torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor megnyitsz egy torrentet akkor megkérdezi, hogy hova mentse
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
jópárszor volt ez a kérdés.
keress vissza.
igen, ha ugyanazok a körülmények, mint leállítás/szüneteltetés elõtt.
keress vissza.
igen, ha ugyanazok a körülmények, mint leállítás/szüneteltetés elõtt.
Amugy ha valamit toltok és szüneteltetem közben vagy megállítom utána leállítom a gépet és visszakapcsolom akkor folytathatom?
Toshiba L300-2C5
Hi
Miért van ha azureussal toltok valamit az csak 2 Kb/s -al jön?
PLS segítsetek!
Miért van ha azureussal toltok valamit az csak 2 Kb/s -al jön?
PLS segítsetek!
Toshiba L300-2C5
Biztos ac3 a hang.
ac3filter.sourceforge.net
Vagy k-lite codec pack (van benne gspot is), persze ilyen pakkokról sokaknak van ellenvéleménye, de csak lejátszáshoz elég a basic vagy standard és nem ütik ki a wint.
ac3filter.sourceforge.net
Vagy k-lite codec pack (van benne gspot is), persze ilyen pakkokról sokaknak van ellenvéleménye, de csak lejátszáshoz elég a basic vagy standard és nem ütik ki a wint.
Ha esetleg nem tudtok lejátszani valamit akkor itt mindent meg lehet találni hozzá:
Free-Codecs
Vagy a másik lehetõség:
VLC
Free-Codecs
Vagy a másik lehetõség:
VLC
írd be google -be például, és megtudod
amúgy gondolom olyan program amivel meg lehet nézni hogy milyen codec kell egy film lejátszásához...vagy nem ezt írtam?
amúgy gondolom olyan program amivel meg lehet nézni hogy milyen codec kell egy film lejátszásához...vagy nem ezt írtam?
Bazinga!
bocsi, de mi az a gspot ?? 😊)
hali
most szedtem le a madagaszkár különkiadását 2xer is, de nincs rajta hang...
miért ???
az üvegtigris 2 nagyon ász !!! 😊)))
most szedtem le a madagaszkár különkiadását 2xer is, de nincs rajta hang...
miért ???
az üvegtigris 2 nagyon ász !!! 😊)))
tudjuk...olyan torrentet tölts ahol sok a seeder
amugy ha visszaolvasol errõl volt éppen szó...
amugy ha visszaolvasol errõl volt éppen szó...
Bazinga!
Hello-sztok. Nemtudjátok a bitlordal hogyan lehet szakszerûen növelni a sebességet? Mert én próbáltam beállítani de nagyon lassú. 😞
plz valaki help. elõre is kössz.
plz valaki help. elõre is kössz.
nem hülyének néz másokat, hanem hülyét csinál magából, nem mindegy<#ejnye1>#ejnye1>
alapvetõen az a baj, hogy a kedvencekben nem a fõoldal van berakva hanem rögtön a letöltések nyílik meg, ha valami nem jó jön nyávogni ahelyett, hogy esetleg ott nézne szét ahol a probléma van
alapvetõen az a baj, hogy a kedvencekben nem a fõoldal van berakva hanem rögtön a letöltések nyílik meg, ha valami nem jó jön nyávogni ahelyett, hogy esetleg ott nézne szét ahol a probléma van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Te megint hülyének nézel másokat. Azt hinné az ember, hogy mielõtt letámadsz valakit, megnézed, hogy mi a helyzet. Csak pár kattintás lenne és nem csinálnál hülyét magadból. Nézd már meg, hogy mit írnak a meghívóknál aztán dugulj el!
Nieleen
na a feltöltés probléma megoldodott de még mindig csak max.10k-val jön le.pedig van 4 készforrás meg 21 kapcsolat a bolyba a program szerint.Pedig ahogy eddig olvastam ezekröl a torrentekrol azt irták hogy igy gyorsabb letöltés érhetö el, pár napja van még csak adsl-em igy nincs nagy tapasztalatom benne ezért kérdezek ilyeneket.
1 feltoltest korlatozni
2 cfos speed et felrakni hatha segit.
2 cfos speed et felrakni hatha segit.
Nekem meg majdnem az ellenkezö problémám van mint grizzly21-nek.Nekem is 1 megabites a netem,de valamiért nagyobb a feltöltésem mint a letöltésem.Feltöltésbe 10k val jön letöltés meg 4-5k.Mit lehetne tenni hogy legalább 70-80k-val jöjjön lefele, föl meg alig.Mert igy kinszenvedés leszedni bármit mert szoksorosa annak az idönek ahogy rendes letöltésnél.Csak ugy meg nem találom azokat ami nekem kellene😞(.Lehet hogy átkéne nekem is azureusrol bitlordra állni?
#5252, már leírták helyettem
de fogyatékosokkal nem vitázom, még mindig nem tudsz olvasni <#pardon1>#pardon1>
de fogyatékosokkal nem vitázom, még mindig nem tudsz olvasni <#pardon1>#pardon1>
Bazinga!
Ebben igazat kell hogy adjak! <#zavart1>#zavart1>
Ezt írtad: Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett... Ez volt 12.-én Vagyis 10.-én küldted a meghívót. A meghívás meg 11.-töl szünetel.
""Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos.""
ez nem minden esetben igaz.....a lényeg a jó seeder/leecher arány...és attól is függ hogy honnan tölti az ember...amit még érdemes figyelni:nagyon sokxor ugyanaz a cucc felkerül akár 2x-3x is...és lehet valamelyiknél van bõven seeder de a másiknál nincs...így válogathatsz
ez nem minden esetben igaz.....a lényeg a jó seeder/leecher arány...és attól is függ hogy honnan tölti az ember...amit még érdemes figyelni:nagyon sokxor ugyanaz a cucc felkerül akár 2x-3x is...és lehet valamelyiknél van bõven seeder de a másiknál nincs...így válogathatsz
http://pspfilez.extra.hu/
miert nem mered meg?
ha matav teruleten vagy , akkor bongeszobe 192.168.9.1
es ne hasznalja semmi sem a netet a meres alatt.matav adsl teszt szerver
nekem pontosan 128 kbps a feltoltesi sebessegem. gyakorlatban a torrent kliens 104 klibitnel tobbel nem tud feltolteni adatot ( ez kb 13 kB/s )
letoltesnel le szoktam venni a feltoltest 8 kilobytera (64 kliobit )az mar nem zavarja a letoltest. ha vegzett visszakapcsol a kliens 12-13 ra.
ha matav teruleten vagy , akkor bongeszobe 192.168.9.1
es ne hasznalja semmi sem a netet a meres alatt.matav adsl teszt szerver
nekem pontosan 128 kbps a feltoltesi sebessegem. gyakorlatban a torrent kliens 104 klibitnel tobbel nem tud feltolteni adatot ( ez kb 13 kB/s )
letoltesnel le szoktam venni a feltoltest 8 kilobytera (64 kliobit )az mar nem zavarja a letoltest. ha vegzett visszakapcsol a kliens 12-13 ra.
Nekem az a tapasztalatom ebben, hogy minden kliensek más a "viselkedése". A lényeg hogy próbálkozz.
Én úgy vettem észrem hogy nagyban függ, hogy hány emebrtõl töltök, ha nagyon soktól, akkor érdemesebb még lejebb venni.
A netem 192-es és ugye ezt adtam meg neki, csak hát ez kevés volt, tehát 256-ra raktam, és most jó. Mert ugye mintha többet is fel tudok tölteni mint 192kbit. Ez fura, na mind1, a letöltés úgy se jön sosem folyamatosan, hanem ugrándozik, tehát nincs olyan a torrent világában, hogy max sávszéllel tudjam húzni a dolgokat, még az aszfaltos trackernél sem. (legalábbis nálam)
Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos. Esetleg a reges oldalakon.
Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos. Esetleg a reges oldalakon.
kiserletezni kell. de kb a max feltoltesi sebesseged 80%ára erdemes allitani. ( vagy kicsit kisebbre vagy nagyobbra.
Én az utorrent-et ajánlanám neked. Amúgy nem tudom, hogy a többi kliensel miért nem megy. Sõt az újabb utorrent-ben már be is tudod állítani a max feltöltést a netedhez képest...
Kérdés: BitLordod használok (ugye ez a legjobb?) <-valamiért a többivel meg se moccant 1 letöltés se..
1 Mbites a kapcsolatom, ilyen sávszéleséggel hogy állítsam be a max feltöltést hogy a max sebességet kihasználjam? Most egyszerre 2õt töltök, mindegyik 20KBtal jön, de ha leállítom az egyiket, a másik akkor se lesz rosszabb.
1 Mbites a kapcsolatom, ilyen sávszéleséggel hogy állítsam be a max feltöltést hogy a max sebességet kihasználjam? Most egyszerre 2õt töltök, mindegyik 20KBtal jön, de ha leállítom az egyiket, a másik akkor se lesz rosszabb.
nesze , ott a majomparaden. ha megwarnolnak a feltoltes szabalytalansagaert, akkor torlom, oszt szedheted ahonnet tod.
a hangnemet annak koszonheted, hogy ketsegbe vontad ( meghozza undorito stilusban ) amit irtam. megis miert allitottam volna valotlansagot? legkozelebb , majd mellekelek kepernyomentest a linkjeimhez. hihetetlen, hogy mennyi arrogans lama maszkal erre. gotta vent.
a hangnemet annak koszonheted, hogy ketsegbe vontad ( meghozza undorito stilusban ) amit irtam. megis miert allitottam volna valotlansagot? legkozelebb , majd mellekelek kepernyomentest a linkjeimhez. hihetetlen, hogy mennyi arrogans lama maszkal erre. gotta vent.
1. letoltottem, sot mar meg is hallgattam
2. ha azt a linket hasznalod , amit adtam ( es aktiv vagy, es kad rendszerhez is kapcsolodsz ) akkor 30 "seed" van.
3. masold ki vagolapra az ed2k linket. az eMule ban pedig tools paste ed2k link.
2. ha azt a linket hasznalod , amit adtam ( es aktiv vagy, es kad rendszerhez is kapcsolodsz ) akkor 30 "seed" van.
3. masold ki vagolapra az ed2k linket. az eMule ban pedig tools paste ed2k link.
Megoldódott a problémám, egyszer csak jó lett a tracker. :S
valamit elnéztél ezzel a dologgal, 3 embernek van meg az album, rar kiterjesztésû a cucc és 1 file, de mindenkinek csak 32.5% van meg belõle, úgyhogy beállt a letöltés 😞(
Van egy ilyen problémám: Nem hozható létre a kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot. Sajnos ez jön elõ mindig az endlessen. Mi lehet a baj? utorrent 1.4-et használom. passkey-t is változtattam, a torrentet is újra letöltöttem, de semmi. Elõre is köszi a segítséget!
van meghívó, igaz most technikai okok miatt szünetel...ha van vmelyik ismerõsödnek rege, van remény
Bazinga!
Próbálj ki más klienst is én is azureussal kezdtem és egy letöltésem sem ment 10k fölé aztán kipróbáltam a bitlordot és láss csodát ugyanazt 50k-val töltötte le. Lehet hogy neked ez nem segít de nekem bejött<#vigyor3>#vigyor3>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Bazinga!