222
Close Combat: First To Fight
-
#62 Ja ez elfelejtettem mondani hogy látszik hogy nem vagyunk egyformák.
Akkor nem is biztos hogy csalodás?Majd meglátjuk nem itélek inkább ez alapján.
Majd én itélkezek felette. -
#61 Na nemá akkor ez is csalodás. :(
Pedig vártam mint az állat. -
Gabe18 #60 Két Xboxos vélemény:
"Szerintem ezt a játékot nagyon eltalálták!"
"- A mesterséges intelligencia botrányos. A három katonámmal berontok egy terembe, ahol a 4-5 méterre álló ellenség nem vesz észre. (Most már legalább tudom, hogy honnan a játék címe... )
- A grafika teljesen közepes szint. Semmi kiemelkedő effekt, sőt néhol elég csúnyácska.
- A sztori egy nagy NULLA.
- A pályatervezők munkája szintén egy nagy nulla. Semmi egyedi ötlet, sőt, szinte minden pálya tök egyforma: szűk utcák, néhány folyosó, szoba, majd megint szűk utcák.
- Ha egy tűzharcban megsérül valaki (én, vagy valamelyik katonám), akkor semmi pánik, csak elő kell venni az elsősegélycsomagot, és máris maximumra tölthető az életerőt jelző csík. Nesze neked realizmus...
Azt hiszem nekem egyelőre ennyi elég volt ebből a játékból.
A Full Spectrum Warrior, a Brothers in Arms, a Rainbow Six, a Ghost Rexon, és a Splinter Cell bármelyik része fényévekkel előzi meg a Close Combatot..." -
#59 US RELEASE: 12-Apr-2005 | STATUS: Gold
szerintem:) -
#58 Close Combat: FtF - GOLD!
Április 19.-én jön. -
#57 énisénis -
#56 Elvileg 12-én vagy a környékén kéne jönnie.
Már várom. -
Thanatos #55 jah, énis gamefaqs-t néztem -
Gabe18 #54 Sajna a Gamefaqs,és a Gamespot is áprilisra irja. -
#53 http://www.gamershell.com/ -
Thanatos #52 és a topicban lejjeb is 8.-át irtak nem 7.-ét... de hát majd kiderül :) -
Thanatos #51 ezt honnan veszed?
ami dátumot én láttam a neten az 04/01 és 04/05 ... -
#50 elvileg ez is majelent/jelenik meg -
Thanatos #49 én azért jobban örültem volna ha a close combat close combat marad és nem ez lesz belőle..., persze ez is jo csk nem tom minek kellet ezt a nevet ráaggatni ): -
#48 Mit kene irni? Majd ha megjelent. -
#47 Nagy játék lesz,még is ilyen kevesen írtak a topicba?! -
#46 Igaz ,akkor vegyük úgy ,hogy a hozzászólás tavaszra vonatkozik. -
Thanatos #45 :DDD
mongyuk szeirntem 3 hónap alatt simán be elhet potolni 3 évnyi anyagot..., mármint ha csak egy tantárgybol kell, ha többből akkor már necces :D -
#44 Nem márciusba májusban,mert akkor is ki tudja milyen gamek jönnek,de mondjuk ha 2 év alatt nem tanultam akkor 2-3 hónap alatt nem leszek professzor :)
Nemhogy grafikusnak mentem volna :(
De az megnyugtat hogy ilyen jó gamek lesznek mint pl ez is itten és már is elhárul a bukásról a téma. -
Thanatos #43 :))
viszga márciusban? milyen iskola az? :D -
#42 Hát nekem sajna vizsga lesz és nekem nagyon sok függ attól a vizsgától,de rengeteg tétel van.
De nem nagyon zavar valahogy meglesz a sok game játszása mellett is :) -
Thanatos #41 nembaj, elég lesz a többi is szvsz hogy ne unatkozzunk :) -
#40 KH bocsi kicsit rosszul informált vagy STALKER életbe nem fog márciusba jönni, jó az május vége juni eleje fele is. -
#39 Nem baj lesz mit nyomni a nyáron:DDDDD -
#38 GR2 PCről nem igazán lehet olvasni sehol sajna, tud vki vmi konkrét infót? -
Thanatos #37 meg azt se tom mikor fogok aludni... :P -
Thanatos #36 jah, bőség zavarában nem tudom mivel fogok jáccani :) -
#35 +Ghost Recon2 , RainbowSix:Lockdown ,Stalker
Tényleg jó lesz:)))) -
#34 JAJA!!!! -
#33 Ej jó lesz ez a március ez,SC3,BiA. -
#32 Release Date
US: March 8, 2005
nem érdemes kihagyni... -
#31 Nagy játék lesz!!! Lesz AK47 is !!!! MULTIBA
VIDEÓK:
http://media.pc.ign.com/media/673/673930/vids_1.html -
#30 JÓ igazad ven de mit csináljunk ha nincs róla hír, ha meg van lusták vagyunk megnézni:) -
#29 senkit nem érdekel ez a játék lol? pedig qrva jónak ígérkezik...
-
#28 Semmi info a játékról??? A hcgamer szerint 2004 a megjelenés, ehhez képest még csak 1 demo se jött ki... Egyáltalán meg fog ez valamikor jelenni, vagy arra a sorsra jut, mint a Stalingrad...? -
#27 azt hallottam, h januárban jelenik meg ma meg feb. 1. van hol a játék??? -
#26 gamestaron van új movie meg SSok -
#25 A játékból ezúttal négy animot leshetünk meg, melyek összességében valamivel több, mint négy percet mutatnak az in-game jelenetekből. -
#24 Mintha azt írtam volna ... -
#23 Hát ez leginkább a Full Spectrum Warrior-ra haonlit csak nem annyira kötött a team.