18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
eloim #15332 Igen, ez a bajom, hogy elvileg a 2. páncél-szet készítésénél is adhatnék pénzt a kovácsnak, de nem kínálja fel az opciót. Már végigzongoráztam minden variációt, de egyszerűen nem tudom lefizetni. -
hevesike #15331 Ha egyszer csak adsz Wadenek pénzt akkor (ha jól emlékszem) az utolsó páncél már sokkal erősebb lesz mint egyébként. A törpöknél talán így is meg lehet idézni...de lehet h nem tudsz a trónra kattintani mert ülnek rajta....szóval (talán) nem teljes a bukás:) De a köv. játékban ennyivel nagyobb előnnyel indulsz majd :D -
eloim #15330 Értem, akkor valszeg ezt már buktam, az orzamari questeket már végignyomtam, és hát ugye a trónterem már teli van törpökkel.
A Wade-féle superior sárkánypáncélról is lecsúsztam, ahogy olvastam, ahhoz az kell hogy már az első szetnél 10 goldot fizessek a kovácsnak... -
#15329 Először is Evoluti0n köszönöm. Tleg akkor léptem szintet az volt a baj.
Eloim: Wade-nek vidd el a másik 3 pikkelyt is, és adj neki 1 kis pénzt is és sokkal jobb bőrrucit csinál. És ha megölöd a Szent hamvak urnájának a sárkányát annál is lesz 1 pikkely, abból bármilyen páncélt lehet csinálni. Az orzammari sárkányt pedig a trónteremben lehet megidézni, mind a 4 karakterrel oda kell állni ahol hallod ha kattan a padló (ha nem találod írd be yutubeon), leölöd és kapsz 1 nagyon jó 2kezes kardot. -
eloim #15328 Köszi, ez így elég részletes volt :)
Flemeth-et az előbb szedtem le, meglepően könnyű volt, alig karcolta meg a csapatot.
Viszont akkor itt van még egy kérdés: Wade-hez hányszor lehet elmenni páncélt csináltatni? Eddig egyszer voltam, csinált egy bőrszerkót, amit azóta Leliana hord. Maradt még 3 sárkánypikkelyem, de ennyi nem elég Wade-nek, utánpótlás pedig ezek szerint akkor már nincs. max a vezérdémonból.
Az orzamari sárkányt hogy lehet megidézni? -
#15327 Őssárkányok:
- Vezérdémon (a játék legvégén kell legyőzni, videobejátszásokban többször látod)
- Felemeth az alakváltó (Morrigan személyes küldetése)
- Hamis Andraste (Szent hamvakat őrző templom előtt, különleges sárkánypikkelyt szerezhetsz tőle)
Kocssárkányok: ezek a repülésképtelel lények a Szent hamvakat őrző templom felé vezető barlangban támadnak rád, pikkelyükből Wade mester páncélt tud készíteni.
Repülő sárkányok:
- Az elfeknél a romban, egy becsapdázott teremben találjátok, kis túlzással a csapdák veszélyesebbek, mint a sárkányka, amely elég sok kincset őriz.
- Orzammar tróntermében lehet megidézni, ha a négy csapattag megfelelő helyen áll, s megérinted a trónt.
-
#15326 A deep roads-n látott sárkány is az archdemon, csak ott nem álmodban látod, hanem ébren, ahogy vonul a sereggel. -
evil 007 #15325 Ha az álmokba láttad azt a sárkányt az a vezérdémon azt csak akkor fogod látni ha összehivod az országgyulést (ugye ez a fő szál) és ahogy halatsz tovább az utolso csata a vezérdémonos -
eloim #15324 Sziasztok!
A sárkányokkal kapcsolatban lenne kérdésem hozzátok: van vmilyen leírás, hogy a játékban hány sárkány van, azok hol találhatóak meg, és esetleg mik a feltételei annak, hgoy találkozzak velük?
Eddig kettővel futottam össze, nem voltak vészesek, bár a második kicsit megizzasztott (a kürttel előcsalogatott).
Bejártam már elvileg minden területet a térképen, és Orzamarban láttam egy sárkányt az egyik videóban, de vele nem sikerült összefutnom a későbbiekben (nem tudom az jelent-e vmit ebből a szempontból, de még nem hívtam össze az országgyűlést).
A válaszokat előre is köszönöm :) -
Evoluti0N #15323 Sajnos ott van egy elég komoly bug. Ha a démon legyőzése után szintet lép a karaktered, vagy valamelyik társad, akkor nem jön be a párbeszéd és az ajtó se nyílik ki. A legjobb megoldás, h betöltesz egy korábbi mentést, elmégy egy másik helyre, ott szintet lépsz és utána térsz vissza Harcosbércre. -
phoenix99 #15322 szerintem valami grafikus beálitással van a gond -
evil 007 #15321 háth ien probléma vele is elő szokott fordulni hogy párbeszédnek kellene jönnie ienkor hagyom a játékot magára 5 percig tvzek és bejön magátol XD -
#15320 Üdvözletem. Nekem is lenne 1 problémám. Épp a harcosbércet csinálom, és a második szinten járok, mikor az indulatdémont kell legyőzni, és levi megtudja hogy démonokat idéztek meg. Viszont miután megölöm, elvileg magától kéne jönnie 1 párbeszédnek, de ez vhogy kimaradt. Ez még a kisebbik probléma, de utána viszont nem nyílik az ajtó, és nem tudok tovább menni. Valami ötlet? Köszönöm előre is! -
Narandil #15319 Üdv!
Olyan gondom akadt, hogy a csapat táborában nem nyílik meg Bodahn készlete. Elmondja a szokásost, s utána semmi, s néha más kereskedőknél is előfordul, de ott megoldódik, de Bodahn-nal nem. Egész eddig minden ment rendesen. S piszkosul bosszantó, mert mindent Bodahnnak adtam el, hogy ne kelljen sokat mászkálnom az apróságok miatt. Valaki találkozott már ilyennel, esetleg tud rá megoldást? Előre is kössz! -
hevesike #15318 Én is benne lennék a dologban:) Vannak nálam sokkal jobbak de sztem elég jól ismerem :D -
#15317 Valakinek van olyan befejezett karija, aki románcot folytatott Morrigannel? Elküldené, megköszönnöm. -
phoenix99 #15316 Szerintem nagyon szuper dolog lenne és támogatom a javaslatodadt -
#15315 A napokban gondolkodtam azon, hogy a dragon age-nek kellene egy magyar honlap, a neten körbenézve, eddig nemigen találtam ilyet. Ezért arra gondoltam, hogy csinálni kellene egyet, ezen közzétehetnénk a legújabb híreket stb., de ami még fontosabb szerintem, hogy egy fajta FAQ-ként is funkcionálhatna, a fórumon napi szinten felmerülő, szinte ugyanolyan kérdések csökkentésére. Az oldalt én leginkább ilyen blogos formában tudnám elképzelni.
Akinek lenne kedve az ilyesmihez, hírezni, tippeket írni stb. az dobjon egy pm-t, vagy emailt. -
#15314 Én fordítom a Witch Huntot és azért kérdeztem, hogy mennyi van hátra, de köszönöm a segítséget:) 90-95% tartok a két ünnep között már magyarul tolhatjátok...
Üdv.: Bunny -
phoenix99 #15313 Igen én is olvastam már várom -
MrTwister #15312 De lehet Vasárnapra vagy legkésőbb Szilveszterre az lesz! Bizonyíték: Magyarítás hírek! -
phoenix99 #15311 neked muszáj mindenkivel kötekedned akkor minek jössz ide ilyen emberekre itt nincs szüksége senkinek !!! Bárki bármit ir te csak fikázodol akkor ne is irj ide senki nem kiváncsi rá !! bocsi de ez van barátom -
keysersoze #15310 A kutyát nem érdekli az, aki nem tud írni se. -
#15309 egy dlc-m sincs -
himpike #15308 És a dlcket magyarul tette fel utána? -
#15307 teljesen mindegy
a gépemen angol win van, nekem a magyar file-okat fel sem tette, nem is engedte kiválasztani a magyart mint nyelvet, kézzel másoltam be a telepítőről a magyar nyelvi file-okat, szerencsére rar-ban voltak, teljes könyvtárstruktúrával, csak ki kellett tömöríteni -
#15306 ezt már én is meg találtam neki említeni, az eredmény a felhasználói adatlapján látható, büntetőpont formájában -
Theron #15305 érdekes h itt mindenki a helyesirásal van fennakadva... kutyát nemérdekli h ki h ir megérteni emglehet...
ennyi -
himpike #15304 Értem... fránya technika... Fene tudja hogy egyből felrakja-e az összes DLCt is... ha igen akkor mind angol lesz :S Ha csak utólag tölti akkor talán sikerül bemagyarítani valahogy előtte.. édes istenem, de jó lenne ha valahol figyelnék a vevő érdekeit is.. :S -
#15303 ez csak a dao -
himpike #15302 Köszi :
Ha ezzel használja a Game of the year kiadást(Steamról) akkor vajon magyar lesz az egész? Vagy csak az alapjáték? -
#15301 magyar file-ok
MF link -
keysersoze #15300 nemártana hejessirásch órákra belyárni mondat elelyén nagybetű végén pont meg ilyenek -
Theron #15299 hali all! valaki tudna abba segiteni ami dlc :) szoval leszetem az uj dlc pakot [20 September 2010] és felraktam ujra mindent és nemismeri fel a játék pár dlc-t és 2 ami fontos aszt nemengedélyezi de pedig bevan pipálva
valami sora van ennek h felkel telepiteni?? me 1x game patch dlc és magyaritas ugye? ugye. pls help emberkék :D -
hevesike #15298 Az Awakeninghez nem muszáj végigvinni az alapot...de sztem jobb olyan karival indítani mert a nem exportált karik 18-as szintről indulnak és jóval kevesebb pénzük is van. Szóval lehet...de merőben nehezebb. -
#15297 Én xbox360on játszottam végig az originst és azt szeretném megtudni h az awakeninggel lehet úgy játszani h nem játszottam végig pc-n az originst? -
GreyWarden #15296 Volt egy jobb oldal, magyarul ráadásul, de nem találom, pedig az ilyenekt elmentem. Ha megvan kirakom! -
GreyWarden #15295 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Tulajdonos/Asztal/M%C3%A9dia/Dragon%20Age/Dragon%20Age%20%20Origins%20%E2%80%93%20Cheats%20&%20Secrets.htm
Itt van az összes vívmány. Bocs, hogy nem linkeltem. -
himpike #15294 Ha kitennéd megköszönném, mert steamon keresztül készülök megvenni és ott nem írja hogy lenne magyar nyelv. -
#15293 túl sokat iszik!