Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loghain a jelzõtüzet látva visszavonja csapatait a csatából (Ser Cauthrien ellenkezik picit, de katona, parancsot kapott).
A cserben hagyott király és Duncan is elesik a csatamezõn.
A toronyban az utolsó képsor, hogy rátok törnek az éjfattyak - elsötétül a képernyõ, s Flemeth kunyhójában eszmélsz, tõle és Morrigantól értesülsz a csata végkimenetelérõl, s a hihetetlen megmenekülésetekrõl.
(kb. ezek a fontos info-k voltak a láthatatlan videoban)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meggyújtottam a jelzõtüzet de sz*rt se láttam az animációból mert csak fekete volt a kép😞Az a nagy dögöt érdekes volt legyõzni, azt csináltam hogy elkezdtem nyilazni amelyik karakter után indult azzal körbe-körbe futkostam a többi meg addig nyilazta😊
-Tank karakternek ideális Alistair;kard+pajzsra speccelést javaslom kizárólag,igy nagyon szépen tud tartani több ellenfelet magán és kevésbé sebzõdik fenntartott pajzs-képességei által.
-Morrigan-t ajánlom mint távolsági sebzõ karakter.Én speciel az inferno-val iszonyatokat arattam mikor a többieket hátrahagyva elõrébb mentem és rányomtam a távolban álló mint sem sejtõ ellenségekre.Illetve a telekinesis ágon a crushing prison is egy nagyon durca spell.Vannak alapban is jó debuffjai amivel tudod csökkenteni az ellenség resistjeit(varázslat ellenállás) igy nagyobbat sebeznek pl. a hideg vagy tûz alapú varázslataid.
-Wynne volt a csapatomban a gyógyitó és buffoló karakter illetve támogató távolsági sebzõ karakter.
-Alap karakternek egy assassint kreáltam ami kicsit gyenge az elején de a hátbadöfõ sebzésre specccelve iszonyat irtást lehet végezni+mérgek,bombák,csapdák szóval igazi csemege 😊
-Én általában mindig a legerõsebb(sárga,nari,netán piros szinû ellen)ellenféllel kezdem az irtást mert õk pár durva ütéssel,varázslattal szépen ki tudják végezni a csapatot seperc alatt.Ha õk megvannak akkor jöhet a többi.
-Ha varázsló van az ellen soraiban akkor õ legyen az elsõdleges célpont mindig.
-Ha a csapatod varázslóit közelharcosok támadják azokat szedd le gyorsan,mert könnyen kihalnak ha nem figyelsz rájuk.Illetve állitsd be a taktikában,hogy ha 50% alá esik az életerejük akkor igyanak löttyöt a csapattagok.
-Nálam örök törvény,hogy nem osztom meg a "tûzerõmet" tehát minden csapattagom egyazon ellenfélre koncentrál és csak azt sebzi.
Sok sikert!
Javasolt oldal.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Egyik aprócska cselre már ráéreztél - ha van rá lehetõség el kell csalogatni néhány ellenfelet a többitõl, nem a tömegben felvenni a harcot.
Kezdetben még szûkölködnek a karakterek képességekben, késõbb egyre hatékonyabb harci technikákkal lehetetlennek tûnõ feladatokat is meg tudnak oldani.
Taktikai beállítások hasznáról volt már itt sokféle vélemény, van aki egyeltaléán nem használja, s vannak, akik hasznosnak találják.
Én az utóbbiak közé tartozom, de hozzáteszem, elég sokat kellett kisérletezni a taktikai beállításokkal, s nem arról van szó, hogy bele sem kell nyúlni a csatákba, bonyolultabb feladatokat nem taktikai beállításokból csinálnak, de alapmûveletekre nagyon jól be lehet állítani a karaktereket, s egyszerûbb harcoknál valóban csak az irányított karakterrel kell foglalkozni.
Bizonyos képességeket nem ajánlott a taktikai beállításokból használni (fagykúp, tûzlabda), de vannak jól beállítható cselekmények - aki meg úgy gondolja játszhat teljesen kézi irányítással.
A játék elsõ nekifutásra tûnik nehéznek, némi tapasztalatszerzés után már könnyû, még hard fokozaton is.
Max tényleg az lesz hogy egyedül kinyitom az ajtót és a többit hátúl hagyom a másik terembe és odacsalom õket.
[url=
Amúgy jó csaj 😄
Azokat Méregkeverés képzettséggel lehet használni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az ilyen savbomba meg valami gránát azokat hogy lehet használni?
Én is ugyanerre voltam annó kíváncsi,bár nekem DLC-k nélül már csak 1-2 hiányzott.A 15133.hozzászólásban küldtek nekem egy linket,bár angolul van és én sem beszélek angolul azért(fordító segítséggel és egy kis játékismerettel) ki bírtam következtetni melyik mit takar.Szerintem érdemes megnézni,és ha esetleg mégsem sikerül lefordítani valamelyiket,ide le tudod írni a kép alatti nevet,és az alapján már be lehet azonosítani az adott vívmányt.Kicsit molyolós a képeket beazonosítani,de ha tényleg érdekel megéri.
Amgarrak Golemeit akarnám végig vinni hardnon, csak nincs egy karakterem se (windows reinstall...)
Láttam, hogy valamelyikõtök megkérdezte, hogy miért nem megy fel a DA toolset- je. Nos nekem is ugyanezt írja ki, hogy:"Unabled to connect to the database.Run the toolset configuration program and verify your settings or search the toolset wiki:http://http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help with this issue.This toolset now exit. Nos, erre nem tudtok valami gyógyírt? Mindenki csak beszél mindenkivel, de erre senki nem válaszol. Lgyszvas írjatok vissza, ha tudtok választ!
Az összes vívmány eléréséhez minden kaszttal, fajjal játszani kell,kihasználni az összes döntési lehetõséget, s vannak vívmányok, amelyek DLC-khez kapcsolódnak.
Régen játszottam már a DA-vel, az összes vívmány nekem sincs meg.
Meg lehet csinálni, de ahhoz már valóban megszállottság kell, hogy minden kasztot fullra fejlesztve végig játszon az ember (csalással elért vívmány nem vívmány), s ennyi karakterrel már ki lehet játszani az összes lehetõséget (pl a Semmi üllõjének megmentése-megsemmisítése, Connor feláldozása, a Szent hamvaknál Leliana, Wynne feláldozása, stb.)
Ennyi végigjátszásban a többi már szinte adja magát, nem gond seregnyi ellenfelet gyilkos nyílveszzõvel megölni egy vívmányért, vagy forgószél támadással egy másikért...
Vannak ezek a vivmányok 51 db kinyitva belölük de atöbbénél csak azt irja titok nem tudom mit kell meg csinálni hogy kinyiljanak nincs valami magyar oldal ahol ez le van irva mert az angol tudásom az vajmi kevés
A válaszokat elöre is köszi szépen
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elsõre talán bonyolultnak tûnik ott a játék, de nem az.
Ha egy területen nem boldogulsz, át kell menni egy másikra, minden alakváltós forma szükséges a terület teljes bejárásához.
Elsõ találat: Dragon Age: Origins (Collector's Edition Soundtrack) - Inon Zur
1. Inon Zur - Dragon Age Origins (2:48)
2. Inon Zur - Ruins Of Ostagar (1:18)
3. Inon Zur - Elves At The Mecry Of Men (1:21)
4. Inon Zur - The Dwarven Nobles (1:07)
5. Inon Zur - The Circle Tower (1:07)
6. Inon Zur - Mages In Their Chantry (2:03)
7. Inon Zur - Human Nobility (1:21)
8. Inon Zur - Rise Of The Darkspawn (5:06)
9. Inon Zur - Tavern Brawl (1:15)
10. Inon Zur - The Grey Warden Legacy (0:43)
11. Inon Zur - The Realm Of Orzamar (1:18)
12. Inon Zur - The Urn Of Sacred Ashes (1:01)
13. Inon Zur - Lelianna's Song (2:35)
14. Inon Zur - The Deep Roads (1:20)
15. Inon Zur - The Nature Of The Beast (1:30)
16. Inon Zur - Ferelden At War (2:57)
17. Inon Zur - I Am The One (4:01)
18. Inon Zur - I Am The One (Djkilla Remix) (3:20)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Vissza lehet térni Flemet kunyhójához, de az ajtó zárv, s nincs akivel beszélhetnél (egészen addig, amíg egy küldetés kapcsán Flemeth ismét elõ nem kerül)
Elkezdtem játszani vele.Már az elején elakadtam vele.Ott van a gond, hogy csak a Flemeth kunyhója és a tábor között tudok járkálni.A kunyhóban tudok valakivel beszélgetni, de nem csinál semmit akárhányszor beszélek vele.Mit kell most csinálnom?
Persze lehet tévedek, de kétlem, hogy meteorzáport lehet kiváltani azzal, hogy a meteorkövet nem veszi fel a játékos.
Némileg a készítõk is hibáztak, mert a helyet be lehetett volna jelölni a térképen, hisz valami olyasmi történt, ami maradandó nyomot hagyott.
Ugyebár a Starfang kardot úgy lehet megszerezni, hogy a térképen való mendegélés közben egyszer megállítanak, és egy "kráter" alján lévõ kavicsot kell felszedni majd el kell vinni a Harcosbércre. Már korábban belebotlottam ebbe a kráteres helybe de akkor nem igazán néztem körbe csak továbbmentem így nem szedtem fel a kavicsot. A kérdés az lenne, hogy mivel még nem szedtem fel ezért ha Lothering közelében szaladgálok akkor még megállíthatnak emiatt vagy már buktam a kardot?
30 Seconds to Mars - This is War