torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
mit értetek azon hogy a gt nem megy? gt gondolom giga....torr....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Sziasztok!
Még mindig az a problémám hogy egyik gépemen sem lehet torrent oldalakról letölteni. Ez a jelenség kb 2 napja. Fél évig semmi gond nem volt. A torrent filet letudom szedni de sem az utorrent sem a bitcomet nem kezdi el leszedni filet.
Mi lehet a gond??

The FlashBack
nekem mindössze annyi problémám van, hogy valamiért nem megy a feltöltésem... így nem tudok seedelni...

Dying Soul
Nem indult el a letöltésem nekem se, inkább megkerestem a cuccost egy keresõben

hát nem tom..
én csak az oldalát nézem :S

fifi
az E-vel akármit csinálok is, a tracker nem megy...
suxxx

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nekme megy az "E"
De a gt nem :'(

nekem megy

megy az endless , csak a dns szerveretek nem frissitett.

keressetek ki az ip cimet ezzel mondjuk :
http://www.webreference.com/cgi-bin/nslookup.cgi

vagy hasznaljatok esetleg ez el-sl.fasirt.hu cimet

Dying Soul
Most nem megy az endless

Nálam meg az a hiba, hogy: nem tudok bejelentkezni a GT-re,
Ti bebírtok?

nekem megy..

akkor nekem miért nem megy ? :S

megyen

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

nektek most megy az En ?

Sonajk @:o)
Ha te mondod biztosan így van.
Én hiszek neked 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

a szolgaltatod dns szervere most frissitette az adatbazisat.

Ezt nem igazán értem.
Most + bejött, pedig a cím változatlan.
Mindegy, most mûködik.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

"E" - igen az.
Jó neked, hogy nálad mûködik.
Már csak azt nem értem, hogy nálam miért nem 😞

precision
nálam jó

Bazinga!

Az "E" az az endless?

Sziasztok!
"E" torrentel nektek is van gondotok?
Nekem tegnap este óta nem jön be az oldal"
Server átállás????
(Választ privátba ha lehet)
Thx elõre is

Thx!<#worship>
De már megváltoztattam 😉

igen. azt írja hogy tracker response ok.

igen. azt írja hogy tracker response ok.

Pharaoh
A trackerhez csatlakozik?

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy két napja egyik torrent oldalról sem tudok letölteni.
A torrent filet letudom szedni de se a bitcomet se az utorrent nem kezdi el szedni. Seeder van minden oldalon ahol próbálkoztam(maki,endless,bithu). Mi lehet a probléma??
Válaszaitokat elõre is köszönöm.

precision
kitöröltem neked

Bazinga!

Met
jó lenne ha nem nyilvános helyen csereberélnél

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Laky
megvan...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nekem megy most
az E betûs megint behalt?

REAL MADRID

ops...
télleg...
Elfelejtettem kitörölni

Pharaoh
Figyu, a passkey-ed nem kéne közzé tenned. Azonnal cseréld le, mert különben a nevedben más is fog tudni tölteni

Miért nem megy a GigaTorrents?

mukika
én is csak remélni tudom, mert ha bejön a meghívásos dolog, akkor esetleg majd tudok cserélni, endless vagy bithu meghívóra. 😮))))

Agy Halott
Beszarok! A MajomParádén mindenki kapott meghívót, vagyis készülõben van... én 10-et kaptam! Remélem ez is meghívós marad, mint biHumen és az Endless! <#vigyor3>
Cookie-kat engedélyezd.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Laky
BitComet-nél hogyan lehetne azt beállítani, hogy csak chellosoktól töltesek?
az IP-k megvannak, már csak valahogy az ipfilter-be kéne bepréselne, de nem tudom hogyan :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Snecie Smicie
nem halódik, csak bekell iktatnmi a fasirt-ot.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Yossarian
ja

Nieleen

A Végtelen oldal másnál is halódik?
Sziasztok!

Csak felhasználónevet és jelszót kaptam.Aktiváló linket nem,jelszóváltást kinál amit többször is csináltam de hiába.ÜDV

Pharaoh
Ajánlom azért ne csak egy torrentes oldalról szedjél. Használd a nagy nemzetközieket is, ahol regelni se kell.
thepiratebay
mininova
isohunt

Sland
ahhoz ész kell 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
munkaidõ után lenne, 7végén.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ivjoe
Aktiváló e-mailt nem kaptál? Ha nem tudsz bejelentkezni, hogyan váltasz jelszót? Cookie engedélyezve legyen.

tekk
Sziasztok!

Kezdõ Azureus -os vagyok.Ehez a programhoz ugye kell egy torrentes weboldal ahol regisztrálok.Én a http://ghun.tx.hu-t választottam,mivel itt ezt ajánlották de biztos van sok még.Lényeg,hogy megkaptam E-mail-ben a Név és jelszót de nem tudok bejelentkezni.Már modósitottam is többször a jelszót mert kiirta,hogy elõfordul,hogy nem fogadja el.De igy se jó.Windows XP-t használok.Esetleg engedélyezzem a cookies-t?Itt azt javasolta vki,hogy ahoz ne nyuljak.Tud valaki segíteni?Vagy regisztráljak máshol?Vagy kell várni 1 napot még hogy aktíválódjon?Hol kell engedélyezni a cookis-t pontosan?Hátha az a baj?Köszönöm

ivjoe
Mikor kolis voltam ott is volt ilyen korlátozás, de mi megbeszéltük a rendszergazdával. 😄D
Aztán jött egy másik rendszergazdi, aki idióta volt, szegény kiment a gépterembõl úgy, h be volt jelentkezve rendszergazdiként. 😄DD
ivjoe
Az elsõ probléma, h egyáltalán tudsz-e majd kapcsolódni a torrent klienssel. Ha igen, akkor nyugodtan csináld, míg észre nem veszi és ha retek, akkor letiltja, szal ha nem vaskalapos, akkor õ is ugyanezt csinálja. De körülnéznék a többi alkalmazott között, õk nyomják-e az ipart munkaidõben.