18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
slybacsi #15492 szedtem onnan párat, nem működött. mindegy. szerintem nem fogom végignyomni, mer folyton fagy, k. jó, hogy végre rászánom magam és megveszek egy játékot, erre ugyanúgy fagy, bocs sokkal jobban, mint egy crackelt szar.... -
#15491 "csak emberrel mehetsz, azon belül is Hawke-kal" -
#15490 de ember karit lehet? -
Evoluti0N #15489 A karaktert nem lehet, mivel ugye csak emberrel mehetsz, azon belül is Hawke-kal. A mentést tudod importálni csupán. Az-az: az első részben hozott döntéseid hatással lesznek a második részre. -
#15488 átlehet majd impootálni a DAO2 be a karinkat ez szuper -
Evoluti0N #15487 Azt tudom, h a Vérvonalak mentését lehet majd. Hogy az Eszmélését is lehet-e majd, arról fogalmam sincs. -
phoenix99 #15486 Sziasztok én valahol azt olvastam hogy ha befejezem az Originst meg az Eszméléseket egy ugyanazon karakterrel akkor a végsö mentést lehet importálni a DAO 2 ben igaz ez mert akkor nem törlöm az eddigi mentéseimet: -
#15485 passz, google-t tudom javasolni, esetleg gamecopyworlds.com, ott szoktak trainerek lenni. Legalábbis egy-két éve, azóta nem igen voltam fenn ott. -
slybacsi #15484 hiszed vagy sem, nálam ugyanez a gebasz. csak egy nagyon régi játékállásom van meg, majdnem ugyanaz mintha előlről kezdeném... amúgy tudtok működő trainert esetleg? :) -
#15483 az mondjuk nem jelent semmit, én kétszer játszottam végig, majd elszállt a winyóm... -
#15482 Nem akarok kötekedni, de ha már 4x végigjátszottad akkor van mentésed amit importálhatsz nem? -
slybacsi #15481 ja, és mielőtt csesztetne valaki hogy miért kell cheat, csak azért, mert már végigtoltam négyszer hardon cheat nélkül, de most megvettem az awakening-gel együtt és importált karakterrel akarom elkezdeni, nem csak úgy a semmiből... -
slybacsi #15480 sziasztok!
tudnátok segíteni? eredeti dragon age van, 1.04-re patchelve és kellene hozzá egy trainer, hogy gyorsabban végig tudjam nyomni. amiket eddig a neten találtam nem műkődött egy sem. tudna valaki egy jó linket adni? előre is köszönöm -
steweee #15479 köcce -
Evoluti0N #15478 Kiegészítés. Elméletileg kell lennie egy DLC decrypter mappának és abban egy fájlnak, amit le kell futtatnod, még mielőtt megtennéd az előző kommentemben leírtakat. -
#15477 köszi -
Evoluti0N #15476 Ha jól értettem, akkor warez DLC-t töltöttél le és nem indul el? Ez esetben C:/(Felhasználónév)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings". Itt keresd meg az Addins.xml fájlt. Nyisd meg Wordpad-ben, majd keresd meg a RequiresAuthorization="1" szöveget és cseréld ki erre: RequiresAuthorization="0" -
#15475 töltötem le dlc ket a netről de azt irja ki lépjek be azzal a felhasználóval nem lehet ezt megkerülni? -
#15474 Nem Addins mappa, packages/core/override. Az addinsba a daupdater, vagy a dao mod manager által (dazip) feltelepített modokat másolja. -
Hellbourn #15473 Öhöm, szóval kodek gyanús szerintetek is. Tudtok ajánlani egyet? Akkor azt feltöltöm és ha van másik is egyidejűleg akkor utánanézek és törlöm a gépről.
Kisokka a legújabb driver természetesen fenn van mindenből. Anélkül neki sem állnék hibaforrásokat keresgélni :) De azért köszi! -
phoenix99 #15472 Köszi Fantus már meg is oldottam -
#15471 Illene egy telepítési útmutatót is becsomagolni a RaR-ba.
Valószínűleg a C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\AddIns mappába kell bemásolni a RaR tartalmát, de egy melléket dokumentumban adnak telepítési útmutatót (ha nincs ilyen az a modra nagyon rossz fényt vet)
Ajánlott még átnézni a hozzászólásokat is a nexuson, mégha nem is értel belőle sokat, annyit ki lehet hámozni, hogy pozitív, vagy negatív véleménnyel vannak-e a modról. -
phoenix99 #15470 segitséget kérnék töletek
Leszedtem egy cuccot a dragon age nexusrol valami armageddon nevü magick modot de nem tudom hogyan kell telepiteni mert RAR ban van és nem DAO updateros hanem valami bemásolos cucc
a segitséget elöre is thx -
#15469 Ez az szerintem -
#15468 Engem csak az zavar ahogy fogja, jó reális, mert nehéz és úgy van egyensúlyban, de akkor is hülyén néz ki. Erre nem talált vmi modot? nem igazán van ötletem h keressek rá nexusos :s -
Evoluti0N #15467 Ez nekem is új. -
GreyWarden #15466 Zavar titeket a kétkezes kardok hosszúsága? :D Erről a fóbiáról még nem hallottam... XD -
steweee #15465 igaz, még nem próbáltam most ki ilyen későn, mert ha belekezdek ma se alszok semmit :) -
steweee #15464 az a mod kellene ami a kétkezes fegyvereket rövidebbre konvertálja. tényleg zavaróan hosszúak. még csak most kezdtem vele játszani, sten-nél vált nyilvánvalóvá, többieknek nincs.
mi a neve, mert nem taláom a nexuson ?
a vfx remover megvan, az volt a másik amit kinéztem magamnak, de abból vmi olyan verzió kellene, hogy amikor nincs csata akkor nics effekt, de csata közben amikor kézbe veszi akkor már van... -
himpike #15463 Ez amit linkeltél totál másra jó, ez az éppen működő precesseket(folyamatokat) ellenőrzi, a CPU teszthez nincs köze. -
himpike #15462 CPU tesztelésre ott az Orthos.. az alaplap az amire nincs értelmes tesztelési lehetőség. -
#15461 Léteznek processor ellenörző szoftverek, de hogy mennyire hatékonyak, nem tudom, mi az említett "paraszt módszerrel" találtuk meg a hibát.
Angol nyelvtudás híján nem is próbáltam szoftverrel okoskodni.
Garanciális szervizekben is a szoftveres hibaellenörzés az egyszerűbb, műszeresen talán csak a gyártónál tudják elemezni a processorokat, ami nem egyszerű művelet, hisz a processorban lévő transistorok száma 100milliós tétel.
Processor explorer -
kisokka #15460 Jó, azt gondoltam, hogy erre így jöttél rá, hogy a proci a ludas, de mivel lett megnézve, hogy rosszul számol?Van ehhez valamilyen progi esetleg, vagy műszeresen lett átvizsgálva?Offnak tűnik a kérdés, de néha én sem érzem úgy, hogy megfelelően működne a procim.A játékokkal semmi baj, meg nem szaggat, de néha mégis mintha többet akarna dolgozni, mint kellene.Nehéz ezt így elmagyarázni, meg nem is ide tartozik, csak érdekelne. -
#15459 Átraktuk a processort egy másik gépbe, s abban is hozta a hibát - hihetetlen volt, hogy játszani lehetett vele, de filmeket szaggatva játszott le.
Ez egy hosszabb tortúra volt, nagyon körülményesen sikerült kiszűrni, hogy a processor nem működik megfelelően.
-
#15458 köszi -
kisokka #15457 A kérdésem még mindig adott: hogyan jöttél rá, hogy a proci számítási hibákat vét? -
hevesike #15456 http://hlteam.try.hu/ -
#15455 megtudod mondani hol a magyarosítás? -
#15454 Írtam, hogy minimális esélyt adnék arra, hogy komolyabb hardveres gondja legyen a gépnek, de teljesen nem zárható ki.
Mivel filmeknél, s játékokon belül a videoátvezetőknél van probléma, ezeknek semmi köze a physyx-hez, alapvetően kodek-gondnak néz ki.
Ez lehet a megfelelő kodek hiánya, de adódhat abból is, hogy több kodek van telepítve, s azok akadnak össze.
-
kisokka #15453 És arra hogyan jöttél rá, hogy számítási hibákat vét?
Hellbourn-nek meg szerintem csak annyi a gondja, hogy valami nincs fent a gépén.Esetleg frissebb driver a videokártyához.Én formázás után a physyxről is el szoktam feledkezni, bár általában ha telepítek egy gammát, akkor figyelmeztet erre, de nem mindegyik.