Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na a torony megcsinálva, ogár kiiktatva. nem kellett azzal ám semmmit szarozni nehéz fokozaton sem, alistair, toronyõr és én a rugónõ szurkapiszka, mágus távolból lövi...

nagyon jók tényleg a spec kombók amiket üt, ilyen még emlékeim szerint egyetlen játékban sem volt, hogy emel, dob, ledönt... NWN-ben leütés és kábaság volt csak, de mndig helyen harcoltak már közelrõl,kis elmozgással

aminagyon nem tetszik, hogy figyelni kell, hogy a nem csapattag karakterekrõl továbblépés elõtt leszedni a neki adott mágikus fontos cuccoka, mert különben bukta. pedig megpróübálja a program vissazadni amit ráaggattunk, de vhogy nem minden sikerül neki.

mûködõképessé tettem végül minden modot, játszadozni kellett vele, de végül is teljesen ingyér...

bár ha megveszem az alapjátékot eredetiben, akkor az mibõl lesz jobb nekem ?

Ja, fõleg ha fire only mágussal vágsz neki. ^^ Én is úgy tettem, aztán lvl1 magic missilevel meg frostakármivel nyomtam végig kb. az egészet. Jó, van ahol lehet használni a tüzet is, de legalább a fele immunis rá. Viszont ha megvan a gólem form, utána már csak idõ klrdlse, ha visszaváltasz emberbe, majd megint gólembe, újratölti az életet, tehát szinte megölhetetlen pofozógép.
böröczk
Jaja, szerintem se rossz, föleg ha mágus karakterrel mész, kis nosztalgia : P De azért hatodjára valóban kicsit sok lehet.

Kumiho #2179

MerlinW
Nekem meg pont a Fade az egyik kedvenc részem😊 Új karakterrel mindig a mágusok felé indulok elõször😊

[merlinw.org]

MerlinW
Gyakorlatilag bármit, azzal "készült" a játék, és azzal készítik a mod-okat is.

[merlinw.org]

böröczk
És annak meg mi értelme lenne?
Egyébként olyan mod van, ami skippeli a Fade-t, kizárólag az álom részt, mert azt sokan rühellik. Viszont megkapsz minden ott szerezhetö attributumot, kódexet, ami viszont kissé csalás szagú.

Kumiho #2179

Ha jól emlékszem a táborhelyen most van egy +faszi, nem messze a törpe árustól. Azzal beszélj.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a wardens keep-nek ha telepítve van hol kellene szerepelnie ? nem látom sehol feltüntetve a letölthetõ tartalmaknál, se a további életutaknál.

csak egy új helyszínt ad be, azrét nem látszik ? de akor is kellene, mivel a tárgyaknak is van...

most szerkesztettem bele az összes dlc-t,minden látszik és megy, kivéve ezt..

A Darkspawn Cronicles csak egy pár órás DLC, nem kapcsolódik a történethez, sõt, egy olyan rövid történetet játszunk végig egy éjfattyú vezérhímmel, ahol csak Alistair éli túl Ostagart (a szürkék közül legalábbis). A többi stimmel.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

na úgy látom megint akciós 2000-ért

a kiegészítõknél :

origins - vérvonalak = alapjáték
awakening - eszméllés = elsõ kiegészítõ nagy történet

darkspawn cronicles = második nagy kiegészítõ történet

helyes-e ?

lightjack
am én sem értelek. ha nem tetszenek a játék fõküldetései, amik igázból a játék gerincét alkotják, akkor ne játssz vele.

Murder3
én az arénába horrowontot segítettem, majd úgy átálltam Bhelenhez.
annyi volt, hogy a horroonti küldit nem engedte befejezni amikor beszélni kell az öreggel.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Fantusz
Fõküldetést kell csinálni, nevezetesen valamelyik királyjelölt küldetéseit, s majd az küld Mélyutakra, de elõtte még néhány más feladatot adnak.
Bhelen mellett kardoskodva körül is nézhetsz az alagutakban, Harrowmont az aréna küzdelmehez kés segítséget.
Második küldetésük ugyanaz: számolj le Jarviaval, aki a Porváros alatti bûnszövetkezet vezetõje.
A harmadik feladatuk lesz Branka megkeresése, ami Mélyutak legtávolabbi bugyrába vezetõ kalandozás után teljesülhet.

Murder3
de ellenfeleket is lehet lepakolni benne nem?
pályákat is lehet benne készíteni nem?

Melyutakra gondolok mikor tudok vagy hol tudok bemenni?
Fantusz
Figyelünk, s ha érthetõen leírod a problémádat talán segítünk is.

Figyeljetek orzamarba van valami expedicio enis elkellene jussak oda de nem talalom hol van ez?
MerlinW
Nem egyszerû, befolyásolhatja, és tönkrevágod vele a komplett játékmenetet (gyak. nem fogod tudni elérni azt a szintet amire a játék végén szükség van).

Ha unod a játékot, inkább fejezd be és játssz mással😊

[merlinw.org]

Ah en nem tudom meg csinalni az orzamar fo kuldit nem tudom meik az ez nem igaz mar...
Murder3
reméelm egyszerû és ugye ez nem fogja befolyásolni a játékot.
hogy pl vmit átállítok és akkor nem indul vagy ilyesmik.

Fantusz
Flemetet életben hagyni: bukott XP, loot nincs (nem muszáj megölni, a párbeszédben fel is ajánlja, hogy odadja, amiért mentél, távozz békével)

Õssárkányt életben hagyni: bukott XP, bukott loot.
A sárkány tele van páncélokkal, fegyverekkel (ételmaradványok?), bár ezek nem minõségi cuccok.

Nem kell, csak lehet. Flemeth mellékküldetés csak, a fake Andrastet nem muszáj legyakni, be lehet állni a brigádjába, egyedül az Archdemont lesz muszáj, mert az a játék végcélja.
Flemeth nem jön, mert azt megszállta egy õssárkány. Flemeth lelke amúgy halhatatlan (mármint az õssárkányé, csak ez már egyben van), csak a testét lehet elpusztítani. Morrigant is azért küldte el veled, hogy megerõsödjön, nagyobb maciccel rendelkezõ emberekbe hamarabb bele tud mászni. úgy megy ez mint a Skeleton Key c. filmben. 😊 Ebben a játékban kereken 0 db jó sárkány létezik, moriálisan is legyakható mindegyik. 😊
lightjack
olyat lehet h pl aszondod morrigannak h megölted flemethet de hagyod õt elengedni. vagyis asszem van ilyen, é.n ezt az opciót nem választottam még, csak láttam h lehet ilyenre menni, de lehet h akkor sem menekül el flemeth és muszály megüölni. de sztem életben lehet hagyni ha azt akarod.

Mike
meg alapból nem tetszik, hogy sárkányokat kell öldösni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
és mi van ha azt mondom, hogy szia Morrigan, jöjjön inkább Flemeth velünk 😊
vagy olyat nem lehet?

De, a pirosak a bossok. Pontosabban elvileg k. nehéz ellenfelek. Gyakorlatilag meg nem mindig. Egy mana clash csodákat tud tenni mágusokkal, démonokkal. Stun pedig a revenantokkal. A kettõ együtt pedig Uldreaddel is.

A sárkányoknak vagy 4 szintje van, a top az õssárkány, ebbõl 3 van: Archdemon, Flemeth, fake Andraste. Alatta van a normál sárkány, pl. ilyenbõl csinálja Wade az utolsó páncélját. Ez alatt a kis lófaszsárkányok, amik tudatszám hemzsegnek, pl. werewolf barlangban, circle tower tetején, vagy az urna elõtt. Ez alatt vmi drakeling nevû micsodák vannak, 2 sallertól hazamennek, ezek csak jóindulattal nézhetõk kicsit is sárkánynak.
Csak a Fadere van mod amivel átugorhatod.
Figyu azok nem bossok ameiknek egy vastag hosszu vonal az eletuk?Tehat kulonbozik a moboktol mert en a wor d of warcraft-hoz hasonlitottam lehet hogy nagy butasag volt ez reszemrol 😞
MerlinW
Egy mód van rá, abbahagyd a játékot😊 Viccet félretéve, miután a fõszálhoz tartozik, nincs és nem is lesz ilyen mod. Illetve ott van a Toolset letöltöd (ha olyan kiadásod van, akkor a második DVD-n is rajta van) és olyanná faragod a játékodat amilyenné akarod.

[merlinw.org]

lightjack
ha arra a sárkányra gondolsz amikor még a romok felsõ szintjénél voltál az nem boss sárkány. az csak 1 nrom sárkány. a boss sárkány pl flemeth és a szent hamvak urnájánál található "ál" Andraste.

Hali!

Figyejetek hany sarkany boss van a jaktekban mert eddig csak eggyet nyirtam ki a pagonyelfeknel mikor le kellet olni Feheragyart.
Murder3
ami kiveszi a küldetést.
magyarán nem kell kötelezõen megcsinálni.

lightjack
egyetértek az elõttem szólóval. hö?

hö?
Ha jól van összerakva a brigád, akkor lvl 7-9 közt már lehet. Most kezdtem megint újra, lvl 9-en már 3 revenanton túlvagyok. A lényeg a folyamatos stun.
Murder3
oylan mod létezik hozzá ami kinyomja a fõszálakat?
vagy pl bizonyos küldiket pl az egész mágus tornyot meg a törpökét meg ilyesmi?
illetve olyasmi ami dob több küldit vagy ilyesmi?

MerlinW
Az üllõ megtalálása és valamelyik király megválasztása.

[merlinw.org]

Figyelejtek Mi a fo kuldetes torpicsekkeknel?Mert en csinaltam meg 3 at de nem hiszem azok voltak.
Murder3
annyit nem ér nekem ez,inkább a dirt2-t😛

Szabi84
Bosszúálloknak hányas szintõl érdemes nekiugrani, frankó kis páncélt rejtegetnek, de nem bírok velük még:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fantusz
Templárus specializációt Alistairtól lehet tanulni (nem azonnal, el kell érni nála, hogy tanítson)

Templárus páncélt ráadhatod Alistairra is.
Templárusnak csak mágusok, varázshasználók ellen vannak speciális képességei (lásd Alistairnál), tomboló spec-t tanulhatsz könyvbõl (Denerim piacterén a törpétõl megveheted), vagy türemesen bevárod Oghren mestert, a bajnos specializáció eléréséhez sokat kell talpalni (Redcliffe earlja avat bajnokká, miután meggyógyítottad)

Csak ennnyi?Mert o nagyon szeret engem sok ajandekot adtam neki 😛
Fantusz
Beszélgess Alistairral, haverkodj össze vele.

Sziasztok!
Nagyon fontos!Hogy lehetek templarius?Kaptam egy templarius sisakot minden oke kaptam egy templarius pancelt de ahoz kell templarius legyek esetleg hogy lehetnek templairus?Aki tud segiteni meg egy kicsit is benne lecci irja le!Koszonom elore is!
nov 1.-15.

böröczk
Meddig tart az akcijó, mert pajtásnak jó lenne Karácsonyra : P ?

Kumiho #2179

btw megint 1990 ft a jatek is meg a kieg is. aki warezzel nyomja menjen vegye meg!

Magasabb meggyõzés szükséges. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mike
hû milyen horror álmom volt, démonokkal, hirtelen jött természetellenes sötétséggel <#ijedt>, késsel amivel saját kezemmel akart leszúrni valami erõ, csajokkal, akik szerint engem egy démon szállt meg, brrrr

kicsit kevesebbet kellene Dragon Age-ezni 😊