36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• dalackraul
    Üdv

van egy problámám próbáltam már bitcometel azureusal és utorrentel is letölteni torrent fájlokat de mindig csak azt írja ki hogy csatlakozás alatt nem tudom mi lehet a gond pedig a tűzfal is ki van kapcsolva valaki írjon please valami megoldást köszönöm előre is
  • tomo
    jezusom.
  • fifi
    én nagyon nem vagyok újonc, és évek óta megy reg nélkül is...
    erről ennyit
  • tomo
    annak jon gyorsabban lefele a cucc, aki gyorsabban tolti azt vissza a tobbieknek.
  • titty
    szoval akkor semi elönyöm nincsabbol ha be regelek mert én edig azt hittem
    hogy aki regszistrált annak nagyob a prioritása márminthogy jobban jön neki a cumo lefelé mint anak aki nem regelt
  • tomo
    reg nelkul nem tudsz feltolteni.
  • titty
    igen regelésnélkül is lehet letölteni csak akkor nemértem hogy mi értelme
    a regisztrácionakthepiratebay hogyha nem számllálja az arányomat
  • tomo
    elegge ujonc lehetsz, tobb eve lehet regisztralni a piratebay re. sot amig el nem vittek a szerveruket szamolta a le es feltoltott mennyiseget is.
    aminek kijelzese most a napokban tunt el.

szal regelni meg lehet, kulonben nem tudsz feltotleni, de mar nem tartja szamon a toltott mennyisegeket. ( szerintem orulnek ha birjak a szervereik a forgalmat )
  • Max7
    Ezeken kívül szeretném ha azokat a tényeket bizonyítékkal alátámasztanád amikkel bebizonyították, hogy nem profik! Csak úgy a kiváncsiság kedvéért!
  • Max7
    Jah és azóta 3x beirtam már ide hogy az előtag ugyan az csak a vége lett ws aki ezt nem tudja felfogni az ne torrentezzen mert ott kommunikációs és értelmi problémák vannak és valószinüleg nem fogja felfogni ami pl egy FAQ-ban le van irva!
  • Max7
    Ha végig követted az eseményeket akkor kaptál volna értesítő e-mailt az ideiglenes oldalról ami egy ip cím volt oda meg 2 héten keresztül ki volt írva hogy az új oldalt hol fogod elérni! Ha meg freemail címet vagy egyébb leterhelt pénzsóvár e-mail szolgáltatót használsz akkor magadra vess hogy nem jutott el az infó hozzád ami itt is közzé lett téve és én is 3 embernek elküldtem itt privátba az ipcímet!

A majom az eggyetlen aki korrektül bánik az userekkel és a parazitáknak is megpróbálja elmagyarázni mi a lényeg mielött törölné! 4 oldalal foglalkozok amiből 2 bebizonyítota hogy egy patkány süllyesztő oldal! az egyik az endl... ahonann kirugtak oktalanul (visszaregeztem másik névvel és 2-es arányom van a másik meg a darksi... ahonnan kirugtak azért mert egy másik oldalon VIP voltam! a bit... és a majom... eddig a legkorektebb oldal!

Szal mielött szapulsz valakit vagy valamit mérd föl hogy ki mit tett le az asztalra!

• DjDano
    ja csak az a bibi, hogy a com-os jó ideig nem működött és nem mindenkinek jut eszébe hogy azon a címen keresse az oldalt, bármennyire jó is a maki, sajnos amatőrök az oldal üzemeltetői.. ez már nem elöször derül ki
  • Max7
    Nem tudom hogy a thepiratebay oldalra hogy regisztráltál mert én amikor egy hónapja használtam utoljára akkor még regmentes volt! A többi külföldi oldalt nem ismerem hogy müködik, de ha hasonlóan mint a pirate akkor megértem ha nem látod mennyit töltöttél fel meg le!
  • tomo
    mert ugy 3millio felhasznalo van online egyszerre (piratebay), es felesleges nyilvantartani.
  • titty
    Szisztok aszt szeretném meg kérdezni hogy a külöldi torrent oldalakon (mininova, bushtorrent, torrentspy, thepiratebay)miután regeltem mért nicsot az arányom vagy hogy menyit töltötem le vagy fel
  • Max7
    :]
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jah sorry, azt a "no parát" nem neked címeztem, csak a rémülködők számára akartam kiegészíteni a te írásodat ezzel a rendszerüzenettel
  • balcsi70
    OK,THX,tényleg ugy van,1000 bocsi,nem olvastam vissza eléggé.
  • Max7
    Én felfogtam, hogy maki volt és lessz is csak kicsit felkaptam a vizet hogy mindenki itt sír és riányál ha egy fél napig eltünik valamelyik oldal!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Beléptem a maki.com-os címen, és ezt a rendszerüzit kaptam:

Feladó: Rendszer - 2006-10-12 11:26:44 (6 hours ) (Új!)

Sorry mindenkitől, de az adatbázist aktualizálni csak úgy tudom, ha senki nincs az oldalon, ezért egy ideig nem lesz elérhető...

Szóval nó para -.-
  • Kontrakcio
    xDDD
  • Max7
    NP
  • Csabesz6
    köszi a tartalmas helpet:) igazad van...bocs
  • Met
    tényleg olyan nehéz visszaolvasni 2 hszt?
  • Max7
    fouk = fiuk
  • Max7
    Nekifutásból használd a fejed! Monnyuk szaladj a falnak vagy:
    1. Ülsz a tojásaidon és várod hogy kikeljenek (valószinüleg kikapcsolta a gépét a feltöltő de majd visszajön)
    2. Tökönragadod a sorsod és irsz a feltöltőnek hogy ha lehet seedelje már még egy kicsit!
    3. Sirsz még egy sort itt!
  • Max7
    Ha 1 napra eltünik valami akkor már sirtok hogy hova tünt! Dolgoznak a fouk de ezt bárki ki tudja következtetni mert a .com-os müködik és ott meg ki van irva hogy ez csak teszt miatt müködik használjátok a másikat gondolom a másikkal meg gondok vannak vagy karbantartanak! Mi sem tudunk többet nem kell sirni minden percben és minden második kommentben!
  • Csabesz6
    ááááá:'( nemigaz...szedtem preről(talán kiírhatom) a terminator2 őt erre 99.8% on megáll(mongyuk eddig is alig jött) erre megnézem keresőbe, és már INAKTÍV TORRENT...mi a fészkest csinájjaak?....megőrülök eza film kellet nekem mindig és...áá
  • ffxi
    Jah jah nekem sem jelez ki semmit, se seed-er se leech-er.
  • Thanatos
    pakson volt a szervergépük és amikro robbant az erőmű nem élte túl, nem halottad?
  • Tockos
    Mi tortént a makival(emberszabású) tud valaki valamit róla?
  • Met
    én is visszaolvasgattam és érdekes módon találtam infót
  • balcsi70
    Sziasztok.Olvasgattam visszafele de nem találtam.Valaki tud valamit a majmos oldalrol?
  • Max7
    Régebben én adtam nekik dns servert mostmár saját serverük van és még nem jöttek rá hogy nem elég beálítani a http://cim.us-t dsn serverükbe hanem a http://www.cim.us-t is na mind1
  • Csabi82
    Köszi, bent volt előtte a www. és azért nem hozta be :S
    De tegnap meg azon jött be érdekes!
  • cicamisa
    Sziasztok!Töltök egy játékot a torrentről és olyat csinál,hogy egy bizonyos %-on áll,és utána nem hogy nem tölt lefelé,hanem fogy a letöltött állomány.Már újra indítottam többször,egy darabig ment fölfelé,utána ismét maga körül forgott.. Van valakinek ötlete,hogy ez mitől lehet?
  • tomo
    esetleg nezd meg nem vetted e tul kicsire a feltoltesi sebesseg korlatozast 5KB feltoltesi limit eseten 30 kB ra korlatozza a letoltesed a kliens. ( ez egyfajta anti licser ficsőr )
  • bauer15
    szervergépről lehet beszélni?
    :)
  • Max7
    ****torrents.us
  • Serpa
    connection type -nél mi van meghatározva?