torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
hash infoval semmit, max a passkey-el :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MerlinW
Ilyet télleg ne, én nem vagyok olyan, de tudod te miket lehet csinálni a hash infoddal?:D Tönkrevághatják az accodat. Szal csak ovatosan.

[merlinw.org]

precision
ilyet ne pls...
del

Bazinga!

littleNorbi
Miért csinálja ezt a BitComet-em?Már letöltöttem 9,5 MB-ot, az egész fájl méret pedig 65,75 MB és azt írja hogy még le kell tölteni 61 MB-ot?

Duddits
Múltkor én szóltam tomo-nak, hogy megbeszéltük nem rakunk ki linket, nevet. Jól el is küldött a "fenébe"... Ezért gondoltam berakom. De hát mind1.

Lehet, hogy túl nagy fába vágtam a fejszét. :-)

Met
minek raksz fel ekkora cuccot ha nem birod uppal?:)

azt már meg sem említem, hogy ha az oldalak nevét nem mondjuk akkor nem is linkeljük be õket

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mrzed001
Én úgy tapasztaltam, hogy kétféle kapcsolat van a klinsek között. Az elsõ a fõleg feltöltõ (ez akkor, ha seeder az illetõ, vagy jóval több %-on van, mint te és talán a nap állása ...), itt tök mindegy, mennyi a feltöltésed, nyomni fogja ahogy bírja.
Viszont a legáltalánosabb, az aránypáros. Hiába tölthetnél fel, de nem tölt az illetõnek, mert már elérte a feltöltésed hozzá a 4-5x-ös szorzót. Akkor szépen leáll a feltöltésed felé, és vár a kliensed, hogy töltögessen le neked. A visszajavít egy kicsit, megint kap, aztán megint stop.
Ha sok a peer, és lassan jön, akkor állítsd át, hogy ne csak 10-nek töltsön fel egyszerre, hanem 15-20-nak. Nekem be szokott jönni :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

MerlinW
áá ez nagyon gáz játék...

[merlinw.org]

miért raksz be olyan linket amin még regisztrálni sem lehet, na nem mintha akarnék :)

sajtmester
A kliens az teljesen mindegy.
A slotrendszer le van írva a FAQ-ban.

sajtmester
System PM volt 0.3-ra állítva de 0.2 a követelmény egyelõre.
Ha valakinek kérdése van ilyesmivel kapcsoltban inkább oda írjon...ott tudják is a választ...

MerlinW
A titok ott bujik meg, hogy Bithun az elsõdleges szempont az igényesség. Nem tölthet fel akárki csak olyanok akik erõs nettel rendelkeznek, és nem önzõ desznók. (T1-2-3). Ez az oka a Bithuról úgy jön az anyag ahogy a csöbök kifér, máshol meg nem.

Nem a felhasználók számától függ, ill. az oldal korától, hanem a koncepciótól, és a felhasználók hozzáállásáról. Más oldalakon nem hogy a lícserek nem maradnak ott, de még a 192-es uppal rendelkezõ seederek sem. Ez az oka.

[merlinw.org]

sajtmester
Szerintem nem túlzás.
Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módon.
Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.<#vigyor0>

sajtmester
Szerintem nem túlzás.
Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módón.
Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.<#vigyor0>

sajtmester
Jóindultatú és kultúráltan megfogalmazott kritikiát elfogadunk, de szerintem nem kéne összehasonlítanod a 2 oldalt...
Az egyiken 4 ezer, a másikon 5x annyi felhasználó van, az egyik 2 hónapja megy a másik pedig kb 1 évvel idõsebb...azért ezeket a szempontokat is figyelembe kell venned mielõtt kritikát írsz...

MerlinW
6 seedertõl tölt 165 ember. neked addig lesz gyors amíg el nem éred azt az állapotot mikor arányában oda érsz a lícserek közé. Azután te is úgy fogsz cammogni ahogy a többiek, azaz 165 felé oszlik a 6 seeder up-ja. Ha több a seeder vagy ugyanannyi mint a lícs akkor általában jól kön az anyag. Persze ez függ a seederek sebességétõl is. Bithumenen pl 3-4 seeder ki tud szolgálni 50-60 lícset úgy h mindenki 500-600k--val húz. Szal sokmindentõl függ a dolog.

[merlinw.org]

grebber
Hát az is igaz de nem lesz máshogy mert ez német nyelvû game és ezekkel mindig ilyen baj van több német torrent oldal kéne.
Lehet leállítom a letöltést mert az angol nyelvû Dec 6.-án jön ezmeg nemér le addigra tuti :D

Next PC upgrade: 2022

Sland
Hi. Lenne egy kérdésem?
Honnan tudnék a viasat3-on menõ erotikus filmeket letölteni? nekem kifejezetten ezek kellenének de még nem találtam sehol. kerestem a thepiratebay.com on aztán az isohunt.comon meg a skylineon. máshol nem kerestem mert más jó torrent oldalt nem ismerek. tudna valaki dobni pár torrentet ezekhez a filmekhez?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dying Soul
Én szerintem már az is mindegy milyen etük van a seedereknek jelen helyzetben, túl hatalmas a különbség..

nekem 60k upnál mindig van 270k down :)
persze ha van megfelelõ seeder...na igen ezért kell odafigyelni az arányra :)

grebber
Hát én pontosan hogy az ellenkezõjét tapasztalom ugyanis legtöbb esetben amikor töltök jön jön de nem fullal (én max uploadal töltök fel) és miután lekorlátozom a feltöltésem 20-ról 3-ra 10-re vagy 13-ra egybõl felugrik fullra.
Kivéve most :(

51 óra 7 perce töltöm a cumot és csak 40%.

mrzed001
Nem az a lényeg, hogy mennyi seeder/leecher van, hanem az, hogy milyen gyors (és te mennyivel tolod vissza).
Mivel a torrent adok/kapok arányos, tehát ha kevés az összseb akkor a gyorsabban feltöltõk többet kapnak a kliensektõl (magyarul nagyobb up-ra, nagyobb down-t kapsz)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dying Soul
6/161?
Szerintem ezt felejtsd el, mire az lejön..

grebber
Aki nagyon vágja a Botcomet hasnálatát kérem irja le neki hogy vannak ezek beállítva!!!!!

Mert hiába a 161 letöltö és a 6 feltöltö marha lassan jön a cucc :(

Serpa
#4378 -ban is errõl van szó.
válaszoltak is rá.

grebber
Az mitõl van hogy nem csatlakozik a kliens progi az összes peerhez??
Met ha csatlakozna talán gyorsabban jönnen amit szedek.
Meg azt sem értem hogy ha van pl 150 letöltö és 6 feltöltö akkor miért csak 18-max 20 emberrõl tudok csak tölteni?

Nehéz, vagy lehetetlen regelni olyen helyekre, de kisebb site-okról is össze lehet szedni mindent.
nem ertettunk semmit felre. tudjuk , hogy nem allsz a helyzet magaslatan.
es meg finom voltam.

HALI! TUD VALAKI OLYAN TORRENT OLDALT AHOL A LEGUJABB FILMEK,CUCCOK VANNAK?NAPI LEBONTÁSBAN!KÖSZI
Szerintem valamit félre értettetek.Tudom hogy hogy kell használni a google-t,és azt is hogy mit irjak be de itt a 4394, 4416, 4429,-esre adjatok inkább választ.Kösszi.
Laky
nekem bejön az oldal :)
csak sajnos most hallottam róla elõször, ezért nem tudtam regelni :( <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Guillotine
Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol trackert választhatnék torrent készítéshez és ahova feltudnám tölteni?

www.guillotine.atw.hu

Dying Soul
Jajó, bocsi.

Met
a telefonszámod
és majd a google-tõl felhívnak, hogy segítsenek

jézusom.

precision
:DDDddd
azt amit keresel, és voilá, elsõ találat lesz

Bazinga!

nem nehéz .de mit irjak be?
precision
inkább priviben! ezt most törlöm, sry

Bazinga!

Hát nem nagyon van leecher akinek tudnám tölteni.Akkor biztos az a gond.
Köszike.
Paul161

google ba marha nehez beirni , igaz?

Letöltöttem,és kiirtam egy cd-re és ugy bootol-tattam,de nem csinált semmit bejött utána az XP.Szerinted?
petee
köszi

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

lck
1.2.2 még tudtommal nincs.
A magyarításhoz itt vannak infók.
petee
Ismerkedem a Utorrenttal, nem rossz kis progi,az teccik benne leginkább ,hogy az ip címek mellett van egy kis nemzeti zászló, így lehet látni honnan is jön az anyag.:) Magyarítása nincs véletlenül?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

erdekes, ha egy avi filet, vagy mp3 at toltesz le, es van vlc player vagy winamp telepitve, akkor jobb klikk a toltes alatt levo fileon, es open. es csiribi megnyitja es lejatsza.

ezt en siman elfogadom previewnek.

precision
én is utorrentet használok, csak annyira még nem mélyeültem el benne hogy lássam h van benne torrent készítés :)

Bazinga!

Sanyix
uTorrent is tud :) amúgy próbáljátok ki, nagyon állat, memóriahasználat 2 mega körül, procihasználat 130k-s letöltésnél 0% és mindent tud amit pl a bitcomet, kivéve a previewet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Met
Miért van az, hogy ha itthonról regelek valamelyik oldalra akkor nem történik semmi? Ha melóhelyrõl csinálom rögtön megjön a mail.
Mozillát használok és engedélyezve vannak a a sütik.

Guillotine
Köszönöm!

www.guillotine.atw.hu

precision
bitcomet tud torrent filet készíteni, sztem az tökéletes

Bazinga!