jaaa...<#idiota> Jólvan,korán van még..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
de a twittert nem az ncore-osok csinálják írták is a visszatérés után nyáron
blog hitelesebb