Feladta a leckét az "arany fazék" a tudósoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A dolog másik fele a jövõ, vagyis a Marsi vízlelõhelyek felkutatása az emberes missziókhoz, ne adj isten ember lakta marsbázisok létrehozásához. Ehez is meg kell ismerni alaposan a Mars felszinét és kideríteni, hogy hova lett pontosan az a sok víz, amit feltételeztek, és hogy ha van ott még víz, akkor az pontosan hol és milyen formában található.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként nem nagyon értem, mi a jó nekem, vagy bárkinek abban, hogy víz volt a marson pár milla éve...
Még azt is jobban megérteném, ha azt mondanák, hogy azt kutatják, hogy mit lehetne bányászni, ha esetleg a technika eljut addig, hogy a marson bányászhassanak ükunokáink által tervezett gépek.
Renault magnum http://kamionszim.hu

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Class is over.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az fog majd tetszeni, hogyha egyszer ember is eljut a marsra, és haza is tudnak akár hozni az ilyen kövekböl, vagy helyben meg tudják vizsgálni. Mennyi minden kiderülhet még a jövöben, amiröl most álmodni sem mernek, részben mert talán eszükbe sem jut, részben pedig a Cifu által említett laikus politikusok miatt...
hajrá lányok 😊) (merthogy nasa-ék stabilan "she"-ként utalnak rájuk)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Amennyire én át tudom látni, a tudományos körökben már régóta elfogadott tény, hogy valaha volt víz a mars felszinén, inkább az a kérdés, hogy mennyi volt, most mennyi van, és ez merre található.
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala