torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Érdeklödnék még nem vagyok járatos az ilyen torrentek letöltésében.Azureust használok és az lenne a bajom hogy sokkal lassabban tölt le mint a sima letöltésnél.Ezt mi befolyásolja.11 csatlakozásom van és 1ora alatt szedi le 53 mb a simával ez 5 perc.1Mb/128-as netem van.
jól értem, te leszedted?

nem raknád fel egy torrentoldalra (Endless v Majomparádé) ???
Hidd el nagyon népszerû lenne! <#wow1>

lol... +++ adjatok egymásnak, alázzátok eg egymást és végignézzük, ok???<#vigyor1><#vigyor1><#nyes><#nyes><#nyes>

fifi
adhatok---adhaTTok
ebbõl indult a dolog, elírta. és?

errõl ennyit

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hat te teljesen sik vagy.
jezusom.
tanulj meg olvasni edesem.

Kösz szépen !! Sikerült!!

REAL MADRID

Szega87
körbeérdeklödök akkor 😄 THX

Szega87
1. nem vagyok seggfej
2.igaz de felért üzented azzal
3. elírtam és itt kérek elnézést

UI: ne barmozzá mer nem ismersz , rajtad kivül mindenki segit ...
Azt akartam irni hogy ti adhatnátok!

isten ovjon minket tole 😊

lck
Ha egy ismerõsöd, aki régebben regisztrált az oldalra ( amikor még az free volt ), ha elég jó aránnyal és feltöltési mennyiséggel rendelkezik. Tud meghivót küldeni neked a mailcímedre.
1. bebizonyitottad, hoyg seggfej vagy.
2. nem lamaztalak le.
3. olvasd mar el mit irtal edes pofam:

"Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ..."

azt irad, adhatsz technikai infokat nekunk. erre irtam, hogy kosz.

az meg , hogy nem ismered fel a mû betut igenis muveletlenseg.

ekkora barmot. ehh.
na most már lehülyéztelek, most már jogos a felháborodásod.

Szega87
és hogy müködik ez a meghívós rendszer ? hogy kerül be ill. mi alapján valaki egy ilyen közösségbe ???

A feltöltés korlátozása meg nem biztos hogy letöltés gyorsulást fog okozni, ez az ingyenes torrent trackereknél már aktívan használják. De ha regisztrált trackerre mész fel, akkor ott gyorsan jö le a cucc viszont fel is kell töltened, amit letöltöttél, mert így tud hatékonyan mûködni egy közösség, és itt a lényeg az hogy mindenki kapjon és adjon. Minden ilyen oldalnak megvan a maga szabályrendszere. Az oldalakra regisztrálva is be tudsz juti, ha él a regisztráció. Vagy meghívóval, vagy egyáltalán nem lehet már bejutni (ez ritka eset).
Szega87
nem ajánlottam fel semmit , csak nem tudok a progiról semmit , igy hát technikai info kellene , nem pedig a néd má a köcs <#lama> szöveggel kéne jönni , kérdeztem normált erre ezt kaptam kösz , az meg hogy nem ismertem fel a mü betût a görög ABC-bõl nem feltétlen utal arra hogy mûveletlen bunkó vagyok ...

Klikk a linkre jobb gombal, mentés másként és a fájlt, amit lementettél, másold oda, ahol az utorrent van, és már magyarnak kell lennie. Nekem azonnal magyar lett.
Hát tökre igazad van de:
Én már tettem fel elötte torrentet az Ok volt de ez a második nem sikerült az igazság az hogy ott hagytam a gépet.De miután megkaptam a warn tisztám láttam , hogy nem jól csináltam a lényeg az hogy amit újból letöltesz azt kell seedelni nem azt amit magunk csináltunk azt nem ,láétja a treckr. Szóval elb@sztam .
De a warn nem a legjobb megoldás nencs benne tolerancia.

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

ezt hogy kell a progiba varázsolni?

REAL MADRID

nagyon koszonjuk a felajanlasod.
az a furcsa betu pedig a mû görög betû. es a mikro jelzesere hasznaljak. vagyis a kliens mikrotorrent.

Szega87
helyesbitek nem is biztos hogy u torrent csak én hivom annak vlmi orosz betûs alsókampos u betûvel kezdõdik ...

µTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.

Szega87
Hello mindenki! <#wave>

FAQ!!!KATTINT, OLVAS! lenne ha müködne . Azér röviden leírom van nekem U torrentem 1.4es , nem ismerem a lényegét a torenteknek , azt tudom letöltesz 1 file-t ami ilyen torrentes és beteszed a progiba és az jó esetbe elkezdi tölteni neked , na most 2 játék nekem lejött már gond nélkül . Azt tudom hogy amit letöltesz azt megosztja és onanntól te rólad is szednek , meghogy lehet gyorsitani a letöltést ha gátat szabsz az upload rateknek . Tömören ennyi amit vágok ...

Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ...

Elõre is köszönöm
Szega

andrew lloyd webber cucc

ezt a linket kell bemasolni az eMule ba.
25 embernek van meg a cucc.
Travelos, egyebkent marha gyorsan lemaszott, par ora varakozassal egyutt is.

legyszi torold a hosszulinkes hszt.

köszi, még sosem használtam ilyen filecserélõket, de este megpróbálom😊

mégegyszer nagyon köszi a helpet!

precision
legközelebb az ilyen kilométeres linkeket url -be tedd, széthúzza nagyon a forumot

Bazinga!

Laky
ok-ok, én csupán arra akartam volna kitérni, hogy a Gmail-re miért küldte el, és a freemail-re miért nem?
a téma túltárgyalva, segítségedet köszönöm 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nem gondoltam volna, hogy létezik olyan album, amit nem lehet sehol a világhálón ingyen leszedni, de van olyan 😄DD

Andrew Lloyd Webber - Joseph and the amazing technicolor dreamcoat

József és a színes szélesvásznú álomkabát, egy musicalrõl van szó, ha valaki ráakadna gondoljon rám 😊)
köszi!

te kerdezted , miben kulonleges, en nem vagyok kivancsi az alatalad hasznalt email postafiokok parametereire.

problema megoldva. nem volt szerencsed a postafiokjaiddal.

Laky
mondjuk én nem tudom kinek van szüksége 2.6GB tárhelyre, nekem bõven megfelel a freemail 25 megája is 😄
amúgy walla!-nál 3GB-t kapsz 😄

off

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

a 2.6 gigabyte tarolokapacitas pl.

precision
kijött a 0.61es bitcomet

Bazinga!

Laky
köszi, megjött 😊
de hogy-hogy Gmail-re egybõl megkaptam? mi olyan különleges benne? 😄

Laky
nagyon kész a DS 😄DDDDDDDDDDDD

UltraISO ismeri mindet.
Amúgy DS nagyon poénos. <#hehe>
darkside mukodik.

lck
darkside bejön nektek ?
isobuster rel
http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=cdi&Search=Search

sziasztok!

Ma úgy néz ki semmi nem jön össze😞
Letöltöttem egy progit, iso-nak volt írva a torrenten, most meg látom ám amint megérkezett, hogy valami cdi kiterjesztésû cd-kép. nem bírkózik meg vele se az Alcohol sem a Daemon. Van valami tippetek mivel tudnám beolvastatni?
Nekem pl. a Gmail-nél a Spam-be rakta. De elküldte azonnal az aktiválási linket.
freemailre nekem se ment!!!

a többit most nézem

REAL MADRID

ha még nicns gmail cimed, akkor meg kell hivasd valakivel, akinek van.

nezd meg a postafiokokban, hatha a junk/spam folderbe dobta a levelet

Laky
és ide pontosan hogy lehet regisztrálni? mert semilyen reg.opciót nem találtam
...
közben megpróbáltam walla.com-mal, de ezzel se megy :'(

gmail.com mal megy.
kiprobaltam.

Laky
freemial-el, vipmail-el, hotmail-el próbáltam eddig
még mivel próbáljam? 😞

tuti nalad van a problema, probald masik email cimre kerni a levelet.

Laky
http://blackcats-games.com/

már nagyon régóta szeretnég regisztrálni rá, de nem küldi elaz aktivációs e-mailt
csak nálam van ez a hiba?

lck
És a hozzá való magyar nyelvi fájl.
köszi mindenkinek!

Bocs! Nem ismertem az uTorrentet, nem tudtam, hogy nem kell telepíteni! Én BitCometet használok.
Met
nem kell telepíteni, tehát kitörlöd az exe-t és kész

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Serpa
töröld az exe -t, valamint az %AppData% -n belül az utorrent könyvtárat.