torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem raknád fel egy torrentoldalra (Endless v Majomparádé) ???
Hidd el nagyon népszerû lenne! <#wow1>#wow1>
ebbõl indult a dolog, elírta. és?
errõl ennyit
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jezusom.
tanulj meg olvasni edesem.
REAL MADRID
2.igaz de felért üzented azzal
3. elírtam és itt kérek elnézést
UI: ne barmozzá mer nem ismersz , rajtad kivül mindenki segit ...
Azt akartam irni hogy ti adhatnátok!
2. nem lamaztalak le.
3. olvasd mar el mit irtal edes pofam:
"Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ..."
azt irad, adhatsz technikai infokat nekunk. erre irtam, hogy kosz.
az meg , hogy nem ismered fel a mû betut igenis muveletlenseg.
ekkora barmot. ehh.
na most már lehülyéztelek, most már jogos a felháborodásod.
Én már tettem fel elötte torrentet az Ok volt de ez a második nem sikerült az igazság az hogy ott hagytam a gépet.De miután megkaptam a warn tisztám láttam , hogy nem jól csináltam a lényeg az hogy amit újból letöltesz azt kell seedelni nem azt amit magunk csináltunk azt nem ,láétja a treckr. Szóval elb@sztam .
De a warn nem a legjobb megoldás nencs benne tolerancia.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
REAL MADRID
az a furcsa betu pedig a mû görög betû. es a mikro jelzesere hasznaljak. vagyis a kliens mikrotorrent.
µTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.
FAQ!!!KATTINT, OLVAS! lenne ha müködne . Azér röviden leírom van nekem U torrentem 1.4es , nem ismerem a lényegét a torenteknek , azt tudom letöltesz 1 file-t ami ilyen torrentes és beteszed a progiba és az jó esetbe elkezdi tölteni neked , na most 2 játék nekem lejött már gond nélkül . Azt tudom hogy amit letöltesz azt megosztja és onanntól te rólad is szednek , meghogy lehet gyorsitani a letöltést ha gátat szabsz az upload rateknek . Tömören ennyi amit vágok ...
Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ...
Elõre is köszönöm
Szega
ezt a linket kell bemasolni az eMule ba.
25 embernek van meg a cucc.
Travelos, egyebkent marha gyorsan lemaszott, par ora varakozassal egyutt is.
legyszi torold a hosszulinkes hszt.
mégegyszer nagyon köszi a helpet!
a téma túltárgyalva, segítségedet köszönöm 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Andrew Lloyd Webber - Joseph and the amazing technicolor dreamcoat
József és a színes szélesvásznú álomkabát, egy musicalrõl van szó, ha valaki ráakadna gondoljon rám 😊)
köszi!
problema megoldva. nem volt szerencsed a postafiokjaiddal.
amúgy walla!-nál 3GB-t kapsz 😄
off
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
de hogy-hogy Gmail-re egybõl megkaptam? mi olyan különleges benne? 😄
Amúgy DS nagyon poénos. <#hehe>#hehe>
http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=cdi&Search=Search
Ma úgy néz ki semmi nem jön össze😞
Letöltöttem egy progit, iso-nak volt írva a torrenten, most meg látom ám amint megérkezett, hogy valami cdi kiterjesztésû cd-kép. nem bírkózik meg vele se az Alcohol sem a Daemon. Van valami tippetek mivel tudnám beolvastatni?
a többit most nézem
REAL MADRID
nezd meg a postafiokokban, hatha a junk/spam folderbe dobta a levelet
...
közben megpróbáltam walla.com-mal, de ezzel se megy :'(
kiprobaltam.
még mivel próbáljam? 😞
már nagyon régóta szeretnég regisztrálni rá, de nem küldi elaz aktivációs e-mailt
csak nálam van ez a hiba?