Close Combat: First To Fight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a szétvállást pedig a hold/form up parancsal adod má nem tom melyik billentyû,de megsúgom,hogy nekem sem volt mindig kettévállás
mindent összevetve elég profin nyomták sztem a társak,ez egy jó játék mindenképpen,de a FSW folytatására igencsak ráizgultam😊
Valaki multizott már vele ?
Lehet egyáltalán , vagy csak legális seriallal mûködik ?
Próbálgattam , de a biztonsági másolat cd-key problémára hivatkozva elküldött a picsba.
Ehhh....tegnap nyomtam megint a játékot.
A véleményem határozottan pozitív irányba változott.
Nem az év gémje,de unalomüzõnek jó.Vannak egész hangulatos részek benne.
Miután sikerült elindítani, meglepõdtem azé ám. Ez a játék egész jó, megvan a maga hangulata. Aki szereti a Hason Ló játékokat annak bejön. Kinek a pap, kinek a kántor<#gunyos1>#gunyos1> Nekem a FSW nem gyött, oszt kész.Há.<#pias>#pias>
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
maradjunk annyiban,hogy ez egy játék még mindig és annak teljesen jó,aki olyan nagy élethûségre vágyik menjen el a légióba vagy vhova azt ott megkapja😊még meg is bánja,hogy nem inkább first to fightozik😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
swatos kicsit, de nem rossz 😊
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Valaki linkeljen be lécci egy cracket vagy írja le az oldalt ahol van egy mûködõ crack!
köszi
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
A fegyverhangokról.
A beszéd hangok tényleg nem olyan jók.
Mindenkinek "ugyanaz" a hangja, és amikor lerádiózza a cél helyzetét, nem sértõdtem volna meg, ha rátesznek rádióefektet 😊
Nézd át.
(Destineer)
A hangok szerintem a PC-és játékok történelmében a itt a legjobbak.
Pont a játék elött néztem meg ilyen fegyverbemutató filmeket, és nagyon egyezik az igazi hangokkal.
Hú,engem nagyon zavar :S
Olyan mintha egyfolytában zoom-olnék,vagy nem tudom :I
Pedig jó gém,de vagy szoknom kell,vagy szöknöm 😊
A grafika nem rosz,bár érdekes,hogyha be van kapcsolva az árnyék,akkor ha ránézek a társaimra,úgy beszaggatt mint a rossebb,....ahogy kikerülnek a látószögbõl,megint normális lesz :I
Érdekes...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Így a win beépített fax megjelenítõje is képes megjeleníteni, ha nincs képnézegetõd.
A grafika a HL2 és DOOM3 grafikájával vetekszik, viszont a gépet csak annyira eszi, mint a HL2.
Egy erõs-közepes (2.5-3.2) gépen, full detailon gyönyörüen megy.
Nekem 3.2-es amd van, de a VGA egy kicsit gyengécske (5700ultra) és full detailon tökéletesen ment.
Természetesen élsimítás nélkül.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És a winxp i.e-je is.
Elgondolkodva egy kicsit, rájöttem, hogy keleten az ajtók jóval nagyobbak mint nálunk.
Nálunk is jellemzõ volt ez a stílus a 100-50 éve épült házakban, de lehet csak egy "játék hiba".
Igaz nem hiszem, hogy a legyekre figyeltek, az ajtókra pedig nem, úgyhogy én betudom az elsõnek.
Bocs nem figyeltem, hogy FOW-ot írtál.
A shotokbol kiderül, hogy azért nem olyan kicsi a látószög.
Engem egyáltalán nem zavart, csak az éjjellátónál.
Annak ellenére, hogy sok szerver van, csináltam egyet, és egy pillanat alatt megtelt. (coop, +3fõ)
Kijelöltem a leadert, és nagyon jól irányított.
Multiban waypontokat lehet lerakni a vezetõnek, és "megépítheti" az akciót.
Nekem nagyon bejött a játék.
Nah persze ez sem lesz az év játéka nálam, de mindenesetre megérte a 3cd-t, mert nagyon jól el lehet vele ütni az idõt, és nagyon jó kis játék, és szerintem sokkal jobb mint a swat4.
Ugyan úgy itt is ordibálhatsz, hogy dobja el a fegyvert, és meg is bilincselheted...
Egy ajtó pont dupla akkora mint én :S
Nemtudom.
1-1 esettõl eltekintve nem volt zavaró.
Sõt kifejezetten a hangulatot nagyon feldobja.
Fõleg a hajnali bevetéseknél, ahol hömpölyög a köd.
Ami engem zavart egy kicsit, az éjszakalátó életszerüsége, a tulzott szük látótere.
Egy játékban a tulzott realitás, a játék rovására mehet.
Viszont a sebzésrendszere és a fizikája nagyon lenyügözött.
Ha fejbelövöd, azonnal hanyattvágja magát, elterül.
Ha végtagba lõsz 2-3 lövés, ha a golyóálló mellénybe akkor több lövésre van szükség.
Javított ronygybaba efektus is jól meg van csinálva, mert nem összerogynak a lövéstõl, hanem a lövés irányával ellentétesen hanyatt vágja magát, de nem repül el.
Tehát, pont eltalálták.
Lepkék, legyek, méág a bogarakra is.
Ez nem egy eszement hent,nem egy gondolkodás nélküli lövöldözõs játék.
Sokszor kellett egy-egy pályának töbször nekifutni, mert nem mind1, hogyan helyezed el az embereidet.
Megnézve a videókat, én is nagyon félve szedtem le, de nem bántam meg.
Itt van egy pár nagyobb felbontású kép, hogy láthassátok a grafika minõségét.
(1mb-os png)
1. 2. 3. 4. 5. 6.