18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#15532 az xp en minden több játék megy mint a win 7 en -
kisokka #15531 És mi lenne, ha nyomna egy jobb gombot a parancsikonon és a "Kompatibilitási problémák megoldása" című fejezetre kattintana?Nem kell egyből új oprendszert húzni, vannak megoldások is.Be lehet állítani azt is, hogy milyen kompatibilitásban fusson.Nekem is nemrég volt egy hasonló problémám(igaz, teljesen más játékkal) és ez megoldotta.Egy próbát megér. -
#15530 váltsál xp re vissza -
Katarn576 #15529 Hello mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Folyamatosan akadozik a játék. Nem lehet valahogy ezt ki javítani? Eredeti a játék. Eredeti Win 7 oprendszerem van, 32 bites, egy Radeon HD 3870 vidi kártya, 3 giga ram, egy 2 magos 2,66 gigás proci. Az a furcsa hogy eddig XP SP 2 volt a gépen, és azon akadásmentes volt a DA, viszont amióta Win 7 van fent a gépen, folyamatosan akadozik. Frissítettem vidi kártya drivert, Direct-X-t, de semmi. A legalacsonyabb grafikus felbontást is ki próbáltam a játékban, de ugyanaz. Folyamatosan akadozik az egész, csak néhány helyen lehet látni folyamatos futást. Ja, és természetesen fent van a játékon az 1.3-as és 1.4-es javítás is.
Ha bárkinek van valami ötlete, vagy van olyan ember, akinek hasonló problémája van/volt, és megtudta oldani, az kérem segítsen nekem.
Előre is köszi szépen. -
#15528 ó photobucket de szeretlek...
akkor újra:
-
...és tényleg... -
#15526 Az importálás elég félszeg dolog lett, ugyanis bármelyik mentést át lehet importálni, s a legtöbben a végső csata előtti mentésből csinálnak import karaktert, felkészülnek az Awakeningre.
Fegyverekből a rúnákat kiveszik (különben eltűnik), leszerelik a csapattagokról a fontosabb kellékeket, eladják a fölösleges cuccokat, stb.
Az importálással szinte csak a főkarakter képességeit viszed át az Awakeningbe, nagyon laza a kapcsolat az alapjáték és a kieg között - egy villámjelenetben megjelenik Alistair( vagy Lenora), Wynne, Oghren végig ott lesz melletted, de a múltról egy-két homályos utalás kivéve nem lesz szó.
Ezzel együtt érdemes import karakterrel végig játszani, különben egy ismeretlen előéletű, 18as szintű human főhőst kapsz, akinek komoly 15 arany csörög az erszényében. -
ferenc001 #15525 Ha importálsz, akkor igen, ha új Warden-t kezdesz, akkor nem valószínű. Csak most jutott eszembe hogy lehet új karaktert is csinálni, tessék elnézni, éjjel van már :) -
ferenc001 #15524 Igen. -
gezu1025 #15523 Nekem sikerült....
És a másik kérdés a witch hunt arra az alaptételre épít, hogy Morrigan ajánlata el lett fogadva? -
ferenc001 #15522 Tudtommal olyan mentést nem lehet importálni, ahol meghalt főhős, az olyan mentések asszem meg sem jelennek, csak az sárkányölés előttiek, de mivel nem próbáltam még halott karaktert importálni, ezért nem tudom biztosra. -
gezu1025 #15521 Tiszteletem mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én imporlátok egy olyan karaktert awakening-be amivel a sima játék végén *spoiler kibeleztem a vezérdémont és meghalt, azt az awakening valahogy megoldja-e, úgy értem valami jó szöveggel, hogy oppá mégse halt meg vagy csak simán túlteszi magát azon a "kis" gondon, hogy halott karaktert importálok? ^^ -
#15520 ja és ne pénzt adj, hanem elfgyökeret
mondjuk úgy 1000-et :) -
#15519 van
xp -
hevesike #15518 Én ezt még nem figyeltem...érdekes, eddig csak azt tudtam h ha pénzt v egyéb cuccokat adsz nekik azt vmenyi XP-t jelent...állítólag csak így lehet elérni a 25. szintet. -
miko1216 #15517 Hali! A táborba ugye lehet pénzt adni a különböző frakcióknak. Van ennek valami szemmel látható következménye is? Bár a végső harcnál észrevettem hogy a lovagok szívósabbak mint a legutóbbi karimnál de van valami beosztás pl Hogy mennyit kell adni hogy valamit fejlődjenek? Én a lovagoknak szerintem több mint száz aranyat is adtam. -
#15516 Ez valóban nem igaz, a DA2 továbbra a saját engine-t használja, amit az originshez csináltak házon belül, tehát nem az ME2-ben is használt unreal 3 engine-t. -
#15515 " Mivel a DA2 a ME2 motorjára épül " - ez nem igaz, valszeg kevered a dialog rendszerel. -
himpike #15514 Hát gondolkodtam az előrendelésen de ha a Mass Effect 2-re hasonlít akkor lehet inkább kihagyom.. kivárom míg forint-ötvenért adjak majd. -
#15513 remélem összefutok a karimal cool lenne -
#15512 A hírek arról szólnak, hogy a döntések egy részét lehet átimportálni a DA2-be, hasonlóan, mint a ME2-ben volt, azzal a különbséggel, hogy itt a főkarakter teljesen új.
Mivel a DA2 a ME2 motorjára épül, így akik játszottak a Mass Effect második részével, valami hasonlóra számítanak a Dragon Age folytatásában, függetlenül attól, hogy tetszik-e az ötlet vagy sem.
Leegyszerűsítették a majdani főhős előtörténetét, de minimális eltéréseket azért engedélyeztek.
Ugye Shepard is lehet férfi, vagy nő, de mindenképpen human karakter. Lehetett a homályból előlépett veterán katona, világűrben kóborló vándot, vagy telepes, de mindezeknek nem sok jelentősége volt, párbeszédeknél néhány mondat eltéréssel megoldották.
Az átimportált döntéseket is ügyesen mellékvágányra állították, a DA2-ben is valami hasonlóra számítok, remélem kellemesen csalódom majd.
-
#15511 Akkor miért csinálták modolhatóvá a játékot? Mert akárhogy nézem ennél mod barátabb játék nincsen. Gondoltak volna erre akkor. -
#15510 Ezt már említették egyik interjúban, hogy nem vállalnak felelősséget a modok által okozott esetleges problémák miatt, ami miatt pl. nem tudnád importálni a mentést. -
kisokka #15509 És ha a csapattagod lenne? :P -
Evoluti0N #15508 Nekem nem is tetszene ha összefutnánk. Tök fura és zavaró lenne, h találkozok a régi karakteremmel és nem én tartom irányítás alatt. -
GreyWarden #15507 Szerintem szinte biztos, hogy nem futunk össze a saját karakterünkel, persze szép is lenne. -
#15506 Vérmágiához igazi lelketlen bunkónak kell lenni szerep szerint, a képességei arra irányulnak, hogy saját, és csapattársaid életerejét megcsapolva manához, varázserőhöz juss, miközbe esetleg a csapattársad meghal.
Megszereztem a specializációt, de még a legbunkóbb mágusommal sem használtam a képességeket.
Van a játékban néhány vérmágus, akik látványos-hatásos vérmágia trükkel képesek meglepni - no ilyeneket a játszható karakterek nem kapnak, a vérmágia specializáció kb. az alakváltással van egy szinten. -
#15505 Nem valószínű, mert ha telepítettél modokat akmik karakter készítéshez vannak akkor gondokat okozna DA2 -ben ha a mentéssel együtt a kinézetét is importálja. -
#15504 Esetleg valamikor a későbbi évek folyamán, már persze ha életben maradt a warden. :)
De én sem tartom nagyon valószínűnek, hogy összefutnánk vele, de semmi sem kizárt. -
hevesike #15503 Szerintem sincs sok esély, hogy találkozzunk vele, hiszen amikor a történet kezdődik (Lotheringet lerohanják az éjfattyak) ő éppen valahol harcol a szövetségesek segítségéért :D -
phoenix99 #15502 igaz kicsit elszomoritottál de köszöm a gyors választ -
#15501 Nem, nagy valószínűséggel, még csak látni sem fogod a karaktered.
Azt mondom, hogy a karaktered, vagyis az általad meghozott döntések lesznek hatással a második részre. -
phoenix99 #15500 Akkor azt mondod hogy nekem a karakteremet fogom tudni használni??? mivel az enyém nemes ember igaz csaj Ellisa -
miko1216 #15499 Hali! Valaki le tudná nekem írni részletesen a vérmágia előnyeit és hátrányait magyarul. Olvastam róla angolul de nem minden világos sajnos.
Előre is kösz! -
hevesike #15498 Ha a híreket jól értettem...nem a karakteredet importálod, hanem a DÖNTÉSEIDET...vagyis éle-e Ferelden hőse, ki a király, mi történt Denerimmel, mi történt a szürke kamarásokkal...stb. Vagyis szerintem. -
#15497 Bármilyen karaktert importálhatsz, csak nem azt a karaktert fogod irányítani, hanem Hawke-t.
Hawke a második rész megnevesített főszereplője, full szinkront kap (lásd Mass Effect), és csak ember lehet, de ezen belül ugyan úgy lehet férfi/nő, mage/warrior/rouge. -
#15496 de ember karit importál hatok a DAO1 ből? -
slybacsi #15495 persze nem a játék hibája, gépem szarxik egy ideje, adobe flash player kavar be, szinte mindig. fura... -
slybacsi #15494 1.04 van fent... -
Evoluti0N #15493 Felraktad a legújabb patchet? Nekem egyáltalán nem voltak fagyások a játékban.