743
Műholdfelvételek és Légifotók
-
#383 nem, az a Lomonoszov egyetem. a Kreml a Vörös tér mögött van, amit reggel linkeltem. -
#382 Buckingham
(próbáld helyesen leírni lécci, báncsa a szememet)
A Big Ben és a parlament, délnyugatra a a Westminster katedrális, a folyó túlpartján északra pedig a London Eye (óriáskerék) -
#381 Kreml? -
#380 Akkor ide is: Buckhingham Palace -
#379 nem tudni. térképhiba, képfeldolgozási hiba, ufo, ballon, titkos bázis... válassz kedvedre :) -
#378 keresd meg te, északkeletre van valahol... :o) ne tudd meg mennyit szambáztam a perui hegyekben ezért is :))
de ha erről felismered... -
Cicero #377 Akkor ez most mi is? -
#376 szerintem is -
#375 Macsu Picsu? :)) -
#374 oké!
már nincs meg :))) -
#373 lál :D -
#372 De né: ez a kép a parton van -
#371 ne a fenti koordinátákat írd ki, hanem a "link to this page" alattiakat... mert így nem lesz okés -
#370 Etna:
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.749306,-80.074840&spn=0.010793,0.018132&t=k&hl=en -
#369 A Nazca fennsík és egy kis segítség hogy mit hol lehet talán meglátni rajta... -
#368 Háváj:
http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.749306,-80.074840&spn=0.010793,0.018132&t=k&hl=en -
#367 Bermuda háromszög? :) -
#366 ööö
nem műhód?
vagy azok fejjebb vannak? -
#365 télleg!
Nasca! -
#364 A Nazca-fennsíkot vágjátok melyik?
Nekem arról kéne, csak most nincs időm+türelmem hozzá... -
#363 ezeknek a haverjai
van itt minden feliratozástól kezdve a celluxozott kanadán át a félrecsúszott hidakig.. -
#362 azokat a postokat én is olvastam. -
#361 Na erről mondja meg valaki, hogy micsoda! -
#360 ezekből a gombócokból jónéhány van a környéken, a googlesightseeing-en elég hosszasan próbáltak rájönni hogy mi is az... -
#359 UFO
valszeg egy meteorológiai ballon. -
#358 Még egy repcsi :) -
#357 -
#356 Repcsi -
#355 a Paksi Atomerőmű -
#354 Tihany -
#353 ez tök jó!!!:)
köszi! :) -
#352 a Colosseum jó, csak rá kell nyomni a teljes zoomra baloldalt, és pont oda mutat - bocsi
a Tiltott Város pedig a régi kínai császárok palotája, párezer évig csak a császári családnak és a szolgálóinak volt szabad belépni oda, egy 10ezer szobás palotakomplexum. délre tőle a Tienanmen tér, ahol Mao Ce Tung mauzóleuma is van. -
#351 A Colosseum nem jó link. :(
"Mire jó" a tiltott város? Mármint mit kell róla tudni?
de jóak! :) -
#350 a Vörös Tér Moszkvában, a Lenin mauzóleummal, mögötte a Kreml a csillogó hagymakupolákkal -
#349 nem rákeresgetni kell, hanem szépen egy térképpel a kézben ráközelíteni... (esetleg ha megvannak a szélességi meg hosszúsági információk akkor azt picit át kell számítani, és koordinátákkal már könnyen megy)
a Szfinx (nyugatra meg a híres nagy piramisok)
a Tiltott Város Pekingben, délre a Tienanmen térrel
a Megváltó Krisztus Rio de Janeiro-ban (délkeletre egy adag város túloldalán pedig a Copacabana strand
a Colosseum Rómában, és ha már arra járunk akkor
A Vatikán - és a Szent Péter tér a székesegyházzal. -
#348 Akkor sajna még várnom kell ezzel a dologgal mig lesz normális netem, mert most GPRS-el nyomom és igy kinszenvedés megvárni mire betölti a képeket és még nem is lehet célirányosan a legközellebbi városhoz keresnem :(( -
#347 nekem bejön, sztem csak nagyobb városokra lehet rákeresni (de Budapestre tényleg nem hoz ki semmit) -
#346 Hogyan lehet keresni egy városra ,mert bármit beirtam mindenre kiirta hogy nem találhato ilyen( még Budapestre is)! -
Cicero #345 Írd be a fűbe, hogy "WTF? WHY ME?" vagy "HELLO" :DDDDd -
#344 Te jóó ég...
Szombaton nyelvtan érettségi