torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen
Met
mit?
a sebességet?
a klienst?
a letöltés helyét?

konkrétan kérdezz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ok értem de hogy kel be álitani?

nem 😄

Pharaoh
Akkor elõbb olvass el egy faqot. Klikk a bannerra és ott válogass.

mikorotorentet haszálok és az egészet nem értem
Pharaoh
Valami konkrétum? Mi nem megy? Mit használsz? stb.

hello
én segitséget akkarok kérni a bittorent beálitásához mert nem igazán értek hozá
elõre is kõszõnõm a segitséget
Sziasztok! Tudom, hogy nem jó helyen vagyok, de segítségre lenne szükségem! Régi doc-jaimat szeretném kinyitni, amiket kódoltam de nem emlékszem a kódokra. Az sg-n találtam letölthetõ demókat, de nem igazán mûködnek. Tudna valaki segíteni?
Met
na, még egy olvasni nemtudó büdös paraszt

Pharaoh
eastgame
Ez nagyon jó ha szerencséd van lehet még regelni.

precision

Bazinga!

Kontrakcio
http://thepiratebay.org/ ide irj vmi filmcimet vagy vmit... ezen a lapon meg keresgélj http://bittorrent.lap.hu/ <-- sok sikert

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Gorvik
Bár nem reménykedem, de azért megkérdezem, hogy Tudtok ajánlani olyan torrent oldalt, ahonnan kifejezetten Japó filmeket lehet leszedni. Nagyon sok helyet megnéztem, de az egysíkû keresési rendszer miatt lehetetlen találni filmet (+ gyakorlatilag nem is nagyon van). Egyedül a torrentspy.com volt reménykeltõ, de sajnos nagyon kevesen, vagy egyáltalán nem töltenek, így kihúzva.
Nagyon megköszönném a segítséget... 😊

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Kontrakcio
na végre sikerült!! portot kellett nyitnom... érdekes a bitcomet automatikusan nyitott azureus-nál meg nekem kellett nyitnom! Ez felháborító 😄😄!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

mukika
így csak az aktív userektõl tudzs letõlteni. a passzívoktól nem....

Kontrakcio
1Xüen nem tom mit kell csinálni baszus! hihetetlen... hosszútávon okoz vmit ha sárgán töltök? töltenek rólam és én is lassan leszedek egy filmet! igy látszólag nincs semmi probléma... vagy?

Met
banner

Halli!

Tudnátok 1-2 jó magyar torrentet ajánlnai linkkel? (ahol lehet ûrlapot linkeljetek be)

Köszi
Max7
azért fontos mert hoztunk némi feltöltési szabályt hogy 96kbit/seces feltöltésel ne töltsenek fel 4.5gigát! ezt ellenörizzük az adatlapon! sõt azt is ellenörizzük hogy valós-e az adat! aztmá nem árulom el hogy hogyan 😉

#6673: nézd meg a staffban hogy ki vok 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Yossarian
Azért érdekel, mert nem tom felfogni, hogy ebben mi olyan fontos, hogy warnnal szankcionáljátok, ha nincs benne a profilban.

Megkérdezni meg azért nem tom, mert nincs ott regem. 😊

Nieleen

Te a GigaTorrents-en moderátor vagy?

Pharaoh
Ha nat hibát ír ki tesztnél, ill. sárga a fej akkor passzív, vagy. Tûzfalban, vagy routerben ki kell engedni azt a portot, amit az azureus használ. (alap 6881).
Ezt az options/connection-s ban lehet változtatni.

Max7
te valami adatvédelmi biztos vagy? vagy miért érdekel? és miért nem tudod ott megkérdezni? 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Yossarian
😄DD

Nieleen

ivjoe
zsatantekk! :o
Yossarian
nem tom ott feltenni 😊
és a sebesség miért kell a profilba?

Nieleen

Max7
pl az utobbi idõben nagyon sokat költötözz az oldal és ehez kellet valós e-mail cím mert így sok usert buktunk bár most a gigatorrents.org cim megmarad de ezeket a kérdéseket pls az oldalon pm-be ted fel ne itt! thx

Yossarian
mire kell a valós fel és letöltési sebesség nálatok? Milyen infó lehet az, amit csak kör e-mailben lehet eljuttatni a userekhez, kör üziben nem?

Nieleen

Kontrakcio
Sziasztok! Azureus-t használok és nemrég raktam fel a bitcomet után... azt akarom +kérdezni h mit kell tennem h ne sárgán világitson az a kis lámpa ha le ill feltöltök ? hogy nézhetem meg h a kapcsolaton, internetem aktiv ill passziv? 1álltlaán h kell jól beállitani a NAT/szerver portot? ugyanis mindig NAThibát jelent a tesztelésnél! elõre is köszi!

Max7
gondolom azért kérdezte mert mi tiltottuk a 0.63 alatti bitcometet mert bugos volt! ha kitiltottunk valakit az oldalról továbra is töltötte fel annak azt a torrentet akit kitiltottunk és jövõ héten nálunk még egy jópár kliens tiltva lessz! figyeljétek a híreket (by: gigatorrents)

Agy Halott
Akkor nem tom miert nem megy nalam, csak az egyik...
Kori
thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kösz pharaoh!mostmár értem 😉
Agy halott: nekem is megy mind2!

nxfn
folytatódik minden ahol volt. a beállítások is megmaradnak.

Kori
ha a comet-et (0.61-est) frissitek újabb verzióra akkor az addig seedelt leechelt dolgok elvesznek vagy folxtatódik minden ahol volt?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Pharaoh
# Seeder: az a peer, akinek megvan az összes adat (100%).
# Leecher: az a peer, aki még lefele tölti az adatokat (<100%), ha letöltötte seeder lesz belole.

Agy Halott
Koszi a választ, de ez érdekes! Másnál mi a helyzet?
De én még mindig nem találtam eg azt hog mi a seed meg a peer.....

mukika
nekem mindkettõ megy rendesen.

Agy Halott
a #6649-esbe irt link neked müxik?
nalam csak a #6652-es link jó!
Agy Halott
Hopp megvan az ENDLESS! Mit költözködik ez állandóan?
"Szerver- és felhasználóbõvítés miatt az oldalon pár napig kisebb-nagyobb kimaradások lehetnek. Új szerverre költözünk, a régit kinõttük, és ez újabb DNS-átállással jár."
Agy Halott
Hopp megvan...
mukika
nálam megy...

Agy Halott
Már megint elkölözött az ENDLESS? Esetleg csak nálam nem müxik?
Sonajk @:o)
Igazad van, de nézd az élet naposabb oldalát 😉
Majd csak belejön elõbb vagy utóbb
elõbb, utóbb
utóbb
😄

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Az a poén, h ma már 4. olyan kérdést teszi fel (vagyis ennyit láttam), amit pár másodperc alatt meg lehet találni. Ez is két kattintás volt. 😄
Sonajk @:o)
Lehet, ezért aztán nem is meri használni 😊)))))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Bannertól 2 kattintással (ebbõl az egyik a bannerra való kattintás) eljuthatsz ide.
Meghalnál, ha használnád a gúglit? -.-
aham!
És mi az a leechel és a seedel?
Ok!
Tudnál adni a BitComet legújabb verziójához linket?(magyar legyen)