36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#11359 -
#11358 OFF
neked direkt nincs most semmi a logód helyén?
ON -
szerintem elég egy gif amin a fontosabb dolgok animáltak picit -
#11356 okay :)
flashez is értesz netalántán? :) -
#11355 megvan a psd, össze tákolok valamit :) -
#11354 hát én nem sokat tudnék vele kezdeni, photosopban is lama vagyok :) -
#11353 az előbb keresgéltem a psd file-t de nem leltem meg :) -
#11352 Kedves vállalkozó szellemű, ráérő, flashben jártas emberkék :)
Valaki nem csinálna egy jó kis bannert? Felhasználhatja akár a mostani képet is, legyen kattintható (link), meg valahogy a banner alatt lévő 3 mondatot is rá kéne varázsolni. Meghát ugye a színt meg kéne változtatni, mert ez nem igazán illik bele ebbe az uj designba. Remélem valakinek vna kedve megcsinálni :) Thx előre is. -
#11351 nem kicsit meglepődtem mikor megláttam az uj designt...azthittem vmi más oldalra léptem fel véletlen :D
bannert "megcsináltam" :) -
Newfronter #11350 Hopp az új dizájn kicsit tönkretette a bannert, de majd megoldódik :) -
#11348 mással?
meik oldalon tudnék számlálót csinálni ?
mert ami eddig volt az már nem számol hanem Error-ozik -
saba30 #11347 Esetleg Virtualdub File information? -
#11346 ajánlom először a banner alatti sárga felirat utolsó mondatát olvasgatni!!!!
-
#11344 csá szeretnék egy kisebb filmet (XXX)feltölteni és az wmv formátumba van és a Gspot nem veszi be ezeket a formátumokat hogyan tudnám megszerezni a film adatait?
vagy hogyan tudnám más formátumra rakni -
#11343 HELP!!!
BitSpirit nevű klienset használok(nemtom számít-e) és meghívós torreten(majomparádé) vok. Az lenne a próblémám, hogy amit ott letöltöttem, az illik vissza feltölteni. De feltöltésnél az írja, hogy hátra lévő idő xy. És ahogy elnézve a sebességet biztos, hogy annyi idő alatt nem tudja vissza feltölteni. Én mindenképpen akarok visszonozni a többieknek.
U.I: kivártam azt xy időt amit a kliens írt elő és leáll a feltöltés. Leellenőriztem a profilomat és télleg nem töltötte fel.
-
#11342 #11338
valaki help -
algopyrin #11341 http://www.openlitebt.com/downloads/#TrackerSoftwares
TBSource
TBDev.Net -
#11340 Köszönöm -
Angel4 #11339 Sziasztok! Tudnátok mondani pár torrent tracker alapot? Most BtitTracker-t használok de az nemigazán tetszik. Szval privátban vagy itt várom a válaszokat!
Lásd az oldalam: www.drixx.ini.hu -
#11338 Másold be a nyulat, az adatlapodra, hogy világuralomra törhessen.
(/ /) .
(O.o)
(><)
/_|_)
én ehhez hasonló " szöveget keresek aki tud írja már le
kösz -
#11337 inkább utorrentet használj.
nem kell semmit tenned, a hibás részeket újból letölti hibátlanul. -
#11336 Üdvözlet!
Nagyon új (pár órás) csirke vagyok a témában, és mint aggódó leendő MTWII-demo tulaj, kérdésem a következő (Kliensem Azureus 2.4.0.2):
"Letöltve: XY Mb (YX elvetve)" Itt az "elvetve" szó mit takar, illetve kell-e valamit csinálnom vele a teljes és működő letöltés érdekében?
Ugyanerre kíváncsi lennék a szintén az általános-ban kiírt "Hibás szeletek"-nél is.
Előre is köszönöm. -
#11335 Ugyanaz a nevem mint itt :) egyébként nemtudom miért bannoltak volna, mert egy ideje nem töltöttem onnan semmit, csak az új torrenteket nézegettem. -
#11334 hi! tegnap óta olyat csinál az utorrentem hogy egy adott oldalról töltök, akkor nem kezdi el a letöltést, hanem kiírja hogy "http 404 hiba". Már pár órát elszöszmötöltem vele,de még mindig nem jövök rá,hogy mi a hiba.Tegnap telepítettem újra az Outpost-ot,de az Utorrent ki van engedve teljesen. Elötte nem volt ilyen hiba sose.Valaki esetleg segítene? -
rakodo #11333 bezártak -
#11332 banner, sry :| -
#11330 A pret.. és a sötétoldal nevű oldalak milyenek? Érdemes meghívót szerezni ezekre? -
tomo #11329 sokat akar szarka , de nem birja a farka.
az emule rendszert pl nem tudja hasznalni.
szerintem jobb torrent kliens is van nala.
gnutellaban még csak csak turheto.
osszesegeben viszont nem erdemes hasznalni, szerintem. -
#11328 pm ben írd meg a felhasználó nevedet megnézem nem e bannoltak -
#11327 Nem lehet. -
cicamisa #11326 Lenne egy kérdésem.A shareaza-ról mi a véleményetek?A torrent jobb nem?Mivel nem túrnak a gépembe... -
cicamisa #11325 Elolvastam.nem müxik egyelőre semmilyen program és algoritmus kombinációval és permutációval.Újratöltés nélkül szeretném megoldani. -
Reyes #11324 Most látom, hogy aszfaltra feltolták a Reloaded-es Caesar-t, úgyhogy már csak a cracket kell megvárni, amíg külön felteszik:) -
#11323 Ok, akkor tisztázzuk. Mit lehet és mit nem? Oda van írva a banner alá. Ennyi. -
Reyes #11322 Olvasd el a Caesar fórumot ITT az sg-n;) -
cicamisa #11321 Ja!Ráadásul meg 3 féle változat is van,különböző méretekben,viszont a közös az bennük,hogy mindegyikben ugyan ez a vírus van. -
cicamisa #11320 Be van rar-olva meg ott van az nfo is.Nem tudom mi lehet az.Caesar 4-hez van. -
#11319 Nem akartam én feltenni semmit, de nem gondold, hogy miattunk bárki is "lebukhat". Nevetséges. Amit itt összeírnak arról tud a fél világ. Én azt mondtam, hogy jobb lenne tisztázni mit LEHET, mit NEM, máris színesebb lenne a téma. Sokan azt hiszik, még azért is életfogytiglan jár ha idekattintanak. -
#11318 kemény vagy... -
Reyes #11317 Sztem az vírus, nem crack...
SZvsz töröld le, és keress cracket valamelyik fórumon, mondjuk itt az sg-n...én itt szoktam mindig;)