torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
A helyzet az hogy Magyarországon nem precedens jog van, nem az USAban vagyunk. Így az a 2004es eset nem sokat jelent.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
2004 óta azért sztem sok minden változott, de úgy legyen 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fabio Capello
Nem fogják ezér megbaszni, van precedens (killer féle eset még 2004bõl asszem), ott is csak megrovás volt, ÉS érdekes módon szegedi illetékességû volt a dolog, lehet hogy még ahhoz kapcsolódik.

MR ME
na igen, miért lettek beengedve a rendõrök ha nem voltál otthon? am nem vettél esetleg réged másolt dvd játékokat? sajnos sok madár ezekrõl feljegyzéseket írt névvel és akár címmel is (nem egy ilyet hallottam :|)

am ha 400db másolt dvd-d volt, akkor sztem egy szép kis összegre számíthatsz, és még bizonyítgathatod h nem árusítottad õket :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fabio Capello
Semmi. Azok neked mind-mind megvannak, csak adatmentés céljából lementetted.

Filmet és zenét másolni nem bûncselekmény, mivel annak a díját kifizeted a DVD megvásárlásakor, a program az cinkesebb. Mindenesetre érdekes ez a dolog, fõleg ha úgy tartottak házkutatást, ha az érintett személy nem volt jelen - ilyet nem lehet.

sadvagabond
Sziasztok.
Talán nem a legmegfelelõbb topik, de ne mtaláltam másikat, ahová leírhatnám a problémámat.
Velem elég érdekes dolog történt ma reggel-bár nem voltam otthon, munkában voltam.
A rendõrök házkutatás céljából megjelentek, és el is vitték a gépemet, meg kb 400 írott dvd-t. Valami olyasmi van, hogy egy szegedi valaki, vagy valami bukott le, és az én nevem is felmerült. Ez elég ködös, mert Szegeden nem is ismerek senkit, max ott lehetett valami oldal, ahonnan letöltöttem magamnak. Állítólag olyat mondtak a rendõrök, hogy én is terjesztek, de ez hülyeség, még senkinek nem is írtam cuccot.
Holnapra van idõpontom egy ügyvédhez, hogy most mi is van, aztán bemegyek a rendõrségre, hogy tisztázzuk a dolgot.
Eléggé parázom, nem szeretnék ülni, vagy fizetni, mert igazából ártatlan vagyok, nem terjesztettem, nem árultam a cuccokat.
Ilyenkor mi van???

Fabio Capello
ilyen nincsen, dlc-t csak az xbox hálózatában tudsz venni.

davidka003
és hogy akarnád rárakni a DLC-t boxra? Tudtommal nem lehet DLC-t tölteni a játékokhoz torrentrõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan DLCket lehet letölteni xbox 360 as játékokhoz
XenHai
Nekem se megy pedig a régi oldalra mentem fel elõször...
nálam már több napja ez van
bigapó
maga olyan fárasztó, hogy nyugágy kell magához....

The Matrix has you...

bardocz
Nekem is ugyan ez volt tegnap. Szerencsére végül beindult a letöltés, de órákig tartott. Tegnap 14:15körül nem indult el, és végül este 7re jött le, amit akartam.
TPB-rõl tudtok tölteni?
nálam állandóan timed out, meg nem hozható létre kapcsolat van kiírva
[HUN]FaTaL
valaki dobjon linket az újra

exact6
a kapu régi oldalán át lehet regelni az újra <#eljen>

Kori
régi kapus acc nem müxik nálam

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Marci0115
és aki nem regizett régen de most szeretne? annak csöcs 😄

Fabio Capello
régi kapus accok mennek.

Marci0115
nah a sorozatos oldal megy, csak regisztrálni nem lehet de ratyi

Szasztok!

Tud valaki adni egy mûködõképes Titan Quest torent linket?(Olyat ami nem dobál ki a játékból.)
Én igen.

[HUN]FaTaL
Hát én egyetlen fõiskolát nem láttam még ahol aktív módban lehetne torrentezni.

akyyy
nagyon sok helyen lehet.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bardocz
Van ott olyan, hogy dht disabled, ha azt engedélyezem, akkor van esélyem, hogy elinduljon?
Met
Nem nehéz, de nem kell paraszt hangnemben követelõzni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
Megtaláltam, valószínû ezért nem megy. Van 4 tracker, abból 3 mûködik, és egynél van egy db seeder. Ezt csúnyán beszoptam, mert ez aon kivételes alkalmak egyike, amikor a tanulás miatt kéne letöltenem valamit, így vehetek dvd olvasót, és kérhetem el valakitõl 😄
[HUN]FaTaL
uTorrentben megnézed miért nem kapcsolódik. Kiválasztod a torrentet és alul trackers fül

bardocz
Azt meg hol? Meg nem tudom a tracker megy-e, de a hozzászólásoknál senki sem panaszkodik ilyenre:S (kalózos)
[HUN]FaTaL
A tracker megy? Talán nézd meg miért nem kapcsolódik 😄

bardocz
Basszus, órát óta meg se moccan :\ Piros nyilat mutat az uTorrent, és semmit sem csinál.
bardocz
UPC csinált valamit, hogy nem kezdõdik el a torrent leöltésem?
berlinboy6329
Akkor arra válaszoljanak amit kérdeztem,ne másra....Olyan nehéz ez?:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Figyu, ha nem értesz valamihez, ne ugasd le azokat, akik segítenek... szerintem.

MR ME
<#eljen>

Met
Vagy normális hangnemben írj vagy sehogy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
😄😄😄 Relatíve egyszerûen, megnézik ki connectolt 😊 Az hogy te béna vagy és nem tudod megnézni, nem jelenti, hogy a rendszergazdák is azok 😄

Fabio Capello
relatíve könnyen, megnézik a csatlakozási logfájlban.

berlinboy6329
Ehh,és õk azt honnan tudják,mi a mac címem?Én bizonynem adtam emg nekik.Én alig tudom megtalálni a saját gépemen mert a buzi parancsok nem mködnek a Start menüben😛

Akkor õk hogy látnák...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

[HUN]FaTaL
Pedig úgylátom mert nincs olyan hogy UD IP.. Sok aktívat találsz akkor talán, amíg nem bannolja az egyetem a mac címedet a picsába aztán nézhetsz 😊

berlinboy6329
Navlgre.Ilyen nehéz vol válaszolni?Amugy se tudtam volna rákeresni mert "UD IP"-re szart se talált Google...

És miért ne tudnék torrentezni?Csak sok UD IP-s embert kell kifogni és megy a feltöltés is...Lefele jön rendesen 1MB felett,felfele meg ha sok az UD IP-s,7-800-zal is megy...És nem szabadbölcsész szak😛

[HUN]FaTaL
Google, wikipédia etc.

Link

Passzív maradsz, nem fogsz torrentezni. Remélem szabadbölcsész szakra jársz 😄

berlinboy6329
Tehát az UD IP=Fõiskolán nem fogsz torrentezni fogd már fel...aha...

Szóval 2+2 akár lehet egyenlõ Kéne csinálni egy szendvicset mer' éhes vagyok-kal..Értem...Logikus.

bertino
te nem érted, pedig leírták a lényeget 2en is utánad.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

berlinboy6329
Afaszomat arra válaszoljatok má' amit kérdeztem..mi a faszom az az UD IP meg a többi...

jhetedikj
Itasd le rendszergazdát és vedd rá, hogy neked adjon meg minden hozzáférést.

anno 1987

[HUN]FaTaL
Fõiskolán nem fogsz torrentezni fogd már fel.

berlinboy6329
H all!

Nemrég sikerült hozzáférést kapni fõsulis Wifihez,mer lett mivel hozzáférni...Kisérletezgettem,loptam a sávszélt ilyenek,pár dolgot szeretnék kérdezni...

Tényleg leszokták kapcsolni a netet ha lopom a sávszelet?20MB-s net van,és 2.4MB/s-bõl 1.9-cel szedtem ma és egyszercsak lecsökkent a sebesség 0-ra...Aztán reconnect,megint.megint.megint..mikor belõttem 1.3-ra akkor megállt az összeomlás....Ez normális?

A másik egy komolyabb probléma..Nem tok feltölteni xDDD
Miért?
Hallottam vmi olyat h tûzfal blokk,meg NAt hálózat,akármi is az...

viszont ezt már kevésbé értem....A neten semmit sem találtam rá

IP-k

Itt ez a kép...Bejelöltem..Vannak D IP-sek és UD IP-sek...D-seknek NEm tudok feltölteni,de UD IP-seknek igen(ez itthoni kép itt minden jó,csak példa az IP-kre)...

Mi a franc az az UD IP?Miért van belõle ilyen kevés?És miért tudok nekik feltölteni?

akyyy
be lehetne tenni egy scriptet a topikba, hogy ha valali beirja hogy "enkúr", akkor auto átirja maggá 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem fogja, csak ellenõrzi hogy minden állomány megvan-e.