Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Leliana-val nincs különösebb gondom (bár néha idegesít a nyávogása)de:tud ládákat nyitogatni,és ha a fõkarim közelharcra van nevelve akkor íjász,ha távolságira akkor kétkezes.
Tetszik,hogy variálható:ha már "muszáj" vinni a ládák miatt,de idegesít,hogy meg kell válogatni hová viszem,mert mindenért dobálja a mínusz pontokat.
Nem szoktam kutyát adni mellé mert a felderítõ képességet mindig megtanítom neki és ki is max.-olom azt így egy új tank is "besegít" -nem is kicsit- ha szorul a hurok😊
komolyan
csak ki kell fejleszteni minden képességét, meg adni kell mellé egy kutyát, közelharcra
én a sárkányokat mindig csajbrigáddal nyírom ki (kár hogy nem hárem, hehe)
Morrigan, Leliana, Wynne
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nincsenek benne igázán értékes cuccok, némi XP-tõl esel el, de az sem jelentõs.
Ha Leliana nem ellenszenves, viheted magaddal (zárakat nyit, csapdákat hatástalanít), két tõrre "átnevelve" harcban sem lesz ügyetlen, íjászkodni már körülményesebb vele.
Ostagarba visszatérve akkor is lesznek lezárt ládák, ha egyébként kinyitottad azokat a játék elején, s az éjfattyak kissé átrendezték a környéket.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A gólemeket + bosst leverni legegyszerûbb stunnal, akár az egész brigádot stunolhatod (Para Explo közéjük), aztán vagy kiválogatod melyiket ütöd, vagy bónusz XP-ért mindegyiket ledarálod SOTC/Inferno-val. Én az utóbbit szoktam. 😊
2😄enerim-Csámcsogó nemes taverna-megveszed a 3 hozzávalót:flaska,tisztító adalék,sûrítõ adalék
3:Körmágusok tornya-szállásmester-megveszed a líriumport.
4:legyártod a jóféle líriumfõzetet
5:eladod a szállásmesternek
6:az árán legalább is kis részén veszel líriumport,visszamész a Csámcsogóba Denerimbe veszel a másik 3 hozzávalóból megint legyártod és eladod
7:és így tovább amíg meg nem unod😊
Az mind1 hogy a szállásmesternek adod el vagy a kocsmárosnak,mert ugyanannyit fizetnek érte,de arra figyelj oda,hogy a toronyból visszamenet maradjon pénzed (ne vegyél minden líriumport),mert a 2féle adalék igencsak drága a porhoz és a flaskához képest.Ja és legyen elég helyed a zsákodban ahová tudod termelni a fõzeteket.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
De akkor rossz volt az általam felhozott példa.Vagyis:ha a "további életutas" DLC-k közül választok pl.:Morrigen,Leliana tehát ha tudom tovább vinni a fõkarimat,akkor oda viszem e a már meglévõ felszerelésemet,illetve az ott kapott új cuccokat vissza tudom e vinni az eredeti játékba?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Elsõ lépésben el kellene döntened, hogy az alapjátékba épülõk közül melyek kellenek neked a küldetést is adó kiegészítõk közül. (Kõbe zárva, Visszatérés Ostagarba, Kamarás erõd)
Természetesen a youtube-n angol név szerint keress a kiegészítõkre, lentebb fel vannak sorolva pl. Calver kommentjében.
A további életutakhoz tartozó kiegészítõket többnyire az alapjáték végigjátszása utáni idõre tervezték, azoknál már tényleg lehet úgy is szelektálni, mennyire szimpatikus neked a karakter (Leliana, Morrigan).
Ebbõl a szempontból nem érdemes más véleménye szerint döntende, mert pl. nekem szimpatikus karakter volt Leliana, de vannak olyanok, akik kifejezetten utálták - most akkor kire hallgatsz?
Majd eldöntöd a játék során, kíváncsi vagy-e a bárdkisasszony elõéletének néhány részletére.
Épp ettõl jó ez a játék,mert mindenki másként látja,és játssza😊,és ezekre a végigjátszásokra lennék kíváncsi.
1szóval kinek melyik a kedvenc DLC-je és miért?
azt már megnéztem, mindegy kit választok van egy fõnök, és 4 gólem
fogalmam sincs hogy kéne levernem õket, a mi oldalunkon lévõ gólemeket lazán szétszedik, meg az embereimet is
Golems of Amgarrak alatt többször majdnem elaludtam - szóval szerintem nyugodtan állíthatom h unalmas és érdektelen. nehéznek nem a DLC nehéz, hanem a benne hozzád vágott karakterek rettenetesen gyengék - különbség. az, hogy újratalentolásra nem adnak lehetõséget (Witch Hunt-tal ellentétben) meg végképp pofátlanság - a fõkarakterem feladata a 3 mágusos csapatomban az égrõl a csillagok lesebzése volt, így csöppet szívtam a fogam ezen.
Witch Hunt-ban egy bugba nem futottam bele emlékeim szerint, ellenben ott tényleg van egy pár élvezetes harc, változatos helyszínek, na meg nem teljesen érdektelen csapattagok, akik még néha kommunikálnak is egymással - és szórakoztató módon.
kisregény vége, az "én alaposan meggondolnám a helyedben, hogy mit ajánlok valakinek" mondatra meg inkább nem válaszolok, túl magas labda, és túl nagy hiszti lenne belõle...
Amúgy az Éjfattyú Krónikákkal kapcsolatban Fantusszal értek egyet. Ez a legérdekesebb DLC, mármint olyan szempontból, hogy teljesen meg tudta osztani az embereket. Nekem tetszett, de akit inkább maga az eredeti történet teljes kiaknázása érdekel, egy "mi van, ha" feltevés helyett, az nem emellet a DLC mellet teszi le a voksát.
Leliana's Song: Lehet, hogy nem tetszik neked Leliana(én is így vagyok vele), de, ha lenne benned annyi, akkor kipróbálnád és látnád, hogy nem õ a lényeg. Biztos vagyok benne, hogy akkor nem húznád le. Ez a legjobban sikerült DLC, szóval Te a legjobbat hagyod ki!
The Gomels of Amgarrak: "fogd a játék messze legrosszabb részét - Deep Roads, avagy mélykútak - és építs rá egy viszonylag hosszú DLC-t, unalmas és érdektelen történettel és karakterekkel. pocsék, a DLC-k legalja." ????? Sajnállak, hogy ezt mondod. Persze mindenkinek más tetszik, de azt egy szóval nem állíthatod, hogy unalmas, érdektelen. Talán az Originsben meguntad, mert hosszú volt, de kérlek! Végre egy nehéz DLC, tele király cuccokkal és küldivel. Ezt nagyon benézted.
Witch Hunt: Jaaaa, neked ez tetszik, tényleg nem rossz, csak tele van bugokkal, helyenként pedig ku*vára el*aszták. Én alaposan meggondolnám a helyedben, hogy mit ajánlok valakinek.
azt hiszem ez eddig a legtökéletesebb elnevezés <#eljen>#eljen>
Rájöttem, hogy meglehet tartani Hisztipankát királynak, s a... másikat csapattagnak, ha ügyesen forgatod a lapokat. Oké, interneten már biztos írták valahol a módszert, de nekem teljesen véletlenül jött össze, így remekül szórakoztatott.
egyébként csak orzamarban 3 szintet fejlõdött a karim, pedig csak most keresem brankát, és elfgyökér nélkül lenne most 19 körül
Mellékküldetésekkel együtt 22-23 szint fölé nehéz menni, hacsak nem "ügyeskedik" a játékos.
Awakeningben 18-as szintû a nem importált karakter, ehhez képest egy 22-es importált már bivaly, s ott küldetésekkel lehet fejlõdni, totál fölösleges idõpocsékolás az Originsben bûvészkedni a 25-ös szintért.
Lenne egy olyan problémám, hogy állandóan lefagy a DA. De nem teljesen, hanem ctrl+alt+del után visszajön, játszhatóvá, de addig ott áll lefagyva.
Tud valaki erre mondani valamit, mert rohadt idegesítõ, van, hogy 10 mp-enként csinálja, van, hogy fél óráig semmi.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A vadonban a kaszindok elrejtett kincse, illetve a sírnál megjelenõ Bosszúállónál lévõ máguscsizma, ami talán hasznos.
Mágusok ládájában egy flaska néhány elfgyökér líriumpor, egy-két ital, s 1,5 arany van, ennél többet veszít az a karakter, aki a táborban lévõ ládákat képtelen kinyitni (nem szerencsevadász), pedig azokban sincs értékes cucc