Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyos szintig tolerálom mások véleményét még akkor is, ha nem értek vele egyet, de amikor valaki a kákán is a csomót keresi azzal nem tudok mit kezdeni.
Nekem is vannak negatív véleményeim a Dragon Age-t illetõen (pontosabban az egész dlc rendszer nem tetszik, de ez van...).
Vannak egész jó játékok, amelyek viszont különbözõ okoknál fogva nekem nem tetszenek, mégsem megyek azokba a topicokba megírni, hogy szerintem milyen sz*r a game - nem az én játékom, formáljanak róla véleményt azok, akik játszanak vele (mondjuk más lenne a helyzet, ha kötelezõen játszanom kellene a FIFA-val, de gondolom senkit nem fenyegetnek retorziókkal, ha nem játszik a Dragon Age-vel)
Az összehasonlítósdihoz bekevert Far Cry 2, a fenti hasonlatban szerintem liter, no most akkor hasonlítsuk össze a grammot a métert és a litert: közös bennük, hogy mindegyik SI szabvány.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szarul vannak felépítve? Nem elég változatos? Nemtudom, hogy te mivel játszottál, de szerintem minden pálya elég változatos, sõt teljesen máshogy néz ki mind.
Meg azt írod, hogy lineáris történetvezetésre épít a Dragon Age? Hát fiacskám, te nagyon el vagy tévedve...
De tudod mit, nem is érdekel. Menj és verd ki a F3 500 négyzetkilométeres területére.
Egyébként még mindig nem tudom, mire gondoltad azt, hogy ismétlõdõ helyszínek, nem soroltál föl egyet sem (mert gyakorlatilag nem is lehet)...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindegy, én betudom a korodnak...
semmi változatosság a pályák meg szarul vannak felépítve.
Eleve mondod h nem a nagy szabadságra épít hanem a TÖRTÉNET VEZETÉSRE.
Épp ezért kellene sokkalta változatosabban kinéznie, mert egy F3 esetébe ahol mittomén hány km a bejárható alagutak meg pusztaság mérete, de ott az a lényege vmiylen szinten, itt meg mivel lényegébe egy lineáris történetvezetésre épít kellene sokkalta jobban erre koncentrálni.
Most egy Far Cry 2 nem a legjobb példa erre, mert ott elég változatosak és igen nagy szabadság és terület van benne, de ahhoz hasonlítva egy lineáris vezetésû fps-nél fontosabb h egyedibb helyszínek legyenek.
Itt is az lenne de ez édes kevés,ha már ilyen lett akkor fõleg.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
És azért az had szögezzem le, hogy a Dragon Age történetileg, kidolgozottságban, és fantáziában (pl.: építészet, a történetek, meg úgy maga az egész univerzum) körberöhögi az F3-at. Az F3-meg bejárható területben meg a szabadságérzetben körözi fényévekre a DA😮-t. Amint már írtam, ez azért van, mert mindkét játék másra koncentrál. És ez így van jól. Ezért sem állják meg a helyüket az "érveid".
[merlinw.org]
Kérdés: Az alapjátékot átlag hanyas szinten "illik" befejezni? Elsõ nekifutásra 23. szintû volt a tolvajom, most 20-as szint közepén volt a mágusom, kb. 5 melléküldi maradt megoldatlan. Ez elég nagy differencia.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
én pl nagyon kevésszer használom a fast travellt.
Dragon age messze nem összefüggõ.
És ha már ilyen akkor elvárnám azt h ne legyen minden terükleten ugyna az a terep.
Meg eleve aszondták h elég sokat dolgoztak a világon évekig, ennyire futotta?
de amúgy elég hülyeséget mondasz mert ha tényleg visszaolvasnál akkor azt is láthatnád h én a harcrendszert az elejétõl pozitívan értékelem.
Szóval ez a taktikai rpg-s duma elég ingatag.
És a 3. kérédsre is ugyan ez a válaszom.
Épp a stílusa az ami bejön, csak ez az igénytelen körítés ami nem jön be....
"The trees move. Do you not see it?"
bár nem tudom miért állok le veled vitatkozni, már rég kiderült hogy vagy nagyon messzire gurult a gyógyszered, vagy a (taktikai) RPG mûfajáról mint olyanról fingod sincs. (ha kevésbe kedves lennék megemlíteném a harmadik lehetõséget, miszerint elképesztõen buta vagy, de nem szeretek személyeskedni, még ha jogos is lenne)
ó, még egy kérdés: ha ennyire nem jön be a Dragon Age (most nem válogatok külön hozzászólást, az elmúlt két oldalon kb mind ezt sugallja), akkor miért játszod?
pl egy fallout3-nál annyira nem zavart mert ott legalább mehetsz, de itt..
A DLC uralom viszont többet visz, mint amennyit hoz, de ezen legfeljebb bosszankodhatunk, tenni ellene nem tudunk.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
pl van 10 helyszín amit 5 helyszín copyzásával lett belõle 10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így már mindjárt egészen befejezés szaga van a dolognak, már bánom h nem régi karakteremmel toltam <#rolleyes>#rolleyes>
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
tényleg nem ismeritek az EA-t😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem rossz amúgy Witch Hunt, egész szórakoztatóak a csapattársak is - bár Finn valami gusztustalanul gyenge... 92 spellpower 29-es szinten? a fõkarakteremnek 260 volt! - és Deep Roadsnak is sikerült egy olyan részét elõvenni, ami pont nem készteti bealvásra a játékost. bár az kétségtelen, h rengeteg területet csak szimplán újrahasznosítottak alapjátékból...
Jó megoldás, ha egy csapattagot képez ki (pl. Zevran), fõkarakternek az alapképesség elegendõ a méreghasználathoz, csapdaállításhoz.
A csapdaállításhoz viszont nem árt egy maxra fejlesztett lopakodás - szöszmötölõs tevékenység, sokszor nincs arányban a hatékonyság a ráfordított energiával.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
rettentõen sokat sebez,szembe a másik ami hozzá képest alig.
Nekem vagy 5 skillem ment a levesbe ha azokat nem félre fejlesztem már a harcos és dupla kard skillek is meglennének.
És én a tomboló és vér hatalma specialozációkkal ötvöztem azokkal végképp gyilkos.
Volt -e már valakinek ilyen tapasztalata, vagy hallott -e már hasonlóról? ha igen, hogyan oldották meg a problémát?
Amúgy ha elszedek egy dlc-ét azt csak egyszer tudom felhasználni? Tehát pl ha késõbb megint akarok játszani, akkor újból meg kell vennem?
Másodszorra már angolul játszottam ki + DLC-k is angolul. Azért nálam van olyan szokás, hogy angolul, azaz az eredeti nyelven mindenképpen kijátszom egyszer.
Na jó mindegy, Ti tudjátok. Ettõl függetlenül az angol még nagyon jól jön.
Viszont a Brecíliai erdõben, annál a tábornál is elírták az egyik mondatot, ugyanis azt írták hogy "Ne álljatok ellen" Mikor az valójában az lenne, hogy "Ne! Álljatok ellen!" Azért nemmind1.
Why so serious?