743
Műholdfelvételek és Légifotók
-
#543 Huh ez jó! Van Google Earth link is benne! -
#542 egy nagy kupac link -
#541 Én arra várok, amikor teljesen működőképes lesz a map rész is. Megtervezhetsz akármilyen útvonalat otthon a gép előtt ülve, mezei térkép nélkül. -
#540 az Oktoberfest sátrait éppen állítgatják fel, keresd meg :) -
#539 asszem brózolok még egy kicist Münchenben.. :) -
#538 olimpiapark!!!! :D -
#537 BMW HQ és a brunswicki kikötő ahol a Z4esek meg az X5-ök (azokat gyártják arrafele googlesightseeing szerint) várnak a behajózásra. -
#536 :D -
#535 Egyáltalán nem látványos, de a képernyő közepén ott figyel a dublini Guiness sörgyár
-
#534 mentés print screen, nagyitani? nemhiszem, legalábbis minősségromlás nélkül nem. -
#533 Nem tudja valaki hogy lehet-e egyálltalán menteni a képeket amiket a maps.google betölt abba a kis ablakba esetleg nagyitani a méretén? -
#532 Megtalálta már vki a tóban a szörnyet? :) -
#531 Hát... Ezen a szigeten nem laknék szívesen. :D -
DJviolin #530 Sziasztok!
Aki szeretne egy jó kis ufo leleplezést olvasni az nézze meg a UFÓ-s videók! topikban, a #221-es hozzászólásomat. Most jól felkopik az álluk a sok ufómániásnak :-)) -
#529 hát ebből sajna kb pont semmit nem lehet látni :(( -
#528 Ez itt Stonehenge. Tehettek volna jobb felbontású képet is róla. :( -
#527 jajjmár, csak pojénkodni próbáltam ... :( -
#526 Kraktau, illetve ami megmaradt belőle az 1883-as robbanás után.Ugyanaz, nevekkel. -
#525 Ez itt az asszuáni gát. -
Cicero #524 A térképeken is egy kis pont Budapest, mégse úgy értezlemzik :) Egyébként van körvonal is -
Cicero #523 Azért ennyire dúrvának nem gondoltam :| -
#522 a kamcsatkai vulkanikus régió szintén a világörökség része
mesébe illő vidékeket lehet találni, és szép magasfelbontású az adatállomány is róla
vulkánok :) ezekből több, mint egy tucat máig aktív kürtővel rendelkezik.
relative olcsón látogatható, 1000-1400 dollár környékén már 2 hetes túrákat lehet a vulkánok közé tenni, megspékelve kutyaszánozással, biciklizéssel, síeléssel :))
-
#521 valóban:) -
#520 vov -
#519 akkor vak vagyok :) -
#518 ez az elsö remélem tetszeni fog mindenkinek -
#517 A kép közepén egy ufo árnyéka van az úton. -
#516 wow, azert durva miket talaltok meg, en a pesten a moszkva teret is korulmenyesen talaltam meg:)) -
#515 Lol. Hányszor változtatott medret az a folyó... -
#514 San Francisco - Golden gate -
#513 Ha minden igaz ez a csernobili erőműés környéke. -
#512 saját vulkán :D -
#511 Srácok; örülök, hogy beindult a topic;ha jövő héten hazajövök nyaralásból megdoblak titeket pár jóó nagy felbontású csodával (nem a google-ről).
addigis el ne tűnjetek!! -
#510 Nekem ez a sziget kell. -
#509 Ez meg Kamcsatkán van :) -
#508 jó link -
#507 sry rossz link -
#506 Lehet h csak nekem érdekes, de sztem szép szigetecske :) (szigat a Kamcsatkai félsziget alatt) -
#505 Ez viszont tényleg sajnálatos. :( -
#504 Lol :D