torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[merlinw.org]

Lehet, hogy túl nagy fába vágtam a fejszét. :-)
azt már meg sem említem, hogy ha az oldalak nevét nem mondjuk akkor nem is linkeljük be õket
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont a legáltalánosabb, az aránypáros. Hiába tölthetnél fel, de nem tölt az illetõnek, mert már elérte a feltöltésed hozzá a 4-5x-ös szorzót. Akkor szépen leáll a feltöltésed felé, és vár a kliensed, hogy töltögessen le neked. A visszajavít egy kicsit, megint kap, aztán megint stop.
Ha sok a peer, és lassan jön, akkor állítsd át, hogy ne csak 10-nek töltsön fel egyszerre, hanem 15-20-nak. Nekem be szokott jönni :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha valakinek kérdése van ilyesmivel kapcsoltban inkább oda írjon...ott tudják is a választ...
Nem a felhasználók számától függ, ill. az oldal korától, hanem a koncepciótól, és a felhasználók hozzáállásáról. Más oldalakon nem hogy a lícserek nem maradnak ott, de még a 192-es uppal rendelkezõ seederek sem. Ez az oka.
[merlinw.org]
Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módon.
Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.<#vigyor0>#vigyor0>
Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módón.
Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.<#vigyor0>#vigyor0>
Az egyiken 4 ezer, a másikon 5x annyi felhasználó van, az egyik 2 hónapja megy a másik pedig kb 1 évvel idõsebb...azért ezeket a szempontokat is figyelembe kell venned mielõtt kritikát írsz...
[merlinw.org]
Lehet leállítom a letöltést mert az angol nyelvû Dec 6.-án jön ezmeg nemér le addigra tuti :D
Next PC upgrade: 2022
Honnan tudnék a viasat3-on menõ erotikus filmeket letölteni? nekem kifejezetten ezek kellenének de még nem találtam sehol. kerestem a thepiratebay.com on aztán az isohunt.comon meg a skylineon. máshol nem kerestem mert más jó torrent oldalt nem ismerek. tudna valaki dobni pár torrentet ezekhez a filmekhez?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
persze ha van megfelelõ seeder...na igen ezért kell odafigyelni az arányra :)
Kivéve most :(
51 óra 7 perce töltöm a cumot és csak 40%.
Mivel a torrent adok/kapok arányos, tehát ha kevés az összseb akkor a gyorsabban feltöltõk többet kapnak a kliensektõl (magyarul nagyobb up-ra, nagyobb down-t kapsz)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mert hiába a 161 letöltö és a 6 feltöltö marha lassan jön a cucc :(
Met ha csatlakozna talán gyorsabban jönnen amit szedek.
Meg azt sem értem hogy ha van pl 150 letöltö és 6 feltöltö akkor miért csak 18-max 20 emberrõl tudok csak tölteni?
es meg finom voltam.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
www.guillotine.atw.hu
és majd a google-tõl felhívnak, hogy segítsenek
Köszike.
Paul161
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
ezt en siman elfogadom previewnek.
Bazinga!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mozillát használok és engedélyezve vannak a a sütik.