torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírás
Hi all!
Hol találok vmi leírást a torrentrõl?hogyan kell használni, stb...
Melyik klienst ajánlanátok?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Lusta vagyok visszatörölni, meg amugyis tanulságos a többi kérdezni nem tudónak, ugyhogy benthagyom, hogy mit NEM szabad csinálni
peace
Bazinga!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
#6630: én most is fent vok és semmi gond :D most javítottuk trackert tegnap este bebaszna ha megin kotlana :P (privibe küld el a linket ahonann próbálsz belépni!)
The requested URL /ftp_users/gigatorrents/ was not found on this server.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
<#worship>#worship>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nieleen
úgy látszik a most felnövekvõ generáció kézdezni se tud csak rinyálni és még a google-t se tudja használni
I will use google before asking stupid questions.
:P
en tovabbra sem ertem, hogy miert kellene harapofogoval kihuzni az informaciokat a "kerdezobol".
sztem tok alap, hogy leirja az ember milyen konfigja van es milyen netje, ha azzal kapcsolatban probal valamit.
Fátylat rá.
Akkor írd már le, hogy mid van.
Net?
Op rendszer.
Stb.
Hátha sikerül.
jöhetett volna rá segítség (esetleg az hogy írd már le hogy mid van),de inkább elkezdtél bunkóskodni...
Én nem ilyen hangvételû párbeszédet akartam, de ez lett sajnos...
Erre már gondoltam én is.
Ennek ellenére kár, hogy kérdések és válaszok ennyire indulatosra sikerültek.
Ne csináljátok már ezt.
Ez itt egy tök jó topic, tök jó emberkékkel.
Ne cáfoljátok meg ezt.
Bocs.
Viszont a feltett kérdésedbõl ez számomra nem derült ki.
Talán vissza kellett volnba olvasnom?
Más.
Nem értem, miért nem sikerült aktívvá lenned a leírtak alapján.
Nekem routerem van.
Csak úgy tudtam aktív lenni, ha lehúztam és tisztán a kábelmodem mögül neteltem, bár így, az otthonunkban levõ többi gépen nem volt internet.
Sokat próbálkoztam a routerrel, de nem ment.
Aztán jött ez a kis leírás és láss csadát, minden sikerült.
Nem értem neked miért nem jön össze.
Kár.
Próbáld meg még egyszer.
csak akkor, ha a szolgaltataodtol kersz porttovabbitast. amit legtobbszor nem adnak meg.
latod, ezert kell normalisan kerdezni.
Ez aztán a szép OFF-ba fulladt párbeszéd! Hihetetlen, hogy ebben a topic-ban mindig van ilyen "csata"!
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
(tényleg Google talált valamit?) <#ravasz1>#ravasz1>
Windows XP Prof. nincs semmilyen SP
Bitcomet 0.61
Az XP-nek a Microsoftos tûzfala ki van kapcsolva...
512/128-as ADSL Wireless hozzáférésem van a Dunaweb kft.-nál
ha valami még kell akkor írjátok ide pls.
Aktív módba szeretnék kerülni de a #6450-es hsz.-nél leírtak nekem nem váltak be sajnos...
Elõre is köszönöm!
szar az ha a másiknak van igaza és nem tudsz mit írni de inkább muteroddal játszál ilyet. Nem akarom összetörni a szíved de én lánypárti vagyok.. De hallottam valami Blue Oyster Bar-ról vhol.. Googleben érdemes lenne rákeresned ;)
kerdezz, es akkor lesz esely , hogy valaszt kapj.
az hogy miert nem mukodik nem kerdes.
eddig nem kerdeztel.
mifele segitokeszseget akarsz?
menjek el hozzad es csinaljam meg neked? esetleg kurjalak is seggbe?
ehhe.
barom.-
miert hiszi azt minden ujonc, hogy harapofogoval fogjuk kiszedni belole a legszuksegesebb infokat is?"
mar megbocsáss segítettél avagy sem?? rákérdeztél hogy milyen configom van vagy nem?
"kaptal egy weboldalt, talan megnezted, annyit irtal nem jo, oszt gumi."
Igen megnéztem a weboldalt ahogy írtam is csak vissza kéne olvasni és utána írogatni a hülyeségeidet...gondoltam nem én vagyok az egyetlen akinek ilyen problémája van és van még más is azon a honlapon kívül.
"hat ez nudli edes oregem."
akárcsak a te segítõkészséged :)
"vedd tudomasul, hogy itt rajtad kivul senki nem gondolatolvaso, de elarulom, tenyleg azt gondolom rolad, amit hiszel, hogy gondolok rolad."
keresztbeszarom hogy mit hiszel rólam az az igazság. Ettõl nekem nem lesz rosszabb :)
miert hiszi azt minden ujonc, hogy harapofogoval fogjuk kiszedni belole a legszuksegesebb infokat is?
most tenyleg, ezt komolyan gondoltad, hogy irod, hoyg nem mukodik es erre konkret valaszt kapsz?
kaptal egy weboldalt, talan megnezted, annyit irtal nem jo, oszt gumi.
hat ez nudli edes oregem.
vedd tudomasul, hogy itt rajtad kivul senki nem gondolatolvaso, de elarulom, tenyleg azt gondolom rolad, amit hiszel, hogy gondolok rolad.
Gratulálok! Ez csak téged minõsít meg a témához való hozzáértésedet!<#taps>#taps>
menj, oszt sirja mashol.
képzeld el próbáltam már sokmindent de azt hittem hogy tõletek majd a hurrogáson kívül kapok valami használhatót....
kliensed szerint is passziv vagy?
igen
igen néha tényleg érdemes lenne visszaolvasni#6435