222
Close Combat: First To Fight
  • ThugEdge
    azért sztem a takedown parancs elég zsír,nem rossz kis gém ez
  • Gabe18
    Hát szerintem se taktikában,se hangulatban,se semmiben nem éri el a BiA szintjét.Annál jóval egyszerűbb is.
  • démonigyerek
    jah kb
    jól lehetkommandóznI!!!!!
  • Danecay
    Valami olyasmi stílusu mint a Brothers in Arms? Mert akkor nekem tetszeni fog!
  • démonigyerek
    most töltöm le
  • Csuhai G
    Taktikai FPS

Képek: http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=971
  • démonigyerek
    ez milyen game?
    fps?
    valaki dobjon már meg képpel plz
  • manoG
    Ez a game naggyon király, csak ezt tudom mondani.
    Előre rettegek, hogy vége lesz!Fejhallgatóval nyomom, mert hangosan az igazi. Szegény asszony meg beszél hozzám... Na szóval izgalom, hangulat klafa nagyon, no meg a grafika se szar bátyáim. Nagyon köll figyelmi, mert szétpukkantják a fejem.Ja és minden játékban vannak hibák, ebben pedig kevesebb, mint a többiben. Persze néha elszalad mellettem az ellen,de azt hiszem a zösszhatás öt csillagos.
  • bzozo
    522a-0ef2-bf43-b510 tess
  • Pörkölt18
    Szasztok skacok!!!
    Lenne 1 ordináré nagy kérésem ezzela gameval kapcsolatban!!
    Tud valaki nekem mondani olyan oldalt ahol le lehet szedbi a cd key-t???
    Vagy valaki írja már le!!
    Nagyon megköszönném
    :-)
  • Shep
    milyen hosszú amúgy a game, most tartok ott hogy vmi főcsókát kergetek kijöttem a csatornából most tartok vmi étterembe.
  • ThugEdge
    nekem ment a comply,sőt olyan is volt,hogy szemben a kis muzulmán lehajította magát akkor szépen secure vagy mi má nem emléxem,befordulok a sarkon és ijedtemben beletáraztam a másik iszlámba aki már szintén megadta magát,azt failed lett a küldi:))
  • Shep
    közben rájöttem, hol szúrtam el a takedownt nem a use gombot nyomtam, hanem a go-t azért nem csinálták, mondjuk néhány furcsa dolog azért van, kiadtam a lépcső aljára a go-t erre lerohantak a lépcsőn az ellent kikerültésk az eggyik szinten az se lőtt az enyémek se lőttek, mondom ez igen, másik eset lépcső pihenő guggolnak az embereim és mindenki nézi ahogy az első ember puskatussal hadonászva próbálja az ellent hatástalanítani persze az is csápolt rendesen, másik a comply jó valamire mert a swatban még csak csak ért vmit de itt ki se tudtam próbálni mert mire benyomkodom agyonlőnek, egyébként jó kis játék tiszta FSW csak kicsit árkádabb meg hát itt ugye te is lősz. ami viszont zavar, hogy a lépések hangja alig hallatszik ha meg feljebb tolom a hangerőt olyan hangos a fegyverhang hogy a család megrémül.
  • grebber
    LOL a gamepro megint olkotott a játékról: "tescogazdaságos grafika"
  • ThugEdge
    a takedown úgy kell,hogy ugye a középső menüből kiadod,hogy takedown és amikor aszem az ajtónál kék a jel,akkor egy space és gyönyörűen berohannak,még a zene is kurva jó közben
    a szétvállást pedig a hold/form up parancsal adod má nem tom melyik billentyű,de megsúgom,hogy nekem sem volt mindig kettévállás
    mindent összevetve elég profin nyomták sztem a társak,ez egy jó játék mindenképpen,de a FSW folytatására igencsak ráizgultam:)
  • Shep
    hogy kell megcsinálni azt, hogy mikor pl a lépcsőn mennek felfele a katonim akkor ne rohanjanak, hanem úgy csináljanak mint a tutorial videoban? vagy ha a go parancsot kiadom akkor se fussanak ész nélkül hanem szépen szétnézve menjenek mint pl a swatban, ja meg a takedown sem úgy működött mint a videoban, hanem 1 ember beállt az ajtóba és lőtt, volt ahol meg nyomkodtam a takedownt de ott álltak az ajtó előtt hiába nyomtam nekik a go parancsot.
  • HeyJoe
    Nekem egész konkrétan teccik' ez a játék , néha bammegeztem az tény , de mostanában nem élveztem lövöldözős játékot ennyire mint eztet.

Valaki multizott már vele ?
    Lehet egyáltalán , vagy csak legális seriallal működik ?
    Próbálgattam , de a biztonsági másolat cd-key problémára hivatkozva elküldött a picsba.

• Glpetyus

Ehhh....tegnap nyomtam megint a játékot.
    A véleményem határozottan pozitív irányba változott.
    Nem az év gémje,de unalomüzőnek jó.Vannak egész hangulatos részek benne.
  • manoG
    Nah ,itten még mielőtt elinídtom a Raven Shield multitpár szó a játékról>>
    Miután sikerült elindítani, meglepődtem azé ám. Ez a játék egész jó, megvan a maga hangulata. Aki szereti a Hason Ló játékokat annak bejön. Kinek a pap, kinek a kántor Nekem a FSW nem gyött, oszt kész.Há.
  • Caponee
    Ja.Ugyan ezt mondtam volna én is.
  • Kaslerka #162
    Katona már voltam, konkrétan ilyen fegyverrel nem löttem, de akkor most vagy ezek a fegyverhangok nagyon élethűek vagy a többi 5000 "élethű" akciójáték hangja nem... Viszont embert már hallottam beszélni... Tudod a SWAT4 is az élethűségre törekszik, és az valahogy szerintem élethűbb, de nem veszekedni akarok, ez az én szuv. véleményem. És ha neked ez a játék tetszik, nekem azzal semmi bajom, csak elmondtam az én véleményem.
  • ThugEdge
    sztem meg jó kis játék,a hangokról annyit,hogy jó pl amikor airstrike-ot kérsz,na ott tök jó kis zene van,aztán a fegyverek hangjával sincs nagy gond,de Kaslerka nyilván lőtt már ilyen fegyverekkel,szal ő jobban tudja
    maradjunk annyiban,hogy ez egy játék még mindig és annak teljesen jó,aki olyan nagy élethűségre vágyik menjen el a légióba vagy vhova azt ott megkapja:)még meg is bánja,hogy nem inkább first to fightozik:)
  • Coco
    :) nincsen megy fullra
  • Kaslerka #159
    SZerintem nagyon gagyi játék. Én imádom a Rainbow/SWAT párost, de ezt cseppet sem hasonlítanám hozzá. Max annyiban, hogy irányitgatni kell(ene) benne a társakat, de korántsem úgy mint abban a 2-ben. Sokkal többet vártam ettöl a játéktól, sokkal többet... és akkor a hangokról még nem is beszéltem... Kb annyi köze van az eredeti hangokhoz szerintem, mint a "terep" játékban az autónak...
  • Thanatos
    ha swatos kicsit az direkt jó nemde? :D amugy le van véde multija?
  • Coco
    nem rossz, nem rossz.
    swatos kicsit, de nem rossz :)
  • Nahar
    A MULTIJA milyen?? Tud vki vmit mondani rÓla????

.
  • bala1
    kössz az infót!!
  • manoG
    Valami kaki volt, semmit nem lehetett telepíteni én meg azt hittem a játék fos.
  • sipi78
    csá valaki tudna képet mutatni belöle
  • Coco
    na a paréj...thx :P
  • Thanatos
    www.gamecopyworld.com
  • vilmoska
    Hali
    Valaki linkeljen be lécci egy cracket vagy írja le az oldalt ahol van egy működő crack!
    köszi
  • Riker
    ofkorz nincsen,mivel az MX szériában nincsen többek között pixel shader.Vagy veszel új videókártyát vagy így játszol vele.
  • bala1
    az fasza!! valami pach,vagy valami megoldás? mert így elég szar!!!
  • Berkut111
    Uraim nekem 1 db, de annál fontosabb kérdésem lenen. Van iron sight ( valos célzás ) vagy csak a célkereszt van?
  • Lifeforce
    Nem a beszéd hangokról beszéltem :)
    A fegyverhangokról.
    A beszéd hangok tényleg nem olyan jók.
    Mindenkinek "ugyanaz" a hangja, és amikor lerádiózza a cél helyzetét, nem sértődtem volna meg, ha rátesznek rádióefektet :)
  • Glpetyus
    Hmmm....megnézem
  • Glpetyus
    A beszédhangok szerintem nagyon rosszak :S
  • Caponee
    Én meg éppen most akartam írni, hogy a hangokról nem beszél senki, de szerintem iszonyatosak. Nem tudom te, mivel hallgatod de szvsz elég gáz. A többi részét nem vitatom, mert nem nyomultam vele sokat.