Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A dolognak két oldala van. A vérmágus egy erõsebb specializáció, míg a szellemgyógyítót nem harcra találták ki. Ha szeletelni akarsz, akkor vérmágus. Viszont azt mondtad, hogy a csapatod folyton meghal. Erre már a szellemgyógyítót jobban ajánlanám, így fenn tudnád tartani a hp-jukat. Azt, hogy melyik illik jobban a bûvharcohoz, nem tudom, döntsd el te, vagy valaki mondja meg. Én a szellemgyógyítót ajánlanám, mert így tudod növelni a hp-dat. A bûvharcos pedig uyge frontharcos, ami azt jeélenti, hogy közvetlenül harcol az elleséggel, kardal. Na én ehhez inkább a hp-mat nyomnám, de lehet, hogy nincs igazam. Mondja meg más, ha nincs.😊
proway
hali. specializálódásról lenne kérdésem. Elf mágus vagyok, egyik spec.-em a bûvharcos, emellé melyik másik illene jobban? Szellemgyógyító vagy a Vérmágus? melyiknél lennék erõsebb a másiknál? mert most az a gondom h a party-ban nagyopbb csatáknûl egyedül én maradok életben a harc végére 😄

lécci pár tanács jól jönne.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Francba, úgy látszik túl fáradt vagyok hogy ilyesmit sem tudok megtalálni de:
-korábban írta valaki hogy hivatalosan letölthetõek a magyar nyelvi fileok valahonnan
-én képtelen vagyok megtalálni
-steamon keresztül venném meg valakinek a fullos pakkot, de nem beszél elég jól angulol
-mi lenne a megoldás, illetve hol találom?
Fantusz
Váratlan fordulatok tehetik érdekesebbé a szerepjátékot :-)

Loghaint egyszer szerveztem be a csapatba, züllött alkoholistává degralálva ezzel Alistairt, így nem ismerek minden variációt a lehetõségek közül.
Nem Cousland volt a karakterem, így az titok elõttem, milyen após lett volna Ferelden hõse. <#eplus2>
Fõleg, ha a lányát börtönbe záratom... <#nevetes1> (bár erre lehet nincs esély, a királyválasztásnál egyik kényes pont, hogy ne tûnjön úgy az országgyûlésen, hogy a kamarások maguknak akarják a hatalmat)

Mike
ezen kicsit megdöbbentem

azért van idõ még mászkálni, Sten most jött elõ azzal, hogy kell neki a kardja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fantusz
Ha Loghaint nem ölöd meg a párbaj után, átesik a beavatáson, õ is szürke mamarás lesz, s ha belegondosz ezért Alistair jogosan háborodik föl (meggyilkolt kamarások helyébe a gyilkos lép), elhagyja a tábort.
Loghain ott lesz a táborban, viheted magaddal, mint a többi csapattagot.
De mivel az országgyûlés után már szinte csak a végsõ harc van hátra, sok idõtök nincs arra, hogy igazán megkedveljétek(?) egymást.

Az ajándékok között vannak küönbözõ térképek, azok Loghain kedvencei (az impérium ódón térképe, thedas botanikai térképe, ferelden naprakész térképe, anderfels térképe, az elfoglalt ferelden térképe)

Mike
úgy értem, ott lesz a táborban?

Fantusz
Megvan a lehetõséged Loghaint csapatba venni, de akkor Alistairt elveszted.
Loghaint nehéz kedvelni (nem is sikerült igazán), de érdekes személyiség, s igen erõs harcos, igaz ezt legfeljebb a végsó csatában bizonyíthatja...
Maric királyra felnéz, de a fiát rossz uralkodónak tartotta, aki elárulta Fereldent, sokkal veszélyesnek tartotta az orlézokkal kötött szövetséget, mint az éjfattyú inváziót-
Lányával, Anoraval szemben is vannak fenntartásai, kételyei, hogy jó uralkodó lesz, ennek ellenére nem mégsem tûnik úgy, hogy magának akarná a trónt - ámbár, aki a hadsereget uralja, az az országot is.

JethroHUN
Azt sehogy

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hogy lehet megoldani,hogy Alistair király legyen,Loghain pedig bekerüljön a csapatba,ha meg lehet egyáltalán?
Mike
úgy érted, csapattag lehet? :o

Fantusz
Human nemes karakterrel lehetsz király(nõ), a Cousland õsi nemesi család.
A többi karakterrel csak az Anora - Alistair kombinációbõl lehet kihozni a neked leginkább tetszõ végeredményt.
- Anora marad a trónon
- Anora és Alistair összeházasodnak, együtt uralkodnak (ez csak akkor lehetséges, ha nem Alistair küzdött meg Loghainnal)
- Alistair lesz a király.

Ha Loghainból kamarást csinálsz, Alistair elhagyja a csapatot.
Loghaint nehéz kedvelni, erõs harcos (bajnok), tele ellentmondásokkal - ha a csapatba veszed érdemes vele elbeszélgetni.

Mike
most elsõ körben Loghaim megmenekült, Alistairt bezzeg kivégezték
mekkora egy tetü család, kihalhatna az egész familia, na betöltöm újra

Mike
hm érdekes végkifejlete lett az országgyûlésnek
nem lehet a csajt kinyírni valahogy és magamat ültetni a trónra? 😄

Mike
aha
akkor megadom magam

Fantusz
A királynõ szöktetésnél Ser Cauthrien statjai szándékosan meg vannak emelve.
Meg lehet ölni, de trükközni kell, s nem is biztos, hogy megéri.
Ha Ser Cauthrien-t megölitek, kimarad a játékból egy jópofa küldetés (szökés-szöktetés a börtönbõl).

Szerpejátékban az is egy megoldás, hogy késõbb sem kaszabolod le Cauthrient.
Amikor az országgyûlésre indultok, ismét elétek áll (már normál statokkal), lehetõséged lesz megölni, de meg is gyõzheted, hogy álljon félre.
A DA nem akciójáték, az egy szép jelenet, amikor Cauthrien önmagával vívódva tovább enged: katona, parancsot teljesít, felnéz Loghainre de tudja, hogy már nem a jó oldalon áll...

Durva a csaj..Én úgy szoktam lenyomni, hogy trükközöm: amikor a támadás elkezdõdik, fogom az embereim, és elfutok hátra, az egyik nyitott szobába. Csajszikám, és egy-két bérence követ minket, de a többiek nem.
Így könnyebben lehet vele végezni. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mike
na Catherina, (Cathrina vagy hogy is hívják) megszivatott
csak néztem amikor bevitt egy 164-es ütést
ja és persze se Leilana nincs velem, se harcosveszte mérgem nincs (pedig lehetne)

St0RmTr00pEr
*a link pillanatnyilag nem él, holnap ujra feltöltöm.

http://st0rmy.blog.hu

St0RmTr00pEr
Üdv srácok. Az elmúlt két napban gondoltam tanulmányozom kicsit a Toolsetet, aztán tesztként csináltam egy aprócska modot, amit szeretnék megosztani veletek. Ez a Mucsibahrat. Ez, egy a kampányba beépülõ modul, ami elérhetõvé tesz egy helységet Denerimtõl délre, ahol megfáradt pillanataidban beszélgethetsz a hazánkban is méltán világhírû Mucsi Zoltánnal a stresszrõl, az alkoholról és a dohányzásról. Talán sikerül egy kis mosolyt csalnom pár DA fanatikus és Mucsi rajongó arcára! =) Gondolkozok egy összetettebb, egyéni kampányon is, persze ezt már komoly határokon belül. Majd meglátjuk mi lesz belõle.

Íme a mod: mucsibahrat0.3

Ha valami nem mûködik benne, azt tudnátok jelezni? Még nem bírtam tesztelni a modult más gépen, és a késõbbi modok miatt jól jönne pár visszajelzés!

http://st0rmy.blog.hu

lightjack
váháááá!!! köszönöm köszönöm köszönöm!!!! ez a izé netframework kellett!!! köszönöööööööööööööm!!!!!!!!!!<#puszi><#puszi><#puszi><#puszi><#puszi>

lightjack
ilyet még nem tapasztaltam.

Igent fent van... nekem pld fent van a .net framework
Szerintem tedd fel egy próbát megér

Nekem is lenne egy jó kérdésem :
Eltûnt A Wardens keep a térképrõl... a questet megcsináltam bepakoltam pár dolgot a ládába, most eszembe jutott hogy vissza megyek érte ere nincs meg a helyszín a questek közt ott van a fickó még véletlenül sincs a táborban (ami logikus is hisz a quest kész)
esetleg ötletek?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

lightjack
jó de nektek ez fenn van? szal ennek fent kell lennie h mûködjön az updater??

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

lightjack
1.3 as patch van fenn, de múltkor is így csináltam, akkor minden mûködött. ez a NET.Framework mi is pontosan???

.NET Framework kellõ (asszem 3.5-ös) verzióját feltetted? Ja, és vedd meg 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

rage
Legutolsó patch is fent van ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

lightjack
tudna vki sgeíteni abban hogy most raktam újra a PC-m, eddig a DA😮 tökéletesen mûködött,tudtam rá DLC ket is felrakni, de msot hogy újra feltettem, amikor a DA😮 updaterrel kellene DLC-ket feltelepítenem kiírja hogy: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0000135) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra."feliratot...eddig ilyen probléma nem volt, most hogy újratettem az XP-t csinálja ezt. így a régi karimat sem tom átmásolni és mivel akkor jópár DLC volt fenn, így biztos gubanc lenne meg ugye Shale is elveszne. szal ha vki tud segíteni segítsen pls!!!! a játék nem eredeti, letöltött, méghozzá az a verzió, amikor ha nem másolsz át egy fájlt a játék mappájába akkor az Ostagari ostromnál fekete lesz a képernyõ(ezt a hibát kiküszöböltem). nem reklámozok warez oldalt... szal aki tudja hogyan kell megoldani az pls help!

UI: kíméljetek meg a flame áradattól, hogy jajj vedd emg, hogy milyen hülye vok h nem veszem meg a játékot stb stb. aki tud segíteni az írjon, aki meg flamelni akar az hanyagoljon. THX!!!

Mike
érdekes

Nekem a törpe hamarabb fingott mint Alistair (meg Sten is), mindig úgy kellett õket élesztgetni. Csak hátbatámadónak mertem beküldeni õket harcba.
Mike
ehhez képest úgy mászik lefelé a hp-ja
de Allistarnek is
ellenben a törpe valamiért jól bírja, pedig az adatai szerint nem kellene

Fantusz
Sten élete lehet azért titokzatos, mert valószínûleg nincs is kidolgozva a kúnári kultúra, csak bedobtak néhány összefüggéstelen adatot, amit, ha összeszedsz, elég nehéz életszerûvé varázsolni az ottani viszonyokat.
Sten érdekes figura, lételeme a harc, nem hátrál meg, de a népe, s annak kultúrája nem csak ködös, kidolgozatlan is.

Amúgy a legjobb karakter Sten. Ez vitathatatlan. Legalábbis a faj, amit képvisel, számomra a legérdekesebb. Ráadásul Sten maga is egy különös figura, végig titokban marad az élete és Par Vollenrõl se tudunk meg sokat. Nekem a dupla pengés harcstílus jön be a legjobban, de úgy a többi sem rossz.
SZEG007
az egykezese harcosok ugy általába nagyon brutálisak, föleg a kiegészitöbe találhato extra képességekkel

Fantusz
Sten egyetlen specializáció elõnyét élvezheti, s még így is elég jó harcot lehet belõle faragni.

Sokat kell vele beszélni: nehéz "személyiséget" kreáltak neki, de egy idõ után beindul, és ontja magából a sztorikat. Egyébként én sem kedveltem.

böröczk
miután megcsináltam a küldijét neki is, elküldtem. de a kardját elõtte még eladtam. aztán következõ végigjátszáskor má vittem, és tényleg nem annyira savanyú kukifej, mint elsõ végigjátszáskor gondoltam. úgyhogy azóta hordogattam pár végigjátszás alkalmával, de nem eltt a kedvenc karakterem -.-"

Kumiho #2179

Calver
Sten.
Sten ász.

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Loghain erõsebb<#crazya>

Képességeit tekintve Morrigant, Alistart és Pala-t szoktam magammal vinni. De igazából, pont az a legjobb az egészben, hogy nem muszáj valakit egy bizonyos meghatározott fejlõdési fán nevelni, hanem úgy alakítjuk, ahogy kedvünk tarja. Szóval ezen kár vitatkozni. Igazából egy társat se tudok mondani aki ne menne az agyamra(fõleg Leliana és Wynne), de Oghren ilyen szempontból szerintem tényleg viszi a pálmát.
ízlések és pofonok😊nekem tetszik a visszafogott stílusa,amúgy tanknak sem utolsó,kimaxolva az egyik legerõsebb csapattag.Szerintem!
böröczk
szentfazék, és még rasnya is, irritáló szinkronnal. Jó, a modok kicsit segítenek rajta.

Kumiho #2179

Ogrent én is bírom,fõleg ha valamelyik csajt is viszem mellé akkor padlót tudok fogni a beszólásaitól😊
Most biztos megkapom majd a magamét,de nekem Alistair a kedvencem😊
Én is romantikáztam vele az elõzõ végigjátszásnál😊Nincs vele gondom csak,hogy majdnem minden döntésnél dobálja a mínuszokat a kis lelkiismeretes😊
böröczk
Fostos, a kúútjám.

Kumiho #2179

SZEG007
Ogren😄

Mike
mondjatok egy társat aki nem idegesítõ 😊

Hm, én például sokadik végigjátszás alkalmával Lelianaval romantikáztam, annyira aranyos. 😊))

Ezért írtam" " jelbe a muszájt,tudom,hogy nem kötelezõ,de sokadik végigjátszásnál (még másfél -most nyomom az elsõt közüle- mágus vonal hiányzik a vívmányokhoz)már uncsi 1-2 ládáért visszamenni,ezért inkább magammal viszem.
De köszi a tippet😊
Egyébként mind a ketten(Leliana,Zevran)idegesítenek a maguk módján.Ezt most inkább nem ecsetelném😊
A gyorsaság/sietség nem emlékszem már rá hogy van magyarul(de tudom mirõl "beszélsz"-én csak magyarul játszottam rajta-) sem segít õket elviselhetõbbé tenni(elég rájuk nézni),de még 1-szer köszönöm a tippet!