torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
A chellossal.

mrzed001
Melyikkel ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

KM
Apropi! Mi lett a forgalomszámlálóval?

Hali! Kezdõ kis vén fasz vagyok már a torrnet világában!
Kérdem, hogy lehet a 2048/256 netbõl a legjobb feltöltést elérni (bitcome, aktív)? Mennyi a max feltöltésem?
Ilyesmire gondolok a válasz adáskor: kapcs ki/be a cfost, tedd fel ezt a maxra, tedd le ezt a minre, stb. Lécci vki okítson már ki, thx

mrzed001
Mi is azért írogatunk ennyit 😉
Egyébként én chello-nál 50KB-ra szoktam levenni (64 az elméleti max), 53-55 körül már erõsen lassítani kezdi a letöltést (azaz így már az átlag 290-285 KB-os letöltésem leesik 200-150-re)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Összekevertem a fel és letöltést, azért nem voltam képes kiszámolni:-DDD
Kész vagyok, már teljesen hülyére untam magam a munkahelyemen:-)))
Yossarian
teljesen jogos<#eljen>

Nieleen

Yossarian
tök egyszerû. a feltöltésed 80-85%-a az ideális korlát. Ez menni fog? 😄D

egyébként meg kisérletezz, mert lehet, hogy alacsonyabb korláttal még jobban megy, ugyanis minél nagyobb a letöltésed, annál nagyobb sávszél kell a visszaigazoló csomagoknak. Szal elkezdesz letölteni valamit és beállítod a korlátot 5KB/sec-re. Ha jön maxszal, akkor elkezded emelni a korlátot és mindjárt látod magadtól is, hogy mi az ideális.

Nieleen

Hát nemtom, én azé' nem raknám ki így a passkey-met a nyilvánosság elé. <#ijedt>
Ha már skyline, nagyon sajnálatos, hogy bezár...
768/128-s ADLS-s vagyok, akkor mennyire érdemes állítanom a feltöltésemet?
"Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed"
Ezt a részt nem igazán értem:-) Tudsz írni vmi konkrét számot, ha már ilyen síkhülye vagyok matekhoz:-D

mrzed001
Igaz, egy d minusz: nem írta :pp

Yossarian
hogyan írtam volna, mikor nem is az én letöltésemrõl van szó ;-P
Bithun? csak 64 hete 😄

Nieleen

mrzed001
Az persze hogy hányan, de azt nem írtad, hogy a 3 leecher, vagy a 2 seeder egyike tolta-e így fel.
Persze gondolom nem vagy a BH-n, ott ez az átlagos hálisten ... vaz 😊

Yossarian
ott van a képen vazz

Nieleen

mrzed001
Ha ADLS-es vagy akkor ne rakd fel 128-ra (ha ez a max), mert az megöli a letöltésed. Mindig hagyjál rá egy 10-15%-ot a feltöltésedre (azaz elméleti max-15%), így megy rendesen a letöltésed

mrzed001
Fogadjunk, hogy 1 (max 2) seeder aki ezt a szép magas értéket produkálta neked, vagy egy min 40-50%-os leecher 😊)
Nyert ?

Ahogy azt már említettem, seedertõl letöltésnél legtöbször nem érdekes, hogy mennyit töltesz fel. Az csak a leech-erektõl való letöltésnél érdekes (mennyivel töltesz fel felé, annak arányában kapod vissza)

Yossarian
gondoltam. Mert ha mondjuk 12K-val töltök fel, jön maxon lefelé. Halecsökkentettem 3-ra, akkor se csökkent a feltöltésem soha.

Nieleen

Sland
ma reggel indult be. azóta így megy.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az csak urban legend....
Kipróbáltam h ha felrakom 128k-ra a feltöltésem akkor mi van, de így 24k-val tudtam szedni...
Yossarian
ennyit arról, hogy minél magasabb a feltöltésed, annál magasabb a letöltés 😄

Gondolom nem ment így végig😊

Nieleen

(06)1/435-5678 Hivatkozz rám, lol

bertino
nemér, nekem is kell 😞
(ehh mármint a csaj 😄)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yossarian
hozz össze nekem egy órácskát nextdoornikkivel és akkor még tízszer beírom! 😄D

Nieleen

Nagyon kedves srác vagy, köszönöm szépen, hogy nem kellett 4496 üzenetet végig nézni. Még 1x köszi, és kérhe<#worship><#law>tsz tõlem 1 vmit

Yossarian
háde olyan sokszor volt!
Leszeded megint a torrent fájlt és elkezded letölteni. A letöltési helynek betallózod a fájl helyét. Mivel már megvan, nem fogja letölteni, hanem elkezdi seedelni.

Nieleen

Vki? #4494?

Duddits
Hát basszus! Tényleg az a hülye cfoss lassította a feltöltésem! Még ilyet!

Helpdemán
Lehet olyat, hogy elkezdtem a bithumenrõl a feltöltéseket, viszont újra szeretném rakni a rendszeremet... Hogy lehet az új rendszerrel (bitcomet) újból azokat feltölteni??? Vagy olyat hogy lehet csinálni, hogy a rég kitörölt feladatokat újból feltöltésbe helyezni????
Thxdemán

Az amúgy lehet, hogy kitöröltek?
Mert warmt nem kaptam.

Hát akkor csak nekem bohóckodik valamit!
Nah megpróbálom még1szer.

Laky
igen

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hali!
Nektek megy a bithumen?
Paul161

Laky
nem tudom
eddig 5 levelem van, abból 3 reklám, kettõt pedig 2005-11-30 00:00:00-kor küldtek, el tartalom nélkül

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Azért jó hogy van sok torrent oldal mert van ahol csak letöltök és még véletlenül sem többet fel mind a letöltési idõ és van amit rendesen megbecsülök tartom a jó arányt.

Next PC upgrade: 2022

Dying Soul
gratz<#idiota>

De mi volt az ok?

Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond?
Laky
megkaptam életem elsõ warn-ját <#idiota>
elég szigorú ez a BitSoup, pedig 0.6-os arányom van <#fejvakaras>

KM
Igaz. Én voltam a láma.<#vigyor2>

precision
semmi, nálam megy

Bazinga!

KM
Mi van ez Endl...-el?

Duddits
Az lehet, hogy a cFosSpeed miatt belassúl a feltöltésem?? Mert most leszedtem az én gépemrõl a Csodacsibét, msot tölteném föl, de még a 15-t se éri el! Fater laptopján meg a 40(!)-t is elérte!! Ez mitõl lehet?

grebber
JUJ de jó móka egyre jobban élvezem a töltést 64 óra 40 perc 55.3%.
Fog ez menni kopasz bármit álltok 13k fölé még véletlenül sem megy.

Next PC upgrade: 2022

ott van, hogy kihagyott hulladekadat 0B.
ez nem jott be.

MerlinW
Ill elõfordul hogy hibás adatot észlel a kliens, és azokat újratölti.

[merlinw.org]

nincs gond, de a toltes alatt levo szeleteket is beleszamiolja ahatralevo es a lent levobe is. ugyanis minden szeletet meg tovabbi darabokban szed le a kliens.

Met
nem vagy kicsit erõszakos?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

littleNorbi
Most ne vitatkozzatok, hanem mondjátok mi a gond !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MerlinW
ja passkey is kell hozzá, ok ott a pont

[merlinw.org]

MerlinW
hash -re is megvannak a programok, de nem akarok ötleteket adni😊

[merlinw.org]

littleNorbi
Az most lényegtelen, mi a baja a Comet-nek?