18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Lacoka12
    tölts le egy másik witch hunt dlct ha annál is ez a gond nem tudom
  • ferenc001
    Ez inkább úgy tűnik, mintha összekeveredtek volna a karakterkinézetek. Mivel általában a magyarosításokban csak a szöveget módosítják (jó, persze a grafikai magyarosításokon kívül), ezért valószínű nem az a gond. Én újratenném a helyedben a DLC-t, megpróbálnám úgy (bár még mindig nem hiszem hogy a magyarosítás lenne a hibás), ha úgy is jelentkezik a hiba, akkor valami rosszul lehet telepítve, vagy ha van fent, akkor valami mod kavarhat be. Ha nem eredeti a DLC, akkor esetleg az is lehet a gond. Úgy hirtelen ennyi jutott eszembe.
  • kisokka
    Hát ez totális fejetlenség...
    Bár a kutyát megnézném, ahogy előrántja a kardot
  • JethroHUN
    Jah igen és a kutyának 2H kard skilljei vannak
    (bocsi a tripláért, de vmiért nem müxik a makró kephostal. :s)
  • JethroHUN
    [img]http://www.kephost.com/view3.php?filename=ddr3wkoagpvxl2zlz7sm.jpg[/img
    a bug
  • JethroHUN
    Hello, a Witch Hunt DLC vel van bajom, még régebben angolul végig vittem nem volt gond vele, de most h rajta van a magyarítás, kicsit érdekes hiba van benne. Nem teszteltem a magyarítás telepítés után, épp friss gép telepítés volt, nem volt karakterem. Most a kieg után akartam abból a mentést importálni, de ez a hiba van, de másik savel is, sőt új karakterrel is.

Valami ötlet? a magyarítás lenne a gond? daupdarrel telepítettem. dazipes volt. Nem naon láttam olyan hszeket aki hibát írt volna vele.
  • sanya200
    Nekem van időm rá most ezért is tartott csak 2 hétig de lehetett volna feleannyi is de mással is játszok közbe.
  • gerey
    Ha túl vagy a landsmeet-en akkor már nem sok van hátra a játékból. Amúgy szerintem a % az elért achievementekre vonatkozik.
  • Botond #15844
    Azt én vágom, de 80h az 1 év nekem két gyerek mellett esténként meg hétvégi délutáni alvás alatt lopott félórákban mérve. :)
  • sanya200
    Nem baj engem nem zavar hogy hosszú ez is 80h volt és közel nem csináltam meg mindent. Így is 2 hét volt.De elkezdem megint mert még sok minden nem világos.
  • Botond #15842
    Engem az rémisztett meg, hogy mennyi lehet még hátra, nem az érdekel, hogy amikor végzek akkor 90-100% között hol fogok állni...
  • sanya200
    Sajnos nem tudtam összejönni vele, de az összes ajándékot se tudtam nekiadni egy csigány kellett volna még de későn vettem észre és már odaadtam az összeset a kereskedőnek amit találtam.De most felrakom az összes dlc-t és elkezdem megint.Azt meglehet csinálni hogy ugyanazzal a karakterrel hogy megmaradjanak a képességek de a külsejét tudjam változtatni?
  • kisokka
    De annak mi értelme van?Én is összejöttem vele, de nem láttam értelmét, hogy miért jön velem(mert rádumáltam, hogy jöjjön velem).Vége van a gammának, akkor meg miért?
    Hozzáteszem dlc-ket nem nyomattam, talán a Morriganeshez van köze?
  • Evoluti0N
    Egyébként ha összejössz Leliana-val, akkor a végén felajánlja, h veled tart a további kalandjaid során.
  • Evoluti0N
    Igen, itt is tudok importálni az első rész mentését, és a döntéseid hatással lesznek a 2. részre.
  • Lacoka12
    én 96 % járok kijátszásnál
  • Fantusz
    Meg vagytok zakkanva ezzekkel a százalékos értékekkel.
    Nem kell vele foglalkozni, mert megtévesztő, 100%-ot még több végigjátszással is nehéz elérni.
    Tucatnyi karakterrel, ha minden lehetséges kombinációt kijátszottál esetleg meglehet a 100%, de még ilyesmivel nem dicskedett itt senki.
  • sanya200
    Én most toltam végig tetszett de én se toltam ki 100%-ra nem is lehet egy végigjátszásra.Nekem olyan 80h kellett hozzá úgy hogy nincs fent 1 dlc se meg a mellékküldetésekből is kihagytam egy csomót.Egyébként lesz hatása a 2. részre nem?Úgy mint a me esetében mert ugye nem kis döntést kell hozni a végén mikor felajánl valamit Morrigan.De a játék végéből nem derül ki semmi ezzel kapcsolatban.Minden társam túlélte hála istennek de mindegyik elment a maga útjára.A vezérdémont se volt olyan egyszerű legyőzni kellett egy kis segítség hozzá egyedül vele elbírtam volna de jöttek közbe az éjfattyak is így kénytelen voltam segítséget hívni, de csak ennél a résznél az oda vezető utat végig 4 emberrel tettem meg.Az elfeket választottam had nyilazzák csak a sárkányt közelharcnak semmi értelme nem lett volna,amníg ők lőtték a sárkáynt én elbántam az éjfattyakkal.Wynne meg folyamatosan gyógyította az elfeket így sokan életben maradtak.
  • Botond #15834
    Túl a landsmeeten, ami kb 50 játékórám volt, valós időben vmivel több, mint 3 hónap, és aszondja a gém, hogy 37%-nál járok. Asszem az unokáim fogják csak látni a csattanót, és a dédunokáim a kiegészítőt... :)
  • Lacoka12
    ok thx
  • gerey
    Nem mindig dobja el, lehet, hogy a nehézségi szint is befolyásolja, de nem minden esetben esik. Esetleg próbáld visszatölteni a mentést és öld meg őket újra.
  • Lacoka12
    csak pénzt vagy valami mást
  • Lacoka12
    nekem nem dobtak
  • gerey
    A raktárban amikor Anders küldetését csinálod, az egyik templár dobja.
  • Fantusz
    A Harcobérc DLC-ben a zombi Sophia lovagparancsnoki szetben pompázik - le kell verni, s van egy jó szet valamelyik harcosnak.
  • Lacoka12
    awekingbe hol találhato?
  • Madi92
    Áhhá, zsír, már látom!:)+ még arra is rájöttem hogy fegyvereket pajzsokat is össze lehet passzíntani. Thank you!

És jah, elég komoly bónuszokat adnak így: Ha nincs fent mondjuk a sisak akkor Cailen király hacukájában 28,4% a kimerültség, de amint rámegy a sityak és megkapom a bónuszt máris leredukálódik 7%-ra, ami komoly O.o
  • gerey
    Ha jól emlékszem csak az Awakeningben van hozzá kesztyű.
  • hevesike
    Ha elolvasod a set egy részének (pl.: páncél) a leírását, akkor megtudod, hogy mihez ad, pl.: Wade cuccaival a képességek kevesebb energiával használhatóak (kevesebb mana v. állóképesség)...vagy pl.: A pagonyelf páncél-set a védelemre ad.

Ami a templárius páncélt illeti...én még nem találkoztam konkrétan hozzá illő kesztyűvel (javítsatok ki ha van :D), viszont én úgy vettem észre, hogy a templáriusok nehéz páncélkesztyűt (méghozzá acélból...az ezüstpát már túl világos) hordanak hozzá, a csizma meg mindegy mert úgysem látszik :D...viszont ha erősebbre vágysz, akkor érdemes felkeresned a kereskedőt aki Orzamar előtt álldogál nála tudsz egy olyat venni, hogy Lovag-Parancsnoki páncél...ugyanaz csak erősebb tulajdonságokkal.
  • Szabi84
    Ejj ez a Branka kemény dió... Ha legyőzöm kap valami tuningot a palám (egyébként a legjobb karakter)?
  • Madi92
    Sziasztok!

Felvetődött bennem egy-két kérdés a játékkal kapcsolatban!
    Van ugye egy olyan bónusz, mikor összeillő felszerelést/pácélt viselünk, az a bónusz az miben nyilvánul meg? Próbálok arra törekedni, hogy passzoljanak a páncélok egymáshoz, de néha macera így összekeresgélni az egyes darabokat! Illetve van olyan is mikor tényleg minden faszányossan összepasszol mégsem kapom meg rá a bónuszt..:\

A másik kérdésem is kapcsolódik ehhez valamilyen szinten! Alaisternek találtam egy jó kis tempelar páncélt + korábban egy sisakot hozzá, van nála erősebb is, de nagyon vagányul néz ki benne:D Szóval a kérdésem, hogy lehet hozzá valahol lootolni/venni kesztyűt meg csizmát, hogy még vagányabb legyen?:D
  • sanya200
    Ez az a szám amit leliana énekel a táborban a tűzhelynél úgye?
  • sanya200
    Megkérhetnélek benneteket arra hogy ha tudtok esetleg ajánlani egy Charakter Generator módot a játékhoz, annyira nem találtam az oldalon hozzá de biztos van.Nagyon megköszönném:)
  • sanya200
    Logaint meg mindenképp megöltem volna inkább az minthogy Alisteir ellenem forduljon vagy elmenjen, most az az egy ember már nem oszt nem szoroz.Meg azok után hogy elárult semmi garancia nincs arra hogy nem tenné meg még egyszer.Bár azért diszkrétebben is meg lehetett volna ölni mondjuk csak simán leszúrni meg nem a lánya szeme láttára.Azért a csajt sajnáltam beterítette vérrel úgy mint a rosseb.De inkább ez minthogy eláruljam Alisteirt a másik szürke kamarás meg mondhat amit akar nem érdekel.Semmit nem tudott az egészről szinte mert végig börtönbe volt.Mondjuk be is lehetett volna börtönözni vagy száműzni megölni nem lett volna muszáj, vagy elkobozni az egész vagyonát és megszégyeníteni hogy csak egy sima civil legyen rang nélkül.
  • sanya200
    Logain jobb kezén viszont meglepődtem mármint azon a katonacsajon aki elfogott, nem akartam megölni meg így se úgyse lett volna esélyem annyi ember ellen, ott mindenképp elfognak mikor kiszabadítom elnora-t úgyhogy megadtam magam inkább.Mikor mentem volna az országgyűlésre az utamat állta de meggyőztem hogy nincs értelme harcolni és hogy logain áruló így simán beengedett.4-2 arányban támogattak a nemesek, bár lehet hogy az összeset magam mellé tudtam volna állítani, nem csináltam meg minden mellékküldit.
  • sanya200
    Jaja láttam azt a lehetőséget is én lehettem volna a királyné Alisteir meg a király:)
    De nem akartam annyira hatalomra törő lenni, baromira nem érdekel.Viszont aki megölte a családomat azt kinyírtam a gecibe, kis köcsög azt hitte tud harcolni:)
  • Lacoka12
    én minden cuoslad karimat tronra teszem
  • Fantusz
    Lehetőség csupán.
    Cuosland karakternek több megoldás kínálkozik Ferelden trónját illetően, lévén ő is egy ősi nemesi család sarja, de nem törvényszerű, hogy ő is a trónra üljön.

A többi karakternél ez a lehetőség kizárt, a történetírók rasszisták
  • Lacoka12
    ha nemes nő vel vagy akkor te leszel a királyné nem anora
  • sanya200
    Hát sajnos ez van de attól még nagyon jó játék, sajnos a 2. rész elment egy kicsit az akció irányába az rpg helyett.Az első rész jobb volt ebből a szempontból több érzelem volt benne a társak sokkal jobban tűntek élőbbnek mint a 2-ben.Sajnos elég rövid is mind a 2-rész, tulajdonképpen a 2 me talán kiteszi a dragon age-t végigjátszásban, de én lennék a legboldogabb ha nem így lenne, és az is lenne egy 80-100h.De gondolom mivel űr eposz nyilván nehezebb megcsinálni hosszabbra.Itt van pl a dragon age vagy fallout, egyetlen nagy helyszín az egész, de a ME az meg sok kicsiből áll és nyílván nehezebb megcsinálni mert ugye ezeknek különbözniük is kell egymástól.A története nagyon tetszik a karakterek ugyan nincsenek úgy kidolgozva mint itt meg nincs annyi fordulat, árulás...stb De valahogy így is nagyon tetszik.