torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
tud valaki valamit gigatorrentsrõl?
Paul161
még sok embert kell meghívnom :D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nemtudom mikor írták ki
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Köszi!
És azt szeretném még megkérdezni, hogy A login screen-en a volt Skyline-os felhasználók az átregisztrálás gomb lenyomásával tudják átrakni arányukat és felhasználói nevüket. Ezt hogy lehet megccsinálni mert nem nagyon értem mit akarnak mondani?
Paul161
Azt szeretném megkérdezni, hogy láttam összeolvadt a skyline és az endless és hogyan tudnék átregisztrálni endless-skylinera mert én elvüleg skylineos vagyok?
Elõre is köszi.
Paul161
és hány bitit töltöttél fel a 2 hét alatt, he ?
olvass!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Felhasználó: Ha több, mint 2 hete tagja vagy az oldalnak és az arányod nagyobb, mint 0.50 és 1.05 között van akkor felhasználó leszel. Ha az arányod 0.50 alá esik akkor automatikusan a leecher kategóriába kerülsz. Ha az arányod 1.05 fölé megy akkor elõléptetnek tagnak.
tényleg értehtõ.. csak nem müködik
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
elég érthetõen le van irva
Még uj vagyok a torrent témában.
Tehát az érdekelne milyen letöltõ progi kell hozzá,hol lehet a letõltendõ progik után nézni.
Thanx.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amúgy azért mutattam meg, mert régebben nem hittétek el, hogy ilyet tudok csinálni...
© Dying Soul: neked lehet, hogy gyenge, de én örömtáncot járnék ha mindig ennyivel menne fölfelé.
nyelvi anyagok? nyelvleckék? nem nagyon találkoztam ilyenekkel
de van masik kerdesem is :-) szoval nem vagyok bent egy reges oldalon sem. miert jok ezek az oldalak? nem toltok l;e sokat, csak nyelvanyagokra vagyok specializalodva. elkepzelheto h az ilyen oldalakon vannak mig a nyilvanoson nincsenek? szoval hol szerezhetnek ilyen torrenteket?
inaktív az, hogy hova töltse le a fileokat és, hogy milyen feladatot hajtson végre?