36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Met
  • Serpa
    OFF
    neked direkt nincs most semmi a logód helyén?
    ON
  • Met

szerintem elég egy gif amin a fontosabb dolgok animáltak picit
  • precision
    okay :)
    flashez is értesz netalántán? :)
  • Met
    megvan a psd, össze tákolok valamit :)
  • precision
    hát én nem sokat tudnék vele kezdeni, photosopban is lama vagyok :)
  • Met
    az előbb keresgéltem a psd file-t de nem leltem meg :)
  • precision
    Kedves vállalkozó szellemű, ráérő, flashben jártas emberkék :)
    Valaki nem csinálna egy jó kis bannert? Felhasználhatja akár a mostani képet is, legyen kattintható (link), meg valahogy a banner alatt lévő 3 mondatot is rá kéne varázsolni. Meghát ugye a színt meg kéne változtatni, mert ez nem igazán illik bele ebbe az uj designba. Remélem valakinek vna kedve megcsinálni :) Thx előre is.
  • precision
    nem kicsit meglepődtem mikor megláttam az uj designt...azthittem vmi más oldalra léptem fel véletlen :D
    bannert "megcsináltam" :)
  • Newfronter
    Hopp az új dizájn kicsit tönkretette a bannert, de majd megoldódik :)
  • bauer15
    mással?
    meik oldalon tudnék számlálót csinálni ?
    mert ami eddig volt az már nem számol hanem Error-ozik
  • saba30
    Esetleg Virtualdub File information?
  • öregharcsa
    ajánlom először a banner alatti sárga felirat utolsó mondatát olvasgatni!!!!
  • bauer15
    csá szeretnék egy kisebb filmet (XXX)feltölteni és az wmv formátumba van és a Gspot nem veszi be ezeket a formátumokat hogyan tudnám megszerezni a film adatait?
    vagy hogyan tudnám más formátumra rakni
  • ffxi
    HELP!!!

BitSpirit nevű klienset használok(nemtom számít-e) és meghívós torreten(majomparádé) vok. Az lenne a próblémám, hogy amit ott letöltöttem, az illik vissza feltölteni. De feltöltésnél az írja, hogy hátra lévő idő xy. És ahogy elnézve a sebességet biztos, hogy annyi idő alatt nem tudja vissza feltölteni. Én mindenképpen akarok visszonozni a többieknek.

U.I: kivártam azt xy időt amit a kliens írt elő és leáll a feltöltés. Leellenőriztem a profilomat és télleg nem töltötte fel.
  • bauer15
    valaki help
  • algopyrin
    http://www.openlitebt.com/downloads/#TrackerSoftwares
    TBSource
    TBDev.Net
  • PrasCo
    Köszönöm
  • Angel4
    Sziasztok! Tudnátok mondani pár torrent tracker alapot? Most BtitTracker-t használok de az nemigazán tetszik. Szval privátban vagy itt várom a válaszokat!
    Lásd az oldalam: www.drixx.ini.hu
  • bauer15
    Másold be a nyulat, az adatlapodra, hogy világuralomra törhessen.
    (/ /) .
    (O.o)
    (><)
    /_|_)

én ehhez hasonló " szöveget keresek aki tud írja már le
    kösz
  • Serpa
    inkább utorrentet használj.

nem kell semmit tenned, a hibás részeket újból letölti hibátlanul.
  • PrasCo
    Üdvözlet!
    Nagyon új (pár órás) csirke vagyok a témában, és mint aggódó leendő MTWII-demo tulaj, kérdésem a következő (Kliensem Azureus 2.4.0.2):
    "Letöltve: XY Mb (YX elvetve)" Itt az "elvetve" szó mit takar, illetve kell-e valamit csinálnom vele a teljes és működő letöltés érdekében?
    Ugyanerre kíváncsi lennék a szintén az általános-ban kiírt "Hibás szeletek"-nél is.
    Előre is köszönöm.
  • Sanyix
    Ugyanaz a nevem mint itt :) egyébként nemtudom miért bannoltak volna, mert egy ideje nem töltöttem onnan semmit, csak az új torrenteket nézegettem.
  • petee
    hi! tegnap óta olyat csinál az utorrentem hogy egy adott oldalról töltök, akkor nem kezdi el a letöltést, hanem kiírja hogy "http 404 hiba". Már pár órát elszöszmötöltem vele,de még mindig nem jövök rá,hogy mi a hiba.Tegnap telepítettem újra az Outpost-ot,de az Utorrent ki van engedve teljesen. Elötte nem volt ilyen hiba sose.Valaki esetleg segítene?
  • rakodo
    bezártak
  • precision
    banner, sry :|
  • Pharaoh
    A pret.. és a sötétoldal nevű oldalak milyenek? Érdemes meghívót szerezni ezekre?
  • tomo
    sokat akar szarka , de nem birja a farka.
    az emule rendszert pl nem tudja hasznalni.
    szerintem jobb torrent kliens is van nala.

gnutellaban még csak csak turheto.

osszesegeben viszont nem erdemes hasznalni, szerintem.
  • Met
    pm ben írd meg a felhasználó nevedet megnézem nem e bannoltak
  • Sanyix
    Nem lehet.
  • cicamisa
    Lenne egy kérdésem.A shareaza-ról mi a véleményetek?A torrent jobb nem?Mivel nem túrnak a gépembe...
  • cicamisa
    Elolvastam.nem müxik egyelőre semmilyen program és algoritmus kombinációval és permutációval.Újratöltés nélkül szeretném megoldani.
  • Reyes
    Most látom, hogy aszfaltra feltolták a Reloaded-es Caesar-t, úgyhogy már csak a cracket kell megvárni, amíg külön felteszik:)
  • Met
    Ok, akkor tisztázzuk. Mit lehet és mit nem? Oda van írva a banner alá. Ennyi.
  • Reyes
    Olvasd el a Caesar fórumot ITT az sg-n;)
  • cicamisa
    Ja!Ráadásul meg 3 féle változat is van,különböző méretekben,viszont a közös az bennük,hogy mindegyikben ugyan ez a vírus van.
  • cicamisa
    Be van rar-olva meg ott van az nfo is.Nem tudom mi lehet az.Caesar 4-hez van.
  • revizor
    Nem akartam én feltenni semmit, de nem gondold, hogy miattunk bárki is "lebukhat". Nevetséges. Amit itt összeírnak arról tud a fél világ. Én azt mondtam, hogy jobb lenne tisztázni mit LEHET, mit NEM, máris színesebb lenne a téma. Sokan azt hiszik, még azért is életfogytiglan jár ha idekattintanak.
  • precision
    kemény vagy...
  • Reyes
    Sztem az vírus, nem crack...

SZvsz töröld le, és keress cracket valamelyik fórumon, mondjuk itt az sg-n...én itt szoktam mindig;)