torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointeer
nálam max feltöltés 400kb/s -.-

köcsög

grebber
Azureusban hol tudom lekorlátozni a feltöltést??
Mert amit enged az 11 k én lejebb akarom.

Ja és Azureusban hol tudom beállítani hogy hány feltöltö/letöltöhöz csatlakozhat max?

Next PC upgrade: 2022

hmhm
vmi hiba miatt törlõdtek a regek, és újra kell ugye regelni ma. mosst kb 50 felhasználóval is ahhoz képest elég jó. csak így tovább

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Az összes új közt a legígéretesebbnek tûnik ez az oldal. Eddig ezervalahányzáz taggal sokkal jobb volt, mint a többi párezres.
hmhm
ghost on újra kell regelni

Céges hálózaton vagyok rajta, valószínüleg van,itt minden biztonsági vackot kitaláltak már.
Sziasztok!

Használvalaki tûzfal mögüli letöltéshez HTTP Tunnel programot?
Segítséget szeretnék kérni hozzá.

üdv
Janó
z0ty4
ehhh

szivás 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4

na ez a szives.

3 megával szivok fél napja lol

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

AdaKiller
köszike<#worship><#worship><#worship>

Steam Nick: adakiller

Sonajk @:o)
Modern net adatforgalom korlátozás????
Gyerek sarokba, kötözött sonkaként 😄DDD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

AdaKiller
bocsi, de röviden leírnád mi az az uPnP? mert nekem eddig a rúterba disabled-re volt állítva.

köszi elõre is

hmhm
memória hiba?
nekem akkor volt ilyen, szétkaptam a gépet, porszívózás, majd vissza és tátám. de akkor pl. hashelésnél is szívózott..

fifi
régebben soha nem volt ilyen bajom, de most egyre több letöltésnél jön elõ az a gond, hogy sok a hulladékadat.
egy dvd-nyi cuccnál majdnem 300mega
most is 250megából 56mega hulladék. ez mitõl van? lehet vhogy orvosolni? hogyan tudnám esetlegesen azokat az IP-ket megtalálni akik nagyrészt ezt csinálják?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Serpa
korlátozás megtörtént?

Duddits
Fúúú, bakker. Ma fater megnézte az elmúlt 1 hónap adatforgalmunkat. Hát nem volt kevés... <#nyes>

Yossarian
pár posttal ezelõtt írtuk le, hogy úgy állítsd be a klienst, hogy ne induljon el azonnal a letöltés. Így mielõtt kézzel elindítanád, kijelölheted a fájlokat a bitcomethez hasonlóan, amiket nem szeretnél letölteni.

Nieleen

Met
akkor kapcsold ki, hogy lefoglalja a helyet a letöltésnek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

öregharcsa
hát ahogy írtam behúzás közben nem tudom módosítani(mint a bitcometnél) hogy mit is szedjen le a sok file közül csak amikor már bekerül a letöltések közé.ott módosíthatom ugye hogy mi kell de ettõl függetlenül odarakja a többi cuccnak is a könyvtárait és nem módosítja a lefoglalt tárhely méretét....ergo ...kézzel távolíthatom el azokat amiket igazából nem tölt le de már lefoglalta a helyet neki.

de ha tudsz egy jó megoldást erre az érdekelne, mert nem tartom rossz proginak..

http://pspfilez.extra.hu/

nagyon köszi😊

ADSL-m van, úgyh lehet h kipróbáûlom:-)
Serpa
options --> preferences --> new torrents start in stopped mode (ez elé egy pipa)

banner alatt torrent lista

Sonajk @:o)
Ha ADSL-ed van akkor van remény. Kábelnél nem igazán változik.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

csakhogy ilyet se lehet beállítani 😞

nekem vagy 2 hete nem megy az Endless, mi az új címük?

A CfosSpeed sztetek használható cucc? Megéri felrakni?
fifi
eddig rossz volt!
köszi azért, megy már...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
tobias88
Hellosztok, lenne egy óriási kérdésem! Ez a k*rv* töltõ állandóan b*sz*ksz*k: néha a netemet teljesen kihasználja optiálisan, de néha egyáltalán nem tölt és ez váltakozik, pedig sok a seeder és a leacher, ez miért van?
fifi
tud adni valaki uTorrent 1.3-hoz linket?
mert az elérhetõségük döglött...

Yossarian
állítsd be, hogy ne induljon el a letöltés automatikusan és akkor be tudod állítani, hogy mit hagyjon ki!

Nieleen

Serpa
azt az 1et.

precision
mit értesz "nagyon szar megoldás" alatt?

Bazinga!

öregharcsa
szia

egy kérdésem lenne hozzád(vagy bárkihez aki tud rá választ)....ha sok file-ból akarok letölteni, de nem mindent ( pl: 0days) azt hogy a fenébe lehet egyszerûen kiválasztani hogy mit akarok....mert nekem nem tiszta...a bitcometnél csak kikellet pipálnom hogy mit akarok és csak az jött lefelé és mindezt akkor állíthatom mielõtt még elindulna a letöltés.(amikor behúzom a torrentet)ezt meglehet csinálni ezzel a uTorrent progival?mert én nem láttam ilyet sehol...csak valami nagyon szar megoldást erre...

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

forever68
köszi

uPnP alapbol be van kapcsolva, ha a routered is tamogatja, akkor "nem kell forwardolni" ( idezojelben, mert megcsinalja maganak )

amugy term. kell port tovabbitas neki, mint barmi mas "szerver" kent mukodo programnak, ahoz, hogy kivulrol is latszodjon.
ha alul a statusz sorban azt latod network OK , akkor aktiv vagy.

forever68
Olvasgattam a fórumot és láttam mennyire szeretitek ezt az uTorrentet. Eddig azureust használtam és tulajdonképpen semmi problémám vele, jól megy jók a beállításai stb... de kíváncsi lettem az uTorrent-re így hát letöltöttem és beállítottam , csak annyi kérdésem lenne hogy a portját forwaldolni kell ha routeren vagyok?? Mert a letöltés megy de a feltöltés nem indúlt el.

és mi az oldal új címe, mert nekem nem ok

Szerintem is, Szerintem...

lck
uTorrentben az van ami kell és úgy ahogy kell. Tiszta - átlátható. Beállítása egyszerû - felhasználóbarát - nincs túlbonyolítva. Gépigénye minimális, mégis hatékony. A felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztik - és egyre jobb lesz. Szeptember óta használom. Korában szinte minden klienst kipróbáltam, de eddig ez vált be legjobban.
Sanyix
A javás retkeknél még az alap bittorrent is sokkal jobb 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Brutal
Jobb ezek szerint mint az Azureus?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

AdaKiller
csatlakozom az elõttem íróhoz😊

Sanyix
uTorrent

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

grebber
Valaki mondjon valami fasza torrent klienset mert Bitcometrõl áttértem Azureus-ra és állandóan valami szarságokat ir ki hogy valaki skinbaszás nem jó neki meg méf valami javaszarságot is ir.
Müködni müködik csakhát ne irogasson már ki nekem ilyeneket.

AdaKiller
köszi mindenkinek, sikerült, attem ahova installozva van oda kell másolni, de közbe nem oda kellett,

még1xer köszi a segítségeket<#worship><#worship><#worship>

Met
nemtudom de válts klienst szerintem

grebber
Na nemrég jöttünk rá báttyámmal eddig nem volt ilyen de mostanában ha beteszek a bitcometbe letöltést 5 percenként lefagy a gép és csak reset segít.
Biztos nem mással van a gond mertha reset után nincs belöve a Bitcomet simán jó a gép.

Miért lehet szar a Bitcomet mi baja lehet?

Met
a bitsoupon is tiltják az összes Bitcometet és az azokra épülõ klienseket

Met
jó helyre másoltad?