torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok ajánlani valami jó torrent készítõ programot?
www.guillotine.atw.hu
Bithun akkor össze kell kapni magam mert 0.56-on vagyok.
Next PC upgrade: 2022
az sp2 az egyidejuleg kezdemenyezheto kapcsolatok szamat korlatozza 10 re, nem a letrehozott kapcsolatok szamat. a letrehozott ( established ) tobb is lehet 10 nel,joval tobb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Miért szakítja meg a tracker a seedemet ?
Miért csak 5-öt enged amikor az oldalon 10 van írva?
Bitcometet használok
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Illetve egy asszem van de neki elfogyott vagy vmi ilyesmi aszonta!
:(
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nemhiszem, hogy lehet majd regelni...nincs semmi ráutaló megjegyzés.
Bazinga!
Télleg lehet majd 27-én regelni bithu-ra???
Ki mit tud errõl?
Mert nekem nagyon kéne! Ráadásul nem is vok olyan letöltõs aztán megszakítós emberke! Sztem!(a bitlordban néztem a statomat és 54GB letöltés 68GB feltöltés)
Köszi ha válaszoltok!
Csáó!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
port az mindegy, csak a tûzfal ne blokkolja az a lényeg
a feltöltést a maximális feltöltésed alé korlátozd 2-3 kbyte -al
sztem mást nem érdemes állítgatni
Bazinga!
Nagyon megköszönném!
Olyan gondom van a bitcomettel, hogy amit letöltök filet mostanába nem tölti vissza.
Mi lehet ennek az oka?
Feltöltési sebesség nincs korlátozva.
Paul161
probald ki a csookkentet modot (safe mode) es utana gondolkozz mason
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
http://www.lvllord.de/?url=downloads
Aki nem nyomta fel SP2-ben a 10-et (pölö 50-re szoktam), az itt is vegye le 9-re, különben csak csodálkozik, hogy ott van 2000 seed, és csak nem akar csak párhoz kapcsolódni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
esetleg megprobalhatod torolni ott is
masik megoldas de csak win 98/ME muxik, hogy bootdiscrol (flopyrol) bootolsz es dosban kitorlod
vagy elviszed a haverodhoz a wincsit es nala torlod (elmeletileg nem szabadna semminek hasznalni)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Start listening at TCP/UDP port
Windows XP ICF status: Firewall port is opened.
Ha letöltés közben nézem wigwammel a portot, akkor azt írja zárva van, vagy ez azért van, mert megy rajta a letöltés?
:)
Merthogy szimplán Registrybõl, vagy ini fileból túl egyszerû lenne az M$-nek, ezért egy dll-ben rejtette el
Progi kell a módosítására, keress rá gugliban (ha hazaérek elõkeresem :))
10-et átlépve ezeket a kapcsolatokat zárja :)
én az ilyen torrenteknél a max. socketet 200-ra szoktam állítani, így szokott menni. Ha átteszem auto-ra néha 8-10percig kamillázik, és 0/0 a D/U...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Valaki írta korábban a fórumon, hogy ha a peerek alatt (torrent töltés közben) látok távoli (remote) kapcsoaltokat, akkor aktív módba vagyok és nem kell portforwardinggal törõdni. (és látok) Viszont az feltûnõ, hogy a peer listán szereplõ címek nagy része olyan, hogy semmi le- és feltöltés nincs velük. (pl csatlakozott peerek 55, letöltés 19 peertõl) Ezenkívül a settingsben a Megfigyelt portnak a a 21968 van beállítva, de ha wigwammel megtámadom azt a portot, akkor azt írja ki, hogy a port az internet felõl láthatatlan.
Akkor most nekem kell-e még valamit állítgatni, hogy rendesen tudjak letölteni, vagy jól van beállítva minden?
Még annyit, hogy a Beállítások -Haladó - Kapcsolat alatt az elsõ 3 van bejelölve, ez megfelelõ? (Valahol azt is olvastam, hogy az UPNP Port Leképezést érdemes kikapcsolni).
Ja és Zonealarm tûzfal van fent és nem router mögött netezek.
Next PC upgrade: 2022
Sajnos a magyar ékezeteket nem támogatja.
Ezen felûl szerintem egy igéretes kliens amit sûrûn fejleszgetnek.
bye
1.2.1
amugy siman el tok kepzelni olyan oldalt,ahol figyelik ki hany iprol lep be / hasznalja a rendszert. bar igy hirtelen nem jut eszembe 1 sem. valahogy nem vagyom ra, hogy memorizaljam a szabalyokat minden oldalon :)
Bazinga!
Egy accountot többen is lehet használni?
Paul161
Nieleen