Close Combat: First To Fight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Ez az ELSÕ eset,hogy egyetértek veled :C

Nekem nagyon tetszik a game.
Nem igazán értem.
Sokaknak tetszik a S.W.A.T 4, ez pedig helybõl leveri.
Gyönyörü grafika, hatalmas pályák, és a hangulata is nagyon ott van.
nincs pixel shader a kártyádon,ami pedig kell a medium render beállitáshoz,hogy legyen fegyvered.(nálam is ugyanez a prob.)

hali! problémám:nem látszik a kezem és a fegyverem,pedig beállítom a hud-ba, elmentem a beállítást,és semmi!!!nem értem! help!!help!!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Sztem töröld ki a videókat😛P

kodec?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

minden rendben van, sosem volt még iylen problémám.

VGA driver?
Ram probléma?

indítás után egybõl az asztalra dob..vkinek vmi ötlete? :-/

grebber
Szerintem meg jó game nekem semmi bajom vele eddig.

Next PC upgrade: 2022

manoG
Nah jo megy a lemez a kazánba....<#gunyos1>

fitutufi
pff mekkora fos ez a game, nem érte meg leszedni ezt a 3 cd-t<#wilting>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ThugEdge
lehet tetszés szerint két embert küldeni pl egy sarokra vagy csak mindegyiket lehet egyszerre?
még csak most kezdek ismerkedni a taktikával,pl full spectrum warriorban nagyon jól megoldották sztem a sarokról sarokra fedezõsdit

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Elindítom, és kiírja ezt: "A(z) Close Combat: First To Fight hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Csak én jártam így?
manoG
Hi!
Tud valaki SEGGíteni?
Telepítés elindul oszt ez van:

Error Number: 0x80040706
Description: Object reference not set

Setup will now terminate.<#nemtudom><#action>

nem segit az sem ha WIN be lehuzod... sajnos csak aszittem 😞(( ez szerintem igy nagyon el va baszva.

Nem találok seho semmi fele config filét sem

"C:\Documents and Settings\Current User\My Documents\Destineer\FirstToFight\Dossiers"

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

console? vajon lehet benne ?? mert engem az basztat hogy tul gyors az eger

WIn ben huzd fel.... én ott huztam le 😞(( mert én sem találtam sens állítási lehetõséget

Nekem túl lassú a sebessége, és nem tudom állítani...

steam, origin: ACE_hun

nm
nfo csodákra képes 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Use the following serial 522a-0ef2-bf43-b510

Egy cdkey-t kérhetnék valakitõl?
Mert nem lelem...

Zsolo007
MI a baj az egérrel? Tökéletesen van beállítva!

Zsolo007
MOst nyomultam egy kcsit megint, nem olyan rossz ez, grafikailag nem egy nagy parádé de az nem olyan fontos, a hangok jók, az Ai nagyon jó, a csapattagok jól nyomják ez tetszik! lehet mégse lesz uninstall egybõl 😄

Zsolo007
Én is néztem és nem gyõzött meg, én nem tom hogy abony milyen géped van de ez messze nem a legszebb játék ami a napokban megjeélent (és természetesen nem a doom 3 kiegre gondolok). Nekem nagyon nem jött be, valami olyasmira számítottam mint a republic commando, de ez ahhoz képest trugyi....

asszem nem, engem is ez idegesit

Skacok, nálatok sem lehet állítani az egér érzékenységét, ill. sebességét? Ha ez hiányzik, akkor már most nem tetszik a game...

steam, origin: ACE_hun

hát szvsz nem katonai szimulációs játék max egy arcade valami...

Értékelésem az elsõ mission alapján:

Grafika: 94% ( egyik legszebb játék ami a napokban megjelent , minden van benne)

Zene/Hangok: 93% ( szépen megkomponált zenék és háborús hangok )

Irányítás: 82% ( kicsit nehézkes , kb 20 perc után megszokható)

Játékélmény: 89% ( kezdõknek nehéz lehet , mivel ez katonai szimulációs játék , de hihetetlen hangulatos)

Végsõ: 92%

----> Érdemes leszedni , mindenkinek kötelezõ kipróbálnia , képek és videók alapján senki se vonjon le következtetéseket <----

Zsolo007
Nah restartolok aztán hajrá, egy fél órán belül írok véleményt..... 😊

pontosan, amximálisan egyetértek 😄

nekem is épp smot ért le 😄

Zsolo007
Az EE2 egész jó lett, bár kb. egy fél órát nyomtam eddig, szerintem az pihin lesz a stronghold 2 miatt 😄

Zsolo007
De asszem nem lesz túl hosszú életû mert most jött ki a stronghold 2 nforcera 😄

Zsolo007
Én most telepítem...

grebber
Ennyire szar lenne a game hogy semmi info vagy még nem szedttéek le?
Én elõbb az Empire Earth 2-öt aztán ezt.

dan104
Sziasztok
ennek a játéknak van multiplayer része?

grebber
Szintugy bithumen.

Shep
jobb a CD, legalábbis számomra

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nekem mindegy én minden gamet ha kiirok dvd-re irom.

3cd az még nicsn egy dvd 😊

Glpetyus
3 cd...gratula....rászokhatna már mindenki a dvd-re.

Glpetyus
<#eljen>

fitutufi
én má megleltem 😊
reggel kezdem húzni 😉

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Még torrenten sem lelem.

Mayday
Nalunk is kijott:

2005-04-20 PC Game ISOs Close Combat: First to Fight (c) Take 2 HOODLUM 142x15 MB ·

😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Na elvileg USA-ban kijött már...

Close Combat: First to Fight 2K Games 04/18/05 NA

Nahar
Ez Xbox...

Motorola Defy

😄