Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
amiket nem oda meg a láthatatlan fal vagy egy beomlás elzárt.
egy térképrõl is ír, de azt meg nem találtam a naplóba.
...másik meg a feladat szövege azt írja, hogy Branka naplójába találtam egy térképet ami elvezet a holtak árkáihoz...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mikor lesz elerheto az hogy sarkanyt nyirjak k?marmindt a 3 legendas sarkanyt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://webezovilla.try.hu http://webezovilla.byethost9.com
Nem ártana figyelni a párbeszédekre, Oghrennek is csak sejtése van róla merre mehetett Branka (magyarul fogalma sincs), nyomokat kerestek, úgy haladtok elõre.
Neked eddig sem jöt be a DA, most sznvedsz majd igazán, a leghosszabb küldetésbe vágtál bele, Brankát Mélyutak legtávolabbi bugyrában találhatod (4-5. helyszín lesz a térképen)
nem jelzi a térkép.
Ajánlott minden területen a "fürkész" gombot (Tab) lenyomni, s úgy körülnézni, minden objektumot jelez látótávolságon belül, ennélkül rengeteg alig észre vehetõ dolgot hagyhatsz érintetlenül.
konkrétan mit kell csinálni?
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az elfeknél beletörött a bicskám a csonti hordákba, úgyhogy elmentem a mágusokhoz, nem volt olyan vészes
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
There is no peace. There is only WAR!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha a fegyverekre rakok fagysebzést, tûzsebzést, akkor mindkettõ aktív lesz vagy csak az egyik? és ezen felül a fegyverekbe rakott rúnák is sebeznek?
tehát mindez összeadódik?
sosem gondoltam volna, hogy egy bosszúdémon, hatalmasabb ellenfél mint pl. Ulrich, pedig a statisztika szerint igen
Figyeljetek mikor a torpek hercege elkuld teged hogy keresd meg Brankat ti hova mentetek hogy megtalaltatok?
ami nem tetszik, hogy a taktikai beállításoknál nincs mondjuk alapból 10-15 lehetõség,bár elég lenne 8. mintha az vmi kiváltság lenne. lotheringnél járok nehéz fokozaton, azért már ostagar végétõl megszûnt a folyamatos harc lehetõsége, mert levernek. nem hiszem h ogy teljesen kikerülhetõ a dolog, vagy hogy egy ilyenjátékbannincs szerepe a pause módnak, de azért jobb lenne ha már nem intelligensek a csapattagok alapból ha legalább a beállítási lehetõséget megadnál hogy értelemes dolgokat mûveljenek már az elején is
Csak akkor hajlandó az átok megtörésére, ha belátja erõsebbek vagytok nála.
Nem olyan félelmetes ellenfél, mint amilyennek az elsõ pillanatokban látszik, ha jól van összerakva a csapatod, megfelelõ képességekkel gyorsan leverhetõ (semlegesíteni kell a varázslatait)
amúgy az az értelme van h a fõsztori küldik egyszer jók de többször már unalamsa.
fõleg a torony még redcliffe az el is meg a törpök meg még az is.
az erdõ az jó de ha csak azért játszok h más osztály felé vigyem a a karikat nem hiányoznak a sztori vonalak.
Én amúgyis így vagyok minden animével is h ha egyszer végignéztem utánna már nem köt le ugyan az a történet megint, ezért nem is néztem még újra animéket(pár kivétellel)
ebbe is ha egyyszer a végére érek az nekem a sztori szempontjából elég, annyira nem vmi jó ennek amúgy se a sztorija.