Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Egyébként Leliananak én is felfedezö specializációt adtam a bárd mellé, így most csak harcos csapattal játszom (nehezítésképp), 3 szerencsevadász + harcos, vagy két harcos + két szerencsevadász, váltogatom.
Kumiho #2179
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pár dolog érdekelne, még ostagarban vagyok az elsõ küldiknél,( kutya megmentése, éjfattyúvér gyûjtés...)
elõször is nehéz szinten játszom, így már jelent kihívást, sztem ez a játék normál módja, van baráti tûz sebzés stb. nade, a csapattagok kurva bénán harcolnak. hiába állítom be a taktikát szimpire, ha csak állnak és nézik ahogy a másikat ütik-verik. meg miért nem megoldott, hogy az egész csapatra egyszerre tudjak váltani távol/közelharci fegyóra, mint a dungeon siegében ?
szóval tippeke várok az alábbiakra :
csapattagok sorrendjének felcserélése, mivel bérgyilkosnõm van, nem elõynös ha az elsõ sorban áll, inkább nyilazok vele
csapattagok beállítása úgy, hogy távolsági fegyvert használl mindaddig, amíg közel nem ér hozzá ellenfél, akkor automatikuksan váltson közelharcira. a skilleket tudom üttetni
ne csak akkor kezdjen verekedni ha ütik, hanem ha közel ér egy ellenség....
nagyon nagy csalódás lenne számomra, ha ennyi idõvel a megjelenés után is még azzal kellene tökölõdni, hogy hibás a program, és pause mellett nekem kellene egyenként megadni a csapattagoknak hogy kit támadjon és milyen fegyverrel...
hpl pls !
ti Morrigan anyut elintéztétek?
Wynne meg egyre jobban az agyamra megy a szenteskedésével, de mivel elég jó varázsló nem fogom kidobni
persze lehet, hogy a farkas/maci jó dolog +1 tank amikor sokan vannak az ellenek biztos jól jön
hm...
majd legközelebb bérgyilkos lesz
ja és elkezdtem közben egy mágussal is, egész jópofa
úgy néz ki a feje mint Data a startrekbõl, csak hegyes a füle
0,5x erõ és 0,5x agi a dagger
1x str vagy 1x cun a kard
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Az én mostani pagonyelfem elég zülött, hangját is ekképp választottam hozzá. : D A kinézete is dukál hozzá, a modora és cselekedetei, úgyhogy ö rászolgált a bérgyilkos címre. : P De valóban az egy city elfhez jobban illik, mondjuk ha azt vesszük, a kisebbségi komplexusban szenvedö, ember-utálo, bosszúálló pagonyelftöl sem idegen. : P
Csapdafelfedezéshez/hatástalanításhoz cunning kell sok. Valamint alapból nem árt, ha abból sok van, mert az egyik skillre, ha tudsz már tenni pontot, akkor azt veszi alapul az erö helyett. Ergo mintha harcosnál az eröre tennél, nála a cunningtól függ a sebzés.
Ügyességre a legtöbb pont, aztán cunning, majd egy kis életerö, kb ennyi. Csak ezekre adj.
Kumiho #2179
egy pagonyelfnek stílszerüen felderítõnek is illik lennie nem?
mégse bérgyilkos, az olyan cityelf stílus
és az miért van, hogy a csapdákat - holott semmiféle csapdakészítési képessége nincs - mintdig a karim fedezi fel? ezekl szerint nem a csapkakészítõ skill kell hozzá, hanem a medvetalpas izé - aminek a neve nem jut eszembe?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
a specializáció meg tényleg 10. szintenként van? ergo a ikövetkezõt 20-ason tudom felvenni?
egyébként kb. hányas szintig szokott a karakter eljutni?
úgyanígy a farkabõrök sem kellenek?
lehet játszani úgy is, hogy nem tökéletesen optimális a karaktered
nem hisezem hogy ne lehetne ilyen karakterrel is végigjátszani
én spec sosem voltam maximalista egy játékban
nem kell tudományosan nekiállni
nem egy gépet fejlesztesz hanem egy karaktert
Kumiho #2179