18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#18412 Nem kell mindenhol bugot keresni, évekkel ezelött játszottam az Origins-t, akkor sem volt tele buggal.
Egyszerűen nem oda kell menni a küldivel, ahol most vagy, ahogy említettem, az egy külön thaig, ahol a törpe nemes eredetküldetése zajlik.
Azt is csak ismételni tudom, érdemes minden eredetküldetést megcsinálni, úgy sok NPC-ről meg lehet tudni némi háttér információt.
Orzammarban, aki a jó királyt keresi, gondolhatja, hogy Harrowmonth az.. kivéve egy törpe kotorékot, akinek más a rálátása a színfalak mögötti eseményekre, Bhelem egy szemétláda, de egy törpe kotoréknak lehet tpbbet kínál, mint egy vaskalapos, hagyományokhoz ragaszkodó törpe nemes -:) -
Daermon #18411 Akkor nincs gond. Carta bázis írtás után kapod a folytatást és akkor okés. -
#18410 Akkor pont ez előtt vagyok. Tegnap lefekvés előtt mentem be a lezárt ajtón a Carta vezérhez. Branka questet előtte megkapom már.
Igen, az Aeducan Thaig-ből sehova nem tudtam továbbmenni. -
Daermon #18409 Mielőtt bemész a Mélyutakra ennek kell lejátszódnia:
-
Daermon #18408 Aeducan Thaig? Onnan sehova. A többi pedig Oghrennel nyílik majd.
Ha megölted Jarviat a Carta vezért, akkor akit támogatsz elküld a mélyutakra Bbrankáért. Ekkor Oghren meg kell, hogy jelenjen és beszél veled, és Caradin Keresztútja lesz a cél.
Ha nem így van, akkor tuti bug. De ilyet még nem láttam, hogy ez bugol. -
#18407 De hogyan lehet további thaig-ba eljutni. Az elsőben mindenhol elmentem és mindenhol zsákutca volt a vége. Nincs belőle további kijárat. Vagy majd a sztori megnyitja valahol...?
Ha most ez is bugos, akkor sírva fakadok... -
#18406 Mélyutakon van egy külön rész, ahol a törpe nemes eredet történet zajlik.
Le lehet menni oda más karakterrekkel, csak nem ott van dolgotok.
(Ha jól emlékszem)
A Branka keresése hosszú küldetés, 3-4 thaigot végig kell járni, közben érdemes visszatérni a városba, vagy a táborba, eladni a felszedett kacatot.
Ogren nem fog elveszni, a bejáratnál megszólít. -
Plata #18405 Oghren kikezd Wynne-el is.
Még piálásra is ráveszi ha sokat vannak eggyütt. -
#18404 Mindkettő csaj ott van a csapatban. Branka questet megkaptam, de mivel deep road első helye után nem találta, továbbmeneteli lehetőséget eddig.. -
#18403 Ahogy már írták, Ogren kéretlenül is megjelenik, amikor Branka keresése lesz a feladat, addig meg scriptelten nem haverkodik.
Igazi iszákos törpe, ugyanakkor jókat lehet rajta röhögni, főleg, ha Wynne és Morrigan van még a csapatban. Az egyikkel flörtöl, a másiklal civakodik.
Az jó kérdés lesz, hogy milyen képességekkel, statokkal kapod meg a törpét (respec. addon hasznos)
Mélyutakon Pala érdekelt még a múltja miatt -
Daermon #18402 Az a kocsmában van még. De mikor a Mélyre akarsz menni, akkor oda jön., addig tényleg nem besz veled. Ezért fura. Lehet megint az unofficial patch kavart be. -
#18401 Én megmutattam a papírokat, akiket fel akart ültetni az egyik ház, a H. betűs fanatikusok a nyílt utcán a ház fanatikusai már ütnek engem. Erre Oghren közölte, hogy megvet és nem lehet vele már párbeszédet kezdeményezni. -
Daermon #18400 Ezt nem értem. Mikor leakarsz menni a Mélyutakra Branka miatt, akkor Oghren megjelenik és beszél veled. -
Plata #18399 Oghren?
Még sosem vesztettem el egyszer sem,tojik ő magasról a politikára amíg van sör.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.30. 11:21:11 -
#18398 Az emlegetett törpe segítőt asszem buktam a klánok miatti állásfoglalásnál választott döntésem miatt. Már beszélni sem hajlandó vele.
A Deep Road első helyszínéről hogyan lehet a másodikra jutni...? Egyelőre minden továbbhaladás le van zárva nálam... Szavazás sincs még a tanácsban. -
#18397 Én úgy emlékszem erőlködés nélkül szétcsaptam mindenkit. Hard szinten. -
#18396 Redcliffben mindenki arról beszél, hogy valami baj van a kastélyban, éjjel holtak özönlenek elő.
A feladat a holtak legyőzése, a falu megvédése.
Ha elhagyod a falut a csata előtt, távozóban az egyik NPC rá is kérdez, hogy valóban cserben hagyod-e őket, mindenki meghal.
Mindegy, hogy csak a táborba mentél el, visszarérve élőhalottaké a falu.
A küldetés mehet tovább, a falu megvédése csak egy lehetőség volt, a jutalom is csak egy tárgy, XP, és a tudat, hogy sikerült megvédeni néhány falubelit.
7-8-as szinten igazi kihívás, pontosan azért mert kevés a lehetőség, képességekben, felszerelésben.
A nevesített falusiakat nekem kb úgy sikerült csak megóvni, hogy két mágussal erőteret varázsolva köréjük, gyógyítva őket.
Van egy rövidebb, de hasonló mellék küldetés, amikor a menekülteket kell megmenteni, ott is az a feladat, hogy legalább egy menekült élje túl a harcot.
-
Plata #18395 Pedig van,gyünnek a zombik éjszaka,először az úton aztán a tóparton.
Az úton lehet használni robbanó csapdákat,de a faluban nem,mert sebez barátot is. -
#18394 Nálam nem volt csata... -
#18393 Redcliffben voltam először, hiszen Arl szálat toltam. -
#18392 Volt egy csapdázós karim, de az csak egy kitérő volt részemről, általában sajnálok csapdákra, mérgekre költeni.
A jobb receptek már elég drágák, de akár még meg is térülhet a befektetés, ha a cuccokat nem felhasználják, hanem eladják...
Képesség növelő könyvek, nagymester rúnák, néhány egyedi fegyver... mindig volt mire költeni. -
#18391 Az elfek, vérfarkasok közötti perpatvar végső csatája is csak alacsony szinten macerás.
Amikor már van a csapatban valaki, aki képes varázslatokat feloldani, csak annyit kell tenni, hogy a fagyasztást megszünteti... -
Plata #18390 Fel cuccolva vagy 100 csapdával a zsákodban jó hecc redcliff.ha tudod hol jönnek a zombik akkor oda rakod a csapdákat,csak ne robbanó csapdákat mert azok a városiakat is kinyírják. -
#18389 Menj azonnal Redcliffebe, ahogy Ailistair szeretné... Lotheringbe azért indul a csapat, hogy a készletet feltöltsék, igaz ott sincs sok cucc, de komoly harcok sincsenek.
Alacsony szinten Redcliffeben viszont meg lehet szenvedni a zombi invázióval, vagy veszni hagyod a falubélieket, és csak a túlélés a cél.
Néhány szintet meglépve már teljesen más.
-
#18388 Mikor fenyeget italból kifogyás....? Soha nem volt hiányom semmiből. -
Daermon #18387 Nekem a fő küldtetések sorrendje mindig ez (de csak miután letoltam a Harcosbércet és Pala megszerzését).
1. Kör
2. Redcliff
3. Orzamar
4. Berlicia
Valahogy ez vált be. Mellékküldik és Ostagar dlc meg mikor, hogy, de ott is általában Kör és Redcliff közti időszakban. -
#18386 Anno végig játszottam az összes eredet történetet, és minden kaszttal a játékot, ilyen-olyan döntéseket hozva.
Első nekifutásból Alistairra hagyatkozva Lotheringből Redliffebe vonult a kis csapat, ahol jól pofára is lehet esni.
A zombi invázióban illene megvédeni a faluban élő, nevesített NPC-ket, ami nem gond, ha van a csapatban két mágus, akik gyógyítani, óvni tudják azokat is, de elhamarkodottan oda menni annyit jelent, hogy már az is eredmény, ha a csapat kibírja valahogy, nem lesz Game Ower...
A falu elhagyása automatikusan az ott élők pusztulását jelenti - tehát fel kell előbb készülni.
A többi karakterrel már volt egy kb bevált sorrend, Lotheringből a pagony elfekhez, de csak azért, mert náluk korlátlan számban van alapanyag a gyógyitalok készítéséhez... a rengetegbe vagy kiment az osztag, vagy nem (többnyire azért igen), de a romokba már nem , irány tovább Denerimbe.
Denerimben a küldetésekkel lehet némi aranyat gyűjteni,, szintet lépni - ez is volt a cél, nem több.
Tovább a mágusok tornyához, esetleg még Orzammarba is kitérőt tenni.
A toronyban mana italokhoz szükséges lírium por van korlátlanul, onnantól kezdve nem fenyeget a veszély, hogy kifogyna az itóka.
Ennyi előkészület után mindig a toronyban kezdtem a szövetségesek toborzását, vannak benne unalmas részek, de alacsony szinten is gond nélkül megcsinálható, és Wynne személyében lesz a csapatban egy gyógyító, regeneráló mágus, a toronyból kiszabadulva már korlátozás nélkül lehet indulni, akár Redcliffbe is. -
Plata #18385 A mélyutak szerintem egész jó,ott sok jó cucc esik Pala-nak. -
Daermon #18384 Pedig észrevehető, hogy mindegyik más hosszúságú. Orzamar leghosszabb a Mélyutak miatt, utána jön Redcliff + Urna, a Kör, és Berlicia. Mondjuk nem baj, hogy nem egyforma, jobb így. :) -
Although #18383 Az erdő ha a vérfarkasos annak is két féle verziója van nekem nem tűnt rövidnek míg keresztül verekedtem magam a romokon. -
#18382 Szerintem az nem gond.
Úgyis meg kell csinálni mindegyiket, ami a fő küldetés része, és talán nyomasztó is lenne, ha mindegyik az Orzammar kaptafára készülne, viszont, ha rövidek lennének a küldetések, az se lenne előnyös.
Orzammar, Mélyutak olyan hosszú, hogy onnan általában néhány alkalommal vissza is tértem a városba. A szent hamvas küldetés mellekszál lenne, de kapcsolódik a fő küldetéshez. Ami talán nyűgös, amikor mellék küldetések miatt kell vissza menni a már bejárt helyszínekre.
Illetve van elég sok rejtett küldetés, ha jól emlékszem, Orzammarban a kardot is úgy lehet megtalálni, hogy rábbukkansz, hogy "valami történik". -
#18381 Érdekes, hogy mennyire eltér a három faction questek hossza és komplexitása. Az Arl és annak megoldása több helyszínes volt. Aztán. a B. erdő ahhoz képest nyúlfarknyi. Most meg a törpék városában mire csak leengedtek a deep road-ba az volt majdnem 1,5 óra duma és rohangálás és kaptam vagy 6-7 quesetet. -
Daermon #18380 De, fix drop :) -
#18379 A Yusaris sem 100% eséllyel esik, ha nincs, és kell, akkor vissza töltöd a démon elleni harcot.
Nem rossz pallos, bár inkább azért, mert viszonylag könnyen meg lehet szerezni a játék korai szakaszában is, később lesznek jobbak...
A meteorból kovácsolt Csillagagyar (Starfang), Orzammarban a Kortalan (Ageless), Ser Cauthrien kardja stb...
Plusz a Return to Ostagar dlc lootjai között ott van a Nug Cruser, ami nem kard, hanem kalapács, de +100 stamina a bónusza..
-
#18378 Pech. Pedig bitang erős kard. -
Daermon #18377 A démon dobja lent. Ha ott nem volt akkor bug. -
#18376 Megcsináltam a quesetet, de mégsem kaptam meg ezt lootként. Sőt, kb. semmit. Valami egy tárgyat kaptam. WTF? -
Daermon #18375 Nincs ilyen korlátozás itt. Ha van mana, akkor megy a buli. :) -
#18374 Tény, hogy nem mostanában játszottam, de nekem úgy rémlik, hogy sok varázslatot csak akkor tudott használni, ha a kard pajzs nem volt a kezében.
-
#18373 A minimum értéket meghatározzák a tanulni kívánt képességek.
A felső határ lehetne a csillagos ég, de kellenek a pontok máshová is, és ebben már sok a variációs lehetőség, attól is függ, hogy a játékos hogyan játszik.
Például minden karakternek több buffot is magára vehet, de azok csökkentik az állóképesség, vagy mana értéket, a képesség használatokhoz viszont növelni kell azokat is.
Nem tudok számokat mondani, mert sok összetevős, többek között még az adott karakteren lévő cuccok is befolyásolják.
A szükséges minimumot meg lehet nézni a karakterlapon, a többit meg jó esetben látod a karakteren játék közben, hogy miben szenved hiányt..
Pl. kétkezes fegyverhez nincs ügyesség követelmény, de ha kevés, akkor elvéti a célt, mellé üt, tehát kell ügyességre is pontot tenni.
A nehéz páncél kimeríti, az ellen is kell tenni.
Életerő, kitartás, használod-e a takitai menüt, vagy nem, stb, stb
Számít a csapat összetétele, a karakteren lévő cuccok bónusza.
Gyógyító mágus nem csak életerőt tud feltölteni, de kitartást is, annak varázserejétől is függ, milyen mértékben., de mágussal, vagy nélküle, a harcosnak kell a kitartás, életerő... amikor ezek rendben vannak, mehetnek a pontok az erőre, mert az meg a sebzést növeli