18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16172 nem veszik el mert engem a történet érdekel -
Kathranis #16171 És ha épp nem lenne rá kereted? És úgy nyár végéig tudod hogy nem lesz? Hiába vagyok egyetemista, sokan azt mondják, hogy "időmilliomos", de nem tudok most 5-6000 Ftot, vagy nem tudom mennyi az Ultimate, de szerintem több, elkölteni...Nyáron megyek majd Görögo.-ba dolgozni, akkor majd lesz pénzem, de addig hogy éljem ki magam a Dragon Age világában?:) -
#16170 6Mb-es netem van (~600K/s), kb 4-5 óra volt a letöltés. -
#16169 Van benne magyar nyelv, nekem is Steam-es Ultimate.em van. -
Although #16168 Megvenném a boltba :D
-
Kathranis #16167 Akkor valahova feltöltenéd légy oly szíves?:) Hálás lennék nagyon!
Although:
Hát most vagy az van, hogy sehogy nem játszok vagy játszok egy full szintessel...Te mit választanál?:)
-
bendáj17 #16166 jó játékot :) -
Although #16165 Nem tudom hogy tudod így élvezni a lényeg elveszik közben :) -
Although #16164 Gratula :) -
sata75 #16163 Na megvettem tegnap és most örülök:)
Alap 1900 huf + Pala dlc ajándék, kieg 1900 huf, nincs ajándék:)
Most asszem kiveszek egy hét szabadságot... -
#16162 még nem sok döntés volt -
#16161 még csak flemeth kunyhójában vagyok full szintesentörp nemes kari 30 fölöti ügyeség és erő, 16 dörzsöltség -
Kathranis #16160 Hát ha leírnád a pontos adatokat azt megköszönném (előtröténet,pontokból mennyi van min, hol tartasz, eddig hogy válaszoltál a kérdésekre ("jó" vs, "rossz" stb.) -
Although #16159 Nem hinném hogy erre gondolt :) Szerintem beéri ha a lefagyós részen átjuttatjuk. :) -
#16158 egy max szintes kari megteszi a játék elején?(csalásal szinteltem) -
Kathranis #16157 Vagy esetleg kérhetek egy óriási szívességet valakitől? Nem olyan nagy dolog, csak egy kicsit macerás:
Elvinni egy dwarf nemes dual wieldes warrit, aki alapvetően úgy reagál a kérdésekre, hogy "jó" beállítottságú, főleg ügyességre, de legalább 20 pont erővel, 3-4 életponttal addig, amíg Morrigan felkelt, felvenni a cuccokat, kimenni a házból, beszélni Flemethel meg Alistrallal, majd miután vége a beszélgetésnek menteni egyet és a mentést valahova feltenni, illetve ide belinkelni nekem. Hozzájönne még, hogy Kathranis névvel illetve a kinézet legyen alap, a legelső!
Valaki lenne oly szíves, hogy ezt megcsinálná esetleg?
Már csak abban tudok reménykedni, hogy azon a részen valahogy túljutok, akkor nem lesz gond! -
Kathranis #16156 A videó kártyám nem egy új darab... ATI 36XY, sajnos most nem otthon vagyok és laptopról írok!azt hiszem 1 vagy 2 éves garit adtak rá és még garis, szóval annyira nem régi...Nem hiszem, hogy azzal van a baj, mert már egyszer végigvittem, ugyanazon a gépen!
Akkor senki semmit nem tud egy bizonyos 36os hibakódról, illetve senki nem tud megoldást arra, hogy a kép fekete, de hang van, felirat van, a játék megy tovább, csak épp kép nélkül? -
Pares #16155 Na ne nevettess... Nekem az egész net itt hever a vinyómon... -
#16154 nekem 5 Gb os netem van -
#16153 ...56k-s modemmel -
Although #16152 Úgy tudom az a gond hogy nincs magyar nyelv benne. -
#16151 ...és 30 óra leötlési időt is -
#16150 Steam-en ~8000Ft az Ultimate. Tartalmaz mindent (Awakening, összes DLC, stb). -
Although #16149 Esetleg néz be egy 576 boltba szokták akcióba adni az Awakeninget,és az Originst, olyan 2000-4000 Ft/db és akkor már csak a dlc-k letöltése kell, amit választasz. Szerintem nézd meg a tartalmakat a hivatalos oldalon. Habár az Awakening már nem annyira erős mint az Origins. De szépen összefűzték, akit királlyá tettél az látogat meg a szürke kamarás erődbe :) És azért elég nehéz lett az is :) -
Although #16148 Magam részéről félve mondom a Palás dlc-t mindenképp, talán a Grey wardens erődös is. A witch huntot megvettem de még nem jutottam el odáig :) Leilana's songra sokan mondták hogy jó. Ostagart terveztem de részemről már nem jött be ez az EA-s üzletpolitika és leálltam, de lehet egyszer megveszem az ultimatét ha már nagyon olcsó lesz.
-
#16147 gamecopyworld-ön van mini image. Így nem kell se lemez, sem crack. -
sata75 #16146 Nem kár:)
Nem sok minden éri meg azt a kevéske pénzt amit erre tudok szánni de ez igen. Ezért meg fogom venni mindenképp. A lényeg hogy akkor vennem kell 1600 BioWare pontot is. A kövi kérdés akkor az hogy melyik dlc-t vegyem meg berlőle:) Bár erről mintha ment volna már egy kis flémelés nem is olyan rég. -
#16145 Persze, el fog indulni, ha meg krekkeled. Viszont akkor kár megvenni az alapot. -
sata75 #16144 #16126-ra tud valaki mondani valamit? -
#16143 videokártyád régi vagy új? -
Kathranis #16142 Nemrég raktam újra win7et, mindenből friss verziók vannak fenn (codec, DirectX, nVidia PhysX, stb. stb. stb...
Abszolút tanácstalan vagyok, pedig már játszottam ezzel a játékkal ezen a gépen...
De nem értem, hogy egyiket simán feltelepíti, csak egyik résznél megakad, a többit meg fel se rakja, mert valami hibát észlel!
Este még kipróbáltam, hogy ebből az ultimate verzióból mi történik, ha előre felrakom az ottani DirectX-et meg nVidiy physX-et, egészen pontosan újraraktam őket. A változás annyi lett, hogy a telepítésnél 1.5% helyett 10.5%-ig ment, de ugyanúgy kijött hogy hibát észlel, és érdekes módon mindig ugyanazzal a 3gigás fájlal van a gondja, ami a Gamedata mappában a PACKAGES.DAU! -
sata75 #16141 Akkor passz, nálam tökéletesen működik.
Nem lehet hogy valami rendszer vagy Dx vagy valami ilyesmi hiba van nálad? -
Kathranis #16140 Nos a SKIDROWOS verziónál megáll a telepítés, kiírja, hogy egy hiba lépett fel és nem sikerült a telepítés...Leszedtem azt, ami sata75 ajánlott...ugyanez a problémám, de ott többet is kiír, csak nem megyek semmire vele...
Azt írja:
A telepítés nem fejeződött be.
Hárítsa el a hibát és indítsa újra a Telepítőt.
A kitömörítés megszakadt, hibakód -12.
Hibás CRC:"PACKAGES.DAU"
A SKIDROWOS verziót nem értem, hogy miért áll meg, mert közbe meg eszembe jutott, hogy maikor elsőnek vittem végig, akkor a SKIDROWOS verzió volt...
Valaki tud segíteni?
Letöltöttem 3 verziót:SKIDROWOS,Dragon Age Origins HUN 2*DVD5, illetve az Ultimate Edition 3*DVD5...
Konklúzió: SKIDROWOS telepítése megáll, Ult. Edi. telepítés megáll, HUN 2*DVD5 felmegy, de az elején, amikor Flemeth megment és Morrigan felébreszt elmegy a kép, hang meg felirat van, a játék megy tovább, csak nincs kép...
-
Kathranis #16139 Megpróbálom köszi, most értem haza, előtte elindítottam, le is jött, szóval ezzel megpróbálom, aztán, ha ezzel se jó, akkor megpróbálom az általad megadottat!Köszönöm!
Amúgy szerintetek, ha 2 egykezes fegyveres törpe warrit csinálok (az hogy törpe végül is mindegy), akkor mennyi ügyesség, erő, élet, és kitartás kéne? Elég ha ügyire 36 pont, kitartásra mondjuk olyan 15-20at (legyen miből használni a skilleket), 15-20 élet a többi erő?Vagy inkább erőre kevesebbet és ügyire többet? Vagy mindkettőt közel azonosan húzzam, de akkor mennyit érdemes az életre meg a kitartásra rakni? -
bendáj17 #16138 nincs mit és bocsi hogy többet nem tudtam segíteni többet. -
sata75 #16137 Ezt javasolnám inkább:
Dragon Age - Ultimate Edition 3xDVD5
alap +kiag+9dlc, kb az összes nagy torrent oldalon fent van.
Sry a warezért tudom sokan nem szeretik.
-
#16136 ha jól emlékszem van bene crack is -
Kathranis #16135 Akkor b@ssza meg a ló! Töröljem le, szedjek le egy másikat és telepítsem újra?
No mind1, ez van...A SKIDROW-os verzió jó? -
#16134 nálam ez működött amíg meg nem vettem a teljest -
#16133 ezt a warezt töltsed le
http://bit-tos.hu/adatlap/torrent/32222.bittos