Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Kopirájt. : D Akkor meg az lett volna a probléma, hogy Gyûrûk Ura kopi, De akkor már Vándor vagy valami... Cserkész : DDD

Kumiho #2179

fantasyrol leven szo, miert nem volt jo a gyuruk uras, "Kósza" megnevezes?

böröczk
Jaja. Egyébként a fordítások tényleg nem rosszak, söt, párat leszámítva. Most mondjuk angolul játszomm, de már 3szor kivittem magyarul. De most hogy hangozna az erdöör, mint specializáció? : D Akkor már a felderítö valóban jobb, csak nincs sok köze a specializáció skilljeihez.

Kumiho #2179

ranger-t felfedezonek forditottak? az eleg gaz 😞

böröczk
Alap. Morrigant is kinyiffantanám minden percben, ha lehetne. Na pl arra a küldire vittem Wynne-t, egyébként varázsló nélkül játszom most.

Kumiho #2179

böröczk
Ó már késö, kinyiffantottam. : D Majd az elfemmel.. Köszi : )

Kumiho #2179

böröczk
: D Mágus elf az aljasnak való kari.
Egyébként Leliananak én is felfedezö specializációt adtam a bárd mellé, így most csak harcos csapattal játszom (nehezítésképp), 3 szerencsevadász + harcos, vagy két harcos + két szerencsevadász, váltogatom.

Kumiho #2179

Mike at home
már elolvatsam a wikin

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jóféle liriumfõzet receptjét hol tudom megvenni vagy megtalálni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ijaszoknak, allitsd be a behaviourt (viselkedes) rangedre(tavolsagira). az meg hogy all a csapat az talan attol van, hogy HOLD-oltad oket? a party ui alatt levo kis ikon ha egy kezecske, akkor hold-on vannak, nyomd meg a "H"- billentyut.

mad hermit, orult remete az erdoben. nem csak az oreg fa makkjaval😄 tudsz atjutni a kodon, hogy elerd a verfarkas ruin-t, hanem a mad hermit segitsegevel, csak egy werewolf pelt-kell neki hozza😊

1.04-peccselve

pár dolog érdekelne, még ostagarban vagyok az elsõ küldiknél,( kutya megmentése, éjfattyúvér gyûjtés...)

elõször is nehéz szinten játszom, így már jelent kihívást, sztem ez a játék normál módja, van baráti tûz sebzés stb. nade, a csapattagok kurva bénán harcolnak. hiába állítom be a taktikát szimpire, ha csak állnak és nézik ahogy a másikat ütik-verik. meg miért nem megoldott, hogy az egész csapatra egyszerre tudjak váltani távol/közelharci fegyóra, mint a dungeon siegében ?

szóval tippeke várok az alábbiakra :

csapattagok sorrendjének felcserélése, mivel bérgyilkosnõm van, nem elõynös ha az elsõ sorban áll, inkább nyilazok vele

csapattagok beállítása úgy, hogy távolsági fegyvert használl mindaddig, amíg közel nem ér hozzá ellenfél, akkor automatikuksan váltson közelharcira. a skilleket tudom üttetni

ne csak akkor kezdjen verekedni ha ütik, hanem ha közel ér egy ellenség....

nagyon nagy csalódás lenne számomra, ha ennyi idõvel a megjelenés után is még azzal kellene tökölõdni, hogy hibás a program, és pause mellett nekem kellene egyenként megadni a csapattagoknak hogy kit támadjon és milyen fegyverrel...

hpl pls !

Mike at home
most tartok egyébként 60 óránál
ti Morrigan anyut elintéztétek?
Wynne meg egyre jobban az agyamra megy a szenteskedésével, de mivel elég jó varázsló nem fogom kidobni

Mike at home
most nézegetem a felfedezõ skilljeit, hát lehet frakasom, meg macim, meg pókom, nem vagyok elájulva
persze lehet, hogy a farkas/maci jó dolog +1 tank amikor sokan vannak az ellenek biztos jól jön

hm...
majd legközelebb bérgyilkos lesz

ja és elkezdtem közben egy mágussal is, egész jópofa
úgy néz ki a feje mint Data a startrekbõl, csak hegyes a füle

Mike at home
már olvastam errõl itt korábban

0,5x erõ és 0,5x agi a dagger
1x str vagy 1x cun a kard

böröczk
Na ez viszont nálam kimaradt, milyen örült varázsló? : D

Kumiho #2179

böröczk
Á, én mindig adok szerencsétlennek, különben sose lesz neki. : P

Kumiho #2179

böröczk
Neem, a medvetalpas izé a túlélés, az annyit tesz, hogy a térkép hamarabb kijelzi az ellenségeket (kis piros pontok), valamint némi természeti ellenállás bónusz.

Kumiho #2179

Ja, igazad van. Azonban ha elég nagy a Meggyõzés skillje a karinak, akkor farkasbõr nélkül is megcsinálható a küldi. 😊
böröczk
Ö-ö, bármikor vissza tudsz menni. Söt, az egyik csapattársad személyes küldije amúgy is visszavezet majd a pagonyelfekhez.

Kumiho #2179

böröczk
Ez igaz, de nekem nem tetszett túlzottam a felderítö specializácio, azt meghagytam Lelianának.
Az én mostani pagonyelfem elég zülött, hangját is ekképp választottam hozzá. : D A kinézete is dukál hozzá, a modora és cselekedetei, úgyhogy ö rászolgált a bérgyilkos címre. : P De valóban az egy city elfhez jobban illik, mondjuk ha azt vesszük, a kisebbségi komplexusban szenvedö, ember-utálo, bosszúálló pagonyelftöl sem idegen. : P
Csapdafelfedezéshez/hatástalanításhoz cunning kell sok. Valamint alapból nem árt, ha abból sok van, mert az egyik skillre, ha tudsz már tenni pontot, akkor azt veszi alapul az erö helyett. Ergo mintha harcosnál az eröre tennél, nála a cunningtól függ a sebzés.
Ügyességre a legtöbb pont, aztán cunning, majd egy kis életerö, kb ennyi. Csak ezekre adj.

Kumiho #2179

hopp bocs akkor masrol beszelunk. az orult varazslonak lehet verfarkas bort adni 😊

Mike at home
most már késõ szerintem

de ott nem farkasbor kell, hanem verfarkas bor 😊

Mike at home
akkor az mindjárt itt van
egy pagonyelfnek stílszerüen felderítõnek is illik lennie nem?
mégse bérgyilkos, az olyan cityelf stílus

és az miért van, hogy a csapdákat - holott semmiféle csapdakészítési képessége nincs - mintdig a karim fedezi fel? ezekl szerint nem a csapkakészítõ skill kell hozzá, hanem a medvetalpas izé - aminek a neve nem jut eszembe?

böröczk
menj elöbb, beszélj a csajszijával is. majd fuss hozzá vissza, és akkor már elfogadja.

Kumiho #2179

Mike at home
hát nálam az a marha nem fogadta el, ellenben ég a feje felett a jelzés, de nem tudok vele mit csinálni

böröczk
7. és 14. szinten kapod meg a második specializációt, azt hiszem.

Kumiho #2179

böröczk
De van, oda viszont elgé egy darab farkasbör. Ugyhogy amig elérsz a dalish elfekhez, tarts meg legalább egy farkasbört, mert ott majd hasznát veszed egy mellékküldinél.

Kumiho #2179

Mike at home
azt bírom, hogy van ugye a tábor, ott a kereskedõ, és akkor hadovál nekem vmi discount-ról, aztán semmivel sem olcsóbb vagy ad több pénzt a mocsokja mint a többiek

A farkasbõröket nyugodtan eladhatod. Jómagam legalábbis nem találkoztam olyan küldivel, amiben azt kellett adni valakinek.
böröczk
Öhm, a köveknek késöbb, ha már megszerezted a törp szövetségeseket, lesz szerepük, úgyhogy én a helyedben tartogatnám öket.

Kumiho #2179

Mike at home
hiába keresem a wikin, sehol nem találom hogy képzettségeket hány szintenként ad?
a specializáció meg tényleg 10. szintenként van? ergo a ikövetkezõt 20-ason tudom felvenni?
egyébként kb. hányas szintig szokott a karakter eljutni?

Mike at home
csak azért kérdeztem, mert ha eladom, aztán jön valaki, hogy kell neki 3 csicsás váza akkor megszívtam
úgyanígy a farkabõrök sem kellenek?

Miért kellene egy offline játékhoz tört szerver? 😄
tört server nincs ehhez a játékhoz segitsetek már légyszi
dw warrior annyira imba, hogy siman megoltem cauthrient nightmaren, amikor le akar tartoztatni, midnenfele mage trukk nelkul 😊

lightjack
még max annyit változtatok h 2. nak inkább elkezdem a mass para utat nem a heal-t. am melyik tart tovább? a mass para vagy a para explo?? úgyértem a hatása.

lightjack
hát nálam nem kuka hanem eladom.

Aminél lila "ajándék" feliratot találsz, azt oda lehet adni a csicskáknak hogy jobban lájkoljanak téged, a többi kuka.
Igen, csak ne feledd hogy minden spell lejár elõbb-utóbb (bossoknál inkább elõbb), és míg Misdirection Hexbõl csak 1 van, addig stunból 4 is (Para Explo, Mind Blast, Mass Para, mezei Para), így mindig van mit ráraknod, ha az egyik épp kifogy. A Misdirection Hex talán csak Ser Cauthriennél tart tovább mint a stun (bár lehet hogy azt is leszarja 1 sec alatt mint minden mást).
De m inek folyásoljak befele bárkit is, mikor semmi szükség rá? ^^
Mike at home
szvsz nem
lehet játszani úgy is, hogy nem tökéletesen optimális a karaktered

nem hisezem hogy ne lehetne ilyen karakterrel is végigjátszani

én spec sosem voltam maximalista egy játékban
nem kell tudományosan nekiállni
nem egy gépet fejlesztesz hanem egy karaktert

Mike at home
a különbözõ drágaköveknek, meg a mindenféle nem ajándék vackoknak van szerepe, vagy eladhatom õket (különbözõ listák, üres pergamen, csicsás váza, gyûrû, stb)?

lightjack
azért pár dolgot megfogadok keysersoze-tól. pl az alap dolgokat, a paralysist, meg a SOTC.-t ...de inkább megyek vérmágia felé, nekem az szimpatikusabb.jah és befolyásolásra megyek rá. meg sztem vhova beiktatom a hex-eket, mert elég pro képességek. rányomom a bossra párat azt szinte semmit nem fog sebezni. kösz még1szer a tanácsokat jópárat megfogadok, jah és a buildeket nem lemásolom, csak én is a para úton akartam végigmenni és ehhez kértem segítséget hogy hogyan is csináljam.

böröczk
Herbalismot megcsinálhatod bármelyik csapattárs mágusoddal is, minek pazarolnád a saját karakteredre, amikor annak ott a befolyásolás. -.-"

Kumiho #2179

amugy ne legyen mar ebbol wow, hogy midnenki masolja a buildeket. van rengeteg spell/skill/kepesseg/akarmi egyik sem olyan, hogy hianyaban nem lehet vegig vinni a jatekot, tehat en azt tanacsolom, hgoy ugy epitsd a karaktered ahogy NEKED szimpatikus. pl en a para explosiont nem is hasznaltam, mert tul konnyuve valik tole a jatek, ahogy anno 1.00-1.01 korul a forcefield, taunt= halhatatlan tank kombot sem, amit azota halisten fixeltek is ugy tudom 😊

Választhatod azt is, én csak leírtam hogy sztem miért jobb a herbal.
Nem kell, dehát mi az ami elengedhetetlen Combat Trainingen kívül? A maradékból a legértelmesebb viszont a Herbalism. Sztem. Azzal mindig tudsz pénzt csinálni, akár szólóban is mehetsz, nem kell ezért csicskákat vinni magaddal. Ez egy biztos támasz az egész játékon keresztül, nem kell mástól függeni. Szabadságot ad.
lightjack
huha nah ezt a sok infót nagyon köcc😊 minya nekiállok és elolvasom. kösz mindent étlleg elég hosszú idõ lehetett míg mindezt leírtad, hálám üldözzék. csak egy dologban más a véleményünk, ez a befolyásolás. de ne menjünk bele a vitába, így is nagyon hálás vok, köcc még1szer.