Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jók tényleg a spec kombók amiket üt, ilyen még emlékeim szerint egyetlen játékban sem volt, hogy emel, dob, ledönt... NWN-ben leütés és kábaság volt csak, de mndig helyen harcoltak már közelrõl,kis elmozgással
aminagyon nem tetszik, hogy figyelni kell, hogy a nem csapattag karakterekrõl továbblépés elõtt leszedni a neki adott mágikus fontos cuccoka, mert különben bukta. pedig megpróübálja a program vissazadni amit ráaggattunk, de vhogy nem minden sikerül neki.
mûködõképessé tettem végül minden modot, játszadozni kellett vele, de végül is teljesen ingyér...
bár ha megveszem az alapjátékot eredetiben, akkor az mibõl lesz jobb nekem ?
Kumiho #2179
[merlinw.org]
Egyébként olyan mod van, ami skippeli a Fade-t, kizárólag az álom részt, mert azt sokan rühellik. Viszont megkapsz minden ott szerezhetö attributumot, kódexet, ami viszont kissé csalás szagú.
Kumiho #2179
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
csak egy új helyszínt ad be, azrét nem látszik ? de akor is kellene, mivel a tárgyaknak is van...
most szerkesztettem bele az összes dlc-t,minden látszik és megy, kivéve ezt..
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
a kiegészítõknél :
origins - vérvonalak = alapjáték
awakening - eszméllés = elsõ kiegészítõ nagy történet
darkspawn cronicles = második nagy kiegészítõ történet
helyes-e ?
annyi volt, hogy a horroonti küldit nem engedte befejezni amikor beszélni kell az öreggel.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Bhelen mellett kardoskodva körül is nézhetsz az alagutakban, Harrowmont az aréna küzdelmehez kés segítséget.
Második küldetésük ugyanaz: számolj le Jarviaval, aki a Porváros alatti bûnszövetkezet vezetõje.
A harmadik feladatuk lesz Branka megkeresése, ami Mélyutak legtávolabbi bugyrába vezetõ kalandozás után teljesülhet.
pályákat is lehet benne készíteni nem?
Ha unod a játékot, inkább fejezd be és játssz mással😊
[merlinw.org]
hogy pl vmit átállítok és akkor nem indul vagy ilyesmik.
Õssárkányt életben hagyni: bukott XP, bukott loot.
A sárkány tele van páncélokkal, fegyverekkel (ételmaradványok?), bár ezek nem minõségi cuccok.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vagy olyat nem lehet?
A sárkányoknak vagy 4 szintje van, a top az õssárkány, ebbõl 3 van: Archdemon, Flemeth, fake Andraste. Alatta van a normál sárkány, pl. ilyenbõl csinálja Wade az utolsó páncélját. Ez alatt a kis lófaszsárkányok, amik tudatszám hemzsegnek, pl. werewolf barlangban, circle tower tetején, vagy az urna elõtt. Ez alatt vmi drakeling nevû micsodák vannak, 2 sallertól hazamennek, ezek csak jóindulattal nézhetõk kicsit is sárkánynak.
[merlinw.org]
Figyejetek hany sarkany boss van a jaktekban mert eddig csak eggyet nyirtam ki a pagonyelfeknel mikor le kellet olni Feheragyart.
magyarán nem kell kötelezõen megcsinálni.
vagy pl bizonyos küldiket pl az egész mágus tornyot meg a törpökét meg ilyesmi?
illetve olyasmi ami dob több küldit vagy ilyesmi?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Templárus páncélt ráadhatod Alistairra is.
Templárusnak csak mágusok, varázshasználók ellen vannak speciális képességei (lásd Alistairnál), tomboló spec-t tanulhatsz könyvbõl (Denerim piacterén a törpétõl megveheted), vagy türemesen bevárod Oghren mestert, a bajnos specializáció eléréséhez sokat kell talpalni (Redcliffe earlja avat bajnokká, miután meggyógyítottad)
Nagyon fontos!Hogy lehetek templarius?Kaptam egy templarius sisakot minden oke kaptam egy templarius pancelt de ahoz kell templarius legyek esetleg hogy lehetnek templairus?Aki tud segiteni meg egy kicsit is benne lecci irja le!Koszonom elore is!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kicsit kevesebbet kellene Dragon Age-ezni 😊