torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HunFatal: Olyan tegnap óta kint van, de a blogjukon is látszik.
2 hét múlva lesz v3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://goo.gl/gd6Zi5
egy gyors kérdés: valaki tud ajánlani olyan programot, amivel kielemezhetek egy videót? (gondolok itt bitrate és társaira, minden fontosra amit le kéne írni egy videó feltöltésekor.)
srácok seed szerverrõl hogy lehet feltölteni torrentet??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Particionálást érdemes megtanulni - meg egyébként mindent ami az alap gépkezeléssel kapcsolatos, azaz op. rendszer telepítése, programok telepítése, kezelése, internet ügyes és gyors felhasználása, topikok értelmes kezelése és a magyar nyelvtan szabályai, ja ez utóbbi általános tudás...
Nem velünk baszol ki, ha ezeket a dolgokat minimális - mai kor szintjén zsigerbõl - nem tanulod meg. Ha nem rakod külön partícióra a torrentjeidet, hiába vannak meg a trackerek vagy torrentfájlok, nem lesz mire hivatkoznod...
The Matrix has you...
vagy elküldöd magadnak email-ben a torrent fáljt
és akkor fenn lesz neten.
a telódat hamarabb hagyod el mint h annyira tönkremenjen a géped h ne tudj lementeni róla pár torrent filet, akár úgy h berakod másnak a gépébe a vinyót.
amúgy tuti troll vagy, ennyire hülye ember nincs.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mondtam hogy gugliztam kattintottam töltötte ennyí.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- minek rakni a telefonra?😄
- attól függ van e seeder
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
késõbbre
a telefonomba betehetem
(mer ugye ha gáz van az xp repül)
medig él 1 torrent elképzelhetõ hogy pl másfél év múlva is letölthetem .
köszi.