torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
a "click here" -re rá kéne kattintani, hogy megtud a hibá okát.

Hi all!

Lenne 1 nagyon idegesítõ problémám: Kipróbáltam mind a BitComet-et, mind az Azureus-t és mind a 2 progi állandóan kilép magától, az elöbbi ilyen hibaüzenettel: hibaüzenet

Valakinek 5lete, aki már esetleg találkozott hasonlóval? Megköszönöm segítségetek!

Serpa
512GB?
az hogy fér be a gépbe?
<#vigyor5>

Duddits
Tök mind1 hogy Azut használok-e vagy sem, ha az Operához úgy is kell a Java...

AMúgy még egy probléma. Végre faternak sikerült letölteni(???) a Corel-t, vagyis hát úgy hittük! Mikor átrakta készforrásba, használni akartuk az iso-t, de nem volt a vinyon!! Vagyis nem tudom mi történt, mert Commandebe nem volt ott, de mikor Azuba kétszer rákkantittam hogy megnyissuk, beadta az UltraISO-t, de hogy honnét nyitotta meg a CD képfájl, azt nem tudjuk. 3 CD-bõl csak 2 látszott a Commanderbe, vagyis a 3. nem is igazán, mert nem volt mérete... Az 1. CD meg sehol se volt. + még egy kép is hiányzott de az nem lényeg... Most akkor mi lett a letöltéssel??

Yossarian
Nálam 512GB DDRAM-on a single Call of Dutyban is érezni lehetett, ha azu ment a háttérben. Másik klienst észre se veszek.

Nieleen

KM
A válasz: nem lassítja...

Igaz, ami igaz, én nem használok semmi komoly szoftvert, játszani meg soha nem szoktam.
Végülis két oldalról lehet nézni a dolgokat. Ha mondjuk a példa szerint Azureus mellett játszok egy memóriazabáló játékkal, akkor biztos, hogy észrevenném, ahogy Newfronter írja.
Csak akkor az a kérdés, hogy Azu lassítja-e a játékot, vagy a játék lassítja-e az egész rendszert a maga jóval nagyobb erõforrásigényével. Annyi, hogy én ez utóbbi felõl közelítem meg a kérdést. :)
MerlinW
oké kinek a pap, kinek a kutyája, én csak ajánlottam egy gyorsabb és kényelmesebb programot:)

Egyébként függ attól is h miket használsz. Anno mikor még azureus-oztam mellette meg futott 1-2 fejlesztõkörnyezet, úgy már érzõdött. Mondjuk akkor még nem volt bennem giga memcsi.

(Firefox 1.5 már nem eszik annyi memoriát)

[merlinw.org]

Én nem nézem egyiket se, csak azt, hogy ugyanúgy tudom használni a gépet ha fut az Azureus, mint amikor nem fut (ami azért nagyon ritka).
De ha meg is nézem, 49 k memória tán nem fogja földhöz vágni, annyit a Firefox is fogyaszt majdnem. Csak annyi a lényeg, hogy ezt így nem lehet kijelenteni, hogy széthajtja a gépet. Ha összeakad valamivel (mondjuk NOD), akkor folyamatos 100 % processzorhasználat a vége, kb. az erõforrászabálásból ennyi igaz. ;)
MerlinW
jah, nem neked akartam, hanem az azureus-osoknak...:)

[merlinw.org]

precision
utorrent nem használ java -t:)

Bazinga!

MerlinW
ne az azureus processt nézd, hanem a java processt:D

[merlinw.org]

precision
utorrent nálam sosem eszik többet 3-4 megánál

Bazinga!

Azért ha játszol szerintem meglátszik, pl. egy memóriazabáló játéknál...
Akkor az én Azureusomat biztos máshol fejlesztették, mert egyáltalán nem zabálja az erõforrásokat, mellette simán csinálom a normál dolgaimat...
Szerintem inkább egy-két másik alkalmazással van problémája, mint vírusírtó, tûzfal vagy valami.
MerlinW
A port problémád, sokmindentõl függ. Egy netet használtok-e, faterod gépén lehet van valami ami fogja az adott portot, van tüzfal vagy virusirtó, ill valami ami megfogja.

A portváltoztatás valszeg megoldja a problémát, 10 000-90 000 közötti portokat hasraütésszerüen használhatsz nyugodtan, torrent nincs porthoz kötve (kevés tracker tilt 1-2 portot de pl egy 62000 -el bejutsz mindenhova (20-30 torrentoldalas tapasztalat:D))

[merlinw.org]

MerlinW
Csak jótanács,
hogy ha windows-t használsz térj át bitcomet/bitlord-ra. Azureus Java-ra támaszkodik, nem is akárhogy. Nem akarok technikai mélydégekbe menni, de kb úgy hajtja a gépedet, mint amikor kereket szerelsz egy futópadra, legmagasabb fokozatra állítod, s úgy indulsz neki egy 10 fokos lejtõnek:D

Lényeg, hogy irgalmatlanul sok erõforrást zabál, tök feleslegesen.
Linuxos verziónál nem annyira rossz a helyzet, bár itt a miértet nem értem. A forrása nem sokban különbözik.

bitlord, comet egyrészt gyorsabb, másrészt kényelmesebb (gondolok itt többekközt a egy torrenten belüli letölteni kívánt file-ok egyszerü válogatására)

[merlinw.org]

Köszi az ötletet kipróbálom!

bertino
állítsd a két gépnek külön portot... ez monnyuk sztem független a gondtól, de egy próbát megér

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Duddits
Mér van az, hogy fater gépén is, az enyimén is a 30000 port van beállítva, de az õ gépén mindig szól az Azureus hogy engedéjezzük? Az enyimén soha nem szólt...

akkor itt a vege fuss el vele.

Már nézegettem. Csak nem nagyon találtam mert valami dana routerem van.
És amit bekell írni ip-t hogy lehessen állítgatni az nem jön be.

nezd mega router kezikonyvét, abban tuti leirjak a porttovabbitas mikentjet.

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy új gépet meg routert is mert 2gépem van!
A régi gépen minden gond nélkül maxszal tudok húzni de az újon max 5-6KB/s!
A routeren nem tudok portot nyitni mert nincs fent a portforwardon.
Mit tegyek?
Csak xp tûzfalam van de azon nyitottam portot mind a két gépen.

Szerintem a jelszó www.torrent.to
Ha nem, akkor itt próbálkozhatsz: http://forums.torrentportal.com/viewforum.php?f=19
Egyébként ez újra lehet csomagolva, mert lennie kéne egy olyan fájlnak benne, hogy "password text file.txt".
nem tom pontosan melyik filet szedted le, de a jelszo a passwort neven szerepel a torrent adatlapjan.
menj vissza es nezd meg.

ezt azert szoktak csinalni, hogy ha valaki meg is osztja a torrent filet, akkor se tudjak kinyitni. nem sok ertelme van, inkabb csak kiszuras.

mosoporr
www.torrent.to...Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.TTO.4.CD

ezt most szedtem le,és a kicsomagoláshoz kodot kér,ha valaki tud hozzá azt megköszönném,az utobbi 5 dolog amit torrentrõl szedtem az mind becsomagolt és kodos volt,mire jo az hogy lekodolják? és honnan lehet kodot szerezni?

EvilDevil
Azt szokták mondani hogy a feltöltési sebességet az elvi maximum (nálad ez 32kb/sec) 80%-ra érdemes korlátozni!! Tehát szerintem állítsd 20-25kb/sec -re :)

Egyébként nekem 64Kb a feltöltésem és akkor érem el a legmagasabb letöltési sebességet ha 40-re korlátozom!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

forever68
köszi

A giga az amelyiket beírtad, a dark reg. linkjét meg megtalálod itt, csak lapozz vissza párat. Annyi, hogy nem akartam ilyen nyíltan reklámozni...
Esetleg Savarián érdemes próbálkozni még, a többin biztos nincs reg.
forever68
köszi már találtam de ezt a dark-ot nem találom valami linket tudnál adni? Ha valaki regelni szeretne itt egy magyar torrent oldal, egész jónak tûnik: http://gamebasic.hu/gigatorrents/

Giga, Dark.
forever68
sziasztok, tudna valaki nekem olyan magyar torrent oldalt mondani ahova lehet még regelni? A bithumen indulásánál regisztrálva voltam de késõbb sajnos nem volt netem , most meg már töröltek a rendszerbõl és nem tudok bemenni a régi hozzáférésemmel, esetleg ha valaki tudna nekem ebben segítení megköszönném.

Sanyix
Hát a letöltés kisebb valamivel mint lehetne, és a feltöltés is. Nekem 1m/128 annyival megy mint írtam, letöltés van amikor 135-ön is megmarad ennek a 2x-ese 270. Szóval neked viszonylag jó, de nem a legjobb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tehát akkor 2048/256 nál jó ez?: 250/30

sziasztok,
nyelvleckeket (e-book es hozza cd-k) keresek. tudnatok ajanlani par oldalt? a bitcomettel toltok le es azon belul nem sokat talaltam.... es azt is megtudna mondani valaki h miutan nekem lejott az anyag hogyan tudom masoknak is hozzaferhetove tenni? koszi (kezdo vagyok eddig dc++-ztem de ez jobban tetszik)
Sanyix
Hát ezaz :D én inkább maxxal töltök le, és majdnem maxal fel :) jobb mint a korlátozós dolog. Amúgy ugye ebbõl látszik, hogy nálam sincs soha gond a sebességgel, sõt. 1m/128kbites netem van, és 130kbyte/sec letöltés mellett 10-11 kbytal megy fel is :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fifi
sajátos?
hülye kérdésre hülye válasz, ahogy drága jó apám szokta mondani...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

EvilDevil
nálam sosincs gpnd a sebességgel... csak helyesen kell beállítani a feltöltési sebbességet,,,

Sanyix
csak hiszed... bár tényleg fölösleges lenne ha a visszaigazoló csomagok elsõbbsége a tcp/ip-ben alapból benne lenne (sztem ez lenne a logikus, hiszen gyorsabb) dehát nincs benne.

EvilDevil
Én soha nem használtam cfos-t meg hasonló marhaságokat... fölösleges

Mert nincs olyan oldal, csak topictársunk humora kicsit sajátos. <#hehe>
Amúgy meg az összes torrentsite filmekbõl áll ki, van amelyik sorozatokra megy, sõt most alakult egy új magyar sorozatos oldal. <#wow1>
Szerintem azt lehet tenni, mint mindannyian tettük, összekeresgélni a reges oldalakat, mert azok érnek valamit csak. És próbálkozni mert mindig vannak törlések.
Skacok, egyébként, nemtom melyikõtök mondta már, a cfosspeeddel én is megjártam... Állítólag lefoglal egy nagy részét a sávodnak és nem tudsz róla...

Mióta nincs fent, minden jobban jön le meg fel...

gizzda
nem tudok bemenni arra az oldalra...máshol esetleg nincs szinkronos torrent?
Vagy esetleg valaki küldhetne egy pár torrentet nekem....vagy nemtom :-)

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

gizzda
Not Found
The requested URL /www.szinkronosfeliratos.hu was not found on this server.

Ezt írja mikor rá klikkelek a linkre....

Yossarian
jó kis link, köszi :D

Nieleen

fifi
szinkronos és feliratos film torrentoldalról
itt_pölö

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

gizzda
Sziasztok...az lenne a kérdésem...honnan lehet beszerezni Szinkronos vagy feliratos filmek torrentjét???

Elõre is köszi

tigeroo

akkormost hogyisvan
jAsOn VoOrHeEs
Arra tudtok valami tippet adni, hogy miért van az, hogy kb. 3-4 napja Azureusban amikor megnyitok egy torrentet akkor nem tudja elkezdeni a letöltést, és az "erõnlét"-nél mindig az a piros fej marad. Nem tud csatlakozni egyetlen ügyfélhez sem. De eddig viszont nem volt semmi baj, szépen jöttek le a cuccok. Pedig többen is seedelik az adott torrentet,(már több torrenttel próbálkoztam ) de akármelyiket elakarom indítani, csak az a piros fej marad. <#nemtudom>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century