torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah jó.. közben leesett, hogy a pici tökre gondolt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sikerült elbarikádozni magunkat az egyik szupermarketben, 21:27-ig minde alaphelyzetbe áll.
XD mekkora poén már😄
Amúgy ezt a tök ikonra való kattintgatást nem igazán értem...

Met
A letöltés oldalon a lista tetején

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

plu604
amúgy hol írja hogy egy-egy torrenten milyen "fertõzés" van?

és akkor most miért is törlõdött a hozzászólásom innen?😄
Amúgy már visszajött a 65 giga^^

Nekem most növelte az arányom 😊

Met
ettõl a skintõl kifolyik a szemem<#rolleyes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

davidka003
Nálam jó az arányom.
A letöltés oldalon kattintsatok óránként a tök ikonra. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

plu604

tommygear
magra lépjetek
LoDMaSt
mert baj van a szerverrel -.-

@ Hellomarci

az isohunt-on mindig internal server error van.
miért?
[HUN]FaTaL
Attól még a scene szabály scene szabály marad 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Mese..lág oldal megszünt? Van esetleg más helyette?
bigapó
ja, hát biztos úgy van, még jó, hogy nem ott lakunk...

The Matrix has you...

Sehogy, ezt te varázsoltad bele, nekem csak a régi haverok vannak ott és a Rigó utcában pl. szívás van a torrentekkel. A Víg u-ban meg megy tökéletesen, akárcsak a Tavaszmezõben.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bigapó
fú, az tényleg nem sok, bár azzal is tartható egy szint, csak meg kell gondolni mit szedsz le 😊
szívesen, erre mindig figyelni kell, de szerencsére elég egyszer beállítani - illetve Én még lentebb szoktam venni, ha játszom valamit neten vagy teljesen ki is kapcsolom, tudja fogni a sávot, az meg nem jó)

The Matrix has you...

bigapó
Neked most a kisebbséggel vagy a be nem fizetett csekkekkel van gondod? Nem értem a problémád. Valószínû igazad van, csak nem tudom hogy jön torrent-korlátozáshoz az egész.

The Matrix has you...

4 éve jöttem el onnan és 20 évig laktam ott. Ma azért már annyira nem vészes, legfeljebb csak 1-2 eldugott rész. 20 éve még azért lasszóval kellett összefogni az agysejteket az utcán. :/

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Attól függ melyik része 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
8.ker elég veszélyes hely, nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor ezt majd meséld el a 8.ker Rigó utcában lakóknak is, ok?

na elõször írtam aztán néztem meg. a feltöltés korlátlanra volt állítva, elkezdtem szépen lejjebb venni, majd a 100kb/s pipánál beindult és azt ki is használja teljesen, ami nekem bõven elég. köszönöm a segítséget! szép napot
köszi a tanácsokat, próbálkozom még, remélem egyszer csak beindul, mindenesetre másik helyen t-home net alól mûködik, csak a upc gyorsabb ezért szeretnék azon feltölteni is.
lolSL
ha arra gondolsz akkor már rég nincs torrent korlátozás.

Mi 6k-ért vettünk tavaly xD
És még bírja!!! 😄

Marci0115
ötezeré van teszkóban dvd lejátszó

[HUN]FaTaL
Mert nem minden asztali dvd lejátszó játssza le a 700 megánál nagyobb avikat (fõként a régiek közül, van amelyik eléri a felét a filmnek és leáll ha egyben volt mert az utána lévõ részt nem tudja lejátszani)

http://goo.gl/gd6Zi5

bigapó
hülyeség...

The Matrix has you...

bigapó
Nálad kell valamit állítani, mert nekem UPC-vel nincs gondom. nagyon ritka, hogy nem max-al tudok felfelé tölteni, de ez a max sem a teljes sávszél, hanem egy kicsit kevesebb, ez köztudott, hogy korlátoznod kell, mert akkor tud tökéletesen mûködni. a hiba az Ön gépében van 😊

Korlátozásokat nézd meg, egyesével tedd be vagy vedd ki a pipát elõlük, így ki fog derülni mi akadályozta vagy nézd meg az egyszerre futtatható torrentek számát még, lehet az kevés és akadályozza a feltöltést. futtasd a beállítás varázslót és ott add meg a sávszéledet, onnantól automatán kiszámolja, hogy neked mi a jó érték, de a felfelét ekkor is korlátozd 80-90%-ra.

The Matrix has you...

1.4 gigás avi filmeknél egyszer egyben van, egyszer meg 2 részletben (CD1-CD2)
Régebben talán megértettem, de manapság, amikor a CD már szinte csak audionak van, nem látom értelmét.
Valaki tudja esetleg az okot, hogy miért vágják (még ma is) ketté a filmeket?
A baj neve: UPC :/

hello!

segítséget szeretnék kérni. UPC internetem van, utorrent 2.0.4-et használok. a problémám a feltöltéssel lenne. Lefelé minden nagyon jól jön, viszont felfelé semmi. Mi lehet a baj? mit kell tegyek hogy ez megváltozzon. Ja és vannak más letöltõk, tehát nem azért nem seedel mert nincs más aki le szeretné tölteni. tûzfal kikapcsolva.
Egyszerûen csak meg se nyikkan a feltöltés.
bakkerman
<#zavart2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tommygear
<#eljen><#wilting>
tommygear
<#awink>
Narxis
Nincs mit.

Bruk
Feltettem egy stabil verziót és beállítottam ezt is. Úgy tûnik így már tökéletes. Köszöntem.

tommygear
ne engedd, hogy alpha verziókra frissítsen... van erre egy külön választókapcsoló
Bruk
Azaz igazság, hogy ezt is önmaga tette fel "frissítésként". A mostani frissítést meg nem volt már képes elvégezni.

Köszönöm.

tommygear
tegyél fel egy stabil verziót ne ilyen alpha szarokat
Bruk
Sziasztok!

Nem tudjátok az utorrent (3.0 Alpha) miért lassítja le teljesen az internetem (digi)? Legalábbis én úgy gondolom õ a bûnös. Eddig még nem történt ilyesmi. Az rendben van, hogy lassítja a netet, de amikor egy lap betöltése már 10 perc... na az zavaró.

Elõre is köszönöm!

A mindenható mÁkos keze! 😄😄😄😄

Narxis
LOL

tobias88
"magon fennvan az új Ákos album, szedjétek szedjétek!!"

Le is állt az oldal <#idiota>
jAsOn VoOrHeEs
Mag blogján érdemes elolvasni a legutóbbi bejegyzést.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

tünés

bakkerman
majd seedeli az Ákos,biztos van seed szervere 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Kérhetnék egy kis seedet? 😊)).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC