18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • sanya200
    Úgy hogy megegyeztem apával és ez nem tetszett neki.
  • Bhalage
    eltunt a Grey Warden, parszor meg lattak, aztan egy ido utana soha tobbe..
    tokeletes fantasy befejezes :D hangulatos volt

Justice hgoy tamadt rad ? oO nekem maximalisra nott a baratsaga es a tortenet prologusaban ... na nem is irom le, de sztem az is szomoru

ezek a kis aprosagok miatt epic az egesz
  • sanya200
    Végigtoltam azt az eszmélést is hát elég érdekes, a történet jó de maga a játék a karakterek annyira semmit mondóak.Egyszerűen nem jön át az egész.Pl társakkal se lehet beszélni rendesen,néha van 1-1 jó beszóéásuk de ennyi.A mass effect is jobb.Hát nem tudom végigviszem a többit is de valahogy ez az egész dragon age nem tetszik annyira mint a mass effect széria, ott teljesen bele tudom élni magam a társakat is kedvelem de itt annyira nem jön át az egész.Jónak jó a történet meg a párbeszédek is jobbak a társak is de csak abból a szempontból hogy akár ellenünk is fordulhatnak, de engem teljesen hidegen hagynak szinte.Egyedül eddig leliana-t kedveltem meg meg talán alisteirt a többi az nekem nem sokat jelent.Meg pl eléggé eltúlózták ezt a toborzást is bárkiből lehet már szürke kamarást csinálni.Ez egy kicsit sok volt eddig ki kellett érdemelni a jogot hogy az lehessen valaki de most kóbor mágus meg tolvaj meg gyilkos meg ki tudja még kik nem jelentkeznek.Ráadásul el is árult az Igazság rám támadt a köcsög.Azt a némbert meg nem volt egyszerű elintézni, azt csináltam hogy visszamentem a barlang szájába ott annyira nem értek el a csápok elől volt a 2 harcos mögöttük meg a 2 mágus,a csápok után már könnyű volt.
    Egyébként ha jól értettem akkor mi vagyis a kamarások parancsnoka eltűnt egy idő után?
  • kisokka
    DA 2 topicban is erről van szó, nézd meg ott :) Állítólag 6 után lehet csak.De én várok vele, úgyis fullon lesz a szeró...
  • GreyWarden
    Üdv! Nem tudjátok, hogy lehet letölteni a DA II demóját, mert felmentem a honlapjára, de onnan nem tudom, semmi ikon nincs ott. Lécci segítsetek.
  • sanya200
    Ez az eszmélés dlc érdekes meg jó storyja van de annyira nem tetszik mint az alap, a társakkal pl nem is lehet nagyon beszélni csak ha valami kínjuk van, így meg a tököm tudja melyik ajándék kinek jó.Max kikövetkeztetem.Azt mondjuk nem értem hogy miért nem lehetett volna úgy hogy beleilleszkedne az alapjátékba, hogy belehessen akár járni denerimet is vagy hasonló.És néha ott is csinálni küldetést meg itt is.Hogy ne kelljen külön játszani, így olyan mintha 2 játékkal játszanék.
    Egyébként teszem azt ha úgy játszok hogy elkezdem az alapot de áttérek erre, ezt megcsinálom akkor importálhatom az itteni karaktert vissza az alapjátékba?Úgy hogy pl megmaradjanak a képességek, esetleg társak rúnák...stb
  • Lacoka12
    kilépsz a játékból és vissza
  • sanya200
    Nem nyírtam ki elengedtem magához vette a család cuccait és elment.
    Nincs patch erre a lassulásra pár óra után mindig belassul, meg egy csomószor kidob exe hibával.
  • Fantusz
    Ezek szerint kinyírtad az ifjú Howe-t?
    Szerencsevadász, íjra képezve, aki sokkal hatásosabban lövöldöz, mint Leliana az Originsben (ez mondjuk nem a karakter miatt van).
    A másik szerencsevadász (Sigrun) inkább dualos harcos, képes nehézpáncélt felvenni, de nincs képessége a zárnyitásokhoz.
  • Fantusz
    Az Awakening nincs az alapjátékhoz integrálva, csupán egy-két dolgot vettek érintólegesen figyelembe, de azoknak sincs jelentősége.
    Az Originsban történtekről esélyed sincs beszélni, megjelenik ugyan Alistair, vagy Lenora, de totál fölöslegesen, ezzel csak rontottak a helyzeten a készítők.
    Wynne is fölösleges szerepet kapott, s ha Oghrent nézzük, ős is egy ugyanolyan "ismeretlen", mint a többi csapattag.
    Oké, hogy a múltjáról tudunk valami keveset (Felsi), de nem igazán érezhető, hogy vele már végigharcolt a főhős egy hadjáratot.

A csapattagokkal nehézkesen lehet kommunikálni, csak bizonyos helyeken szólalnak meg, s ők mennek oda a vezetőhöz,, ha mondanivalójuk, kérésük van.
    Anders egy ilyen alkalommal elmeséli, hogy mennyire magányos volt a Körtoronyban, egyetlen barátja egy macska volt - ha viszel neki egy macsekot, igen hálás lesz.

Romantikázás nincs a kiegben, ilyen céllal egyik karakternél se strapáld magad.
  • sanya200
    Ja most az eszmélésnél tartok de sok missiot csak 3 emberrel tudtam vinni.Most az enyészetből ahogy kijöttem az igazság lovagja vagy ki csatlakozott így megvan a 4 ember.Gondolom Hawk fia vagy ki aki lopni jött meg hogy megöljön az lehet társ egyébként?Csak mert ajándékok vannak neki, hawk levelei meg hasonlóak.
  • Bhalage
    lvl30 folott egesz durvulens ;op
  • GreyWarden
    Szerintem Anders rohadt jó fej, az első videó amiben meglátjuk nagyot alakít. Az egyik legjobb bejátszás( mármint, ami a mozgását és a reakcióját illeti). Ez a kétkezes harcos kari nagyon odaba**. 1 hét alatt kivittem vele az alapjátékot(tegnap előtt fejeztem be) és már az Awakening közepén tartok. Itt már tényleg elég durván sebez, de az tény, hogy az elején még megizzaszt.
  • Svenhassel
    Az lehet én nem női karakterrel toltam :) Meg itt arról volt szó, hogy összehozta Queen Anora-val.
  • Lacoka12
    de ha a karink a királynő a párbeszéd végén van egy csók a végén
  • Svenhassel
    Meg ha jól emlékszem király se nagyon akart lenni... :D
  • JethroHUN
    A Morriganes dolog miatt jó h haragszik rád :P
  • Bhalage
    Boo szinten mukodik :D
  • sanya200
    Nem Aliesteire-re a királyra aki a legelső szürkekamarás társunk lesz az is tök bunkó lett.Pedig tök örültem mikor megláttam de tiszta bunkó hozzáállása volt.Attól hogy király még nem kéne elfelejtenie hogy lett az.
    Bár lehet megsértődött mert összehozta Elnora-val vagy kivel, utána meg rábeszéltem hogy csinálja fel Morrigant de az utolsó küldetésen még én is kavarhattam volna vele, az lett volna ám a bonyodalom.:)
  • sanya200
    Nem Aliesteire-re a királyra aki a legelső szürkekamarás társunk lesz az is tök bunkó lett.Pedig tök örültem mikor megláttam de tiszta bunkó hozzáállása volt.Attól hogy király még nem kéne elfelejtenie hogy lett az.
  • JethroHUN
    Mert az a macska jó vmire? Próbáltam de semmi nem történt, harcban működik?
  • JethroHUN
    Igen én is így éreztem elég bunkók lettek. De Anders a DA2ben is benne lesz.

Más: A Witch Hunt végén az a tükör hova vezet? tud vki vmit, esetleg képregényben, vagy könyvben (ha vannak) és olvasta vki. Mert semmi nincs a végén, se videó, se a szokásos diavetítés. Mivel az egész Dragon Age történetnek az a vége, Awakening végén van egy ilyen kép szerintem ekkor van a Witch Hunt dlc (rövidke) cselekménye. A párbeszédben semmi nem derül ki Morrigan tervéről, de úgy általánosságban semmiről, csak h lesz vmi változás a világban és Flemethnek volt köze hozzá. Aztán át megyünk a portálon és annyi.
  • Bhalage
    Andersre gondolsz? hat igen elejen nekem se volt rokonszenves, de megkedveltem (nomeg eleg durva battlemaget faragtam belole.

amugy van a Vigil Keepben egy kobor macska, azt fogd be (kattints ra es azt add oda a magusnak mitn ajandekot : )) unlockolsz egy unique powert ; ))))
  • sanya200
    Jó persze de inkább őt tartottam volna meg mint a mágust akit találtam az annyira nem rokonszenves.Találkoztam pár régi társsal is mint Alisteir,Wynne de az az érzésem volt hogy mintha utálnának vagy nem is tudom.Alisteir is semmi normális köszönés úgy beszélt hozzám mintha valami idegen lennék.Pedig nekem köszönheti a feleségét a trónt...stb
    Wynne is köszönésképp annyit mondott hogy mi a fenét keresek itt.Na szép mondhatom.
  • Bhalage
    en is kicsit szomoru voltam, mert idealis tankjeloltnek tunt, de aztan felvettem Justice-t es minden megoldodott ;o)
    (fokarim zsivany:)
  • Fantusz
    A háború veszteségekkel jár.
    Képzeld el, ha random lenne a beavatási szertartáson átesőknél a túlélés, beleértve a főkaraktert is.
    Ostagar: beavatás - Game Ower... Kezdj új játékot, mert a hősöd elbukott a próbán!
  • sanya200
    :(
    pedig egész megkedveltem.Ogreen kemény volt böffentett egyet aztán szevasz:)
  • Aspyrin
    Nem, mindenképp meghal.
  • sanya200
    Az elején nem lehet megmenteni azt a csajszit?Akivel együtt érkeztünk a kastélyhoz de mikor szürke kamarás akar lenni belehal, lehet azért mert az elején rosszul szóltam el magam és -5 helyeslést kaptam tőle?
  • Aspyrin
    Van egy kapcsoló fent, ahogy a kapuval szemben állsz, balra. :) (nyomd a TAB-ot, és látni fogod)
  • sanya200
    Attól tartok hogy a segítségetekre szorulok, elakadtam az eszmélés elején, összeszedtem a mágust is és bejártam az egész kastély elejét, de a kapun nem tudok bemenni mögötte pedig vannak ellenségek meg az ajtón is be lehetne menni de a kapu ami előtte van le van zárva.Az erdőbe meg megint nem lehet visszahjtni egy láthatatlan fal van ott ahonnan jöttem:(
  • Lacoka12
    amugy felrakom a leliana dlc azt a tlépitésnél a státusznál ott van hogy hiba de a dlcknél látom de a játékba nem
  • sanya200
    Hát majd akkor kövi végigjétszásnál.Köszike:)
  • PiszkosFred
    Az az ajándék "nyuszimalac" amit Leli szeretne nagyon, az a szegénynegyedben van. Ott - ha jól emlékszem - egy koldusnak adsz pár aranyat, hogy hozzon egy példányt neked, azt adod majd Lelinek.
  • sanya200
    Gondoltam meg kéne venni az Ultimate Editiont de sokat kérnek érte majd esetleg ha lemegy az ára akkor talán.A simát megtudnám de abba nincs benne 1 DLC se.A Mass Effectnél remélem lesz GOTY csak ne 20-ba legyen az is.Annyit nem adok érte, egy 12-t max, meg már megvan a ce kiadás majd megy le az ára a gotynak is előbb utóbb.
    Amúgy elkezdtem azt az eszmélés DLC-t és nekem simán importálta a karaktert minden gond nélkül, viszont a pontokat újra kellett osztanom.
  • sanya200
    Le lehet tölteni a bw oldaláról is simán utána csak 1 crack kell hozzá.Legalábbis a Mass Effect 2-nél így van valaki mindig belinkeli a fórumba az új dlc-t és csak le kell crackelni.Bár ott egyszerűbb a helyzet mert a régi crackel is tökéletesen meg az új DLC is.De le tudod szedni a BW oldaláról is elvileg vagy google beírod a dlc címét és utána írod hogy torrent nem nagy kunszt.
  • Lacoka12
    warez dlc szoktam letölteni és már csak a leliana hiányzik
  • Bhalage
    minden DLCt letolthetsz a bioware oldalarol, vagy nem onnan szoktad?
    http://social.bioware.com/page/da1-dlc
  • Bhalage
    na végig toltam az Awakeninget!

megalike
    nekem nagyon tetszett, a tarsak, a helyszinek, a tortenet
    jol besuritettek mindent, mert "rovid", de igy is volt egy het estenkent legalabb.
    credit alatti zenén meg besirtam, na ilyen egy jo jatek.
    uhh szuper volt.

johet a DA2!
  • Lacoka12
    a leliana song dlct tud valaki linkelni honnan tölthetem le elöre is köszönöm