Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Warez?
Revenantra, Gaxkangra (meg gondolom minden pirosra) alapból rövidebb ideig hat minden spell, ezen nem tudsz változtatni. Ezért kell sokfélét betárazni hogy mindig legyen másik kéznél.

bénítani nekem se sikerült Gaxkangot. ... Én mostanában akaraterõre gyúrok
Sztem ez lesz a hiba oka. Nem marad elég pontod magicre, nem tudod átlõni az ellenfél mágia ellenállását. Mágussal csak és kizárólag magicet érdemes tápolni, manát meg cuccokból szerezni. Az alapjáték végén 91 magicem lett, willpower meg 31 (cuccokkal). +4 magicet még ki tudtam volna hozni belõle ha Spellward helyett a vérmágus nyakláncot használom (viszont akkor bukok 30% mágiaellenállást meg 25 manát), valamint Arcnae Mastery + Spell Wisp is még 5-5-öt adott volna rá, így a max magic 105 lett volna. Csak akkor egy csomó hasznos spellrõl le kellett volna mondanom, 4 spellpontot nem tudtam nélkülözni ilyesmire.

Awakeningben meg nagyon LOL értékek repkednek, már most 144-nél járok és még alig kezdtem el a játékot (valamint meglévõ cuccokkal tovább növelhetõ lenne), és állítólag a 240 se elérhetetlen. Csak a mágusbotom ad 20-at. De itt meg már néha zavar az irreális pontozás, összeszedek 4 méreg potiont 1 térképen az ingyen 7 arany, nagyon csinálni se kell érte semmit. Mondjuk elkölteni is van mire, mert míg az alapjátékban 130 volt egy király cucc, itt inkább 180. De ennek ára az irreális jutalmazás, ami sztem már a játék komolyságát veszélyezteti.
Na igen, ezért nem is használtam. Mondjuk a potionozás is eléggé cheat szagú, de az meg muszáj volt.
Paralysis Explosion (vagy a Glyph of Paralysis önmagában), Paralyse, Mass Paralysis, Cone of Cold, Petrify tuti hat rá, lehet hogy nem volt elég spell powered. A Mind Blastot nem próbáltam, de mivel elég alacsony szintû, el tudom képzelni hogy ez nem megy. De ha igen, akkor is elég rövid a hatása, fõleg Revenantra. A Blood Wound nevû vérmágus spellt se próbáltam, mert mire az meglett, már nem volt élõ Revenant, de sztem stunolja. És végül a Blizzard is képes fagyasztani, ezzel együtt stunolni, de a sebzése elég tré, és mivel 50% fire resistet is ad az áldozatnak, az Inferno sebzését is jól leírja, több kárt okoz mint hasznot.

Ha jól emlékszem fire kell a Revenantnak, attól jól sebzõdik, Inferno + Fireball mehet folyamatosan, csak nem árt idõnként cserélgetni a stunt a Revenanton (másik spell) hogy benne is maradjon.
torrentes verzio az n coren ott a leirás ahiba megoldására a szaby 59 verzioban keresd a választ
beyczy
Hello! Olyan problémám lenne, hogy Ishal tornyában, amikor meg kell gyújtani a jelzõtüzet, az ezt követõ átvezetõ movieból csak a hangok hallatszanak, meg a feliratok látszódnak, egyébként az egész képernyõ fekete. A következõ párbeszédet még betölti, de bármely két lehetõség választása után nem történik semmi, csak marad a fekete képernyõ meg a kurzor. Ezután csak Alt+F4-el lehet kilépni. Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a problémát, és mi lenne a megoldás?
A játék magyar verzió, 1.4-re van felpatchelve, és az összes elérhetõ DLC telepítve van. A videokártya drivert is most frissítettem.
Elõre is köszi a segítséget!

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Mike
méregkeverés skill kell hozzá

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Keysersose, bénítani nekem se sikerült Gaxkangot. Ahhoz hányas varázslatra van szükség? Én mostanában akaraterõre gyúrok. Ja és receptet nem adott nekem a hapi Orzammarban, csak egy feljegyzést, hogy készítsek egy adagot...xd! Amúgy modokat kerestem, találtam is egy oldalt Andraste kardaival meg egyéb király dolgokkal(új skinek), de hibás a page, tudtok ajánlani vmit? Fõleg szebb skinek kellenének. Elõre is köszi!
Kösz a segítséget kisokka! Bár már elhagytam a 14-es szintet, a gondom, hogy Wynnet kinyírtam, manacsapásra még nem gyúrtam rá Morrigant, bár szerintem már nem is fogom ebben a végigjátszásban. A fagykúpot nyomatom ezerrel, de sokszor rá se hederít, ha meg igen, akkor örülök, hogyha 4 másodpercig le van fagyva. Nekem amikor átváltozik Bosszúállóvá könnyeb dolgom van, mert olyankor nem gecizik területre ható nyalánkságokkal.
böröczk
Na, ha valaki a cgi karakterekért sír, szerintem ennél jobb Morrigant már nem igen tudnak csinálni

Kumiho #2179

Mike
meg kell hagyni durva ez az elfgyökeres táploás, 16-ról, némi elfgyökér adakozás árán, simán lett a karim 20-as

Mike
már megnéztem wikin
nekem még bosszúállót sosem sikerült bénítani, max fagyasztani

Mike
és mivel stunnolod?

Mike
aha
akkor nincs ötletem

Akkor szarul van fejlesztve a mágusod. Ezért kell minden pontot magicre rakni, hogy meglegyen a szükséges spellDC, és átlõj minden resisten. Amikor csontimágus alakban van, 1 Mana Clashhal (lehetõleg Spell Mighttal) szinte kivégezhetõ. Amúgy meg stunolni kell mint minden revenantot, akkor szóhoz se tud jutni, azt csinálsz vele amit akarsz. 1-2 spellt persze mindig resistel, ezért kell minél többfajta stun hogy ilyenkor se legyen gond. Van mááásik...
Fantusz
Gaxkang körül nem tudsz futkosni, annak a harcanp pontosan az az egyik kihívása, hogy egy szûk szobában kell legyõzni a játék legkeményebb ellenfelét.
Varázsol, s közelharcban is erõs, ráadásul gyógyitja magát.
Mana csapással le lehet venni a Hp-ja egy részét, a többit le kell birkózni, értékes cuccokat dob (a fegyvert mindíg, de a pajzs random)

nem ment fel kép😞(
na énekem most igy fest acsapatom jo kis csaj négyes lett
Igazábol annyit akarok modolni, hogy az arcane wari combat magic által ne spellpower/5 hanem spellpower/2 attack-ot kapjon az oka azonkívül mert így kb sosem talál el semmit:
wari és rogue a strenght által kap attackot mégpedig: (strenght-10)/2
mage kap a magic által spellpowert: magic-10
szal alapbol a mage kap a combat magic által attackot: (magic-10)/5
Na és én azt az 5-öst akarom kettesre átjavítani.
Egy könnyû kis kérdés: hogy lehet a játékhoz modot gyártani? Van ez a dragon age toolset nevû eszköz de mikor elinditom hibát észlel:

"Unable to connect to the database.
Run the toolset configuration program and verify your settings or search the toolset wiki
http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help this issue

This toolset must now exit"
Mike, nem bírod körbeszaladni, elég kis kunyhóban van, lehetetlen szinte elmenni mellette, ráadásul jégviharokat és egyéb nyalánkságokat gerjeszt😄
Csinos kis csapda, ha bemész😄

Szeva!Én Gaxkang-ot úgy nyírtam ki, hogy velem volt Morrigan, Wynne és Sten.Én is két karddal mentem, Morrigannal folyamatosan fagykúpoltam az arcot, Wynne-vel meg a csapat gyógyulását segítettem.Sten lényege annyira nem számított, bárki lehetett volna ott, lényeg, hogy közelharcos.Az hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor elõször összefutottam a sráccal, inkább hagytam is magára, mert gyenge voltam még ahhoz, hogy letúrjam.Késõbb mentem vissza, de azt már nem tudom hányas szintû harcos voltam, talán 14-15-ös.Ha nagyon nem megy, hagyd magára, be se menj a kunyhóba, majd késõbb visszamész...

Mike
a gyógyitalos küldi rém egyszerû
elmondja a doki hogy mi a baja, kapsz egy receptet, legyártod az italt, odaadod a csajnak

Mike
fizikailag is sérthetetlen? mert ha nem akkor nyíl, és körbe futkosás

ezt csináltam a királyi lakrészben is orzemarban, meg tudtuk ütni, de ha visszaütött, szinte azonnal feküdt mindenki
némi futkosásssal meg simán el lehetett intézni

Hoppá, most kutakodtam és eljutottam ehhez a Gaxkang nevû ipséhez Denerimben. Úgy néz ki õ az utolsó Rém(meg bûvharcos is egyben), azaz kötetlen. Az eddigiek nem estek nehezemre, de ez nagyon brutál. Folyton visszatölti a hp- ját, de az igazat megvallva alig megy le neki. Morrigant, Alistairt és Palát vittem magammal(én dupla pengével nyomulok), de eélytelennek néz ki a kûzdelem. A varázslatok többségét simán lerendezi egy Resisitel. Valaki tudna segíteni, hogy milyen taktikát alkalmazzak?
Sziaztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi történik akkor, ha az összes Bosszúállót megölöm? Nekem hatot sikerült találnom(a Rémeket nem számolom bele, épp ma nyírtam ki Orzammarban az egyiket. Küldetésnaplóban nem írnak ezzel kapcsomatosan semmit. A másik kérdésem, hogy már negyedszer tolom végig a játékot, de egyszer sem sikerült megoldanom az Orzammari törpe- nemes gyógyitalos küldit. Mit csináljak? Am valaki kérdezte, hogy A törpe nems eredetszál milyen nõi kaival. A helyzet az, hogy ugyanaz, azt leszámítva, hogy a szolgádhoz finom szerelmi szálak fûznek.
.
Murder3
igazából easyn rém midn1 mid van.

én szépen felfejlesztettem az összes dual weapon harci skillt a karimnak, de kivétel nélkül csak azért használom h ne érezzem azt h mennyire is semmi értelme nem volt.

a gyorsító van ami fenntartottba állandóan bent van, de lényegébe én a tombolás és a vérörjöngést használom(fõleg ezt meg a vérbombát),Morrigannal meg healelem ha már túl alacsony a hp.
a tombiolás ebbõl a szempontból gyenge mert az nagyon hamar kinyuvasztja a stamnát de a vérörjöngés életponthoz van kötve😊

de ez még mindig csak passzív képesség használat😞

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sokkal egyszerûbb spellekkel növelni az AC-t, stoneskin meg mage armor, heroic def oszt jónapot.
SZEG007
Golems of Amgarrak DLC-ben ezt a harvestert valaki letudta ölni hard fokozaton? Valami eszméletlen mennyiség HP-ja van és folyamatosan spawnolnak az elit csontik 😛

Van mod ami az arcane warrior részére lehetõséget ad fegyó skillek elsajátítására pár kisseb külömbséggel, és magic az elõfeltétele a strenght vagy dext helyett. A sima arcane warrior egyébként eléggé spec játékstílust igényel lehetõségek:
1. Csak azért veszed fel, hogy legyen nehézpáncél és ne haljon be a mage 1sec alatt ha megütik.
2. Használsz mágiát és fegyvert a kettõt egyszerre vagy egymás után páncéllal vagy anélkül, de ahhoz, hogy a fegyverrel eltalálj valamit kell pár spell: Combat magic, miasma, weakness,aura of might (passzív), heroic offense, és ha nem elég akkor még confusion. Elsõre soknak tûnhet de csak 2 aktív és 2 fenntartott spellröl van szó ellenféltöl függ, hogy mennyi mindenre van épp szükség, de a combat magic kötelezõ ha épp fegyózni akarsz. Az arcane wari csak a strenght-et pótolja magiccel itemhasználatkor a dexterity-t NEM.
3. a legunalmasabb: tankolsz kell hozzá ipari mennyiségû lírium és sok willpower, az összes spell ami kell 2 kivételével fenntartott, de önmagában a fentartás ipari mennyiségû manát visz el, ugyanakkor amíg kitart a mage halhatatlan. fade shroud (ipari mennyiségû manafogyasztás lessz kell az a kis töltés és a dodge sem árt), shimmering shield(azért, hogy legyen fizikai ellenállás és ne döntsenek fel elsõsorban sárkány bossok ellen kell), spell shield(kötelezõ bármi ellen ami mágiával óhajt sebezni mivel az armor az ellen nem véd a hp-d pedig nemsok), azért, hogy ütni is tudjál kell (ha nem ütéssel akkor mágiával kell aggrot szerezni és tartani): heroic offense, weakness, miasma(ez az egyik legjobb mert egyszerre növeli a védekezési lehetõségeket és a támadási lehetõségeket) szükség esetén még kelhet: heroic defense, arcane shield, rock armor.

FONTOS!
A nehézpáncél közel 45%-al növeli az összes spell költségét, a Combat Magic pedig 50%-al, szal kaszabolás közben minden ipari mennyiségû manába fog kerülni, szal meglehetõsen limitált a mágiahasználat. (bár nem sokkal jobban limitált mint bármeik harcos karakternek mivel a páncél rájuk is hat és az alap fatigue kevesebb mint a mage manája).
kössz a segítséget

Fantusz
Ilyesmi kizárt, az alapjátékodnak semmiképpen nem lesz baja, gondod legfeljebb a dlc-kel lehet, némelyikkel ügyeskedni kell a mûködéshez.
Olvasd el az NFO fájlt, neked kell megoldani az ini átírását, ha az kell a mûködéshez.

lightjack
tiltsd le az options-ban az online hozzáférést.

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye nekem eredeti a játék, és hogy ha letöltöm a DLC-ket és nem pedig pontokért veszem meg akkor ebbõl lesz-e valami probléma? Letiltják az EA accountom vagy valami? Elõre is kössz a válaszokat!

lightjack
nah már csak egy részét kell megcsinálni az Enyészetnek azt jöhet a Lustaság démon. érdekes bugot találtam, mikor a templárius átadja a Kõgólem képességet, azelõtt beálltam mögé és akárhányszor akartam veele beszélni annyi mentést csinált. lett vagy 10 mentésem hirtelen...

Fantusz
Kösz a javítást, figyelmetelen voltam <#vigyor2>

Oszt az minek? Van annyi +def spell...
böröczk
a Fade már számomra is unalmas. Van egyébként
skip the fade mod : D

Kumiho #2179

A legjobb részt utálod: enyészet a csúcs. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lightjack
nah másfél hét kihagyás után újra DA! csak abban a szar mágus toronyban hagytam abba...azt a küldetést nagyon utálom...fõleg az Enyészetet.

böröczk
Köszi, közben már azt is megtaláltam, végre mûködésre tudok bírni mindent, Awakeningben is, amiket eddig nem töltött át a játék.
Na uccsó pillanatban még megvásároltuk ismerõsnek Karácsonyra a Dragonézs akciót, igazából vicc, hogy ennyibe kerül, mármint fura volt egy ilyen játékért csupán ilyen keveset kifizetni, amikor akkora trágyákért képesek az emberek többször ennyit adni.

Kumiho #2179

Mentett állást lehet importálni majd DA 1-bõl DA 2-be, karaktert nem. Azok a döntések, események, amik a mi hatásunkra alakultak úgy ahogy az elsõ részben, azok majd visszaköszönnek a 2. részben amennyiben importálunk mentést.
Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki hagyta meghalni az elsõ részben Alistair-t, az tuti nem fog találkozni vele a 2. részben
Pont ahogy írtad, a mágiát nézi az erõ helyett. Az Arcane Warrior magyarban Bûvharcos, ne keverjük a Szellemharcossal, mert az Awakening-ben van egy ilyen specializáció a harcosnak (Spirit Warrior). Nem kötekedés, csak ez megkavarhat pár embert.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Mike
valaki elmagyarázná nekem a szellemharcost? hogy lesz egy mágusnak magas str-je? vagy a mágia szintjét számolja erõnek?

Murder3
de nekem oylan kéne ahol nehézpáncél ad bónuszokat a mágiára meg rendes fegyverrel varázsol.
meg felváltott skillek vannak mágus ,meg harcos között.

Fantusz
Arcane warrior (szellemharcos) specializáció - minek ahhoz mod?

Murder3
Ismertek olyan modot ami a mágusoknak nehéz páncélt ad?

illetve vki nem járatos a dragona age modolásába minimális szinten?

Mike
nem kell átirni az ini-ben semmit, hanem a magyar 0/§ billenytû a ~
ami kell, az Calver által belinkelt fontkészlet a nexusról, hogy lásd, hogy mit írsz

Fantusz
Nem tudom, nem olvastam utána, hogy tervezik-e a karakter importálás lehetõségét a DA2-ben, de ha abból indulunk ki, hogy az elõ résztõl teljesen eltérõ történetbe csöppenhetünk, s kizárólag human fõkarakter lehet, az importálás lehetõsége máris bukott.

A Mass Effect eleve triológiának lett tervezve, s már az elsõ rész megjelenésekor közölték, hogy a karaktert majd tovább lehet vinni a következõ részekbe.
Az importálás azonban nem azt jelentette, hogy a karakter összes tulajdonsága megmaradt.
Az elsõ rész eseményeibõl néhány, talán nem is túl jelentõs történés az, amirõl a folytatásban említést tesznek (néhány karakter meghalt, vagy sem a fõhõs döntésitõl függõen), de a fõkarakter az összes megszerzett képességét elveszítette, az importálás annyi elõnnyel járt, hogy 1-2 extra szintlépéssel, s némi nyersanyag, illetve pénz bónuszt kapott a játékos, de így is újból fel kellett építeni Shepardot.
A DA2 esetében a merõben más történet, és a leegyszerûsített karakterválasztás miatt sok értelme nem lenne az importálásnak.