Close Combat: First To Fight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
Ez a küldetés ráillik a konvojos dologra, de templomra nem emlékszem. Itt is mintha Hummerek mentek volna alul és a tetõrõl kellett lõni az ellent a szemközti épületbe. Talán az utcára is le kellett nézni és onnan is osztani kellett õket, és vmi páncélosuk is volt, amit ki kellett lõni.
Csak akkor enged tovább a játék, ha az összes ellent semlegesítetted, így néha erõsen körbe kell nézni, ha elakad az ember. Írd kicsit jobban körül a pályát (napszak, idõ, égbolt), tudok segíteni sztem, mert anno végig fényképeztem a pályákat egy ismertetõ reményében - persze nem lett belõle semmi.
My Life for Freedom!
Egy olyan pályán vagyok, ahol két épület van egymással szemben. Az egyik egy templom vagy mecset. A másikban vagyok az embereimmel. Elfoglaltunk egy-egy géppuskát mindkét oldalon és szembõl támadnak, meg alul hummerek mennének. Ezeket kéne fedezni, megvédeni, de a vége mindíg az, hogy kiírja sikertelen küldetés. Túl sok Hummer sérült meg. Vagy mi a fene. Itt mi lenne a helyes taktika, hogy sikeres legyen a küldetés?
ki kell vágni a kukába
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja, és eredeti verzió, nem másolt.
Ha van ötletetek a probléma megoldására, kérlek, segítsetek.
Köszönöm.
Jó az alapanyag és még van hová fejlõdni, összedobhatnának valami ütõs kis taktikai játékot
My Life for Freedom!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerintem a grafikával sincs baj, ennél sokkal csúnyább játékot is ki mernek adni. azért az igen hangulatos, hogy snipert, ágyútüzet meg helikopteres légicsapást lehet kérni.
én szeretem a taktikai fps-eket, és ez simán belefér az elfogadható kellemes kis szórakozás kategóriába. ha valaki ilyenre vágyik mostanában, olcsón megveheti, és nem fog csalódni<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
aviba is elég jól ment, kevés erõforrást lekötve
Ötletek?
My Life for Freedom!
végülis én megvettem 2 példányban, megnéztük, szerintem elég gáz
szal kidobtam 5k-t
de ha kell mondjuk 3k-ért elviheted (1500/db)
Valaki azt írta korábban, hogy király játék.
Na most akkor kinek is kell hinni? :-D
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De amikor végigtoltam akkor Ace Codec Mega Pack volt fennt.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A térkép vadul jelzi sárgával (a szerintem az udvaron lévö bunkerszerûséget) de oda kimenni nem tudok sehogyan sem.
Szétlöni sem tudom már dobáltam gránátok alöttem de semmi.
Valaki tudja mit kéne csinálni itt??
Next PC upgrade: 2022
Na lényeg, hogy vannak erényei ill. hátrányai mind 2 GAME-nek.
Next PC upgrade: 2022
Minden nap egy kicsit.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Olyan kis laza esti szórakozás, jól lehet kaszálni a terroristákat 😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Képek: http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=971
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Elõre rettegek, hogy vége lesz!Fejhallgatóval nyomom, mert hangosan az igazi. Szegény asszony meg beszél hozzám... Na szóval izgalom, hangulat klafa nagyon, no meg a grafika se szar bátyáim. Nagyon köll figyelmi, mert szétpukkantják a fejem.Ja és minden játékban vannak hibák, ebben pedig kevesebb, mint a többiben. Persze néha elszalad mellettem az ellen,de azt hiszem a zösszhatás öt csillagos.
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305
Lenne 1 ordináré nagy kérésem ezzela gameval kapcsolatban!!
Tud valaki nekem mondani olyan oldalt ahol le lehet szedbi a cd key-t???
Vagy valaki írja már le!!
Nagyon megköszönném
:-)