Close Combat: First To Fight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bf2 meg nem konzol átirat hanem inkább a koznolos verzio a pc átirat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah van jó onzol átirat de ritka mint a fehér hollo

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valószínûleg ez azért lehet,mert némely játék nem kifejezetten konzolra készült.Elismerem ,azért vannak olyan konzolos játékok,amik elég brutálok,de ez szerintem (és a BF 2 -se 😊 ) tartozik a konzolos kategóriába.

sajnos nem csak a grafikájuk..., ha csak az lenne a külömbség az lenne a legkisebb gond

De a console-os játékok grafikája alapból eltér a pc-sektõl.Itt van pl. a Battlefield 2 ,amibl adtak ki pc-s és console-os videókat.Össze sem lehet hasonlítani õket...

Nyers
Wargamer interview a Hunters-en! 2 nap és elvileg kinnt lesz PC-re! <#eljen>

My Life for Freedom!

ThugEdge
én most tolom és baszott jó kb erre számítottam,rendben van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mert külömbözõek vagyunk ugyebár... (cold fear nálam is csak 5 percig votl fent pl 😛)

grebber
Hát ja ittvan pl a Cold Fear én toltam vele nagyon bejön.
Erre egy-két vélemény "retek szar" a game. 😊

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
jajj hagyad má mindig vannak fikázók és vannak túlzók,meglássuk az eddigiek alapján jónak ígérkezik

grebber
Ja ez elfelejtettem mondani hogy látszik hogy nem vagyunk egyformák.

Akkor nem is biztos hogy csalodás?Majd meglátjuk nem itélek inkább ez alapján.
Majd én itélkezek felette.

grebber
Na nemá akkor ez is csalodás. 😞
Pedig vártam mint az állat.

Két Xboxos vélemény:

"Szerintem ezt a játékot nagyon eltalálták!"

"- A mesterséges intelligencia botrányos. A három katonámmal berontok egy terembe, ahol a 4-5 méterre álló ellenség nem vesz észre. (Most már legalább tudom, hogy honnan a játék címe... )
- A grafika teljesen közepes szint. Semmi kiemelkedõ effekt, sõt néhol elég csúnyácska.
- A sztori egy nagy NULLA.
- A pályatervezõk munkája szintén egy nagy nulla. Semmi egyedi ötlet, sõt, szinte minden pálya tök egyforma: szûk utcák, néhány folyosó, szoba, majd megint szûk utcák.
- Ha egy tûzharcban megsérül valaki (én, vagy valamelyik katonám), akkor semmi pánik, csak elõ kell venni az elsõsegélycsomagot, és máris maximumra tölthetõ az életerõt jelzõ csík. Nesze neked realizmus...

Azt hiszem nekem egyelõre ennyi elég volt ebbõl a játékból.
A Full Spectrum Warrior, a Brothers in Arms, a Rainbow Six, a Ghost Rexon, és a Splinter Cell bármelyik része fényévekkel elõzi meg a Close Combatot..."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
US RELEASE: 12-Apr-2005 | STATUS: Gold
szerintem😊

grebber
Close Combat: FtF - GOLD!

Április 19.-én jön.

ThugEdge
énisénis

grebber
Elvileg 12-én vagy a környékén kéne jönnie.
Már várom.

jah, énis gamefaqs-t néztem

Sajna a Gamefaqs,és a Gamespot is áprilisra irja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ThugEdge
http://www.gamershell.com/

és a topicban lejjeb is 8.-át irtak nem 7.-ét... de hát majd kiderül 😊

ezt honnan veszed?
ami dátumot én láttam a neten az 04/01 és 04/05 ...

ThugEdge
elvileg ez is majelent/jelenik meg

én azért jobban örültem volna ha a close combat close combat marad és nem ez lesz belõle..., persze ez is jo csk nem tom minek kellet ezt a nevet ráaggatni ):

Mighty
Mit kene irni? Majd ha megjelent.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nahar
Nagy játék lesz,még is ilyen kevesen írtak a topicba?!

Motorola Defy

Adam II
Igaz ,akkor vegyük úgy ,hogy a hozzászólás tavaszra vonatkozik.

😄DD
mongyuk szeirntem 3 hónap alatt simán be elhet potolni 3 évnyi anyagot..., mármint ha csak egy tantárgybol kell, ha többbõl akkor már necces 😄

grebber
Nem márciusba májusban,mert akkor is ki tudja milyen gamek jönnek,de mondjuk ha 2 év alatt nem tanultam akkor 2-3 hónap alatt nem leszek professzor 😊
Nemhogy grafikusnak mentem volna 😞

De az megnyugtat hogy ilyen jó gamek lesznek mint pl ez is itten és már is elhárul a bukásról a téma.

😊)
viszga márciusban? milyen iskola az? 😄

grebber
Hát nekem sajna vizsga lesz és nekem nagyon sok függ attól a vizsgától,de rengeteg tétel van.

De nem nagyon zavar valahogy meglesz a sok game játszása mellett is 😊

nembaj, elég lesz a többi is szvsz hogy ne unatkozzunk 😊

grebber
KH bocsi kicsit rosszul informált vagy STALKER életbe nem fog márciusba jönni, jó az május vége juni eleje fele is.

Adam II
Nem baj lesz mit nyomni a nyáron😄DDDD

Nyers
GR2 PCrõl nem igazán lehet olvasni sehol sajna, tud vki vmi konkrét infót?

My Life for Freedom!

meg azt se tom mikor fogok aludni... 😛

jah, bõség zavarában nem tudom mivel fogok jáccani 😊

Adam II
+Ghost Recon2 , RainbowSix:Lockdown ,Stalker
Tényleg jó lesz😊)))

Nahar
JAJA!!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Motorola Defy

grebber
Ej jó lesz ez a március ez,SC3,BiA.

Nahar
Release Date
US: March 8, 2005

nem érdemes kihagyni...<#wink>

Motorola Defy

Nahar
Nagy játék lesz!!! Lesz AK47 is !!!! MULTIBA

VIDEÓK:

http://media.pc.ign.com/media/673/673930/vids_1.html

Motorola Defy

Adam II
JÓ igazad ven de mit csináljunk ha nincs róla hír, ha meg van lusták vagyunk megnézni😊

panther112
senkit nem érdekel ez a játék lol? pedig qrva jónak ígérkezik...

panther112
Semmi info a játékról??? A hcgamer szerint 2004 a megjelenés, ehhez képest még csak 1 demo se jött ki... Egyáltalán meg fog ez valamikor jelenni, vagy arra a sorsra jut, mint a Stalingrad...?

panther112
azt hallottam, h januárban jelenik meg ma meg feb. 1. van hol a játék???

traXion
gamestaron van új movie meg SSok

Nyers
Mintha azt írtam volna ... <#zavart1>

My Life for Freedom!

grebber
Hát ez leginkább a Full Spectrum Warrior-ra haonlit csak nem annyira kötött a team.