torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 nagyon idegesítõ problémám: Kipróbáltam mind a BitComet-et, mind az Azureus-t és mind a 2 progi állandóan kilép magától, az elöbbi ilyen hibaüzenettel: hibaüzenet
Valakinek 5lete, aki már esetleg találkozott hasonlóval? Megköszönöm segítségetek!
AMúgy még egy probléma. Végre faternak sikerült letölteni(???) a Corel-t, vagyis hát úgy hittük! Mikor átrakta készforrásba, használni akartuk az iso-t, de nem volt a vinyon!! Vagyis nem tudom mi történt, mert Commandebe nem volt ott, de mikor Azuba kétszer rákkantittam hogy megnyissuk, beadta az UltraISO-t, de hogy honnét nyitotta meg a CD képfájl, azt nem tudjuk. 3 CD-bõl csak 2 látszott a Commanderbe, vagyis a 3. nem is igazán, mert nem volt mérete... Az 1. CD meg sehol se volt. + még egy kép is hiányzott de az nem lényeg... Most akkor mi lett a letöltéssel??
Nieleen
Végülis két oldalról lehet nézni a dolgokat. Ha mondjuk a példa szerint Azureus mellett játszok egy memóriazabáló játékkal, akkor biztos, hogy észrevenném, ahogy Newfronter írja.
Csak akkor az a kérdés, hogy Azu lassítja-e a játékot, vagy a játék lassítja-e az egész rendszert a maga jóval nagyobb erõforrásigényével. Annyi, hogy én ez utóbbi felõl közelítem meg a kérdést. :)
Egyébként függ attól is h miket használsz. Anno mikor még azureus-oztam mellette meg futott 1-2 fejlesztõkörnyezet, úgy már érzõdött. Mondjuk akkor még nem volt bennem giga memcsi.
(Firefox 1.5 már nem eszik annyi memoriát)
[merlinw.org]
De ha meg is nézem, 49 k memória tán nem fogja földhöz vágni, annyit a Firefox is fogyaszt majdnem. Csak annyi a lényeg, hogy ezt így nem lehet kijelenteni, hogy széthajtja a gépet. Ha összeakad valamivel (mondjuk NOD), akkor folyamatos 100 % processzorhasználat a vége, kb. az erõforrászabálásból ennyi igaz. ;)
Szerintem inkább egy-két másik alkalmazással van problémája, mint vírusírtó, tûzfal vagy valami.
A portváltoztatás valszeg megoldja a problémát, 10 000-90 000 közötti portokat hasraütésszerüen használhatsz nyugodtan, torrent nincs porthoz kötve (kevés tracker tilt 1-2 portot de pl egy 62000 -el bejutsz mindenhova (20-30 torrentoldalas tapasztalat:D))
[merlinw.org]
hogy ha windows-t használsz térj át bitcomet/bitlord-ra. Azureus Java-ra támaszkodik, nem is akárhogy. Nem akarok technikai mélydégekbe menni, de kb úgy hajtja a gépedet, mint amikor kereket szerelsz egy futópadra, legmagasabb fokozatra állítod, s úgy indulsz neki egy 10 fokos lejtõnek:D
Lényeg, hogy irgalmatlanul sok erõforrást zabál, tök feleslegesen.
Linuxos verziónál nem annyira rossz a helyzet, bár itt a miértet nem értem. A forrása nem sokban különbözik.
bitlord, comet egyrészt gyorsabb, másrészt kényelmesebb (gondolok itt többekközt a egy torrenten belüli letölteni kívánt file-ok egyszerü válogatására)
[merlinw.org]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És amit bekell írni ip-t hogy lehessen állítgatni az nem jön be.
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy új gépet meg routert is mert 2gépem van!
A régi gépen minden gond nélkül maxszal tudok húzni de az újon max 5-6KB/s!
A routeren nem tudok portot nyitni mert nincs fent a portforwardon.
Mit tegyek?
Csak xp tûzfalam van de azon nyitottam portot mind a két gépen.
Ha nem, akkor itt próbálkozhatsz: http://forums.torrentportal.com/viewforum.php?f=19
Egyébként ez újra lehet csomagolva, mert lennie kéne egy olyan fájlnak benne, hogy "password text file.txt".
menj vissza es nezd meg.
ezt azert szoktak csinalni, hogy ha valaki meg is osztja a torrent filet, akkor se tudjak kinyitni. nem sok ertelme van, inkabb csak kiszuras.
ezt most szedtem le,és a kicsomagoláshoz kodot kér,ha valaki tud hozzá azt megköszönném,az utobbi 5 dolog amit torrentrõl szedtem az mind becsomagolt és kodos volt,mire jo az hogy lekodolják? és honnan lehet kodot szerezni?
Egyébként nekem 64Kb a feltöltésem és akkor érem el a legmagasabb letöltési sebességet ha 40-re korlátozom!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Esetleg Savarián érdemes próbálkozni még, a többin biztos nincs reg.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nyelvleckeket (e-book es hozza cd-k) keresek. tudnatok ajanlani par oldalt? a bitcomettel toltok le es azon belul nem sokat talaltam.... es azt is megtudna mondani valaki h miutan nekem lejott az anyag hogyan tudom masoknak is hozzaferhetove tenni? koszi (kezdo vagyok eddig dc++-ztem de ez jobban tetszik)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hülye kérdésre hülye válasz, ahogy drága jó apám szokta mondani...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy meg az összes torrentsite filmekbõl áll ki, van amelyik sorozatokra megy, sõt most alakult egy új magyar sorozatos oldal. <#wow1>#wow1>
Szerintem azt lehet tenni, mint mindannyian tettük, összekeresgélni a reges oldalakat, mert azok érnek valamit csak. És próbálkozni mert mindig vannak törlések.
Mióta nincs fent, minden jobban jön le meg fel...
Vagy esetleg valaki küldhetne egy pár torrentet nekem....vagy nemtom :-)
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
The requested URL /www.szinkronosfeliratos.hu was not found on this server.
Ezt írja mikor rá klikkelek a linkre....
itt_pölö
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elõre is köszi
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century