Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben végeztem pár számolást azt illetõen, hogy mennyi menát kell másodpercenként használni ahoz, hogy olyan attack-od legyen mint egy warinak (mage full magic-re wari full strenght-re gyúrva). páncél nélkül 3 mana/sec páncéllal: 4 mana/sec a base manareg természetesen fade shroud-al 2 vagy 3 szal majdnem végtelen ideig tartható az állapot. És még nem beszéltünk az itemekröl. használt spellek: heroic offense, arcane wari rész full és weaknes ha már elég mana fogyott miasma.
adatok (lvl. 20 itemek és bonus skillpontok nélkül)
wari: +15 (base attack a mage-hez képest),+35 by strenght, +1,5 by dexterity (kerekítés 2-re), +10 precise striking. össz:62 (szükség esetén a perfekt strike további +100 DE ez csak ideiglenes)
mage: +5 spec bonus,+5 aura of might, +17 heroic offense, +17 Combat magic, +10 miasma, +10 weaknes. össz: 64 Az állapot 145 secig tartható poti használata nélkül, a warinak korlátlan ideig tartható különösebb költségek nélkül. (szükség esetén confusion ad még 5-öt)
forrás:
Egyébként, ha valakinek valamiért nem mûködne valamilyen leszedett tartalom, ezzel lehet rajta segíteni bármikor.
Kumiho #2179
Szóval odáig eljutottam, hogy a daorigins.exe parancsikonjának tulajdonságaihoz bepötyögtem a konzol cuccost, viszont a bindelés nem igazán sikerült.
"E.g.: change it to "Keyboard::Button_Tilde" to open the console by pressing the ~ button in the top left corner of your keyboard"
Node ugyebár nekünk magyar billentyûzetünk van, és lövésem sincs, mi mást pötyöghetnék be a Tilde helyére, hogy bármiféle billentyûvel elõ tudjam hozni játékban a konzolt.
Segítséget elõre is köszönöm.
Kumiho #2179
Szóló célpont ellen jó a walking bomb (100% threat, onnantól az csak téged fog üldözni, ami revenantnál nem biztos hogy túl jó), általában Curse of Mortalityvel szokták kombinálni, mert akkor nem tud gyógyulni. Crushing Prisont azért nem ajánlom, mert az pont bossokra nem hat. Vagyis nagyon minimálisat sebez csak, és nincs stun.
Bár sok értelme nincs különbséget tenni hogy tömeg vagy szóló, AOE spellekkel mindenki hamar fingik, csak elõtte stunolni kell hogy ne fusson el.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nekem néha error-ral kivágja az asztalra.
Nem túl sûrûn, de elõfordul.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
szimplán lefagyott
és persze nem mentettem már mióta 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mert én se a fallout se a dragon age nexuson nem tudtam modokat keresgélni...
párat dobott ki csak...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Cousland a játékban a human nemes karakter, õ az említett kastélyban kezdi a játékot, Howe árulása miatt menekülnie kell a lángoló családi fészekbõl.
Anonymus ha meg nem tetszik a fórum akkor meg mit vesztegeted itt az idõd? errõl ennyit...
láttam már egy-két topikot ahol eldurvultak a dolgok, itt semmi nem volt 😊
ellenben hogy ne offoljak:
jópofa dolgot találtam
Connort ugye megmentettem, de a körmágusok segítségével, így anyuka életben maradt, ehhez képest mit ír a kódex: Connornál anyukája élete árán maradt életben, anyukánál, hogy meghalt a gyerekéért. Csak hát ugye nem halt meg, hanem vígan él 😊
Egyébként sem kérik el érte az ember máját, de ez -tartalmait tekintve- már megjelenéskor megérte az árát, szóval az ilyeneknek pláne nem ide kéne járni.
Nem vagyok én az ellen, hogy valaki elõbb kipróbáljon egy játékot, vagy csak akciósan vegye meg, inkább az emberi értetlenséget tartom zavarónak, hogy a sokszorosan közzétett NO WAREZ elvek után is bejön Pistike, és nekiáll vinnyogni, hogy neki nem megy, pedig letöltötte.
Amúgy felõlem bannolhatsz, úgyse annyira szeretem ezt az oldalt, megy a sértegetés, bunkózás, úgy látszik így vezetik le az emberek a feszültséget.
(hanyagoljuk a témát, s fõleg mások leidiótázását - az árvita onnan indult)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Star Wars: The Force Unleashed 2 10990 Ft
Starcraft 2: Wings of Liberty 12990 Ft
Plussz a szállítási költség, úgyhogy nem kellene idiótázni valakit, aki azt mondja, hogy 10ezer fölötti összeget nem ad ki egy játékra, de a Dragon Age-t már megvette
Általában gond nélkül segítünk akkor is, ha valaki warezolt játékhoz kér segítséget, ha a kérdés alapvetõen nem a warezra irányul (honnan lehet letölteni, honnan szerezzek cracket, serialt).
Néhány vitát is beleszámítva, azt hiszem, elég jól elvagyunk itt a fórumon, nem kellene elmérgesíteni a légkört az "ilyenrõl ide nem írhatsz" felszólításokkal.
38tibi38: "virágbolti" szerzeményeknél mindíg kellene mellette lenni egy NFO dokumnetumnak, amiben leírják, pontosan hogy is lehet mûködésre bírni.
dlc-nél elképzelhetõ, hogy az ini-ben kell átírni valamelyik sort, hogy pontosan melyiket, ezt az említett NFO tartalmazza.
csak kussoljon róla
jah és tibi, akkor nézd meg torrent.eval.hu-n vagy nemtom. keress másikat ncore-on, de gondolom azt már próbáltad...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
egy EA-nak nem lehet pénzre fogni, vagyis igen de tudjuk h egy mocskos szemétláda balhere kiadó.
...gondolom központból döntik el h mire költhetnek és mennyit.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer