18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fantusz
    Flemetet életben hagyni: bukott XP, loot nincs (nem muszáj megölni, a párbeszédben fel is ajánlja, hogy odadja, amiért mentél, távozz békével)

Őssárkányt életben hagyni: bukott XP, bukott loot.
    A sárkány tele van páncélokkal, fegyverekkel (ételmaradványok?), bár ezek nem minőségi cuccok.
  • keysersoze
    Nem kell, csak lehet. Flemeth mellékküldetés csak, a fake Andrastet nem muszáj legyakni, be lehet állni a brigádjába, egyedül az Archdemont lesz muszáj, mert az a játék végcélja.
  • keysersoze
    Flemeth nem jön, mert azt megszállta egy őssárkány. Flemeth lelke amúgy halhatatlan (mármint az őssárkányé, csak ez már egyben van), csak a testét lehet elpusztítani. Morrigant is azért küldte el veled, hogy megerősödjön, nagyobb maciccel rendelkező emberekbe hamarabb bele tud mászni. úgy megy ez mint a Skeleton Key c. filmben. :) Ebben a játékban kereken 0 db jó sárkány létezik, moriálisan is legyakható mindegyik. :)
  • lightjack
    olyat lehet h pl aszondod morrigannak h megölted flemethet de hagyod őt elengedni. vagyis asszem van ilyen, é.n ezt az opciót nem választottam még, csak láttam h lehet ilyenre menni, de lehet h akkor sem menekül el flemeth és muszály megüölni. de sztem életben lehet hagyni ha azt akarod.
  • Mike
    meg alapból nem tetszik, hogy sárkányokat kell öldösni
  • Mike
    és mi van ha azt mondom, hogy szia Morrigan, jöjjön inkább Flemeth velünk :)
    vagy olyat nem lehet?
  • keysersoze
    De, a pirosak a bossok. Pontosabban elvileg k. nehéz ellenfelek. Gyakorlatilag meg nem mindig. Egy mana clash csodákat tud tenni mágusokkal, démonokkal. Stun pedig a revenantokkal. A kettő együtt pedig Uldreaddel is.

A sárkányoknak vagy 4 szintje van, a top az őssárkány, ebből 3 van: Archdemon, Flemeth, fake Andraste. Alatta van a normál sárkány, pl. ilyenből csinálja Wade az utolsó páncélját. Ez alatt a kis lófaszsárkányok, amik tudatszám hemzsegnek, pl. werewolf barlangban, circle tower tetején, vagy az urna előtt. Ez alatt vmi drakeling nevű micsodák vannak, 2 sallertól hazamennek, ezek csak jóindulattal nézhetők kicsit is sárkánynak.
  • keysersoze
    Csak a Fadere van mod amivel átugorhatod.
  • kiscsavo96
    Figyu azok nem bossok ameiknek egy vastag hosszu vonal az eletuk?Tehat kulonbozik a moboktol mert en a wor d of warcraft-hoz hasonlitottam lehet hogy nagy butasag volt ez reszemrol :(
  • MerlinW
    Egy mód van rá, abbahagyd a játékot:) Viccet félretéve, miután a főszálhoz tartozik, nincs és nem is lesz ilyen mod. Illetve ott van a Toolset letöltöd (ha olyan kiadásod van, akkor a második DVD-n is rajta van) és olyanná faragod a játékodat amilyenné akarod.
  • lightjack
    ha arra a sárkányra gondolsz amikor még a romok felső szintjénél voltál az nem boss sárkány. az csak 1 nrom sárkány. a boss sárkány pl flemeth és a szent hamvak urnájánál található "ál" Andraste.
  • kiscsavo96
    Hali!

Figyejetek hany sarkany boss van a jaktekban mert eddig csak eggyet nyirtam ki a pagonyelfeknel mikor le kellet olni Feheragyart.
  • Murder3
    ami kiveszi a küldetést.
    magyarán nem kell kötelezően megcsinálni.
  • lightjack
    egyetértek az előttem szólóval. hö?
  • keysersoze
    hö?
  • keysersoze
    Ha jól van összerakva a brigád, akkor lvl 7-9 közt már lehet. Most kezdtem megint újra, lvl 9-en már 3 revenanton túlvagyok. A lényeg a folyamatos stun.
  • Murder3
    oylan mod létezik hozzá ami kinyomja a főszálakat?
    vagy pl bizonyos küldiket pl az egész mágus tornyot meg a törpökét meg ilyesmi?
    illetve olyasmi ami dob több küldit vagy ilyesmi?
  • MerlinW
    Az üllő megtalálása és valamelyik király megválasztása.
  • kiscsavo96
    Figyelejtek Mi a fo kuldetes torpicsekkeknel?Mert en csinaltam meg 3 at de nem hiszem azok voltak.
  • Murder3
    annyit nem ér nekem ez,inkább a dirt2-t:P
  • Szabi84
    Bosszúálloknak hányas szintől érdemes nekiugrani, frankó kis páncélt rejtegetnek, de nem bírok velük még:S
  • Fantusz
    Templárus specializációt Alistairtól lehet tanulni (nem azonnal, el kell érni nála, hogy tanítson)

Templárus páncélt ráadhatod Alistairra is.
    Templárusnak csak mágusok, varázshasználók ellen vannak speciális képességei (lásd Alistairnál), tomboló spec-t tanulhatsz könyvből (Denerim piacterén a törpétől megveheted), vagy türemesen bevárod Oghren mestert, a bajnos specializáció eléréséhez sokat kell talpalni (Redcliffe earlja avat bajnokká, miután meggyógyítottad)
  • kiscsavo96
    Csak ennnyi?Mert o nagyon szeret engem sok ajandekot adtam neki :P
  • Fantusz
    Beszélgess Alistairral, haverkodj össze vele.
  • kiscsavo96
    Sziasztok!
    Nagyon fontos!Hogy lehetek templarius?Kaptam egy templarius sisakot minden oke kaptam egy templarius pancelt de ahoz kell templarius legyek esetleg hogy lehetnek templairus?Aki tud segiteni meg egy kicsit is benne lecci irja le!Koszonom elore is!
  • ShaiHulud
    nov 1.-15.
  • böröczk
    Meddig tart az akcijó, mert pajtásnak jó lenne Karácsonyra : P ?
  • ShaiHulud
    btw megint 1990 ft a jatek is meg a kieg is. aki warezzel nyomja menjen vegye meg!
  • Aspyrin
    Magasabb meggyőzés szükséges. :)
  • Mike
    hű milyen horror álmom volt, démonokkal, hirtelen jött természetellenes sötétséggel , késsel amivel saját kezemmel akart leszúrni valami erő, csajokkal, akik szerint engem egy démon szállt meg, brrrr

kicsit kevesebbet kellene Dragon Age-ezni :)
  • Fantusz
    A harmadik páncélszett lényegesen jobb bonuszokat kap, ha előtte adtál aranyat a kovácsnak (az első két settnél nincs jelentőségea pénznek)

A Gázkabát nevű könnyűpáncél nagyon jó, kérhetsz közepes, vagy nehézpáncélt Wade-tól, ha úgy érzed nincs szükséged könnyűpáncélra.
  • Mike
    hogy van ez Wade-nél? kipróbáltam: ha adok neki 10 aranyat akkor is ugyanolyan páncélt kapok, ha nem adok neki semmit

ellenben bármilyen fasza páncélt is csinál, amit 88 aranyért árul, azt nem übereli
  • Fantusz
    Megéri rászánni az időt, s végigjátszani az eredettörténeteket.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Törpe nemesként a bátyád (Bhelen) ármánykodása miatt lettél száműzött -tudnád őt segíteni a trónra lépésben a másik jelölttel szemben, aki tulajdonképpen megmentett, azzal hogy figyelmeztetett, Duncan a mélyutakat járja, keresd meg őt?
    Törpe kotorékként Orzammarba visszatérve meglepetéssel értesülhetsz róla, hogy nővéred gyerekének Bhelen az apja, családod a nyomornegyedből a palotába költözött, a herceg nem sokat törődik a kasztrendszerrel, unokaöcséd idővel akár még király is lehet.
    Bhelen ugyan közel sem tisztességes eszközökkel küzd a trónért, de mégis kinek az oldalára állnál ilyen helyzetben?

A nick eredetileg valóban a sárkány, bár nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki - nagyon régen viselem, dőnként rá is kérdeznek, honnan van.
  • böröczk
  • böröczk
    Oké.
    Amúgy nem is tudom, mit beszélek a kardról, hiszen törös szerencsevadásszal megyek. : D A lényeg, hogy rengeteg egyéb opcióra ad lehetöséget a meggyözés, de nem fogom ezt tovább szajkózni, hiszen aki játszik szerepjátékkal, azt mindenki tudja.
    Fontossági sorrend: coercion, combat training, aztán a többi. Igen, Herbalism is fontos, ahogy Te mondod, csak arra éppen ott van atöbbi karakter, nálam általában Wynne tanulja ki, de elsö végigjátszáskor pl az én mágusomnál maxoltam ki.
  • keysersoze
    :)
  • horthy
    Ha törpe nemes leszel öcséd Bhelen Aeducan lesz a riválisod aki a pokolra akar köldeni ! Én töpe nemessel férfival alig vártam hogy szétcsaphassam a fejét !
  • Mike
    ez a féllábú repülés, a végén azzal az arccal ::DDDD

leesem a székről
  • Mike
    :DDDD
  • Mike