Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
ahh kösz így meglett, érdekes pedig nem volt annyira eldugott, valószínû vmi mást néztem meg és elfeledkeztem arra menni😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Néz meg itt kb.4:00 és 5:30 között.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Murder3
de az összes területen már midnne járható járatot bejártam.
amiket nem oda meg a láthatatlan fal vagy egy beomlás elzárt.
egy térképrõl is ír, de azt meg nem találtam a naplóba.

...másik meg a feladat szövege azt írja, hogy Branka naplójába találtam egy térképet ami elvezet a holtak árkáihoz...

cikasz
nem sajna

http://www.akciofigura.hu

Egyiket a Szent Hamvak Urnája küldetés során, másikat ha elég jó a viszonyod a Morrigannel, harmadikat meg a legeslegvégén.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Sziasztok!
Mikor lesz elerheto az hogy sarkanyt nyirjak k?marmindt a 3 legendas sarkanyt.
JethroHUN
De el sem lehet tévedni 😄 h tévedsz el? szinte egyenes az út 😊 meg amúgy is mondja majd h amikor oda érsz h arra

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Úgy láttam a Bioware honlapján, hogy már megjelent a Dragon Age Ultimate Edition. Nem tudja valaki, lehet majd itthon kapni ezt a speckó kiadást?

http://webezovilla.try.hu http://webezovilla.byethost9.com

Van ott a környéken egy kijárat, ha azon "kimész", akkor jelenik meg a térképen. Ha nem erre gondoltál, akkor viszont fogalmam sincs.

Fantusz
Gyalog...

Nem ártana figyelni a párbeszédekre, Oghrennek is csak sejtése van róla merre mehetett Branka (magyarul fogalma sincs), nyomokat kerestek, úgy haladtok elõre.
Neked eddig sem jöt be a DA, most sznvedsz majd igazán, a leghosszabb küldetésbe vágtál bele, Brankát Mélyutak legtávolabbi bugyrában találhatod (4-5. helyszín lesz a térképen)

Murder3
Szóval a holtak árkáiba kéne eljutnom, de h kell oda menni?
nem jelzi a térkép.

Fantusz
Az erdõben a táborhoz legközelebbi sír mellett van a keresett hely.
Ajánlott minden területen a "fürkész" gombot (Tab) lenyomni, s úgy körülnézni, minden objektumot jelez látótávolságon belül, ennélkül rengeteg alig észre vehetõ dolgot hagyhatsz érintetlenül.

sziasztok van egy olyan küldim hogy:keresd meg és aktiváld a hatalom négy szinhelyét az erdõ-mélyutak-mágustorony-denerim de mit is keressek meg hol vannak mert az erdöt átjártam de semmit ne találtam kéne egy kis help kérlek segitsetek
a négy csaj nagyon jól szuperál egy duálos városi elf- Leliana -Moriggan-Winnye ütöképes quartet nagyon ott vannak
Murder3
Branka megtalálásánál azt írja h kaptam egy térképet a naplómba ami elvezet brankához...na de se a térképen nincs semmi új hely ahova mehetek, se a naplóba nincs semmi.
konkrétan mit kell csinálni?

lightjack
oks ty.

Rolly
Ahhoz hogy megtaláld a könyvet nemfeltétlenül kell,hogy ott legyen Morrigan is. A fõmágus szobájában van 1 ládában. Ha nem találod menj vissza megint. Az meg hogy késõbb is vissza mehetsz érte,elvileg igen.... hisz van még ott mellék küldi és a ládákat csak nem viszik el.

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

lightjack
a kör tornyában nem vittem magammal Morrigan-t, és ott kéne megtalálnom a könyvet amelybõl majd Morrigan mellékküldije lesz. de nem találom. csak akkor tudo megtalálni a könyvet ha azon a küldin Morrigan is velem van?? v majd késõbb ha kész a Kör torony akkor vissza mehetek és megszerezhetem a könyvet???

Azért azt említsük meg, ha Blanka mellé állsz akkor elveszted Palát.

Mike
mivan? ami van az nem elég? vegyél wide monitort és játssz 1680x1050-ben vagy 1920x1080-ban 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Kör tornyát meg lehet csinálni anélkül is
az elfeknél beletörött a bicskám a csonti hordákba, úgyhogy elmentem a mágusokhoz, nem volt olyan vészes

lightjack
zúzok*

lightjack
azt szeretném kérdezni h a spellek listáját, ott a képernyõ alján, ahova bele lehet rakni a spelleket, képességeket lehet vhogy növelni? addig eljutottam h sikerült kihúznom a képernyõ végéig, de még mindig kéne hely. láttam sok embernél, videókban h sokkal több hely van a spell/képesség listáján, de én nem tom tovább növelni. vmi ötlet? jah és végre megvan a mana clash, szal zózok szétszedni Uldred bácsit. de most Így Jártam Anyátokkal, azt meg nézni kell😊😉

ok köszi az infot ha tudsz árat akkor légyszi pm -ben szolj
4k az alap+kieg, a DLC-k meg nemtom. Lesz most vmi hiperszupermegagiga edísön, amiben benne vannak a DLC-k is, árlistában még nem láttam, majd.
nem tud valaki segite abban hogy kb menyiért lehetne megvenni a gamet eredtiben +összes kieggel meg egy oldalt ajánlani ahonnét meg tudnám rendelni mert én szlovákiában lakom és itt csak csehül van meg ugy meg nem akarom megvenni
ja kiraly*
De elvileg en kellene Blankat a kirajhoz vigyem es akkro nem olod meg?
Tökmindegy. Elvileg Blanka felturbózza gólemekkel a hadsereget, viszont gonosz dolognak számít, a másik meg épp ellenkezõleg. Azon kívül hogy ezt elmondják, semmi jelentõsége nincs a sztoriban, a sereg toprongyosan is pont ugyanolyan jó (szar) mint anélkül, úgyse csinálnak semmit az átvezetõ animokban való feszítésen kívül. Azaz asszem be lehet hívni a gólemeket is pályára, meg még vagy 3 másik frakciót, de sose próbáltam ki hány másodpercig bírják (az ilyenek jellemzõen csak golyófogónak jók).
3. +1 "könyv" a redcliffei démonnál, azaz +4 spellpontot kaphatsz a játékban. De van skillnövelõ is, ebbõl is 3, de a játék elején csak egyet érhetsz el (a többihez quest kell, csak a játék végefele elérhetõk). Viszont ez az egy is elég hogy lvl9-en már ki legyen maxolva a Herbalismod (csicskával ezt nem tudod, többek közt ezért jó ha nem bízod másra), kb. 11 aranyért megveszed a fullos lírium poti receptet Denerimben, aztán mehet is a pénzgyártás, lvl9-en már megvehetsz minden jobb cuccot. A Far Songhoz azért kell egy Redcliffe kipucolás is, de mágus cuccokhoz semmi, a 3 socketes junik balta is csak pénz kérdése Bodahnnál, 3 grandmaster rúnával (+15 elemental sebzés) igen ütõs lesz a harcosod is.
Sziasztok!Figyeljetek fontos nagyon!Mikor Blanka es a Kogoelm ott van es kellet beszelni vele akkor kihez kell alni a golemhez vagy Blankahoz?
lightjack
hány ilyen varázsos technikák kódexe van? mert már 2t megvettem h gyorsan letudjam a mana clash-t mert így akarok nekilendülni a Kör tornyának. nemtom h érdemes e most lehasználni a másodikat, vagy van még 1-2 amit még meg lehet venni. mert ugye ha késõbb használom el akkor annál töb XP-t "helyettesít".

Szabi84
kipróbálom, köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nr1ranger
Egy szimpla géprestart megoldotta <#bee1>

There is no peace. There is only WAR!

Csontikkal azt szoktam hogy futás egy ajtó mögé, Alistairt otthagyom tankolni, rányomok egy Repulsion glyphet, ettõl minden ellenfél visszapattan (de nem örökké, elõbb-utóbb átmennek rajta, tehát nem árt igyekezni), Alistairt hátravonom, repül rá a Para rúna, ez ugye Para Explo kombó, leblokkol mindenki, mehet rájuk az Inferno + Fireball, és ennyi a csata. 😊
Mindegyik aktív, de csak az egyik effektjét fogja kirajzolni. Ettõl még sebez mind, ha ráütsz valakire olyan listát kapsz minden ütésnél hogy öröm nézni. 😊
Lenn a katakombákban. Le kell menni a 2. szintre, aztán ahol van egy oltár + kút, ott megcsinálni a leírt szertartást (az 1. szinten kapsz hozzá könyvet), és az ajtó mögötti teremben le kell verni 1 szellemet + 2-3 démont, a kokporsóban pedig ott a páncél, ezzel teljessé válik a szett. Én is most cseréltem le Alistair templár páncélját erre, 11 helyett 18-as AC, meg szett bónusz, nem rossz.
nr1ranger
Sziasztok, az lenne a problémám hogy megvettem a Lelianas song dlc-t, játékon belül le is tölti majd kiírja hogy a telepítés sikertelen. Eredeti játék (+az Awakening is) magyarul van fent 1.04-re patchelve, az összes eddigi dlc-t is legálisan vettem, nem is volt velük semmi gond. Valami 5let?

There is no peace. There is only WAR!

Szabi84
én is ott szívok, de nem bírok velük, vagyis a bosszúdémon menne, ha nem lenne ott a sok csonti, majd késõbb visszanézek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mike
még egy dolgot szeretnék tudni

ha a fegyverekre rakok fagysebzést, tûzsebzést, akkor mindkettõ aktív lesz vagy csak az egyik? és ezen felül a fegyverekbe rakott rúnák is sebeznek?
tehát mindez összeadódik?

Mike
a 4. sír hol van az elfek erdejében? 1 volt a vén tölgytõl nem messze egy dombon, 2-t találtam a második - romokat is tartalmazó térképen.
sosem gondoltam volna, hogy egy bosszúdémon, hatalmasabb ellenfél mint pl. Ulrich, pedig a statisztika szerint igen

A Deep Roads-ba, magyar fordításban a Mélyutakra kell menni, a királyi palota mellett.
Sziasztok!

Figyeljetek mikor a torpek hercege elkuld teged hogy keresd meg Brankat ti hova mentetek hogy megtalaltatok?
A gépi AI-tól mit vársz, a haverok se lesznek intelligensebbek mint az ellenfelek. Lát vmit, oszt megy gyakni, ennyi. De egy ilyen játékban úgyis az az élvezet hogy te irányítasz mindenkit mint egy parancsnok, azok meg teszik amit mondasz nekik. Én spec azzal kezdtem mindenkinél hogy lenulláztam az automata taktikai slotokat, nehogy elkezdjék pazarolni a varázslatokat, meg egyebeket. Lát egy ellenfelet, máris repül a cone of cold, nem baj hogy a fele brigádomat is lefagyasztja vele, ellenfélbõl meg csak 1-et... Sokkal hasznosabbak a spellek ha össze vannak terelve alá az ellenfelek, a gyógyítást meg tényleg akkor lõjék el, ha van is értelme, ne Mass Heal 1 sebesültre, aztán ha meg a fél csapat meghalni készül, nincs 1 heal se, mert épp töltõdik.
Rá kell venni hogy oldják fel az átkot közösen az erdõ csajával (a.k.a. fehér farkas). Ekkor mindketten kifinganak, de mindenki hepi lesz, a vérfarkasok meg visszaváltoznak emberekké. Az elfek jönnek segíteni a végsõ csatában. Mondjuk a segítség eléggé túlzás, mondjuk úgy hogy nézelõdnek (mint minden ilyen "segítség"). 😊 Zathrian viszont nem jön az Archdemon ellen, mivel kifingik. Persze ez is olyan komoly segítség lenne, mint a scapatok, a harc vége felé betámolyog egyesével pár sztár (Irving, Zathrian, stb. boss), és lehet rájuk is vigyázni hogy le ne üssék õket a koboldok. 😊 Az Archdemon amúgy is eléggé gyenge, látszik hogy egy szinten van Flemethtel, kis helyezkedéssel ugyanúgy csak idõ kérdése lelövöldözni a sok HP-ját, egyedül is easy rider.
Murder3: Senki sem kötelez, hgoy többször végigjátszd, ha sokadjára unalmasnak tartod, akkor ne játszd végig többször. Egyébként a történet értékelése egyéntõl függ, szóval nem jelentheted ki, hogy nem jó, legfeljebb csak azt, hogy neked nem tetszik. Nekem például a Mass Effect után ez tetszett a legjobban, történetszál szempontjából.
sztem meg tök jó az egész játék. bazmeg egyesek mit várnak, azon kívül, hogy többféle sztorit lehetséges kihozni. korábban ilyen se volt sose. minden karakternek más kezdõsztori, más befejezés lehetõségek. filmet ne forgassanak minden végégjátszásodhoz ?

ami nem tetszik, hogy a taktikai beállításoknál nincs mondjuk alapból 10-15 lehetõség,bár elég lenne 8. mintha az vmi kiváltság lenne. lotheringnél járok nehéz fokozaton, azért már ostagar végétõl megszûnt a folyamatos harc lehetõsége, mert levernek. nem hiszem h ogy teljesen kikerülhetõ a dolog, vagy hogy egy ilyenjátékbannincs szerepe a pause módnak, de azért jobb lenne ha már nem intelligensek a csapattagok alapból ha legalább a beállítási lehetõséget megadnál hogy értelemes dolgokat mûveljenek már az elején is

Fantusz
Mindenképpen rádtámad, el kell verni rendesen.
Csak akkor hajlandó az átok megtörésére, ha belátja erõsebbek vagytok nála.
Nem olyan félelmetes ellenfél, mint amilyennek az elsõ pillanatokban látszik, ha jól van összerakva a csapatod, megfelelõ képességekkel gyorsan leverhetõ (semlegesíteni kell a varázslatait)

Mike
mit mondjak ennek a nyomorult Zathriannak, hogy ráálljon az egyezségre a vérfarkasokkal. Eddig mindig rájuk - meg rám támadt, ahelyett, hogy megtörné az átkot

Murder3
hát az vmi pocsék unalmas.
amúgy az az értelme van h a fõsztori küldik egyszer jók de többször már unalamsa.
fõleg a torony még redcliffe az el is meg a törpök meg még az is.
az erdõ az jó de ha csak azért játszok h más osztály felé vigyem a a karikat nem hiányoznak a sztori vonalak.
Én amúgyis így vagyok minden animével is h ha egyszer végignéztem utánna már nem köt le ugyan az a történet megint, ezért nem is néztem még újra animéket(pár kivétellel)
ebbe is ha egyyszer a végére érek az nekem a sztori szempontjából elég, annyira nem vmi jó ennek amúgy se a sztorija.