torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Hogy lehet olyan Avatart csinálni ami mutatja hogy mennyi a feltölésem, letöltésem, lakhelyem, nevem stb de felette egy kép is legyen?
Légyszi segítsen valaki

üdv

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

lehet!

REAL MADRID

misirulez
Nagyon szépen köszönöm.
Lehet, hogy soha többé nem jön vissza?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Met
ezen nem tudnunk segíteni, várj míg visszajön a seeder,
nem, nem tudjuk mikor jön visza

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

misirulez
Légyszíves egítsetek !

Egy bizonyos fájlt töltöttem torrentrõl, és óriási nagy, szerencsére 256kb/s-el szépen jött le, de a 98,4%-ál megállt. Egyszerûen nem tölti tovább már csak 22mega maradt, de mivel, az egész egy zip. ezért semmit nem tudok vele kezdeni. Eddig 2 fájlt töltöttem torrentrõl és mind a kettõ pont ugyanezt csinálta, peig 2 különbözõ fájlról van szó...

Légyszíves aki tud segítsen!

Elõre is hállásan köszönöm!

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Agy Halott
jaja nem müxik az E-Tracker!
Serpa
végtelen trackere oflájn, másnál?

Max7
igen arra gondoltam 😉 FF kicsit furcsa de szeretem 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

nagyon sok dologtol fugg, hoyg valaki mennyivel tolt. igy pont azt feltetelezni, hogy a mikrotorrent manipulal, meglehetosen gyenge labakon allo elmélet.

programozastechinkailag megoldhato a dolog. de ketlem , hogy ilyen aljassagot tettek volna bele.

µtorrentet használok. Töltöttem egy anyagot, a seeder szintén µtorrentet használt. Úgy vettem észre, hogy engem elõnyben részesített, míg mások, akik nem ezt a programot használták lassabban töltöttek. Lehet ilyen beépítés a µtorrentben ?

precision
legtöbb helyen sütinek hívják 😊

Bazinga!

Pharaoh
Lehet cach-nél a sütikre gondolt. (ki találta ki, hogy FF-nél a Cookie-t sütinek fordításk?

Yossarian
<#nyes>

Nieleen

ivjoe
Az ugyanaz. 😄
Max7
aki a gt-re nem tud bejelentkezni mert nem jön be az oldal az törölje a gyorsítótárat meg a cachét!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Met
Rar file-ba nem tudsz belenézni.
DVD-t lejátsza a Win Media Player is. De lehet még Power DVD-t is használni erre.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pharaoh
A torrent felépítése miatt tudtommal nem lehet belenézni, mivel nem elejétöl a végéig, hanem össze-vissza szedi le a file-t. ellentétben pl a DC-vel. bár rar-t lehet azal se lehet.
Én PowerDVD-t használok

T Pharaoh! Köszönöm.Még annyit kérdeznék hogy ha töltök az Azureussal egy 1,5 GB-os cuccot rar kiterjesztésü film ,akkor amig le nem töltöttem hogy lehet belenézni?Állitólag van valami elõnézet.Mert ha nem is angolul van hanem spanyol vagy francia akkor elment egy csomo idõ,a torrent fájlnál meg nem láttam milyen nyelven van.Ha DVD-t töltök le akkor nem elég a RealPlayer meg a Windows MediaPlayer amim van most,ugye?Nincs DVD lejátszóm,de ha lenne akkor is kéne még valami progi?Mit ajánlasz?ÜDV:Laci

Pharaoh
Ha látja, hogy hibás, akkor le kéne neki megint tölteni. Nyomj valaki rechek-et vagy hasonlót.

reger
a bittorrent.lap.hu elég sok van . amugy még probáld meg a torrentspy.com -on,és torrentz.com -on mindkettõ elég jó kis keresõ

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Oldalcimeket nem tudsz adni az isohount.com-on nincs<#help><#help><#help><#help><#help>
Sziasztok!

Mit csináljak ha letöltöttem a cuuccot,de a részleteknél ha megnézem kiir 3 hibás szeletet.ÜDV

reger
Asszem csak regisztrációhoz kötött magyar oldalak vannak ,ugyhogy nem biztos hogy be tudsz majd lépni,szerintem nézd meg isohunton(www.isohunt.com)

valaki tudna nekem olyan magyar oldalt mondani ahol fenn van a children of the niel.
reger
Egyszerre 13 trackerrõl szedem(egyenlõre)az Obliviont😄

reger
Itt máshogy van de megcsináltam

Pharaoh
Nem tom ott hogy van, de Azureusban, jobb klikk a tracker címére, edit tracker url és add new tarcker. Valami hasonló lehet ott is.

reger
A bitcometben 1 torrenthez hozzálehet adni több trackert,és ha igen hogy?? elõre is thx

Pharaoh
Nem kell a több száz oldalt átnézned, az isohunt és a mininova egy gyûjtõ oldal, ami összegyûjti neked a torrenteket.
Ha az isohunton keresel, lehet azért nem tudsz annyihoz kapscolódni, mint amit õ ír, mert ha több trackeren is megtalálja ugyan azt, akkor összeadja a töltök számát, de te csak egy trackerhez tudsz egyszerre csatlakozni.

The FlashBack
mininovát válaszd
ne kapcsold ki a tûzfalat
fölösleges
sebességen nem nagyon tudsz változtatni, és az 5/10-es se jobb

Sziasztok!

Ha egy adott filmet keresek akkor a többszáz torrentes oldalt egyenként nézzem meg,hogy hol mit talál?Pl. a Rambo Full Collection 1.76GB megvan a Mininova-n,Isohunton is,tovább nem volt türelmem nézni.Az egyiken 38/151 a másikon 36/156 a Se/Lee.Mindegy melyiket választom ez esetben? De ha találok egy torrent oldalt ahol pl. 5/10 van,és ezt választom, akkor nem talál meg minden gépet amin rajta van a film?Tehát lassabb lesz a letöltés mint ha a Mininova-t választom?Ha a Windows XP tüzfalat kikapcsolom akkor többtõl van esély tölteni vagy veszélyes?Kábelnetem van ,de csak 10-15 el megy le és föl.Tisztelettel aki segit.

Pharaoh
Azon vagyok, vedd elõ a router manulatjat és nézd meg milynen ip-n lehet elérni. (pl 192.168.2.1) Ha megvan, akkor a lejebb leírt módon tudsz aktív lenni.

The FlashBack
😊
segítenél aktív módba tenni az utorrentet?

Pharaoh
Hogy van neted, ha nincs a router beállítva?

The FlashBack
"keress olyan menüt a routerben..."
fogalmam sincs hol a router "menÜ"<#confused>

Pharaoh
Keress olyan menüt a routerben, hogy NAT, ott kell lennie egy olyasmio, hogy virtual server, vagy valami hasonlót keress, ahol portot, ip-t lehet beírni és van olyan, hogy TCP, UDP

The FlashBack
köszi
fogalmam sincs hogy a routerbe hol kell belepiszkálni...

Pharaoh
A routerben és a tûzfalban ki kell engedni azt a portot, amit a kliens használ.

The FlashBack
<#confused>
Na, ez meg a másik...
nem sikerült aktív módba tenni a kliensem

(Utorrent 1.5)

The FlashBack
router
de neki meg nem tom hol vannak a beállításai....
szerintem nem itt lesz a gond, mert tölt vissza, de 0.1 - 2 K val

Pharaoh
Aktív vagy passzí vagy? És a többiek? Kettõ passzív nem tud egymástól tölteni.

precision
tûzfal?

Bazinga!

The FlashBack
köszi nektek
és lenne itt még valami

nem tudom iért van az, hogy nem tudok felfelé tölteni pedig lenne kinek mert 18 leech és 2 seed van

precision
letöltöd a torrent filet, mintha te is tölteni akarnád, és mikor a kliens megkérdi hogy hova akarod tölteni, megadod neki azt a helyet ahol már a kész cucc van...ekkor a kliens ellenõrzi hogy 100% -ig megegyezik e a két dolog, ha igen akkor elkezdi felfelé tölteni

Bazinga!

Pharaoh
Elkezded letölteni abba könyvtárba, ahol neked is megvan. Ezt érzékeli a kliensed és átrakja azonnal seedelni. Vagy van olyan kliens is, amiben van olyan opció, hogy azonnal seed-be rakja be.

nekem jó a GT csak most ha be jelentkezek , és rámegyek a fõoldalra akkor kidob 😞 és nemlátom az üziflat 😞

The FlashBack
az lenne a kérdésem, hogy ha egy valamit, csak egy valaki seedel, abba besegíthetnék e, ha nekem is megvan az a valami, de én nem töltöm
ha igen hogyan?

a gt giga torrents igen!
De neekm vmiért nem jön be<#szomoru1><#falbav><#csodalk>

Kontrakcio
Használj Azureust 😄! (2.2.0.2)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

nemtom nekem jó