18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
himpike #15932 Kijátszottam nehezebb fokozatokon de nem éri meg vesződni vele. Az első végigjátszás után nyugodtan le lehet rakni easyre, mivel minden harc ugyanaz lesz. Csak felesleges időpocsékolás nehezebb fokozatokon tolni a sokadik végigjátszáskor. Érdemes gyorsan túlesni a harcokon és a történetre fókuszálni.
Hát, rápróbáltam a demora még1x most reggel. Futkosok össze-vissza az ogre elől, lövöldözöm spellekkel, kb ennyi a csata. Beállhatok szűk helyre akkor is leverik mellőlem a csapatot.. ez egy nyomorúságos diabló lett. A színvilága is nemtom, mintha valami WoW buzulat volna.
Meg ez a dialógus rendszer .. jelezve melyik a negatív válasz, félhülyéknek tervezve.. na hol az a dao2 topic... -
Bhalage #15931 awakening szerintem tuti!
dlc kampanyokrol meselhetsz majd azokrol nem tudok semmit -
ferenc001 #15930 A karakter más lesz (ha hírt nem is láttál róla, a demóban említi Flemeth, a Lotheringből való menekülés során, hogy mi a helyzet), a döntéseknek lesz kisebb(-nagyobb) hatása a DA2-ben. -
sanya200 #15929 Hát azért az alap nehezebb volt még mediumon is én azon toltam végig és volt hogy néha megizzasztott rendesen.Ebbe meg ha egyszer meghalt a főhős de a többivel lenyomtam az ellent.
Amúgy tudom nem ide való de ha már leírtam akkor kérdeznék még valamit.Ugye az első rész mentéseit át lehet vinni, de a főhős az nem az lesz aki az egybe?A neve alapján ahogy látom nem, akkor ezek szerint a történet miatt kell a mentés és nem a karakter miatt.Pedig örültem volna ugyanannak a karakternek. -
Evoluti0N #15928 A harcrendszer ugyanaz, mint az első részben, csak látványosabb. Normalon pedig az első rész se volt kihívás- -
sanya200 #15927 Valahogy sejtettem hogy ez lesz vége, hogy annyira lebutítják meg elmennek az akció irányába hogy aki eddig szerette az egyet, a 2-t tuti megutálja.Ez van látjátok ha az eladások miatt feláldozzák a játékmenetet meg mindent csak azért hogy a bostoni 8 éves kis joe is tudjon vele játszani.Mert lusta lenne arra hogy megtanulja mit is hogy kéne.Nekem még az első rész végigjátszása se volt elég ahhoz hogy minden trükköt miegymást megtanuljak.Úgy hogy most elkezdtem elölről.Elsőre már a vége fele csak mentem előre nem nagyon cserélgettem a fegyvereket se meg nem vásároltam be csak vitt előre a sztori. -
ferenc001 #15926 Azért vedd figyelembe, hogy medium fokozat a max. a 2 demójába. Az Origins-nél is szükségtelen normál fokozaton taktikázni. Ha pedig jól beállítod az AI taktikáit, akkor teljesen felesleges is lesz a taktikai szünet, meg egyéb. De szvsz ez inkább DA2 topic-ba való :) -
sanya200 #15925 Hát azért annyira nem az eszmélés is vagy 10h pluszt jelent nekem 1,5 napig tartott pedig majdnem egész nap előtte ültem.
Kipróbáltam ezt a da2 demót érdekes az biztos de valahogy az első részhez képest annyira pörög az egész.Az egybe ugye megállítod taktikázol itt annyira nem kell, nem halnak olyan könnyen még a varázslók se. -
himpike #15924 Hát a PCs demo erősen trágyának tűnik. Tuti nem fogom megvenni. Szir-szar manga hagulata van, hulladék harcrendszerrel. Nincs időm jobban belemélyedni mert késő van de ez az első benyomásom. A haghatások kimondottan idióták főleg lövésnél. -
#15923 én 1 nap alatt kijátszom dlckel együtt meg a összes küldivel -
Evoluti0N #15922 Mire befejezed, kb kezdheted is a második részt :) -
#15921 Na origins pipa jöhet a kieg+4 dlc kampány. Laza 76 óra playtime eddig. -
#15920 2. pálya -
hanta #15919 Értem. És a demon belül, hogy lehet elérni? Automatikusan odarak vagy térképen kell elvándorolni vagy a főmenüből betölteni valahogy? -
#15918 Magában a demoban érheted el Kirkwall-t. Bár tényleg félrevezető ez az gamestaros idézet. -
hanta #15917 Sziasztok!
A GameStar Online-on olvastam ezt a Dragon Age 2 demoval kapcsolatban.
Idézem: "Miután a demónak vége, a játékosok elérést kapnak egy új helyszínhez a Dragon Age világban (Kirkwall, ahol össze lehet barátkozni Isabellával, akár romantikusan is"
Tehát, ha jól értelmezem, akkor a demo végigjátszása után a Dragon Age-ben megnyilik Kirkwall? Ebből mi igaz? Valaki tesztelte már esetleg? -
Prof William #15916 Hál istennek mert a PS3-demó nagyon nem jött be. -
#15915 Ugyan úgy hent, az alaptámadás automata támadás annak néz ki, de ne csapjon be, csak az animációt turbózták fel japán stílusban, a skillek, hát szuper erősek, vmeikhez az volt írva 200% sebzés, de kell is, mert sokan jönnek, hullámokban. -
#15914 A hir igaz. -
Prof William #15913 A Dragon age 2 konzolos demója eléggé hent volt. Mi igaz abból a hírből hogy a PC-s harc viszont hasonló időmegállítós lesz mint 1 részben? -
kisokka #15912 Amennyire tudom, ez egy fanartos dolog, de ez van.Tali egy kiscsávóMndjuk annyira nem vészes a helyzet, mert jó kép :D -
#15911 Nem, mindegy, te voltál kíváncsi :-)
Amúgy fejezzük is be az OFF-ot, térjünk vissza a Drahon Age témához. -
sanya200 #15910 Már láttam, devianarton érdemes nézelődni jó képek vannak fent. -
kisokka #15909 Photoshoppal holnapra én is csinálok egy ilyet :DD
Amúgy honnan van? :D -
#15908 -
kisokka #15907 John Okka Shepard szerencsésebb volt -
Evoluti0N #15906 Megmutatta, csak te nem láttad :P -
kisokka #15905 Na.Akkor mégsem mentettem meg Kellyt, én lojalizálni mentem valakivel(már gőzöm sincs kivel).Viszont Tali volt a csajom, azt hittem megmutatja hogy is néz ki, de mégsem :( -
sanya200 #15904 Annyi az egész hogy valahogy valamiért a me-ben sokkal jobban megszerettem a karaktereket, de pl mirandát nem is említette meg jacket se.Nem mindegyiket kedvelem de akiket igen azokat nagyon, szeretek velük elbeszélgetni erről arról, meghallgatom amit történetüket hogy mi történt velük a múltban..stb.Persze lehetne jobb is főleg a románc része de ez valamiért nem jön át nekem a da-ben.Nem érzem azt hogy tényleg társak lennének, nem is a párbeszédekkel van a gond az messze jobb mint az me.Csak egyszerűen nem szerettem meg a társakat.Pl Stennel se lehet sose semmiről beszélni mert mindig lenéz,Morrigan stilusát meg egyenesen utálom.
A mass effectben akit kedvelek az Tali és Liara meg persze Garrus de a többi annyira nem szimpi jókat lehet velük is beszélni de ez a 3 karakter a kedvencem.Persze lehet az is közrejátszik hogy nem vbeszél maga a karakter a da-ban és a me után ez eléggé zavaró tud lenni.Egyszerűen nem tudok azonosulni a karakteremmel és szerintem ez a gond.Me-ben imádtam a párbeszédeket főleg amelyekben volt érzelmi szál is, pl liara mikor feljön a hajóra a 2. részben.Azt még a gépre is lementettem:) -
#15903 Úgy kell kalkulálnod, hogy miután a legénységet elrabolták, azonnal indulni kell utánuk (nincs lojalitás kitérő, se más), s akkor Kelly is megmenekül.
Ha visszatértek a hajóra, a kabinodban találsz egy panelt, amivel az aktuális románcod alanyát behívhatod magadhoz.
Sok jelentőslge nincs, Kelly annyi "pusz szolgáltatást" nyújt a többivel szemben, hogy ő táncol is, ha megkéred. -
kisokka #15902 Igen ezt tudom, de valamiért nem sikerült ez időben...Legalábbis elsőre biztosan nem, mert próbáltam párszor.Aztán lehet, hogy mégis összejött valami, de hasznom nem volt belőle, mert többet nem találkozok vele. -
#15901 Tudod, a szándék a fontos -
Evoluti0N #15900 Ha időben elmégy megmenteni a legénységet, akkor nem hal meg Kelly :) -
kisokka #15899 Kár, hogy feldobja a bocskort:(
Azért érdekes, hogy a két játék között vannak összevonható hasonlóságok a karakterekben, így még nem is gondoltam erre.Igaz nem olyan nyílvánvaló, de egy cég alkotta művek :D -
Bhalage #15898 igy van, de mind2 csudalatos gamma :D
a vakon kovetest shepard parancsnok ellenallhatatlan charismajanak tekintem, ami amugy sztem eleg jol meg van csinalva. radasul o a parancsnok. mirandat meg utaltam, megha nagyon is sajnaltatta magat.. kelly az igazi no :D ;o) -
#15897 A játékosok többsége vizuálisan ítéli meg akaraktereket, s ezt a készítők tudatosan kihasználják.
Mirandában mi olyan vonzó a megjelenésén túl?
Velejéig romlott nőszemély (kb Morrigan alteregoja), nincs tekintettel senkire. Jack nem túl bizalomgerjesztő külsője mögött egy sokkal szeretnivalóbb ember búvik, kegyetlensége a múltjából fakadóan érthető.
ME2 nagyon lazán kezeki a csapattársakhoz fűződő viszonyt: átmenet nélkül lesz lojális a csapattag, ha a személyes küldetését megpróbálod megcsinálni. A hangsúly azon van, hogy elég csak megpróbálni, s ha elbukod a csapattagod akkor is azonnal lojális lesz. Egy üres humbuk tehát a lojalitás küldetés lényege, akár szándékosan is elcseszheted a társad azonnal rajiongani fog érted.
Nem rossz játék a ME2, sokkal több a rajongója, mint a DAO-nek.
Többször végigjátazottam én is, s a legnagyobb hiányosságának azt vélem, emi neked tetszik.
ME2-ben a társak bábként követnek, bármit megtehetsz, nem reagálnak rá különösebben. DA-ben van véleményük, s bizony ellened is fordulhatnak, ha súlyosan megsérted az értékrendjüket - mi ebben a rossz? -
sanya200 #15896 Úgy konkrétan nem nincs bajom a társakkal mert tényleg sok lehetőség-párbeszéd merül fel mint a mass effectben.De ott sokkal közelebb állnak a szívemhez mint itt, a me2-ben szívesen elbeszélgetek bármelyikkel , aggódom értük ha olyan a szitu.De ez az érzés nekem nincs meg a DA-ben.Ettől függetlenül jó csak a me sokkal közelebb áll, sokkal jobban szeretem az egészet hiába gagyibb. -
Bhalage #15895 sztem tok felesleges hasonlitani a 2-t, mint a legnagyobb fanjuk nekem mind2 nagyon tetszett es elnezem a hibaikat mert nagyon jo szorakozast nyujtottak
-
Evoluti0N #15894 A Mass Effect univerzuma nekem is közelebb áll a szívemhez, mint a Dragon Age, de sajnos a társak tekintetében nem tudok egyetérteni veled. Az való igaz, h az Awakeningben eléggé leredukálták a kommunikációt a társakkal, de számomra az alapjátékban sokkal érdekesebb és emlékezetesebb karakterek voltak, mint a Mass Effect-ben. -
#15893 Nem bocsátkozom vitába, mert egyéni megitélés, kinek melyik játék tetszik jobban, melyik kevésbé, s hibát mindegyikben lehet találni.
Az Awakening egy külön történet (kár érte, többet is ki lehetett volna hozni belőle, ha integrálják az alaphoz a story-t), s volt olyan érzésem, hogy sokkal inkább a ME2-höz kezd hasonlatos lenni, azzal, hogy a társakhoz nem nagyon lehet szólni.
Azt pl. én a ME2 hátrányának róttam fel, hogy a társak birka módra követtek, s pozitívumnak, hogy a DA-ben van véleményük, adott esetben akár a főhősre is rátámadhatnak, ha az elveikkel ellentmondóan cselekszik.
Az, hogy a zombi harcos rád támadt a döntésed következménye volt - ezen nincs miért háborogni.