Műholdfelvételek és Légifotók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
1 kis homok vihar:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CattiBrie
Áááááúúúúú, de szép!!!

[/spam]™

Punkerwork
talán tudnak

Punkerwork

Nightrun
Megint itt vagyok, de most olvastam, hogy a kozmosz topicban tudnak segíteni? Akkor megyek oda! (Nem is tudtam, hogy van ilyen...)

CattiBrie
Perszehogy! Tök szép!!!

[/spam]™

Punkerwork
Kozmosz topic-ban kérdezz még rá, hátha tudnak ott segíteni.

Nightrun
Tiszta aranyos vagy! 😊)

Már nem is érzem magam annyira másnaposnak!

Akkor máshol kezdek el érdeklödni.
Ja, tetszik a kép egyébként?

CattiBrie
Én azért nem írtam, mert nem tudok segíteni. A távcsövekhez sík hüle vagyok. Én csak egyszerûen szeretem a csillagokat, meg a bolygókat. 😊

Most meg csak gondoltam írok neked, hogy ne érezd magad egyedül. 😊)

[/spam]™

Nightrun
Szóval senki sem járatos a témában?

Nightrun

Ez a fiastyúk, 446-464 fényév távolságra helyezkedik el tõlünk. A képet a Hubble Space Telescope készítette, remélem ,hogy jó lesz a link, mert nagyon szép látvány!

Még valam! Van itt valaki, aki ért a csillagászati távcsövekhez? Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb bolygók kukkolására. Egy Refraktoros, vagy egy Newton reflektoros? 100- max 150 rotyi között érdekelne. Olvastam olyat, hogy lehet összerakni olcsón is jót, de ahhoz kell némi szaktudás. Mivel én ezzel nem rendelkezem, és féltem is ezeket a finom dolgokat, ezért kérnék ide egy két véleményt az említett kategóriából. Remélem azért ennyibõl lehet már egy normális gépet venni. Ja igen! Nekem nem fényképezéshez kellene, hanem a vizualitás a fontos.
Köszi!

Nightrun
Igen, most olvastam egy cikket a 30 rotyis csillagászati távcsövekröl. 😞 Inkább rászánok egy 100-at, de az legyen kicsit jobb! Meg írták, hogy egy idö után már a nagyítás nem hoz elö új részleteket a képen, csak a fényeket erõsíti fel, ami torzuláshoz vezet. Nem éri meg, vagy csak azoknak, akik csak a holdat kívánják nézegetni vele. Én szeretnék "messzebb" látni vele, ha lehet. Aztán ha bejön a dolog, ami egyébként is rettentö módon érdekel, akkor jöhetnek új lencsék, amik sajna miegint csak nem olcsó áruk. Köszönöm a segítséget!

30 ezer a media marktban

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

hen-tes
csillagászati távcsõ ? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
árgh
pont lelógok róla 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nightrun
OK, akkor megyek keresgélni a neten. Azért köszi.

Punkerwork
gyártótól és "teljesítménytõl" függ gondolom, amúgy meg gúgli segít 😊

Nightrun
És milyen áron, ha szabad kérdeznem? Meg milyen nagyítás? Jobb lenne egy net-cím, ahol minden le van írva. Nem tudsz ilyet?

Punkerwork
fényképész boltokban szoktak lenni.

Nightrun
Sziasztok Emberek!

Van egy hülye kérdésem! Nem tudjátok, hogy hol tudnék venni távcsövet? Vagy nem tudom,hogy minek is hívják. Amivel tudnám nézegetni a holdat, meg ilyenek. Szóval nem vadásztávcsöre gondoltam, ha értitek. Meg az árak is érdekelnének. Ha van valami Net cím,akkor szóljatok.
Elöre is köszönöm!

CattiBrie
Ez de gyönyörû!!!

[/spam]™

Punkerwork
1 kis hazai 😊

Mûholdkép: az USA hóvihar után

Két napig tartó hóvihar után január 24-én kitisztult az ég az amerikai Massachusetts állam fölött. A január 22-23-án tomboló vihar miatt emberek ezrei maradtak áram nélkül, és sokan nem tudják elhagyni otthonaikat az USA több északkeleti államában. Az ítéletidő miatt utak váltak járhatatlanná, a térségben szinte mindenütt megállt a közlekedés. Legalább húsz ember meghalt. A leginkább érintett térség a massachusettsi partvidék, a Cape Cod-félsziget és a Nantucket, illetve Martha's Vineyard nevű szigetek (fenti képen jobbra). Massachusetts, Rhode Island és New Jersey államban szükségállapotot hirdettek ki.

CattiBrie
semmi baj, csak írtam, hogy ezt a szmájlit nem tudom pozitívan értékelni

[/spam]™

modellmaker
Ez csak baráti volt. De azt hiszem félre értetted. Bocsánat.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

CattiBrie
kúl 😊

[/spam]™

CattiBrie
nagyon jól tudom, onnan szedtem, de hogy ezé mé kell bemutatni?!

[/spam]™

ollie
Ezt nézzétek meg, bár nem pont légi fotók...http://www.hubblesite.org/gallery/wallpaper/

modellmaker
<#mf1>-> én nyomtam be a humoros topicba, <#puszi>-> Köszi, h betetted ide.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Punkerwork

CattiBrie
Köszi! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nekem is van egy új linkem: Keyhole

[/spam]&#8482;

fluga
nemtom ismeritek-e ezt lapot, nagyon jó:
www.terraserver.com
nem real time, de gyönyörû képek vannak!

CattiBrie
nem tudom, eszt a szmájlit valahogy nem tudom pozitivan értékelni

[/spam]&#8482;

CattiBrie
???
bemutacc???

kössz

[/spam]&#8482;

modellmaker

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Aquir
Tetszik ez a hurrikán. Így felülrõl. Mert alulról nem tetszene. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
LOL! 😄

[/spam]&#8482;

cSuwwi
"2004-09-20 21:05:13
Itt az egyik paca a tüzijátékunk lesz. 😊"

Hát 09-20-án nehezen 😛 Talán egy hónappal elõrébb keresd...

shit happens

Aquir
nem olyan nagy baj.
legfeljebb mindig frissítek 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
Jááj! Nem gifet akartam, csak azt a legelsõ hurri-s képet. :/

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Aquir
Végülis csak 1 hozzászólás, amivel Catti-Brienek is szóltam. Nem kellene egy ekkora kis kitérõért szólni, egyébként már elnézést kértem. Egyébként érdekes az oldal 😊

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nagyon jók. Csak webcamot nem é'szaka kéne tesztelni, mert minden pic fekete. 😊
De ugye ezek az oldalak mind magyar oldalak, csak itt össze vannak gyûjtve. Lehet, hogy a webcamera.lap.hu-n is megtalálhatók.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De most ez itten zavar téged? Már régen elhalt a topic. Most legalább van benne élet. Engem spec. ez is érdekel, meg az is. Vagy minden 3 hozzászólásért új topicot kéne nyitni?

Zavar a szpem? Látnád a Tibiát... de ott szabad! 😊

[/spam]&#8482;