18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • SZEG007
    ez tévedés iszonyat sebzést lehet bevinni vele.
  • MerlinW
    Az írta igazi folytatást.
  • Pares
    A folytatás Március 8.-án jelent meg.
  • Although
    Hát hivatalosan 20-25 óra de ez egy kieg csak :) De talán egy nap kapunk egy igazi folytatást is az Originshez :) Addig is ha gondolod próbáld ki a kettőt lehet neked tetszeni fog :)
  • sata75
    pf:(
    remélterm többet ki lehet hozni belőle, de oylen kicsi az a térkép:)
  • JethroHUN
    ~18 óra, nekem annyi volt 2x is
  • sata75
    Srácok, a kieg az kb mennyi játékidő? Feltéve, hogy naggyából mindent megcsinálok benne?
  • Lacoka12
    az íjász se gyenge ott van a gyilkos nyílvessző
  • Aspyrin
    Azt is ki kell próbálni, de nem muszáj vele kapkodni. :)
  • Pares
    Az Originsban a nyilas nagyon gyenge sajnos...
  • Kilop
    Most kezdtem egy pagonyelf szerencsevadásszal, és az a kérdésem, hogy ha íjász akarok lenni? Már kétszer kivittem a game-t, egyszer mágusként, tegnap meg harcosként, úgyhogy most gondoltam íjász leszek=).Már csak azt nem tudom, hogy az lenne-e a jobb, hogy ijász legyek, vagy kétfegyveres iskolára gyúrjak. Melyik éri meg a jobban?
  • Pares
  • Jack02
    Sem az én, sem az ellenfél élete nem csökkent. A graf beállításokat variáltam. De igazából már nem téma a problémám, mert megoldódott. A "szűz" játékra rögtön az 1.04-es patch-et telepítettem és (1 kissé etikátlan a dolog) hozzávaló crack-el írtam felül az eredeti indítófile-t. Így működik a dolog.
  • Pares
    Az ellenfél és a Te életed ment lefelé a "támadás" során? Mert a DA:O-ban az ütések az ellenfélhez érés nélkül is érvényesülnek. Az is lehet, hogy valami fura, ritka animációs hiba. Esetleg próbálj a grafikai beállításokkal is játszani egy kicsit.
  • Jack02
    A helyzet az, hogy a bug a patch-ek (1.01a, 1.01b, 1.02, 1.03, 1.04) sorrendbeli telepítésénél történt a legelső patkányok a konyhában résznél. A társam és a kutyám támadtak, de mellé ütöttek, a patkányok meg szintén nem találtak. Nekem meg ott volt a prof képem mellett a támad felirat, de nem attakolt. A játék újratelepítésével + a magyarítással már minden működött flottúl, úgyhogy épp vmelyik javítás kavarhatott be. Most nem tudom mit tegyek, mert a "mezítlábas" játék annyira nem élvezhető.
  • Pares
    Nézzük csak: Az első dolog, ami eszembe jut, hogy az összes javítást telepítsd föl. Igazából nem nagyon tudom elképzelni, miért csinálhatja ezt. Az összes csapattagoddal ez a gond, vagy csak a tiéddel? Talán csak túl sokan veszik körül az ellenfelet, és nem fér oda a Te karaktered. Vagy valami tereptárgy akadályoz meg az ütésben. Az is lehet, hogy szimplán egy nagyon ritka bug (amit remélhetőleg a javításokkal kijavítottak). Bocs, de több infó hiányában többet nem tudok segíteni.
  • ShaiHulud
    nincs bekapcsovla a HOLD ? nyomd meg a "H" betut.
  • Although
    Sorry :( Úgy néz ki nem tudjuk :( Nem láttam ilyet, talán levél a supportnak?
  • Jack02
    Na jó, ha a poénokat nézem, ütős, amiket írtok....csak sajna nem sokra megyek velük. Azért kösz.
  • MerlinW
    Én dakota vicceket meséltem nekik:)
  • MerlinW
    Csak nyugodtan, úgysem ér rá az ügyvédem
  • pointer4
    Én eddig mindet kocka pókerben vertem meg :D
  • JethroHUN
    Milyen karakterrel mész?
  • Pares
    Ez egy ilyen játék. Nem lehet benne ütni. :)

(Én nem találkoztam ilyennel)

ui.: Bocsi MerlinW...
  • Jack02
    Hali! Olyan problémám van, hogy a karakterem nem üti az ellent. Amúgy érzékeli, ha jobb egérrel rákattintok a támadóra, mert ráfordul, de nem üti! Tudtok vmi okosságot a problémámra?
  • pointer4
    Az jóóó :D most 30 óránál tartok, és a seregek még csak gyűlnek :D
  • MerlinW
    Az alapjátékot minden elérhető küldetéssel 66 óra alatt végeztem ki 23-as szinttel. Ebben benne van a Stone Prisoner és Return to Ostagar is.
  • Although
    Nyugodt tempóban akár 100+ is lehet :) Ne izgulj ha befejezted a sereghez való küldiket akkor még sok van hátra, közel annyi mint ami elment :)
  • pointer4
    Na tessék :D
    Ennél pontosabb választ még a BioWare se tudna adni :D
    Én most olyan 16. szintű vagyok, és kezdenek fogyni a helyszínek a térképről, nyugtassatok meg, hogy azért van még sok minden, és nem ér hamar véget.
    Minden apró küldik kivesézek, akkor mennyi a játékidő ?
  • MerlinW
    Witch Hunt, Golems of Amarrak és Leliana's Song nem jelent meg magyarul, viszont mindháromhoz készítettek a rajongók. Tehát minden magyar így vagy úgy.
    Hivatalos magyar nyelv az alapjátékhoz, Awakening, The Stone Prisoner, Return to Ostagar és a Darkspawn Chronicles kiegészítőhöz van.
  • MerlinW
    Csak offline tudsz vele játszani és leginkább a Neverwinter Nights-hoz hasonlít. Történet és csapatközpontú szerepjáték. Nézz róla videókat youtube-on.
  • pointer4
    Tegnap véletlenül nézegettem a statomat, és valamelyik kiegészítőnél (a játékban) figyelmes lettem arra, hogy írták, hogy abból nincs magyar verzió.
    Gondolom akkor az alap lehet magyar :D
  • hpx68tl
    Sziasztok! Most tervezem hogy megszerzem a Dragon Age játékot,de még mielőtt megtenném érdekelne a véleményetek.... Mesélnétek kicsit róla? Milyen a játék? Melyik játékhoz hasonlít leginkább? Csak neten tudok vele játszani? Offline nem is? ..előre is köszi..
  • sata75
    30 ojoró.
    Elvilag akkor magyar ha magyar nyelvre állított steamen keresztül töltöd le. De mivel a hivatalos infóban nincs felsorolva a magyar felirat, plusz fórumon is ment valami vita ezzel kapcsolatban, csak ott ha jól emlékszem az olasz nyelvről volt szó, én nem mertem ott megvenni. Így is ugyanannyi lesz kb. és legalább a lemez is megvan:) (amit valaki előbb utóbb tuti összekarcolja valami csavarhúzóval...)
  • Although
    Hehe jó válasz :)
  • Although
    Valaki felvetette korábban, nincs benne magyar ,de akkor oki.
  • Lacoka12
    majd szólók
  • Kathranis
    Én is most csak azért akarom előröl végig vinni, mert szeretném a keigbe is meg a DA2-be is importálni a karaktert, hogy mi változik a storyban...Más döntéseket szeretnék hozni és így tovább!
    Akkor szólsz majd, hogy hova raktad fel a mentést?:)
  • Lacoka12
    én többször végig vittem már és még mindig szeretem a történetet
  • Kathranis
    Van igazsága itt is ott is, de az is biztos, hogy egy RPGnek 2 fontos jellemzője van: fantasy világban játszódó történet és egy bizonyos fejlődési rendszer. Nálam mind kettőt ki lehet lőni, mert már végigvittem, szóval, ha egyik hiányzik is, attól még élvezhetem. Meg igazából nincs sok választásom...