torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert amit enged az 11 k én lejebb akarom.
Ja és Azureusban hol tudom beállítani hogy hány feltöltö/letöltöhöz csatlakozhat max?
Next PC upgrade: 2022
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Használvalaki tûzfal mögüli letöltéshez HTTP Tunnel programot?
Segítséget szeretnék kérni hozzá.
üdv
Janó
na ez a szives.
3 megával szivok fél napja lol
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Gyerek sarokba, kötözött sonkaként 😄DDD
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
köszi elõre is
Steam Nick: adakiller
nekem akkor volt ilyen, szétkaptam a gépet, porszívózás, majd vissza és tátám. de akkor pl. hashelésnél is szívózott..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
egy dvd-nyi cuccnál majdnem 300mega
most is 250megából 56mega hulladék. ez mitõl van? lehet vhogy orvosolni? hogyan tudnám esetlegesen azokat az IP-ket megtalálni akik nagyrészt ezt csinálják?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nieleen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de ha tudsz egy jó megoldást erre az érdekelne, mert nem tartom rossz proginak..
http://pspfilez.extra.hu/
banner alatt torrent lista
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
nekem vagy 2 hete nem megy az Endless, mi az új címük?
köszi azért, megy már...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bazinga!
mert az elérhetõségük döglött...
Nieleen
egy kérdésem lenne hozzád(vagy bárkihez aki tud rá választ)....ha sok file-ból akarok letölteni, de nem mindent ( pl: 0days) azt hogy a fenébe lehet egyszerûen kiválasztani hogy mit akarok....mert nekem nem tiszta...a bitcometnél csak kikellet pipálnom hogy mit akarok és csak az jött lefelé és mindezt akkor állíthatom mielõtt még elindulna a letöltés.(amikor behúzom a torrentet)ezt meglehet csinálni ezzel a uTorrent progival?mert én nem láttam ilyet sehol...csak valami nagyon szar megoldást erre...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
amugy term. kell port tovabbitas neki, mint barmi mas "szerver" kent mukodo programnak, ahoz, hogy kivulrol is latszodjon.
ha alul a statusz sorban azt latod network OK , akkor aktiv vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Müködni müködik csakhát ne irogasson már ki nekem ilyeneket.
még1xer köszi a segítségeket<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Steam Nick: adakiller
Biztos nem mással van a gond mertha reset után nincs belöve a Bitcomet simán jó a gép.
Miért lehet szar a Bitcomet mi baja lehet?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae