18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • bendáj17
    értem akkor érdekes lesz mert mindképp azért toltam újra hogy befolyása legyen a döntéseimnek. Köszi a választ így már teljesen érhető.
  • Timi983
    A karaktert nem tudod importálni,mivel adott kari lesz a 2.részben,csak a döntéseidet (pl. kit választottál királynak,ki mellé álltál a mágustoronyban stb...),bár azt nem tudom,hogy mennyire befolyásolja majd.A 2.részben a hősöd (Hawke) ha jól emlékszem Lotheringből indul el annak eleste előtt,és a sztori kb 10 évet foglal majd magában (ez idő alatt a te karid (a DAO-ból) Lotheringből indulva csapatot toboroz,kinyírja a fődémont,kamarás parancsnok lesz stb.Tehát az még benne lehet,hogy találkozol "magaddal",vagy a mostani csapatod tagjaival(közülük magadhoz is vehetsz 1-et),de ennyi a saját karid kilép a képből.
  • bendáj17
    végig is toltam az Eszmélést, nem tudom de a végén mentett? Remélem majd így tudom a karaktert importálni a 2-be ?
  • bendáj17
    értem akkor nem lehetek messze a végétől. Köszi a választ.
  • Evoluti0N
    Nekem 15 körül volt.
  • bendáj17
    lehet csak már játszottam több mint 11 órát és nincs nagy kedvem újra kezdeni. az érdekesség hogy a kard, vért, sisak, meg a csizma ment el. Lesz majd jobb is inkább folytattom. Kb hány órás a játék?
  • Lacoka12
    de lehet hogy pont akkor lett egy játékhiba én úgy csinálom a ilyeneknél hogy új játékot kezdek és akkor már nem volt hiba
  • bendáj17
    nagyon érdekes na mindegy ami elveszett elment majd lesznek újabbak :) Köszönöm a gyors választ
  • Lacoka12
    teljes cucba voltam menö király páncéljába
  • bendáj17
    csak a boszorka dlc van fent a többit nem is raktam fel. nagy kár nem mentettem a pálya elején
  • hanta
    Az ilyen DLC-vel feloldott meg ilyesmi cuccok tűnnek el ha jól emlékszem. De így a legegyszerűbb ezt megcsinálni.
  • bendáj17
    és te a videó után felszerelésben voltál vagy gatyában?
  • bendáj17
    én is erre gondoltam mert a pályát megcsináltam meg minden. Ha igaz akkor jól el van cseszve, a legjobb cuccaim elvesztek. :(
  • Lacoka12
    én végig vittem azt a rész és nem volt ilyen hiba nekem a zsákombol vett el pár cucott de azt vissza kaptam
  • hanta
    Az a rész bugos. Én is így jártam. Ha már csak egy szál alsógatyában kel fel a karid a videók után, akkor nem lesznek meg a cuccaid. Asshem úgy maradt meg nekem, hogy előtte lepakoltam a Strázsában, felvettem ilyen szutyok páncélt meg fegyvert és úgy csináltam meg azt a részt. Aztán meg felvettem a cuccaimat.
  • bendáj17
    és hogyan tudom? valahol el van rakva vagy mi a megoldás?
  • Lacoka12
    vissza szerezheted
  • bendáj17
    HELP AZ eszmélésben amikor a Épitész elkap és a cellában vagyunk, azon a pályán mindenki megkapja a cuccait de a sajátom hol van? vagy az elveszett?
  • bendáj17
    köszi szépen a választ így jobb tudni, csak az ajándékok miatt. :)
  • Fantusz
    Az első küldetésnek kettesben indultok neki, harc közben csatlakozik hozzád Oghren, és egy mágus - s ezzel meglesz a négyfős csapatod.
    A Strázsa börtönében lévő fogoly is lehet a csapatod tagja (szerencsevász, íjra képezve).
    Minden főküldetés helyszínén egy újabb csapattag is vár, a Bűverdőben egy elf mágus, a mocsárban egy élőhalott harcos (pajzs+kard), a törpe, s egy dualos törpe (Sigrun)- a sorrendet lehet variálni, kit szeretnél hamarabb a csapatban tudni.
  • bendáj17
    Hali olyan kérdésem lenne hogy az Eszmélésben hány csapattag lehet és kik azok?
  • himpike
    Egyszerűbb ha rájössz magad a válaszokra. Bármilyen meglepő, de ezért kéne játszanod hogy válaszokat kapj.
  • miko1216
    Mellesleg nem volt túl kimerítő a válaszod :D De azért kösz esetleg tud valaki részletesebbet?
  • miko1216
    Sajnos nem tudom átállítani mivel xbox-ra van meg :S
  • JethroHUN
    Állítsd át magyarra, minek görcsölsz ha alig tudsz angolul? az alapszint kimerül a "Hy, my name is..."-ben
    -nem lehet kutyád
    -igazából semmit
    -azzal sem sokat
    -rakd át ->nightmare
    -1 íjat, 1 kardot, 1 páncélt lehet vele csináltatni ha megtalálod ami kell
    -wade segédje árul ahhoz könyvet
    -jah elég ütősek
    -kérdezd a készítőket
  • miko1216
    Megvettem az AwAkeninget... Véletlnül letöröltem a régi befjezett mentésemet ami egy dalish elf íjász volt. Szóval egy új Orlaisian karakterrel kezdtem rogue kétkezes (kedvencem) Angolul játszom és alapszinten értek is angolul. De ez a történet nagyon kusza és fogalmam sincs hogy mit miért csinálok :(
    Sok kérdésem van:
    - Lehet kutyám?
    - Itt mindenkiből lehet Grey Warden?
    - Fejlesztettem a várat adtam a törpének 80 aranyt(!) mi haszna volt ennek?
    - Megcsináltam a föld alatti küldetéseket a Vigils Keep-ben mit is értem el ezzel?
    - Kicsit túl könnyűnek érzem csak én vagyok így ezzel? (nem a harcra gondolok hanem inkább baromi jó cuccok megszerzésében)
    - Wade megint fog csinálni valami extrát? Mert már szólt hogy szerezzek neki valami materialt. De nem tzdom miről beszélt vagy ilyet hol lehet szerezni?
    - Saját régi karakterrel izgalmasabb? Mert én majdnem elaludtam rajta.. :(
    - Olvastam hogy valahol újra lehet osztani a talenteket.. Lehetséges ez?
    - Mennyire jók az új talentek? Van valami amit ajánlotok?
    - Miért nem lehet normálisan dumálni a társakkal? Rohadt idegesítő :(
    Most hirtelen ennyi jutott eszem be :D

• Lacoka12
  • JethroHUN
  • Lacoka12
    megoldotam nem volt könnyü véletlenül letörölt valamit a gépem
  • Lacoka12
    miért irja ki ezt a hibát nem rég adta ki hogy physx dll hiányzik valami ilyesmit valaki segitene mert csak ennél a játéknál adja be
  • hevesike
    Eddig is mindenki azért hisztizett, hogy a DA:O PC-n minden téren üti a konzolt :D
  • Lacoka12
    akkor a pc sokkal jobb?
  • Calver
    még megjelenés környékén volt összehasonlítgatás, emlékeim szerint a PC-s verzió nagyon finoman szólva valami kegyetlenül elpicsázza másik kettőt mind grafika, mind kezelőfelület tekintetében.
  • drholmes
    Sziasztok
    Ha ujratelepitem a jatekot, de a DLC-k nem jonnek le, mit lehet tenni?

Koszi
  • Lacoka12
    azért kérdem mert ebbe a videoba a táj grafikája jobban látszot
    http://www.youtube.com/watch?v=KWL61wDYJ0Q&feature=relmfu
  • Lacoka12
    amugy a Dao 1 melyik részen szebb grafikába?pc konzol?
  • cikasz
    Demó alapján fölösleges véleményt alkotni szvsz!
  • sanya200
    Hát a grafika is érdekes a demo nem engedi a dx11-et.A launcherben ugyan be lehet állítani de a játék opciójában csak a highot engedi.Amúgy meg eléggé vegyes mert a ták a páncél tényleg jól néz ki de pl a varázsló haja valami ocsmány ugyanolyan gagyi mint az alapban, mintha betonból lenen a ruhákon is látszik hogy csak egy sima textúra ami rá van rajzolva a karakterre.2011-ben azért már többet várna az ember.Nem kell nekem csilli-villi effect meg minden de ha már szerepjáték akkor talán a karaktereket kéne elsősorban normálisan kidolgozni és nem a tájat meg a többit.A DA-hoz rengeteg jó mód van van pl olyan ami a hajat teszi sokkal élethűbbé és még az is szebb mint ez pedig az már van pár éves.Meg ez az össze-vissza ugrálás se tetszik annyira sokszor azt se tudom merre vagyok.Hatalmas különbség van a 2 rész között az első elég reális volt és nem úgy mozgott a karakter mintha rakéta lenne a seggébe.A varázsló meg átment golyószóróba, olyan gyorsan lő mint a rosseb.Az első ehhez képest csak puttyogtatás volt.
  • kisokka
    Diablo az egy nagyon is jó játék volt, nekem tetszett.A LOD-os 2-t még mindig elő szoktam venni tekerni vele.Ami viszont a demoban van, az abszolút nem illik DA:O-hez, nagyjából egyetértek veled.Szó szerint amcsi kisgyerekeknek lett tervezve, nekem nagyon csalódás volt.Főleg ezek a japós mozdulatok, hát kiborító.A színvilágra, meg a grafikára szerintem még nem lehet panasz, mert a demoban le vannak butítva a dolgok, de nem csodálkoznék, ha pár hónap múlva megjelenne egy fizetős DA 2 szeró
  • himpike
    Ja, és dx11-ben nem akar full screenre menni, az ablak teteje belóg felül.