222
Close Combat: First To Fight
-
Lifeforce #142 A dokumentumok mappában van a beállításai elmentve.
Nézd át.
(Destineer) -
Lifeforce #141 Még írok egy kis jót róla.
A hangok szerintem a PC-és játékok történelmében a itt a legjobbak.
Pont a játék elött néztem meg ilyen fegyverbemutató filmeket, és nagyon egyezik az igazi hangokkal. -
#140 Amúgy próbáltam állitani a FOW-t,de a gém könyvtárában egy "normális" fájl sincs :I -
Hú,engem nagyon zavar :S
Olyan mintha egyfolytában zoom-olnék,vagy nem tudom :I
Pedig jó gém,de vagy szoknom kell,vagy szöknöm :)
A grafika nem rosz,bár érdekes,hogyha be van kapcsolva az árnyék,akkor ha ránézek a társaimra,úgy beszaggatt mint a rossebb,....ahogy kikerülnek a látószögből,megint normális lesz :I
Érdekes... -
#138 akkor leszedem:D ha már ennyi jót irtál róla, annyira rossz nemlehet:D -
Lifeforce #137 Akkor jobb klikk a linkre, tulajdonságokból másold ki a linket, és töltsd le a képeket.
Így a win beépített fax megjelenítője is képes megjeleníteni, ha nincs képnézegetőd. -
Lifeforce #136 Sajnos egy shoton soha nem fogod látni a grafika szépségét, maximum irányt mutat, hogy milyen lehet.
A grafika a HL2 és DOOM3 grafikájával vetekszik, viszont a gépet csak annyira eszi, mint a HL2.
Egy erős-közepes (2.5-3.2) gépen, full detailon gyönyörüen megy.
Nekem 3.2-es amd van, de a VGA egy kicsit gyengécske (5700ultra) és full detailon tökéletesen ment.
Természetesen élsimítás nélkül. -
#135 csak az opera nem:D -
Lifeforce #134 A mai összes képnézegető is ismeri,
És a winxp i.e-je is. -
#133 és ezt a pngt mivel nézzem meg?:) -
#132 ja látom life dobott:D bocs -
#131 Képeket dob be valaki ( max grafikán persze) :D -
Lifeforce #130 Ezt én is észrevettem, és a klántársam is.
Elgondolkodva egy kicsit, rájöttem, hogy keleten az ajtók jóval nagyobbak mint nálunk.
Nálunk is jellemző volt ez a stílus a 100-50 éve épült házakban, de lehet csak egy "játék hiba".
Igaz nem hiszem, hogy a legyekre figyeltek, az ajtókra pedig nem, úgyhogy én betudom az elsőnek.
Bocs nem figyeltem, hogy FOW-ot írtál.
A shotokbol kiderül, hogy azért nem olyan kicsi a látószög.
Engem egyáltalán nem zavart, csak az éjjellátónál. -
Lifeforce #129 A multit kipróbáltam tegnap este, és az is nagyon jól meg van csinálva, az vele a probléma, hogy nincs dedikált szerver, mert várószobás.
Annak ellenére, hogy sok szerver van, csináltam egyet, és egy pillanat alatt megtelt. (coop, +3fő)
Kijelöltem a leadert, és nagyon jól irányított.
Multiban waypontokat lehet lerakni a vezetőnek, és "megépítheti" az akciót.
Nekem nagyon bejött a játék.
Nah persze ez sem lesz az év játéka nálam, de mindenesetre megérte a 3cd-t, mert nagyon jól el lehet vele ütni az időt, és nagyon jó kis játék, és szerintem sokkal jobb mint a swat4.
Ugyan úgy itt is ordibálhatsz, hogy dobja el a fegyvert, és meg is bilincselheted... -
#128 Az A.I.-nak mi köze van a látószöghöz? :) -
#127 MEg az is zavar,hogy az emberek mintha 120 cm magasak lennének....
Egy ajtó pont dupla akkora mint én :S
-
Lifeforce #126 Viszont ehez mérten vannak beállítva az a.i. is.
Nemtudom.
1-1 esettől eltekintve nem volt zavaró.
Sőt kifejezetten a hangulatot nagyon feldobja.
Főleg a hajnali bevetéseknél, ahol hömpölyög a köd.
Ami engem zavart egy kicsit, az éjszakalátó életszerüsége, a tulzott szük látótere.
Egy játékban a tulzott realitás, a játék rovására mehet.
Viszont a sebzésrendszere és a fizikája nagyon lenyügözött.
Ha fejbelövöd, azonnal hanyattvágja magát, elterül.
Ha végtagba lősz 2-3 lövés, ha a golyóálló mellénybe akkor több lövésre van szükség.
Javított ronygybaba efektus is jól meg van csinálva, mert nem összerogynak a lövéstől, hanem a lövés irányával ellentétesen hanyatt vágja magát, de nem repül el.
Tehát, pont eltalálták.
-
#125 Jó lenne ez,nem a játékmenettel van a baj,csak nekem nagyon kicsi a FOW értéke,és NAGYON zavar,hogy semmit sem látok :S -
Lifeforce #124 Az tetszett a legjobban, hogy minden részletre odafigyeltek.
Lepkék, legyek, méág a bogarakra is. -
Lifeforce #123 Hát jah.
Ez nem egy eszement hent,nem egy gondolkodás nélküli lövöldözős játék.
Sokszor kellett egy-egy pályának töbször nekifutni, mert nem mind1, hogyan helyezed el az embereidet.
Megnézve a videókat, én is nagyon félve szedtem le, de nem bántam meg.
Itt van egy pár nagyobb felbontású kép, hogy láthassátok a grafika minőségét.
(1mb-os png)
1. 2. 3. 4. 5. 6. -
Ez az ELSŐ eset,hogy egyetértek veled :C -
Lifeforce #121 Nekem nagyon tetszik a game.
Nem igazán értem.
Sokaknak tetszik a S.W.A.T 4, ez pedig helyből leveri.
Gyönyörü grafika, hatalmas pályák, és a hangulata is nagyon ott van. -
Riker #120 nincs pixel shader a kártyádon,ami pedig kell a medium render beállitáshoz,hogy legyen fegyvered.(nálam is ugyanez a prob.) -
bala1 #119 hali! problémám:nem látszik a kezem és a fegyverem,pedig beállítom a hud-ba, elmentem a beállítást,és semmi!!!nem értem! help!!help!! -
Riker #118 Sztem töröld ki a videókat:PP -
Thanatos #117 kodec? -
Coco #116 minden rendben van, sosem volt még iylen problémám. -
Tgabbar #115 VGA driver?
Ram probléma? -
Coco #114 indítás után egyből az asztalra dob..vkinek vmi ötlete? :-/ -
#113 Szerintem meg jó game nekem semmi bajom vele eddig. -
#112 Nah jo megy a lemez a kazánba.... -
#111 pff mekkora fos ez a game, nem érte meg leszedni ezt a 3 cd-t -
#110 lehet tetszés szerint két embert küldeni pl egy sarokra vagy csak mindegyiket lehet egyszerre?
még csak most kezdek ismerkedni a taktikával,pl full spectrum warriorban nagyon jól megoldották sztem a sarokról sarokra fedezősdit -
tiroxine #109 Elindítom, és kiírja ezt: "A(z) Close Combat: First To Fight hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Csak én jártam így? -
#108 Hi!
Tud valaki SEGGíteni?
Telepítés elindul oszt ez van:
Error Number: 0x80040706
Description: Object reference not set
Setup will now terminate. -
Drex #107 nem segit az sem ha WIN be lehuzod... sajnos csak aszittem :((( ez szerintem igy nagyon el va baszva.
Nem találok seho semmi fele config filét sem
"C:\Documents and Settings\Current User\My Documents\Destineer\FirstToFight\Dossiers" -
Drex #106 console? vajon lehet benne ?? mert engem az basztat hogy tul gyors az eger
-
Drex #105 WIn ben huzd fel.... én ott huztam le :((( mert én sem találtam sens állítási lehetőséget
-
ACE #104 Nekem túl lassú a sebessége, és nem tudom állítani... -
Thanatos #103 nm
nfo csodákra képes :D