Mûholdfelvételek és Légifotók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Huh ez jó! Van Google Earth link is benne!

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dichter
Én arra várok, amikor teljesen mûködõképes lesz a map rész is. Megtervezhetsz akármilyen útvonalat otthon a gép elõtt ülve, mezei térkép nélkül.

Dzsini
az Oktoberfest sátrait éppen állítgatják fel, keresd meg :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie
asszem brózolok még egy kicist Münchenben.. :)

[/spam]™

CattiBrie
olimpiapark!!!! :D

[/spam]™

Dzsini
BMW HQ és a brunswicki kikötõ ahol a Z4esek meg az X5-ök (azokat gyártják arrafele googlesightseeing szerint) várnak a behajózásra.

GregSB
:D

GregSB
Egyáltalán nem látványos, de a képernyõ közepén ott figyel a dublini Guiness sörgyár

The Garrett
mentés print screen, nagyitani? nemhiszem, legalábbis minõsségromlás nélkül nem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

repvez
Nem tudja valaki hogy lehet-e egyálltalán menteni a képeket amiket a maps.google betölt abba a kis ablakba esetleg nagyitani a méretén?
Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Hát... Ezen a szigeten nem laknék szívesen. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok!

Aki szeretne egy jó kis ufo leleplezést olvasni az nézze meg a UFÓ-s videók! topikban, a #221-es hozzászólásomat. Most jól felkopik az álluk a sok ufómániásnak :-))

CattiBrie
hát ebbõl sajna kb pont semmit nem lehet látni :((

[/spam]™

BöszönManus
Ez itt Stonehenge. Tehettek volna jobb felbontású képet is róla. :(

CattiBrie
jajjmár, csak pojénkodni próbáltam ... :(

[/spam]™

BöszönManus
Kraktau, illetve ami megmaradt belõle az 1883-as robbanás után.Ugyanaz, nevekkel.

BöszönManus
Ez itt az asszuáni gát.

Cicero
A térképeken is egy kis pont Budapest, mégse úgy értezlemzik :) Egyébként van körvonal is

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Cicero
<#wow2> Azért ennyire dúrvának nem gondoltam :|

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Dzsini
a kamcsatkai vulkanikus régió szintén a világörökség része
mesébe illõ vidékeket lehet találni, és szép magasfelbontású az adatállomány is róla

vulkánok :) ezekbõl több, mint egy tucat máig aktív kürtõvel rendelkezik.
relative olcsón látogatható, 1000-1400 dollár környékén már 2 hetes túrákat lehet a vulkánok közé tenni, megspékelve kutyaszánozással, biciklizéssel, síeléssel :))

Amse
valóban:)

CattiBrie
vov

[/spam]&#8482;

CattiBrie
akkor vak vagyok :)

[/spam]&#8482;

biomage
ez az elsö remélem tetszeni fog mindenkinek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Esrohnoil

magus
wow, azert durva miket talaltok meg, en a pesten a moszkva teret is korulmenyesen talaltam meg:))

Esrohnoil
Lol. Hányszor változtatott medret az a folyó...

BöszönManus
Ha minden igaz ez a csernobili erõmûés környéke.

CattiBrie
saját vulkán :D

[/spam]&#8482;

menyus77
Srácok; örülök, hogy beindult a topic;ha jövõ héten hazajövök nyaralásból megdoblak titeket pár jóó nagy felbontású csodával (nem a google-rõl).
addigis el ne tûnjetek!!

Esrohnoil

Buci
Buci

carpe diem

Buci
sry rossz link

carpe diem

Buci
Lehet h csak nekem érdekes, de sztem szép szigetecske :) (szigat a Kamcsatkai félsziget alatt)

carpe diem

Esrohnoil
Ez viszont tényleg sajnálatos. :(

Esrohnoil
Lol :D

Dzsini
régen találtam egy-két ilyen oldalt, ott úgy nézett ki, hogy kérhettél a területrõl (koordinátákkal megadott) egy képet, és akkor ha arra járt valamelyik szatelit, akkor értesítettek hogy készült kép és megkaphattad... (pár hét-hónap várakozással)
mostanában már inkább van a keyhole (most már google maps), a nasa-nak a hasonló programja - amirõl majdnem-élõ képet lehet találni azok a meteorológiai felvételek, de azoknak sok km-es felbontása van, és nem méteres amire neked szükséged lenne.

nemrossz, de fenntartom az állításom :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

KM
Na de ilyet?
Képek a bal oldali menüben.

menyus77
képzeld el, ahogy egyszerre több ezer ember nyüstöli online-on a mûholdat, hogy menjen erre-arra<#idiota>

mondom, lehet, de nem te fogod irányítani a mûholdat.. vannak ezzel foglalkozó cégek, megadod a koordinátákat, és csinálnak egy fotót róla....

vagy másik megoldás a légifotó amikor repülõgéprõl teszik ugyanezt.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

KM
Milliók, saját mûhold, de még akkor is beleszól a fizika.

biomage
azért kérdeztem mert leakartam fényképezni a lakásomat müholdrol

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

KM
Ja-ja! Sok ház tetejét "legéppuskázta". Öklömnyi lyukakat ütött a mûanyagba is...

maximum pénzért teheted ezt meg, de a mûholdat akkorsem te irányítod :D

biomage
ez az topicot tegnap találtam meg fantasztikus hogy ilyen van
lenne egy kérdésem van olyan weblap ahol élö müholdfelvételt lehet csinálni
ugy értem hogy én irányitsak egy adot helyre és lássak mindent élöben de nem ugy mint a webcamel