torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De akkor már tömöríthetnéd a számokat 1 bájtba is, eléggé veszteséges lenne, de te csak azért töltötted le h kiírhasd cd-re 😄
Minimum pénzbüntetés...max betiltás.... nos ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Az azért szerintem jó dolog, hogy bele tudok nézni vagy hallgatni egy új zenei anyagba mielõtt megvenném....
Most akkor sajnáljam az éhezõ zenészeket?
Egy rövid idézet a cikkbõl: LL Junior 13 milliós jogdíjat kap. Lukács a Tankcsapdából 60 milliót. Presser 100 millió felett kap. Évente. Bankszámlára. Lehet, hogy egész évben a hasát vakarta, és egy hangot nem ütött le. Akkor is megkapja, mert játszották a számait ...
LINK
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Elvégre a dvd árában benne van a jogdíj. Az meg megy az Artistjust-nak.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
origo tech.cikk
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A mai nappal, szegény éhezõ ÁKOS és az összes szegény éhezõ magyar énekes támogatása miatt, az oldalra MAGYAR ELÕADÓ zenéjét, valamint éhezõ KOVI barátunk megsegítésére KOVI filmeket NEM LEHET FELTÖLTENI!!!!!!!!!! "
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
kéne venni rengeteg cd-t 5 forintért és mindenhol otthagyni kis kupacokban a városban az albumait 😄