222
Close Combat: First To Fight
-
Gabe18 #102 Köszi! -
Thanatos #101 Use the following serial 522a-0ef2-bf43-b510 -
Gabe18 #100 Egy cdkey-t kérhetnék valakitől?
Mert nem lelem... -
#99 MI a baj az egérrel? Tökéletesen van beállítva! -
#98 MOst nyomultam egy kcsit megint, nem olyan rossz ez, grafikailag nem egy nagy parádé de az nem olyan fontos, a hangok jók, az Ai nagyon jó, a csapattagok jól nyomják ez tetszik! lehet mégse lesz uninstall egyből :D -
#97 Én is néztem és nem győzött meg, én nem tom hogy abony milyen géped van de ez messze nem a legszebb játék ami a napokban megjeélent (és természetesen nem a doom 3 kiegre gondolok). Nekem nagyon nem jött be, valami olyasmira számítottam mint a republic commando, de ez ahhoz képest trugyi.... -
Thanatos #96 asszem nem, engem is ez idegesit -
ACE #95 Skacok, nálatok sem lehet állítani az egér érzékenységét, ill. sebességét? Ha ez hiányzik, akkor már most nem tetszik a game... -
Thanatos #94 hát szvsz nem katonai szimulációs játék max egy arcade valami... -
abonyitomz #93 Értékelésem az első mission alapján:
Grafika: 94% ( egyik legszebb játék ami a napokban megjelent , minden van benne)
Zene/Hangok: 93% ( szépen megkomponált zenék és háborús hangok )
Irányítás: 82% ( kicsit nehézkes , kb 20 perc után megszokható)
Játékélmény: 89% ( kezdőknek nehéz lehet , mivel ez katonai szimulációs játék , de hihetetlen hangulatos)
Végső: 92%
----> Érdemes leszedni , mindenkinek kötelező kipróbálnia , képek és videók alapján senki se vonjon le következtetéseket <---- -
#92 Nah restartolok aztán hajrá, egy fél órán belül írok véleményt..... :) -
Thanatos #91 pontosan, amximálisan egyetértek :D -
Thanatos #90 nekem is épp smot ért le :D -
#89 Az EE2 egész jó lett, bár kb. egy fél órát nyomtam eddig, szerintem az pihin lesz a stronghold 2 miatt :D -
#88 De asszem nem lesz túl hosszú életű mert most jött ki a stronghold 2 nforcera :D -
#87 Én most telepítem... -
#86 Ennyire szar lenne a game hogy semmi info vagy még nem szedttéek le?
Én előbb az Empire Earth 2-öt aztán ezt. -
#85 Sziasztok
ennek a játéknak van multiplayer része? -
#84 Szintugy bithumen. -
#83 jobb a CD, legalábbis számomra -
#82 Nekem mindegy én minden gamet ha kiirok dvd-re irom. -
Thanatos #81 3cd az még nicsn egy dvd :) -
#80 3 cd...gratula....rászokhatna már mindenki a dvd-re. -
#79 -
#78 én má megleltem :)
reggel kezdem húzni ;) -
#77 Még torrenten sem lelem. -
#76 Nalunk is kijott:
2005-04-20 PC Game ISOs Close Combat: First to Fight (c) Take 2 HOODLUM 142x15 MB ·
:) -
Gabe18 #75 Na elvileg USA-ban kijött már...
Close Combat: First to Fight 2K Games 04/18/05 NA -
#74 Ez Xbox... -
Tgabbar #73 :D -
Thanatos #72 bf2 meg nem konzol átirat hanem inkább a koznolos verzio a pc átirat :) -
Thanatos #71 jah van jó onzol átirat de ritka mint a fehér hollo -
Tgabbar #70 Valószínűleg ez azért lehet,mert némely játék nem kifejezetten konzolra készült.Elismerem ,azért vannak olyan konzolos játékok,amik elég brutálok,de ez szerintem (és a BF 2 -se :) ) tartozik a konzolos kategóriába. -
Thanatos #69 sajnos nem csak a grafikájuk..., ha csak az lenne a külömbség az lenne a legkisebb gond -
Tgabbar #68 De a console-os játékok grafikája alapból eltér a pc-sektől.Itt van pl. a Battlefield 2 ,amibl adtak ki pc-s és console-os videókat.Össze sem lehet hasonlítani őket... -
#67 Wargamer interview a Hunters-en! 2 nap és elvileg kinnt lesz PC-re! -
#66 én most tolom és baszott jó kb erre számítottam,rendben van -
Thanatos #65 mert külömbözőek vagyunk ugyebár... (cold fear nálam is csak 5 percig votl fent pl :P) -
#64 Hát ja ittvan pl a Cold Fear én toltam vele nagyon bejön.
Erre egy-két vélemény "retek szar" a game. :) -
#63 jajj hagyad má mindig vannak fikázók és vannak túlzók,meglássuk az eddigiek alapján jónak ígérkezik