torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
amikor megnyitsz egy torrentet akkor megkérdezi, hogy hova mentse

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gergobaby
de azt hol tom beállítani??? Mert eszközök Beállításokban nem találtam...

Toshiba L300-2C5

Met
ahova beállítod, hogy letöltse

gergobaby
Ja és az azureus hova tolti a file-okat?

Toshiba L300-2C5

Serpa
jópárszor volt ez a kérdés.
keress vissza.

igen, ha ugyanazok a körülmények, mint leállítás/szüneteltetés elõtt.

gergobaby
Amugy ha valamit toltok és szüneteltetem közben vagy megállítom utána leállítom a gépet és visszakapcsolom akkor folytathatom?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Hi

Miért van ha azureussal toltok valamit az csak 2 Kb/s -al jön?

PLS segítsetek!

Toshiba L300-2C5

Biztos ac3 a hang.
ac3filter.sourceforge.net
Vagy k-lite codec pack (van benne gspot is), persze ilyen pakkokról sokaknak van ellenvéleménye, de csak lejátszáshoz elég a basic vagy standard és nem ütik ki a wint.
Ha esetleg nem tudtok lejátszani valamit akkor itt mindent meg lehet találni hozzá:
Free-Codecs

Vagy a másik lehetõség:
VLC
precision
írd be google -be például, és megtudod
amúgy gondolom olyan program amivel meg lehet nézni hogy milyen codec kell egy film lejátszásához...vagy nem ezt írtam?

Bazinga!

bocsi, de mi az a gspot ?? 😊)
precision
gspot -tal nézd meg milyen codec kell neki...

Bazinga!

hali

most szedtem le a madagaszkár különkiadását 2xer is, de nincs rajta hang...

miért ???

az üvegtigris 2 nagyon ász !!! 😊)))
precision
tudjuk...olyan torrentet tölts ahol sok a seeder
amugy ha visszaolvasol errõl volt éppen szó...

Bazinga!

Hello-sztok. Nemtudjátok a bitlordal hogyan lehet szakszerûen növelni a sebességet? Mert én próbáltam beállítani de nagyon lassú. 😞
plz valaki help. elõre is kössz.

Met
nem hülyének néz másokat, hanem hülyét csinál magából, nem mindegy<#ejnye1>
alapvetõen az a baj, hogy a kedvencekben nem a fõoldal van berakva hanem rögtön a letöltések nyílik meg, ha valami nem jó jön nyávogni ahelyett, hogy esetleg ott nézne szét ahol a probléma van

Yossarian
Te megint hülyének nézel másokat. Azt hinné az ember, hogy mielõtt letámadsz valakit, megnézed, hogy mi a helyzet. Csak pár kattintás lenne és nem csinálnál hülyét magadból. Nézd már meg, hogy mit írnak a meghívóknál aztán dugulj el!

Nieleen

repvez
na a feltöltés probléma megoldodott de még mindig csak max.10k-val jön le.pedig van 4 készforrás meg 21 kapcsolat a bolyba a program szerint.Pedig ahogy eddig olvastam ezekröl a torrentekrol azt irták hogy igy gyorsabb letöltés érhetö el, pár napja van még csak adsl-em igy nincs nagy tapasztalatom benne ezért kérdezek ilyeneket.
1 feltoltest korlatozni
2 cfos speed et felrakni hatha segit.

repvez
Nekem meg majdnem az ellenkezö problémám van mint grizzly21-nek.Nekem is 1 megabites a netem,de valamiért nagyobb a feltöltésem mint a letöltésem.Feltöltésbe 10k val jön letöltés meg 4-5k.Mit lehetne tenni hogy legalább 70-80k-val jöjjön lefele, föl meg alig.Mert igy kinszenvedés leszedni bármit mert szoksorosa annak az idönek ahogy rendes letöltésnél.Csak ugy meg nem találom azokat ami nekem kellene😞(.Lehet hogy átkéne nekem is azureusrol bitlordra állni?
precision
#5252, már leírták helyettem

de fogyatékosokkal nem vitázom, még mindig nem tudsz olvasni <#pardon1>

Bazinga!

Ebben igazat kell hogy adjak! <#zavart1>
Pharaoh
Ezt írtad: Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett... Ez volt 12.-én Vagyis 10.-én küldted a meghívót. A meghívás meg 11.-töl szünetel.

öregharcsa
""Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos.""

ez nem minden esetben igaz.....a lényeg a jó seeder/leecher arány...és attól is függ hogy honnan tölti az ember...amit még érdemes figyelni:nagyon sokxor ugyanaz a cucc felkerül akár 2x-3x is...és lehet valamelyiknél van bõven seeder de a másiknál nincs...így válogathatsz

http://pspfilez.extra.hu/

Duddits
Ha ilyen okos vagy, akkor mond már meg, hogy hogy a francba tudtam küldeni a haveromnak? He?!

miert nem mered meg?
ha matav teruleten vagy , akkor bongeszobe 192.168.9.1
es ne hasznalja semmi sem a netet a meres alatt.matav adsl teszt szerver

nekem pontosan 128 kbps a feltoltesi sebessegem. gyakorlatban a torrent kliens 104 klibitnel tobbel nem tud feltolteni adatot ( ez kb 13 kB/s )

letoltesnel le szoktam venni a feltoltest 8 kilobytera (64 kliobit )az mar nem zavarja a letoltest. ha vegzett visszakapcsol a kliens 12-13 ra.

Pharaoh
Próbálkozz, ez függ a netes tipusától is, Kábel, ADSL, stb

Nekem az a tapasztalatom ebben, hogy minden kliensek más a "viselkedése". A lényeg hogy próbálkozz.
grizzly21
1 mbites a netem, akkor a max feltöltés olyan 128 kbit? tehát 100ra rakjam?

Pharaoh
Én úgy vettem észrem hogy nagyban függ, hogy hány emebrtõl töltök, ha nagyon soktól, akkor érdemesebb még lejebb venni.

A netem 192-es és ugye ezt adtam meg neki, csak hát ez kevés volt, tehát 256-ra raktam, és most jó. Mert ugye mintha többet is fel tudok tölteni mint 192kbit. Ez fura, na mind1, a letöltés úgy se jön sosem folyamatosan, hanem ugrándozik, tehát nincs olyan a torrent világában, hogy max sávszéllel tudjam húzni a dolgokat, még az aszfaltos trackernél sem. (legalábbis nálam)

Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos. Esetleg a reges oldalakon.
kiserletezni kell. de kb a max feltoltesi sebesseged 80%ára erdemes allitani. ( vagy kicsit kisebbre vagy nagyobbra.

grizzly21
a bitlordban is be lehet, a kérdés hogy mennyi az optimális vajon

Én az utorrent-et ajánlanám neked. Amúgy nem tudom, hogy a többi kliensel miért nem megy. Sõt az újabb utorrent-ben már be is tudod állítani a max feltöltést a netedhez képest...
grizzly21
Kérdés: BitLordod használok (ugye ez a legjobb?) <-valamiért a többivel meg se moccant 1 letöltés se..
1 Mbites a kapcsolatom, ilyen sávszéleséggel hogy állítsam be a max feltöltést hogy a max sebességet kihasználjam? Most egyszerre 2õt töltök, mindegyik 20KBtal jön, de ha leállítom az egyiket, a másik akkor se lesz rosszabb.

nesze , ott a majomparaden. ha megwarnolnak a feltoltes szabalytalansagaert, akkor torlom, oszt szedheted ahonnet tod.

a hangnemet annak koszonheted, hogy ketsegbe vontad ( meghozza undorito stilusban ) amit irtam. megis miert allitottam volna valotlansagot? legkozelebb , majd mellekelek kepernyomentest a linkjeimhez. hihetetlen, hogy mennyi arrogans lama maszkal erre. gotta vent.

1. letoltottem, sot mar meg is hallgattam
2. ha azt a linket hasznalod , amit adtam ( es aktiv vagy, es kad rendszerhez is kapcsolodsz ) akkor 30 "seed" van.
3. masold ki vagolapra az ed2k linket. az eMule ban pedig tools paste ed2k link.

forever68
köszi

Megoldódott a problémám, egyszer csak jó lett a tracker. :S
valamit elnéztél ezzel a dologgal, 3 embernek van meg az album, rar kiterjesztésû a cucc és 1 file, de mindenkinek csak 32.5% van meg belõle, úgyhogy beállt a letöltés 😞(

precision
látod még mindig nem tudsz olvasni...

2006-01-11 - A meghívó átmenetileg nem elérhetõ!

Bazinga!

öregharcsa
de most szünetel...<#szomoru1> legalábbis ez a része...

http://pspfilez.extra.hu/

Duddits
Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett...

Van egy ilyen problémám: Nem hozható létre a kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot. Sajnos ez jön elõ mindig az endlessen. Mi lehet a baj? utorrent 1.4-et használom. passkey-t is változtattam, a torrentet is újra letöltöttem, de semmi. Elõre is köszi a segítséget!
precision
van meghívó, igaz most technikai okok miatt szünetel...ha van vmelyik ismerõsödnek rege, van remény

Bazinga!

forever68
nemtudja valaki a az aszfaltos oldalon lehet néha regelni vagy teljesen le van zárva?

StephenKing
Próbálj ki más klienst is én is azureussal kezdtem és egy letöltésem sem ment 10k fölé aztán kipróbáltam a bitlordot és láss csodát ugyanazt 50k-val töltötte le. Lehet hogy neked ez nem segít de nekem bejött<#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

precision
Duddits
DS miért nem enged be?

Met
A 11-bõl mennyi a seeder? Az se mindengy, hogy a seedereknek mennyi az up-juk mert hiába van 11 ha csak 1k-val mennek.