torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kérdem, hogy lehet a 2048/256 netbõl a legjobb feltöltést elérni (bitcome, aktív)? Mennyi a max feltöltésem?
Ilyesmire gondolok a válasz adáskor: kapcs ki/be a cfost, tedd fel ezt a maxra, tedd le ezt a minre, stb. Lécci vki okítson már ki, thx
Egyébként én chello-nál 50KB-ra szoktam levenni (64 az elméleti max), 53-55 körül már erõsen lassítani kezdi a letöltést (azaz így már az átlag 290-285 KB-os letöltésem leesik 200-150-re)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kész vagyok, már teljesen hülyére untam magam a munkahelyemen:-)))
egyébként meg kisérletezz, mert lehet, hogy alacsonyabb korláttal még jobban megy, ugyanis minél nagyobb a letöltésed, annál nagyobb sávszél kell a visszaigazoló csomagoknak. Szal elkezdesz letölteni valamit és beállítod a korlátot 5KB/sec-re. Ha jön maxszal, akkor elkezded emelni a korlátot és mindjárt látod magadtól is, hogy mi az ideális.
Nieleen
Ha már skyline, nagyon sajnálatos, hogy bezár...
"Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed"
Ezt a részt nem igazán értem:-) Tudsz írni vmi konkrét számot, ha már ilyen síkhülye vagyok matekhoz:-D
Persze gondolom nem vagy a BH-n, ott ez az átlagos hálisten ... vaz 😊
Nyert ?
Ahogy azt már említettem, seedertõl letöltésnél legtöbször nem érdekes, hogy mennyit töltesz fel. Az csak a leech-erektõl való letöltésnél érdekes (mennyivel töltesz fel felé, annak arányában kapod vissza)
Nieleen
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kipróbáltam h ha felrakom 128k-ra a feltöltésem akkor mi van, de így 24k-val tudtam szedni...
Gondolom nem ment így végig😊
Nieleen
(ehh mármint a csaj 😄)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Leszeded megint a torrent fájlt és elkezded letölteni. A letöltési helynek betallózod a fájl helyét. Mivel már megvan, nem fogja letölteni, hanem elkezdi seedelni.
Nieleen
Lehet olyat, hogy elkezdtem a bithumenrõl a feltöltéseket, viszont újra szeretném rakni a rendszeremet... Hogy lehet az új rendszerrel (bitcomet) újból azokat feltölteni??? Vagy olyat hogy lehet csinálni, hogy a rég kitörölt feladatokat újból feltöltésbe helyezni????
Thxdemán
Mert warmt nem kaptam.
Nah megpróbálom még1szer.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nektek megy a bithumen?
Paul161
eddig 5 levelem van, abból 3 reklám, kettõt pedig 2005-11-30 00:00:00-kor küldtek, el tartalom nélkül
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Next PC upgrade: 2022
elég szigorú ez a BitSoup, pedig 0.6-os arányom van <#fejvakaras>#fejvakaras>
Fog ez menni kopasz bármit álltok 13k fölé még véletlenül sem megy.
Next PC upgrade: 2022
ez nem jott be.