Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lécci pár tanács jól jönne.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
-korábban írta valaki hogy hivatalosan letölthetõek a magyar nyelvi fileok valahonnan
-én képtelen vagyok megtalálni
-steamon keresztül venném meg valakinek a fullos pakkot, de nem beszél elég jól angulol
-mi lenne a megoldás, illetve hol találom?
Loghaint egyszer szerveztem be a csapatba, züllött alkoholistává degralálva ezzel Alistairt, így nem ismerek minden variációt a lehetõségek közül.
Nem Cousland volt a karakterem, így az titok elõttem, milyen após lett volna Ferelden hõse. <#eplus2>#eplus2>
Fõleg, ha a lányát börtönbe záratom... <#nevetes1>#nevetes1> (bár erre lehet nincs esély, a királyválasztásnál egyik kényes pont, hogy ne tûnjön úgy az országgyûlésen, hogy a kamarások maguknak akarják a hatalmat)
azért van idõ még mászkálni, Sten most jött elõ azzal, hogy kell neki a kardja
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Loghain ott lesz a táborban, viheted magaddal, mint a többi csapattagot.
De mivel az országgyûlés után már szinte csak a végsõ harc van hátra, sok idõtök nincs arra, hogy igazán megkedveljétek(?) egymást.
Az ajándékok között vannak küönbözõ térképek, azok Loghain kedvencei (az impérium ódón térképe, thedas botanikai térképe, ferelden naprakész térképe, anderfels térképe, az elfoglalt ferelden térképe)
Loghaint nehéz kedvelni (nem is sikerült igazán), de érdekes személyiség, s igen erõs harcos, igaz ezt legfeljebb a végsó csatában bizonyíthatja...
Maric királyra felnéz, de a fiát rossz uralkodónak tartotta, aki elárulta Fereldent, sokkal veszélyesnek tartotta az orlézokkal kötött szövetséget, mint az éjfattyú inváziót-
Lányával, Anoraval szemben is vannak fenntartásai, kételyei, hogy jó uralkodó lesz, ennek ellenére nem mégsem tûnik úgy, hogy magának akarná a trónt - ámbár, aki a hadsereget uralja, az az országot is.
A többi karakterrel csak az Anora - Alistair kombinációbõl lehet kihozni a neked leginkább tetszõ végeredményt.
- Anora marad a trónon
- Anora és Alistair összeházasodnak, együtt uralkodnak (ez csak akkor lehetséges, ha nem Alistair küzdött meg Loghainnal)
- Alistair lesz a király.
Ha Loghainból kamarást csinálsz, Alistair elhagyja a csapatot.
Loghaint nehéz kedvelni, erõs harcos (bajnok), tele ellentmondásokkal - ha a csapatba veszed érdemes vele elbeszélgetni.
mekkora egy tetü család, kihalhatna az egész familia, na betöltöm újra
nem lehet a csajt kinyírni valahogy és magamat ültetni a trónra? 😄
Meg lehet ölni, de trükközni kell, s nem is biztos, hogy megéri.
Ha Ser Cauthrien-t megölitek, kimarad a játékból egy jópofa küldetés (szökés-szöktetés a börtönbõl).
Szerpejátékban az is egy megoldás, hogy késõbb sem kaszabolod le Cauthrient.
Amikor az országgyûlésre indultok, ismét elétek áll (már normál statokkal), lehetõséged lesz megölni, de meg is gyõzheted, hogy álljon félre.
A DA nem akciójáték, az egy szép jelenet, amikor Cauthrien önmagával vívódva tovább enged: katona, parancsot teljesít, felnéz Loghainre de tudja, hogy már nem a jó oldalon áll...
Így könnyebben lehet vele végezni. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak néztem amikor bevitt egy 164-es ütést
ja és persze se Leilana nincs velem, se harcosveszte mérgem nincs (pedig lehetne)
Íme a mod: mucsibahrat0.3
Ha valami nem mûködik benne, azt tudnátok jelezni? Még nem bírtam tesztelni a modult más gépen, és a késõbbi modok miatt jól jönne pár visszajelzés!
http://st0rmy.blog.hu
Szerintem tedd fel egy próbát megér
Nekem is lenne egy jó kérdésem :
Eltûnt A Wardens keep a térképrõl... a questet megcsináltam bepakoltam pár dolgot a ládába, most eszembe jutott hogy vissza megyek érte ere nincs meg a helyszín a questek közt ott van a fickó még véletlenül sincs a táborban (ami logikus is hisz a quest kész)
esetleg ötletek?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
UI: kíméljetek meg a flame áradattól, hogy jajj vedd emg, hogy milyen hülye vok h nem veszem meg a játékot stb stb. aki tud segíteni az írjon, aki meg flamelni akar az hanyagoljon. THX!!!
de Allistarnek is
ellenben a törpe valamiért jól bírja, pedig az adatai szerint nem kellene
Sten érdekes figura, lételeme a harc, nem hátrál meg, de a népe, s annak kultúrája nem csak ködös, kidolgozatlan is.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Most biztos megkapom majd a magamét,de nekem Alistair a kedvencem😊
De köszi a tippet😊
Egyébként mind a ketten(Leliana,Zevran)idegesítenek a maguk módján.Ezt most inkább nem ecsetelném😊
A gyorsaság/sietség nem emlékszem már rá hogy van magyarul(de tudom mirõl "beszélsz"-én csak magyarul játszottam rajta-) sem segít õket elviselhetõbbé tenni(elég rájuk nézni),de még 1-szer köszönöm a tippet!