torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Még mindig az a problémám hogy egyik gépemen sem lehet torrent oldalakról letölteni. Ez a jelenség kb 2 napja. Fél évig semmi gond nem volt. A torrent filet letudom szedni de sem az utorrent sem a bitcomet nem kezdi el leszedni filet.
Mi lehet a gond??
én csak az oldalát nézem :S
suxxx
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De a gt nem :'(
keressetek ki az ip cimet ezzel mondjuk :
http://www.webreference.com/cgi-bin/nslookup.cgi
vagy hasznaljatok esetleg ez el-sl.fasirt.hu cimet
Ti bebírtok?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Én hiszek neked 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Most + bejött, pedig a cím változatlan.
Mindegy, most mûködik.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Jó neked, hogy nálad mûködik.
Már csak azt nem értem, hogy nálam miért nem 😞
"E" torrentel nektek is van gondotok?
Nekem tegnap este óta nem jön be az oldal"
Server átállás????
(Választ privátba ha lehet)
Thx elõre is
De már megváltoztattam 😉
Olyan problémám lenne, hogy két napja egyik torrent oldalról sem tudok letölteni.
A torrent filet letudom szedni de se a bitcomet se az utorrent nem kezdi el szedni. Seeder van minden oldalon ahol próbálkoztam(maki,endless,bithu). Mi lehet a probléma??
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
REAL MADRID
télleg...
Elfelejtettem kitörölni
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
az IP-k megvannak, már csak valahogy az ipfilter-be kéne bepréselne, de nem tudom hogyan :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Csak felhasználónevet és jelszót kaptam.Aktiváló linket nem,jelszóváltást kinál amit többször is csináltam de hiába.ÜDV
thepiratebay
mininova
isohunt
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tekk
Kezdõ Azureus -os vagyok.Ehez a programhoz ugye kell egy torrentes weboldal ahol regisztrálok.Én a http://ghun.tx.hu-t választottam,mivel itt ezt ajánlották de biztos van sok még.Lényeg,hogy megkaptam E-mail-ben a Név és jelszót de nem tudok bejelentkezni.Már modósitottam is többször a jelszót mert kiirta,hogy elõfordul,hogy nem fogadja el.De igy se jó.Windows XP-t használok.Esetleg engedélyezzem a cookies-t?Itt azt javasolta vki,hogy ahoz ne nyuljak.Tud valaki segíteni?Vagy regisztráljak máshol?Vagy kell várni 1 napot még hogy aktíválódjon?Hol kell engedélyezni a cookis-t pontosan?Hátha az a baj?Köszönöm
Aztán jött egy másik rendszergazdi, aki idióta volt, szegény kiment a gépterembõl úgy, h be volt jelentkezve rendszergazdiként. 😄DD