torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi segítsen valaki
üdv
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
REAL MADRID
Lehet, hogy soha többé nem jön vissza?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
nem, nem tudjuk mikor jön visza
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy bizonyos fájlt töltöttem torrentrõl, és óriási nagy, szerencsére 256kb/s-el szépen jött le, de a 98,4%-ál megállt. Egyszerûen nem tölti tovább már csak 22mega maradt, de mivel, az egész egy zip. ezért semmit nem tudok vele kezdeni. Eddig 2 fájlt töltöttem torrentrõl és mind a kettõ pont ugyanezt csinálta, peig 2 különbözõ fájlról van szó...
Légyszíves aki tud segítsen!
Elõre is hállásan köszönöm!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
programozastechinkailag megoldhato a dolog. de ketlem , hogy ilyen aljassagot tettek volna bele.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
DVD-t lejátsza a Win Media Player is. De lehet még Power DVD-t is használni erre.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én PowerDVD-t használok
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Mit csináljak ha letöltöttem a cuuccot,de a részleteknél ha megnézem kiir 3 hibás szeletet.ÜDV
Ha az isohunton keresel, lehet azért nem tudsz annyihoz kapscolódni, mint amit õ ír, mert ha több trackeren is megtalálja ugyan azt, akkor összeadja a töltök számát, de te csak egy trackerhez tudsz egyszerre csatlakozni.
ne kapcsold ki a tûzfalat
fölösleges
sebességen nem nagyon tudsz változtatni, és az 5/10-es se jobb
Ha egy adott filmet keresek akkor a többszáz torrentes oldalt egyenként nézzem meg,hogy hol mit talál?Pl. a Rambo Full Collection 1.76GB megvan a Mininova-n,Isohunton is,tovább nem volt türelmem nézni.Az egyiken 38/151 a másikon 36/156 a Se/Lee.Mindegy melyiket választom ez esetben? De ha találok egy torrent oldalt ahol pl. 5/10 van,és ezt választom, akkor nem talál meg minden gépet amin rajta van a film?Tehát lassabb lesz a letöltés mint ha a Mininova-t választom?Ha a Windows XP tüzfalat kikapcsolom akkor többtõl van esély tölteni vagy veszélyes?Kábelnetem van ,de csak 10-15 el megy le és föl.Tisztelettel aki segit.
Na, ez meg a másik...
nem sikerült aktív módba tenni a kliensem
(Utorrent 1.5)
de neki meg nem tom hol vannak a beállításai....
szerintem nem itt lesz a gond, mert tölt vissza, de 0.1 - 2 K val
és lenne itt még valami
nem tudom iért van az, hogy nem tudok felfelé tölteni pedig lenne kinek mert 18 leech és 2 seed van
Bazinga!
ha igen hogyan?
De neekm vmiért nem jön be<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,