torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a Bitcomet 0.6-os hibás volt lehet a 0.61-esrõl is kiderül valami nemsoká:)
az Azureus sok erõforrást eszik és állítólag nem lehet beállítani, hogy egy file-t ne szedjen le:)
marad az utorrent:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
olyan kérdésem lenne, hogy melyik torrent klienst ajánljátok?
még kezdõ vagyok nagyon és a bitcomet 0.61-et használom
ez jó? vagy melyiket kéne?
Avanti Italia!
hülyeség mi? ilyen nincs mi? az összes többi usernek müködik, de ilyen nincs mert a dudicsnak nem megy, szal hülyeség :)
köszi, jól indult a napom :D
Bazinga!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
FIGYELEM!!!
Úgy használjon mindenki fake klienst, hogy a mai napon a 6. felhasználó lett kitiltva az oldalról. Tehát senki ne lepõdjön meg, ha esetleg nem tud majd bejelentkezni az oldalra.
BitComet 0.60-at használok..
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Csak két órát bírtam!!!
REAL MADRID
Flash lite<- mobileszközökre lehet rá fejleszteni, sajnos a macromedián nincs trial..tud valaki segíteni hol keressem?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
REAL MADRID
Egy ideje már nem tudom elérni.
http://pspfilez.extra.hu/
REAL MADRID
ott be tudod állítani a priorítását, nincs letöltés vagy valami hasonló
A bitcometben van olyan hogy amikor megnyitod a torrentfájlt akkor kiválaszthatod hogy melyik fájlokat akarod letölteni !!!!!!!! tehát nem muszály mindet??
Ilyen az Azureus ban hol van?
Mert amikor megnyitok egy torrentfájlt , kijelölöm hova mentse és csinálja is!!
De ha nekem nem kell az összes fájl???????????
REAL MADRID