Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem a mágus a legérdekesebb, mint fõkari, már ami a képességeket illeti, mert azt kimaxolni igazi öröm. Szerintem kezdj el egy mage karival, egy próbát megér. A játék közepétõl már nagyon meghálálja. Én is folyton dual- al nyomulok( hárm kari), a többibõl csak egy van, ez a leghatékonyabb kari önmagában, és erre jöhet az íjászat, ha minden megvan.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Íjász a legnehezebben játszható kaszt a DA-ben, nagyon sokszor szûk területen kell felvenni a harcot, unrealiszikus néhány lépésrõl íjjal lövöldözni, de ha valaki ezt a mûfajt választja, akkor a dualos harcmodort kell hanyagolnia.
Nagyon jók az íjász speciális képességei, a gyilkos nyílvesszõ pl. nevéhez hûen akár egy elit ellenfelet is kivégezhet, de szeretni kell ezt a harcmodort, hogy nem legyen fusztráló szûk termekben néhány lépésrõl lövöldözni, helyet változtatni.
Denerimben már nem emlékszem holvan a helyszín, de szerintem azt csak azt követõen találod, miután az elzárt részek megynílnak.
Tab billentyû segít (remélem jól emlékszem, az jeleníti meg az objektumokat a közelben)
de abból is a 11 aranyba kerülõvel
mert a recepteknél sikerült a 5 aranyost is jófélének fordítani, de nem az
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Királyválasztás a csapatodra nincs hatással, csak a törpék eljövendõ történelmét befolyásolod a döntéseiddel, illetve Palát vesztheted el, de az még a Branka-Charadin választás függvénye.
a másik kérdés hogy Oghren-nel beszéltem a kocsmában, azt vhogy úgy jött ki a beszélgetés, h amikor újra beszélgetni akartam vele, akkor már nem tudtam mert elküldött a francba. így is be lehet még szervezni a csapatba, vagy így már nem?
3. kérdés: mindegy hogy ki mellé állok a királyválasztásnál? szal csak a bizolom megszerzésében különbözik a dolog, vagy ha mondjuk az egyikhez állok, akkor ellenem fordul vmelyik csapattag???
miért ne lehetne kereskedni?
ezek különbözõ települések egy országban
szerintem pont az a nem normális, hogy mindenhol minden egy árban van
egyébként meg nem kötelezõ csinálni, mint ahogy elfgyökeret sem kötelezõ venni
aki akarja tegye
aki szerint ez cheat az meg ne
Ebben már benne van az info is: nem mindegy milyen fõzeten szeretnél nyerészkedni, jó néhány aranyat be kell fektetni az "üzletbe", az alapanyagon kívül beszerezni a jóféle líriumfõzet receptjét is.
Líriumport kizárólag a mágustoronyban vehetsz korlátlanul, a többi cucc Denerimben a legolcsóbb, amihez jócskán kell azért arany, ha nem 1-2 itókával akarod indítani a nagy bizniszt...
aztán a kocsmárosnál a liriumon kivül mindent,
körmágusoknál a liriumot
aztán ott helyben legyártod, eladod, és annyi alapanyaggal mész vissza, amennyit csak elbírsz
1-2 oda-vissza úttal elég sok aranyra lehet szert tenni
arra figyelj, hogy azért maradjon pénzed, mert a lirum szinte semmibe nem kerül, de a sûrítõ? adalék elég drága
egyébként tudtommal mindegy
az nem mindegy kitõl veszed az alapanyagot
A fõküldetés elõrehaladtával lesz egy tábor elleni támadás, ahol csak a fõhõst kell irányítani, a többi csapattag önállóan harcol, de elég könnyû legyõzni a süvöltõket, s a csata után Alistair figyelmeztet, hogy ahogy a kamarások is megérzik az éjfattyakat, úgy az éjfattyak is rájuk találhatnak, óvatosnak kell lenni, meet a tábor sem biztonságos többé...
A két törpe valóban nincs a táborban, de ha elhagyod, s visszatérsz, ott lesznek ismét.
mielõt elkezdtem az orzamari küldetésem az elõtt eltüntek.
most meg már lett jó sok faya rúnám csak nem tudom berakni😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Egyébként úgy emlékszem a Pagonyelf táborban is van egy bûvölõ, a fegyverkészítõ inasa...(bár most lehet keverem a gammákat<#vigyor>#vigyor>)
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
a -10-12% is meggondolandó
...viszont Alistair nem kismágus, hanem rinya... izé, pofozógép - neki tankoláshoz tökéletes csont verzió, mivel feladata gyakorlatilag elnyomni egy taunt-ot (passzolom magyar nevét, sry) meg még 1-2 dolgot amire a szánalmas kis staminájából marad, azon kívül pedig a túlélés... amihez bizony sok-sok hp kell, és így nem árt ha nem verik másodpercek alatt bucira a kis sírós buksiját. szóval sárkánycsont a nyerõ.
"The trees move. Do you not see it?"
a szerencsevadásznak megfelel Wade könnyü páncélja, amit második körben kaptam, ami ugyanúgy minuszolja a kimerültséget, és 70% tûz rezisztenciát ad, mint a nehezebb társai
jelenleg az a kérdés, hogy Alister-re, akinek 49 STR-je van éppen, melyik páncélt adjam, a 22-est 2,2% fáradtsággal vagy a 30-ast 18%-kal?
Wade mester páncélkészletét pontosan az teszi felülmúlhatatlanná, hogy az alap bónuszok mellett, olyat szet bónusz ad, amilyet más nem: a kimerültséget lehúzza minuszos értékre.
Szerencsevadásznál, ha végig két tõrre fejleszted, elég lehet a 20-22 erõ, ha kardot is szeretnél a kezébe adni, akkor viszont fejleszteni kell az erõt.
Wade sárkámypikkely páncéljához 31 erõ szükséges, ezzel már a legjobb kardokat is képes használni - azt kelleldöntened, mit is szeretnél, ha eddig az ügyességre gyúrtad, maradj a tõr mellett, kardhoz erõ+dörzsöltség kell.
A páncél átvihetõ Awakeningbe.
Wade-nél a nehéz sárkánypikkelyt, vagy a sárkánycsontot válasszam?
Alister-re akarom ráadni, saját szerencsevadász karim nem bírja el egyiket sem
elsõ esetben a páncél 22 ehhez 2.2 fáradtság társul
másodikban: a páncél 30 fáradtság 18%
mindkét esetben bõven 200 fölött van a staminája (250 ha jól emlékszem)
megéri a +36% páncél a +16% fáradtságot?
ennek mértékét, további pontokat téve az erõre, lehet csökkenteni?
és ahogy elnézem a Gazkabát meg ugrott, mert a kidobtak a boltból
Feltetem a zipet és a régi karaktereknek megjelenik az inventoriban ,de ha új karit inditok azoknál nem.
Azérz kérdem mert a régi karakterein nõ ée most férfival nyomulnék.a Nõi karakterek ha felveszik a páncélt eltönek csak a fejük látszik.
Köszönet a segitöknek..
lenne egy kérdésem nemrég megvettem a játékot,
az weboldalon beírtam Pala kódját amit kaptam a játékhoz de a játékban nem jelenik meg a letöltésnél.
Mi lehet az oka?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"