Műholdfelvételek és Légifotók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Esetleg csillagászat, távcsövek..?
[/spam]™
MS Letöltés .NET-hez
Olyasmi mint pl. a DirectX, már olyan szempontból, hogy rengeteg program nem fut nélküle, amik jellemzõen hálózati vagy internetes alkalmazások.
lámakérdés: mi az a .NET Keretrendszer?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
próbáld ki ezt.. (www.keyhole.com) ja nem, az csak Bp.., meg nem is aktuális
akkor passz
[/spam]™
Oké
Közelebbi kép nincsen? Mondjuk Tatabányáról? Érdekelne a házunk.
<#idiota>#idiota>●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

NASA World Wind 1.3
Picit durva gépigénye és helyigénye van, de akit tényleg érdekel, az áldoz rá picit 😉
Az eredeti letöltõ oldal a Nasa-nál.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
ez de durva 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Tényleg szép ez a kép! Ez kárpótol az elmulasztott látvány miatt!!!
Nem kéna rajta lenni valahol piramisnak? Vagy azok sokkal kisebbek? Így tök nem vagyok otthon Egyiptomban.
[/spam]™
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.