torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
XD mekkora poén már😄
Amúgy ezt a tök ikonra való kattintgatást nem igazán értem...
Amúgy már visszajött a 65 giga^^
A letöltés oldalon kattintsatok óránként a tök ikonra. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
miért?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
szívesen, erre mindig figyelni kell, de szerencsére elég egyszer beállítani - illetve Én még lentebb szoktam venni, ha játszom valamit neten vagy teljesen ki is kapcsolom, tudja fogni a sávot, az meg nem jó)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És még bírja!!! 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Korlátozásokat nézd meg, egyesével tedd be vagy vedd ki a pipát elõlük, így ki fog derülni mi akadályozta vagy nézd meg az egyszerre futtatható torrentek számát még, lehet az kevés és akadályozza a feltöltést. futtasd a beállítás varázslót és ott add meg a sávszéledet, onnantól automatán kiszámolja, hogy neked mi a jó érték, de a felfelét ekkor is korlátozd 80-90%-ra.
The Matrix has you...
Régebben talán megértettem, de manapság, amikor a CD már szinte csak audionak van, nem látom értelmét.
Valaki tudja esetleg az okot, hogy miért vágják (még ma is) ketté a filmeket?
segítséget szeretnék kérni. UPC internetem van, utorrent 2.0.4-et használok. a problémám a feltöltéssel lenne. Lefelé minden nagyon jól jön, viszont felfelé semmi. Mi lehet a baj? mit kell tegyek hogy ez megváltozzon. Ja és vannak más letöltõk, tehát nem azért nem seedel mert nincs más aki le szeretné tölteni. tûzfal kikapcsolva.
Egyszerûen csak meg se nyikkan a feltöltés.
Köszönöm.
Nem tudjátok az utorrent (3.0 Alpha) miért lassítja le teljesen az internetem (digi)? Legalábbis én úgy gondolom õ a bûnös. Eddig még nem történt ilyesmi. Az rendben van, hogy lassítja a netet, de amikor egy lap betöltése már 10 perc... na az zavaró.
Elõre is köszönöm!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!