torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
egy torrent kliens?
pl. Azureus, Bitcomet ?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Guillotine
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó torrent készítõ programot?

www.guillotine.atw.hu

Másold ki egy floppyra és arról kell bebootolni. Aztán parancssorból törölhetsz bármit a windowsban.
Duddits
Új Azureus miben változik?

Duddits
Azért még nem fognak kizárni.

grebber
http://www.torrentbytes.net-ról mondjatok már valamit mert megörülök egyik legjobb oldal azt most nem jön be :(!!!

Bithun akkor össze kell kapni magam mert 0.56-on vagyok.

Next PC upgrade: 2022

ertelmezesi priblema van.

az sp2 az egyidejuleg kezdemenyezheto kapcsolatok szamat korlatozza 10 re, nem a letrehozott kapcsolatok szamat. a letrehozott ( established ) tobb is lehet 10 nel,joval tobb.

Kösszi.és ezzel mit csináljak?mentsem? telepiteni kell? vagy csak elég ha megnyitom? és utána?
Sanyix
Nekem sp2-m van, és nekem miért enged 10 nél több kapcsolatot bitcometnél minden módosítás nélkül? :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Met
Mostanában seedelem a darkos cuccokat és egy idõ után kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat mert max 5-öt tölthetek egyszerre. A user infomban 10 slot van engedélyezve.
Miért szakítja meg a tracker a seedemet ?
Miért csak 5-öt enged amikor az oldalon 10 van írva?

Bitcometet használok

Met
nem elfogyott hanem elvették mindenkitõl

games4ever
De nincs olyan ismerõsöm!
Illetve egy asszem van de neki elfogyott vagy vmi ilyesmi aszonta!
:(

fifi
max, ha meghívót ad vki neked...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

games4ever
Akkor nem lesz bithu-s azonosítóm?

precision
"2005-11-19 - December 27-én ki lesz szórva az 1000 legrosszabb arányú user (max 0.2), addig lehet dolgozni rajta, hogy Te ne ess bele ebbe a körbe"

Nemhiszem, hogy lehet majd regelni...nincs semmi ráutaló megjegyzés.

Bazinga!

Met
remélem csak a meghívókat adják vissza

games4ever
Sziasztok!

Télleg lehet majd 27-én regelni bithu-ra???
Ki mit tud errõl?
Mert nekem nagyon kéne! Ráadásul nem is vok olyan letöltõs aztán megszakítós emberke! Sztem!(a bitlordban néztem a statomat és 54GB letöltés 68GB feltöltés)

Köszi ha válaszoltok!

Csáó!

mrzed001
Portnak érdemes a default-tól alaposan eltérõt beállítani, hallottam pletyókat hogy egyes szolgáltatók alacsonyabb prioritásra tették, így kevésbé jön rajta a cumó forgalmas idõszakokban

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

köszi!
precision
dht -t engedélyezd, nem rossz dolog
port az mindegy, csak a tûzfal ne blokkolja az a lényeg
a feltöltést a maximális feltöltésed alé korlátozd 2-3 kbyte -al
sztem mást nem érdemes állítgatni

Bazinga!

Valaki akinek ilyen nete van,mint nekem nem küldene egy leírást,hogy hogyan van beállítva a Bitcometje?
Nagyon megköszönném!
precision
van elég leecher aki töltené?

Bazinga!

Hali!
Olyan gondom van a bitcomettel, hogy amit letöltök filet mostanába nem tölti vissza.
Mi lehet ennek az oka?
Feltöltési sebesség nincs korlátozva.
Paul161

zakika
ez mar nekem magas. bizti meg lehet csinalni, de en nem mernem elkezdeni
probald ki a csookkentet modot (safe mode) es utana gondolkozz mason

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Esetleg itt egy boot disk minden windowshoz: http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=4786772
Töltsd le a patchert és futtasd! A tcpip.sys-t fogja felülírni, a windows meg hadd kiabáljon, hagyd rá. :)
http://www.lvllord.de/?url=downloads
van winyom egy másik is.Telepitsem arra is az XP-t és ez csak 2-lagosként legyen és akkor kitudom törölni szerinted? kösszi
mrzed001
Azu-ban van olyan, hogy kezdeményezett kapcsolatok száma.
Aki nem nyomta fel SP2-ben a 10-et (pölö 50-re szoktam), az itt is vegye le 9-re, különben csak csodálkozik, hogy ott van 2000 seed, és csak nem akar csak párhoz kapcsolódni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

zakika
safe mode, ott antivirus es sok minden hasonlo ami a a dogoket pusztitja
esetleg megprobalhatod torolni ott is

masik megoldas de csak win 98/ME muxik, hogy bootdiscrol (flopyrol) bootolsz es dosban kitorlod

vagy elviszed a haverodhoz a wincsit es nala torlod (elmeletileg nem szabadna semminek hasznalni)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

fifi
letöltési folyamatok not equal kapcsolatok száma...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A Naplók (Log) pedig ezt írja:
Start listening at TCP/UDP port
Windows XP ICF status: Firewall port is opened.

Ha letöltés közben nézem wigwammel a portot, akkor azt írja zárva van, vagy ez azért van, mert megy rajta a letöltés?
De van egy olyan beállítás Bitcometben, hogy max egyidejú letöltési folyamat, ami alapból 10-en van, de én át tudom állítani.(Vagy ez valami más)? Ez az egyszerre indítható kapcsolatok száma mit takar? (Mert pl nekem volt olyan is hogy 50 peertõl töltött.)
fifi
már akinél van suxxx SP2...
:)

Sziasztok!Légyszi segítsetek már!Hogyan állítsam be a Bitcometet?512es netem van.Olyanokra gondolok,mint feltöltési sebesség,DHT engedélyeszés,kapcsolatok száma meg ilyesmi?A port száma az mindegy?Kerio tûzfalam van és nincs routerem.Köszi!
mrzed001
Hohóó, ez nem olyan egyszerû :))
Merthogy szimplán Registrybõl, vagy ini fileból túl egyszerû lenne az M$-nek, ezért egy dll-ben rejtette el
Progi kell a módosítására, keress rá gugliban (ha hazaérek elõkeresem :))

És azt hol lehet átállítani?
Sziasztok.Tud valaki erre választ?Letöltöttem egy vid.klippet(WMV) és mikor meg akartam nyitni a Media Player le akart tölteni valamit(fogalmam sincs hogy mit)és bejött egy oldal virussal.Kitöröltem a mappát a gépböl meg a BitCometböl is de berakta a a majom a cookies-be egy WMV ikont index DAT fájlt és sehogy nem tudom törölni.Mikor törölni akarom ezt irja ki: index nem törölhetö:Másik személy vagy program használja. De minden programot bezártam söt ujrainditottam de semmi.Ha valaki tud választ megköszönöm.
mrzed001
És ha XP SP2-d van, akkor ugyebár alapból 10-re van korlátozva az egyszerre indítható kapcsolatok száma.
10-et átlépve ezeket a kapcsolatokat zárja :)

fifi
azért nem indul be, mert túl sok kapcsolatot akar kezelni...
én az ilyen torrenteknél a max. socketet 200-ra szoktam állítani, így szokott menni. Ha átteszem auto-ra néha 8-10percig kamillázik, és 0/0 a D/U...

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Bitcometet használok, és az lenne a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy ha olyan torrentet akarok tölteni, ami többezer seedbõl/peerbõl áll, akkor még negyed óta után sem akar rendesen beindulni a letöltés, néha felugrik 10K-ra, majd vissza 0-re...? A kisebb torrentek is elég vegyes sebességeket produkálnak.

Valaki írta korábban a fórumon, hogy ha a peerek alatt (torrent töltés közben) látok távoli (remote) kapcsoaltokat, akkor aktív módba vagyok és nem kell portforwardinggal törõdni. (és látok) Viszont az feltûnõ, hogy a peer listán szereplõ címek nagy része olyan, hogy semmi le- és feltöltés nincs velük. (pl csatlakozott peerek 55, letöltés 19 peertõl) Ezenkívül a settingsben a Megfigyelt portnak a a 21968 van beállítva, de ha wigwammel megtámadom azt a portot, akkor azt írja ki, hogy a port az internet felõl láthatatlan.

Akkor most nekem kell-e még valamit állítgatni, hogy rendesen tudjak letölteni, vagy jól van beállítva minden?

Még annyit, hogy a Beállítások -Haladó - Kapcsolat alatt az elsõ 3 van bejelölve, ez megfelelõ? (Valahol azt is olvastam, hogy az UPNP Port Leképezést érdemes kikapcsolni).

Ja és Zonealarm tûzfal van fent és nem router mögött netezek.
grebber
http://www.torrentbytes.net/ oldallal mi van nem jön be ? Csak nem megszünt? :(

Next PC upgrade: 2022

lck
Nekem uTorrent nagyon szinpatikus. Gyors, kicsi, mégis minden megvan benne ami kell. A karakterproblémák ellenére ezt használom. Próbáljátok ki - megéri.
Én is szoktam használni az uTorrentet tényleg kevés memóriát eszik.
Sajnos a magyar ékezeteket nem támogatja.
Ezen felûl szerintem egy igéretes kliens amit sûrûn fejleszgetnek.

bye
van u mikrotorrent is. www.utorrent.com
1.2.1

hi

Megjelent az új Azureus program v 2.3.0.6
Azureus

Csak ennyi lenne :) :)

bye all
filelisten be kell lepni ahoz, hogy tolthess, ott nem tudsz 2 ip cimrol egyszerre tolteni emiatt. legalabbis ugy, hogy a tracker is tudomast vegyen rolad.

amugy siman el tok kepzelni olyan oldalt,ahol figyelik ki hany iprol lep be / hasznalja a rendszert. bar igy hirtelen nem jut eszembe 1 sem. valahogy nem vagyom ra, hogy memorizaljam a szabalyokat minden oldalon :)

precision
lehet...tudtommal semmilyen szabály nem tiltja a torrent oldalakon, javítson ki vki ha tévedek

Bazinga!

Hali!
Egy accountot többen is lehet használni?
Paul161

Yossarian
most jön az utolsó fájl. Ezt a doenloadert nem ismertem, de pár release és renew parancs is megtette :)

Nieleen