torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Elnézést kérünk az elmúlt pár napban tapasztalt kimaradásért, az oldal - kisebb bõvítés után - a megszokott formájában ismét mûködik. Az esetlegesen el nem számolt adatmennyiséget nem áll módunkban jóváírni.
kedves
BTW: már megint karbantartás van😄 Nem unják még? Még jó, hogy bespájzoltam az utorrentbe... csak ne állítsák le a trackert megint😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
am már megy az oldal 😄
szerk.: ment....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nyugodtan szánhatnának neki is egy South Park epizódot, olyan Bono stílusút😊
http://goo.gl/gd6Zi5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?