36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Programvadász #11571 Hellósztok!Van egy ismerősm és most az ő használt serverük nem jött be nekik és most másikat keresnek max.:5000ft-ért aki tud az írjon fontos.Előre is köszi mindenkinek.(letöltés meg feltöltés 100mbit,de lehet 1gigabájt is.) -
tomo #11570 benne -
#11569 Koszi a valaszt, akkor a 3 feltételbol csak a 25 GB up hianyzik! -
#11568 Maki az mennyire népszerű? Benne van a top5-ben? -
#11567 Nem gondolod hogy talán mert visszaregetem magam? Menj el a gigator.... -re és kérdezd meg bármelyik stafftagot hogy történt-e ilyesmi..... kivágtak mert lopással vádolták az egész giga stafftagját és én mint vip is ki lettem vágva arányostul mindenestül! Pedig nekem semmi közöm nincs már a gigához!
Undorító amit tettek egy olyan embert büntettek aki nem csinált semmit és meg sem kérdeztek evvel kapcsolatban! Arról nem is beszélve hogy kérdeztem a stafftagoktól amikor nyitva volt az oldal, hogy lessz-e ennek folytatása ha ugyan az lessz a nevem mert ha igen nem seedelek semmit az oldalra töröljenek már most! Na hát válaszra sem méltattak! Ugyhogy járj a dolgok után kicsirigó mielött te is támadsz!
-
Hellsing47 #11566 ez HÜLYESÉG!!
én már 4 embert meghivtam és fingom nincsen hogy kik a staff tagok!!:D
"amúgy ha Power User (legalább 25giga up, 1.05 feletti arány és legalább 2 hete regelve vagy) vagy VIP vagy."
ha Power User vagyok akkor VIP vagyok???vagy mivan??mit akarsz ezzel mondani??:DD -
#11565 Miért is vagyunk mi "egy patkány süllyesztő oldal"?
"a másik meg a darksi... ahonnan kirugtak azért mert egy másik oldalon VIP voltam!"
Ezt a hozzászólást 2006. okt. 12.-én írtad, ennek ellenére 2006-08-10 óta regisztrált felhasználó vagy, és senki sem ért az accountodhoz.
Szóval valamit erőteljesen benéztél, más munkáját pedig nem kell lehordani, te sem örülnél ha a tiedet ócsárolnák... -
#11564 amúgy ha Power User (legalább 25giga up, 1.05 feletti arány és legalább 2 hete regelve vagy) vagy VIP vagy. -
#11563 csak olyanok hívhatnak meg bkit is, akiket a staff ismer és akikben megbízik. -
#11562 ok!
Egy kerdes: A TL-en mennyit kell feltolteni egy meghivoert? Jelenleg 6.55 GB-om van, most arra gyurok, hogy ne kelljen varni meg 3 orát sem a legujabb totrrenteknél! -
#11561 Rendben bocs. -
#11560 srácok banner pls, nincs warez
ez egy technikai jellegü topik, meg amugyis az egész sg -n tilos a warez -
#11559 Igen, egy nagy rakás szar. Nekem igazából a VisionLab Studio kéne, mert abbban mindkettő benne van. Amit írtál abból az első az egy rág verzió, a frissításhez meg kéne jelszó, az meg nincs, a második meg nem jön le. -
#11558 Probaltal mar rákeresni?
EffectsLab -
#11557 Nem tudom, hogy lehet-e ide ilyern témában írni, ezért spoilerben írom.
Kersek programokhoz torrentet vagy akár linket ahonnan a teljes verziót le lehet szedni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törrent vagy egyéb letöltés kéne az fxhome.com-on lévő 3 programhoz: VisionLab Studio, CompositeLab Pro vagy Lite,
EffectsLab Pro vagy Lite
Minden segítséget előre köszi. A váloszoklat privibe vagy ide várom.
Bocs ha ide nem lehet ilyet írni. -
Caponee #11556 E ,hogy de gyorsak vagytok ..:D -
Caponee #11555 Na ezt vissza szívom..Megtaláltam
-
#11553 Nem tom mire gondolsz én ezen a heten 4 oldalra is bejutottam:
-BitZ.
-Pre.
-D.S.
-TorrentD.
igy mar vegre bentvagyok a 10 legnagyobbakon (magyar-kulfoldi)
Egy kerdes: A TL-en mennyit kell feltolteni egy meghivoert? Jelenleg 6.55 GB-om van, most arra gyurok, hogy ne kelljen varni meg 3 orát sem. -
Caponee #11552 Durva,hogy sehol nem lehet reggelni. -
#11551 nah lesz ez jobb is:
torrentle**h
Ratio: 1.103 Uploaded: 438.06 MB Downloaded: 397.07 MB Slots: Unlimited slots
USER
(csillagokat a reglámmentesség miatt irtam :D )
jól csinálom, vhonnan letoltom ingyen ahol nem szamit az arany, ide meg fel :DDDDD -
#11550 kattints a bannerre -
Pötyke #11549 Szevasztok!Nem tudtokvalami jü torrent oldalt?? -
#11548 Túl sokan csatlakoznak próbáld meg késöbb röviden ennyi! -
#11547 izé, ha az asztfaltosra gondolsz akkó próbáld más wégződéssel..... -
#11546 Hát, tú meni a konneksün - Nem ?!?! -
#11545 sziasztok!
nagy az én problémám!:( nem műxik a torrent. tegnap este óta az utorrent nem indítja el a letöltéseket sehonnan csak a szép piros csík van, erre felraktam a bitcometet, azzal elindult a letöltés, bennhagytam éjszakára, de reggel az az üzenet fogadott, h a bitcomet futtatásához visual c++ nincs telepítve a gépen, szal ezt nem nagyon értem, h miért nem megy most a torrent. egyedül az alaplapi drivert frissítettem azóta, de nem tom lehet-e annak ehhez köze. aki tudja, h mi lehet a probléma az lécci válaszoljon.
köszi. -
#11544 Fellépek a bit.... oldalra és ez fogad:
Too many connections GO HOME!
Mi történt vele? -
rothfb #11543 Gratulálok! Esetleg még pár tracker nevét nem írod ide, hogy reklámozd??? Remélem gyorsan törlik az üzid. -
#11541 Kössz a segítséget. Így már tom, hogy sikerült aktívnak lennem. -
#11540 elkezdesz leszedni vmit, és az oldalon, az adott torrent adatlapján megnézed a peerek listáját, ált. oda van írva hogy aktív v. passzív -
#11539 Hi!
Hogy tudom megnézni, hogy aktív vagy passzív vagyok? -
bcrics #11538 aha seed fuck:) -
#11537 Nekem jön így is és úgy is www-vel is ww nélkül is comal is és wsrl is :S -
#11536 hm??
beirom a csitát és ez jön be:
Object not found!
The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404 -
#11535 asszem igen :) -
#11534 jó párszor le lett írva, hogy a maximális sebbesség eléréséhez jó/sok seeder kell, a fejed tetejére is állhatsz ha csak 1 seed van és az is 5k-val -
#11533 ja
gondoltam egy kis csomagocskát küldtél neki ^^
most viszont majd idejön, és számon kéri rajtad a semmit.
fel vagy készülve?:) -
bcrics #11532 üdv!utorrent-et használok 1mb-es sebbeség mellett de csak max.12-13kb tölt lefelé!!,ugy hogy más letoltés nincs mellete.
kerdesem hogy hol lehet beállitani a letöltési sebbeséget,vagy akorlátot följebb huzni? a feltöltési sebbeségbeállítást megtaláltam csak eza a letöltési opcio hiányzok,szal aki tudja hol tudom beállítani az válaszoljon .kösz -
#11531 ugye ezt nem gondoltad komolyan?:) -
#11530 mi szépet küldtél?