36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#11488 a reklám kiddieknek: a villogó rész 3. mondata rátok is vonatkozik...iqbetyárok. -
#11487 hogy érted h várakozási idö van ez van a faqban.onnan másoltam ki -
Hellsing47 #11486 röviden ,tömören: várakozási idö van!!!
ha többet akarsz rola megtudni akkor nézd meg az oldal FAQ-ját ahonnan töltöd! -
#11485 sziasztok ez röviden mit jelenthet???Why do I get a "Not authorized (xx h) - READ THE FAQ!" error?
From the time that each new torrent is uploaded to the tracker, there is a period of time that some users must wait before they can download it.
This delay in downloading will only affect users with a low ratio, and users with low upload amounts.
Ratio below 0.15 and/or upload below 1.0GB delay of 24h
Ratio below 0.20 and/or upload below 2.0GB delay of 12h
Ratio below 0.25 and/or upload below 3.0GB delay of 6h
Ratio below 0.30 and/or upload below 4.0GB delay of 3h
"And/or" means any or both. Your delay will be the largest one for which you meet at least one condition.
In your particular case, your total uploaded of 0 GB implies a delay of 24 hours. (Even if your ratio is '---'.)
This applies to new users as well, so opening a new account will not help. Note also that this works at tracker level, you will be able to grab the .torrent file itself at any time.
N.B. Due to some users exploiting the 'no-delay-for-seeders' policy we had to change it. The delay now applies to both seeding and leeching. So if you are subject to a delay and get the files from some other source you will not be able to seed them until the delay has elapsed. -
#11484 "Szabájzat" LOOL -
#11483 nah végre elindult az egyik torrent így tudok seedelni!!
még pár óra és jó lesz az arányom -
tomo #11482 vagy kidobnak, vagy csalsz , hogy megmaradjon az accountod. -
#11481 ezekkel a reklámmal magatokkal b@sztok ki -
#11480 ott vagyok 0,3 as aránnyal úgyhogy figyelmeztetve vagyok és nem tudok semmit se feltölteni:((
ilyenkor ti mit szoktatok csinálni?mert semmit se tölt fel abból amit leszedtem -
#11479 mi az, h "ideális"?
oday, retro cuccok tömkelege, akár 10mbittel is tölthetek, ...? -
zsotee #11477 A maki, ok a régi(*.com) címen. -
expander #11473 FCBARCELONA: Mire gondolsz, melyik oldal az igényes? -
1edidesignsg #11472 expander: köszi szépen, tudom van még mit csiszolnom, sajnos nekem még nincs ekkora tapasztalatom.
Megnéztem az oldaladat. Nagyon szép, a kék szín megnyugtatja az embert és tényleg átlátható az egész oldal,a sok kis animáció is tetszett. Gratulálok az oldaladhoz! -
#11471 Sok volt mára az az alkohol :D Nekem megy :D -
Thanatos #11470 bezárt, ennyi volt -
Hellsing47 #11469 én irtam be rosszul az oldal cimét vagy télleg ezt irja ki az "aszfalt" :
Good Bye, go home!
The site has been closed. // Staff
lemaradtam volna vmiröl??:D -
Hellsing47 #11468 tudtommal az oldal készen van..csak nem inditják el =/ -
#11467 mé van mindig az emberszabásúval baj, nem értem! már a letöltések se mennek, eddig csak az oldal nem jött be, de mostmár 2 napja a letöltésse megy! hány napig tart a szervercsere?? sztem fél nap alatt megoldható! -
#11466 van egy mi kell az sg-nek topik ott lehet reklamálni! -
#11465 visszaolvasás rulz! -
McKalton #11464 Lenne egy olyan segítség kérésem hogy létezik egy olyan torrent oldal hogy mparádé és kb 1 hete nem tudom elérni a címét, megváltoztatták? eddig ".ws" volt. Ha vki tud segítsen már privát üzenetével Előre is thx. -
#11463 akkor az sg-t mé nem csinálják meg ilyennek? -
#11462 10 perc megfelelő php ismeretek mellet! Kiváncsi vagyok meddig fogja birni a tracker a kapcsolatok számát! -
#11461 Nem láttam még ennyire igényes magyar oldalt, gratulálok, az alapokról egy ilyen megcsinálása mennyi idő??? -
expander #11460 1edidesignsg: nem rossz de ennél még egységesebb kellene hogy legyen, kicsit olyan zavaros. Azért ügyes vagy.
Ha van kedved nézd meg a sajátomat, 8 éve foglalkozom weboldal rajzolással: http://www.kazsmer.hu/
Vélemény? -
#11457 Ha most hagyod futni addig amíg helyre nem áll a rendszer akkor inentől az addig seedelt adatokat küldi majd a trackernek! -
#11456 Hát akkor erről lemaradtam... -
#11455 ha kikapcsolod az elkövetkező pár napban a kliensed akkor nem jegyzi, de ha futatod akkor az első alkalomnál amikor tud kommunikálni a kliensed a trackerel átadja az adatokat! -
#11454 Hali!
Majomnál megjegyzi attól függetlenül a feltöltött arányomat? Mert ha nem akkor most nme töltöm fel fölöslegesen. -
tomo #11453 ki az aki regelt es toltott fel PBre?
pl en. -
#11452 A hozzászólásom első bekezdése vonatkozik csak a #11440-es hozzászólásra! -
#11451 Köszönjük, hogy beirtad az ip cimet ne lepődj meg ha törlik a postodat! El kéne olvasni mi van kiirva a .com-os oldalra illetve tagnap még be lehetett lépni és el lehetett olvasni a körpm-et amiben minden értelmesen le volt írva!
a fikázó IQ fighter-től meg várom az indokokat továbbra is!
A piratebay-re viszatérve régen amikor nem regisztráltál akkor nem mutatta hogy mennyit töltöttél fel illetve le hiszen úgy képtelenség nyomonkövetni, de attól függetlenül a letöltött torrented tudtad seedelni!
De úgy őszintén ki az aki regisztrált inenn a piratebay-re és töltött már fel torrentet csak úgy?
-
Thanatos #11450 jaj... -
dalackraul #11449 valaki vegyen fel msn-re aki ért hozzá nagyon
[email protected] a címem köszi előre is
-
#11448 Hali!
uTorrentel töltögetnék, de van egy olyan gondom, hogy ha csak ez a program megy, akkor egy idő után megszakad a kapcsolat (ADSL). Ha megy mellette pl. a FlashGet, vagy valami ftp progi, akkor nem szakad meg a letöltés.
Mit tudok tenni?
Az uTorrenben nem találok erre vonatkozó beállítást és magától egyébként sem akar csatlakozni a netre.
Van valami kapcsolat életben tartó program?
Vagy mi lehet a megoldás?
Kösz. -
#11447 visszaolvasás? -
Boroskóla #11445 Hát nemtudom én most próba képpen elindítottam a Jackass 2 őt de 55-60 al jön lefele.
Ezeknél a vezetéknélküli neteknél,legalábbis felénk korlátozzák vagyteljesen tiltják a fájl megosztókat így pl a DC vel sem lehet letölteni vagy jó esetben ilyen 1-2 Kb/s el -
dalackraul #11444 512/128 és vezetéknélküli torrentreactor.to oldalról szeretném szedni ja és nem ad hiba üzenetet és folyamatosan azt írja ki hogy csatlakozás alatt -
Boroskóla #11443 neted -
Boroskóla #11442 Honnan töltöd a torrenteket,és milyen nete van ?