torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
"amugy a hiba ott van. hogy ujra le kell toltened a torrent filet, es azt seedelni."
tehát szépen elmész az oldalra, mintha nem is te töltötted volna fel az egészet, és letöltöd. ekkor elindul a seedelés a saját user ID del.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
faraszto vagy oregem, mondtak mar?
azok a leirasok raadasul sikhulyeknek keszultek.
amugy a hiba ott van. hogy ujra le kell toltened a torrent filet, es azt seedelni.
ja, es nem tilos az olodak forumaban sem kerdezni.
Warn oka: 40 perc nem volt elég a seed megkezdésére
Lejár ekkor:
2006-01-14
19:49:39
Hát kaptam egy ilyet, nem tudtam seedelni, pedig egyszer már jól felraktam valamit.Segítsetek már abban hogy végül is hogyan töltsek fel torrentet , hogy ne járjak így. Azt a két-három lépést irjátok meg. A kliensemmel (utorrent) készítek egy újat -majd elmentem-elkészítem az oldalon a leírást majd feltöltés . Idáig oké de nem kezd el seedelni mit nem csinálok jól?
Elég sokat visszaolvastam itt de ilyen szájba rágós tanácsot nem találtam.
Ha valaki szánra rá egy kis idõt és egy hülye gyereknek mint én vagyok elmagyarázná akkor hálám kisérné.
http://www.bluetack.co.uk/index.php
Szinten folyamatosan frissítik.
Van beépülõ Firefox Search Plugin és Internet Explorhez való pluginja is.
Torrent Search Engine Searcher
Good Settings
remélem hamar rendet tesznek
valamelyik oldalon egy filmnél, "képet nem tudok felrakni" hát bazz most erre mit mondjak?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
kérésbe olyat beírnak, ami már kétszer van a kérések között, és maga a keresett fájl is fent van.
feltöltéseknél kevés az infó, és sokhelyen nincs seeder.
ha helyreáll a rend, akkor érdemes visszanézni, addig nem. persze remélem, hogy ez csak átmeneti állapot.
http://thepiratebay.org/ ezen kivül
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mint bizonyára hallottad, hogy több külföldi oldal is letiltotta a BitComet kliens használatát. Az ok, hogy a BitComet 0.60-as verziója, hibás feltöltési adatok küld a tracker felé. Ez a hiba a user kárára is felléphet.
Ezt a program készítõi is észlelték és a hivatalos oldalról levették a 0.60 verziót és most ott a 0.59-es verzió tölthetõ le.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Tudna nekem valaki mondani olyan címet ahonnan szinkronos filmet lehet letölteni?
Egyébként cFos ér valamit így ADSL-nél? Mert épp most töltöttem le egy "cucc"-ot, és kész van. De a tisztesség kedvéért maradok feltölteni (szerintem így korrekt)... Viszont most mehetne a feltöltés fullon, amit csak tud, mert megyek, alszom egyet. Olvastam valami olyat a cFos-ról, hogy nem kell akkor lekorlátozni a feltöltési sebességet, mert valahogy álligatja, hogy ha közben böngészni is akarok, akkor is marad sávszélességem, viszont ha nem csinálok semmit, akkor minden bit :) mehet a torrentnek... Ha túl bonyolult voltam: amíg töltök le valamit, addig nem megy maxon a feltöltés, hogy ne lassítsa be a letöltésem is (a csomag visszaigazolások miatt), viszont amikor már nem töltök le, akkor mehetne fullon a feltöltés (de így a korlátozás miatt nem megy, csak max 8kB/s-al). Remélem megértitek, mit akartam írni :D Talán már én sem értem :D
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Tudom, hogy biztos volt már szó a sebességrõl, de nem igazán van idõm végigolvasni a sok írást (2,5óra múlva munka, és nem aludtam:). Szóval olyan kérdésem lenne, hogy ADSL 96/512 netem van. Mennyire állítsam a feltöltési korlátot, hogy azért torrentezés közben tudjak böngészni is? Viszonylag elfogadható sebességgel... uTorrentet használok. Pls valaki, aki már picit tapasztalt ebben. (Most a feltöltésem 8kB/s-ra korlátoztam. Asszem, az nem olyan kevés, ha azt nézzük, hogy 96kb/s a feltöltésem, nem? Mert ha jól tudom, akkor a feltöltés korlátozás kilobyte/s-ban van megadva, de a vonalam feltöltési sebessége pedig 96 kilobit/s, tehát elvileg kilobyte/s-ban 11,7-el tudok feltölteni.) De ha nem így van, és bekevertem valamit, akkor szóljatok :D Elõre is köszi mindenkinek...
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hûtõ, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
futtatás > cmd > ipconfig
Alapértelmezett átjáró.... cím
csak kérdés pl. hogy melyik porton van a kezelõfelülete, ha a :80 ason nem jön be
- a router gyártójának honlapjáról letöltött használati utasításban
És azt hol tudom megnézni,hogy mi a router ip címe?
Most olyan gondom lenne, hogy nem tudok belépni a router menüjébe.
Nem tudja valaki, hogy kell?
Mert beszeretném állítani,hogy aktív legyek.
Köszi
Hogyhogy szinte az összes torrent oldalról törölve lett az Üvegtigris 2? Fellépett a hatóság, vagy mi? <#confused>#confused>
hm. csak nálam van a hiba?
egyébként nekem 400k-nál is több lenne a feltöltésem csak direkt korlátoztam mert nem túl jó úgy -.-
BitComet 0.59et használok. <#help>#help>